اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کپی رایت ( حق تکثیر ) و بلایی به نام وسواس

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

کپی رایت ( حق تکثیر ) و بلایی به نام وسواس

سلام دوستان.

یکی از دوستان دیروز گفت:
    چند روزه که یک فکری بد جوری عذابم میده حالا اون فکر چیه؟

آیا الان که من دارم یک نرم افزار پولی چند صد دلاری ( چند هزار دلاری و ... ) رو استفاده میکنم
    شرکت سازنده اون نرم افزار میتونه به هویت واقعی من دست پیدا بکنه؟ من نگران این هستم
    که شرکت شرکت سازنده در نرم افزار موجود کاری بکنه که اطلاعات کاربری من که روی سیستم
    هست مثلا NASA_DE و اسم و IP من و ... رو به شرکت بفرسته و این طوری بنده در لیست سیاه
    قرار بگیرم.

من در جواب دوستم چه چیزی باید بگم. :sad:

چی میشد لینوکس هم برنامه هایی مثل پروتوس , Matlab و ... داشت؟

پاسخ : کپی رایت ( حق تکثیر ) و بلایی به نام وسواس

این که مشکلی نداره !

کافیه شما یک فایروال بر رویه سیستم خودت داشته باشی ، حالا اگه اون برنامه مذکور خواست ریپورت بده (فرضاً می کنیم همچین حالتی در اون نرم افزار در نظر گرفته شده) فایروال فوراً هشدار میده :mrgreen:

ثانیاً NASA_DE و IP شما از کشوری که قانوناً کپی رایت درش وجود نداره به چه درد مثلاً ALTIUM میخوره ؟

دیدگاه

سلام
      منم با دوستمون موافقم!
      نگرانی شما در صورتیه که اون شرکت از شما شکایت کنه و با ادرس آی پی رد شما رو بگیرند و یه روز هم بیاند در خونتون :mrgreen:...
      اما اینجا از این خبر ها نیست!!!!
      سی دی چند هزار دلاری رو 2 دقیقه ای رایت میزنند میفروشن کسی نمیگه بالا چشت ابرو
      موفق باشید

دیدگاه

نوشته اصلی توسط NASA_DE
        سلام دوستان.

یکی از دوستان دیروز گفت:
        چند روزه که یک فکری بد جوری عذابم میده حالا اون فکر چیه؟

آیا الان که من دارم یک نرم افزار پولی چند صد دلاری ( چند هزار دلاری و ... ) رو استفاده میکنم
        شرکت سازنده اون نرم افزار میتونه به هویت واقعی من دست پیدا بکنه؟ من نگران این هستم
        که شرکت شرکت سازنده در نرم افزار موجود کاری بکنه که اطلاعات کاربری من که روی سیستم
        هست مثلا NASA_DE و اسم و IP من و ... رو به شرکت بفرسته و این طوری بنده در لیست سیاه
        قرار بگیرم.

من در جواب دوستم چه چیزی باید بگم. :sad:

چی میشد لینوکس هم برنامه هایی مثل پروتوس , Matlab و ... داشت؟

میشه بگی اون فکر چطوری به ذهنت رسیده :biggrin: :biggrin: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
        بجای اینکه به اون کنی ، فکر کن چطوری می شه بیشتر رایت بزنی و بیشتر بخشش کنی :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
        اگه مردم می دونستن زمان چقدر با ارزشه دیگه هیچ وقت کفش بند دار نمی خریدن البرت انیشتن

دیدگاه

ببینید من منظورم الان نیست. منظور من اینه که در اینده نزدیک که میرم به کشوری پرچمش رو
          تو امضا زدم ت. فرودگاه به جای رفتن به دانشگاه نفرستن به آب یخ خوردن. :sad:

دیدگاه

نترس بابا از این خبر ها نیست ، اگه بود منو تا حالا گرفته بودن :mrgreen: تمام نرم افزارهای سیستمم کرک شده است از ویندوز گرفته تا نرم افزارهای دیگه که نصب دارم macromedia .. adobe .. ADS Matlab opnet .. , وخیلی چیزهای دیگه ... من ip استاتیک هم دارم و تا حالا خبری نبوده.... کی حاضره 700 دلار بده نرم افزار افیس بخره :mrgreen:
            با خیال راحت استفاده کن ...
            کمتر به سایت میام .....

دیدگاه

تازه فکر کردی توی خود کشور هایی که این قانونه همه می رن سی دی 1000 دلاری می خرن
              اونجاها خیلی بیشتر از این حرفها این کار ها رو می کنن منتها کسی خبر نداره

این قانون روی بعضی از چیزا اجباری می شه مثل خرید نوت بوک که مجبوری 100 دلار پول میندوز بدی
              تازه کی بیکاره بیا تو رو بگیره
              مثل مشروب توی کشور های دیگه مجازه ولی وقتی یک خارجی میاد ایران کسی میره یقشو بگیره 100 ضربه شلاق بزنه بهش بگه تو توی خارج مشروب می خوری
              برو حالشو ببر سی دی 1000 دلاری روفقط 100 تومن پول سی دی اش گیر میاری این فکر ها رو هم بزار وقتی گرفتنت :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

اگه مردم می دونستن زمان چقدر با ارزشه دیگه هیچ وقت کفش بند دار نمی خریدن البرت انیشتن

دیدگاه

یه چیز دیگه یادم رفت بهت بگم
                وقتی داری می ری چند تا دی وی دی از همون نرم افزار ها رو هم با خودت ببر
                اخه اونجا این چیزا خیلی گرونه
                ممکنه بجای 100 تومن مجبور بشی 1000 دلار بدی
                من اگه جات بودم این کار رو می کردم :biggrin: :biggrin: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط saeed bagherani
                  یه چیز دیگه یادم رفت بهت بگم
                  وقتی داری می ری چند تا دی وی دی از همون نرم افزار ها رو هم با خودت ببر
                  اخه اونجا این چیزا خیلی گرونه
                  ممکنه بجای 100 تومن مجبور بشی 1000 دلار بدی
                  من اگه جات بودم این کار رو می کردم :biggrin: :biggrin: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
                  فکر کنم تو فرودگاه این اجازه رو نمیدن.

دیدگاه

با سلام ....
                    خیالتون راحت باشه، کپی رایت جرمه اما نه با شرایط کشور ما ....
                    اگه میخواستن گیر بدن این همه ایرانی پژوهشگر دانشجو، استاد ... دستاوردهای علمی شون رو با استفاده از همین نرم افزارای کرک شده بقول شما کپی شده در دنیا ثبت کردن حتی در ژورنالای فوق العاده ای آمریکایی ... کسی هم بهشون خرده نگرفته چه برسه به اینکه متهمشون هم کنن... تازه با خیال راحت میرن با اسلایدای پاورپوینت (نرم افزار کپی) و مثلا استفاده ا نرم افزار متلب (نرم افزار کپی) و حتی در محیط ویندوز کپی ...واسه دهها نفر فرهیخته علمی در سراسر دنیا دستاورداشون رو توضیح میدن تازه ممکنه حرفاشونم کپی باشه .... مشکلی هم پیش نمیاد
                    هیچ وقت فکرشم نکنید ... در مورد بردن نرم افزار مشکلی پیش نمیاد در بدترین حالت ممکنه چک میکنن میبینن نرم افزار هست .... بیخود خودتون رو اذیت نکنین .. ببینین بعضی از نرم افزارای ما با وجود کپی بودن پدیت هم میشن مثل فایرفاکس یا حتی ویندوز ... حتی ویندوز وقتی پدیت میشه و تشخیص میده شما ویندوزت کپی هست که نمیان به جرم استفاده از کپی متهمت کنن ...
                    خیالتون راحت .... موفق باشید
                    [url=http://wiki.eca.ir/]http://www.ecapic.ir/image/ECA-091005091909.gif[/url

دیدگاه

بیخیال!! چقدر مته به خشخاش میزاری!!؟
                      برو خیالت راحت! یه چند تا هم دی وی دی نرم افزار بردار تا اونجا کارت راه بیافته. (اگه گیر دادن، بگو مسعود گفته! دیگه کاریت ندارن! :mrgreen

اگر هم نشد، ماشاا... اونجا دستت به اینترنت سرعت بالا راحت میرسه، بیا اینجا یا هر سایت وطنی دیگه! هر چی خواستی با کرک و سریال و... بگیر و حال کن!
                      دلی دارم که از تنگی در او جز غم نمی گنجد........ غمی دارم ز دلتنگی که در عالم نمیگنجد

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                      X