اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

یک زیر زمین 12 متری؟

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : یک زیر زمین 12 متری؟

در مورد عراق که دستگاه با تاجری که رفته بر میگرده. البته برای این سری از تولیدات گارانتی نمیدم. چون نه نمایندگی داریم و نه پشتیبانی.و از همه مهمتر کیفیت اونها با کیفیت دستگاهایی که برای داخل میزنم متفاوته. اونجا جنس ارزون میخوان. اونجا تقریباً دستگاهها یک بار مصرفند. خراب که شد میاندازند دور. چون قطعه گیر نمیاد. فقط یه بار یه پارت اساسی و با کیفیت سفارش داشتم که همراه 50 تا دستگاه به اندازه 10 تا دستگاه قطعات یدکی فرستادم تا در صورت لزوم همونجا تعمیرش کنند.
    در مورد قیمت هم اگه بخوام به بازار نگاه کنم که یکمی زرق وبرق کار رو بالا ببرم باید همین 380 تومنی رو بدم 650 تا 750 تومن. نه یه جورایی تمام جوانب رو میگیرم. هم بازار و هم مخارجمون و هم نسبت به سایر دستگاهای تولیدی خودم.
    در مورد گارانتی شهرستانها هم این قانون است که هزینه رفت برگشت با مشتری است که قاعدتاً نمیصرفه. واسه همین خیلی دلم میخواست میتونستم داخل ایران هم بازار داشته باشم و حتی نمایندگی داشته باشم. ولی تا الان که نشده.
    البته من هنوز به شهرستانها دستگاه ندادم به جز یکی اونم رفت آبادان. 4 سال پیش بود. یک سال گارانتی داشت. سر یک سال باهاشون تماس گرفتم گفتند مشکلی نداره. بعد از اونم دیگه بی خبرم.
    به طور کلی مدت زمان گارانتی رو چاپ دستگاه قید میشه. مثل این:

این همون 360 وات دو کانالی که گفتم. اسمش رو پاک نکردم چون نمونه بازاری نداره و تبلیغاتی نیست.در واقع این دستگاه همین یه دونه است و کپی نداره.
    خنده بر لب میزنم تا کس نداند راز من ورنه این دنیا که ما دیدیم خندیدن نداشت

با عرض پوزش از دوستان عزیزم به علت پاره ای از مشکلات کمتر در خدمتتون هستم. التماس دعا

دیدگاه

سلام
      جناب اشک
      با آمدن تراشه های آمپلی فایر های قدرت، می شه یه اکو خیلی ریز درست کرد(البته بدون تغذیه) این ها فروش داره؟؟؟
      برای کاری در حوزه اربعین نیاز به نیروی داوطلب هستیم.
      http://hosseinwalkingday.com

دیدگاه

یکی از همکاران یه مدل زده اندازه یه باطری موتور(اندازه باطری 12 ولت -4.5 آمپر). بیشتر این خانومهای جلسه میخرند. هم کوچیکه و هم ارزون. ولی از چنین ابعادی صدای با کیفیت در نمیاد. من خیلی روی دستگاه همراه کار نمیکنم چون دانش و تجربه زیادی لازم نداره هر کی از راه رسیده یکی گذاشته جلوش و از روش زده و ارزونتر از اون یکی داده توی بازار. من اگه بخوام تولید کنم قیمتم بالاتر از اونها تموم میشه و هر کسی زیر بار خریدش نمیره.

با عرض پوزش از دوستان عزیزم به علت پاره ای از مشکلات کمتر در خدمتتون هستم. التماس دعا

دیدگاه

اقا اشک دمت گرم اگه ممکنه یه عکس از اون پرس دستی و جعبه دستگاهت(کارتن) برامون بذار حال کنیم
          راستی این همه ایسی های اکو تو بازار هست (مثل سری PT ) مشکلشون چیه؟؟؟ یه سوال دیگه شما الان تو دستگاهاتون از موس فت استفاده میکنین؟

دیدگاه

در مورد عکس چشم . البته یه کارتن مقوایی فکر نکنم دیدنی باشه ها. چون کارتن در کار ما یعنی یه چیز یکبار مصرف و فقط از دستگاه در حمل و نقل استفاده میکنه ولی چشم در اولین فرصت هم از جعبه و هم پرس عکس میگیرم.
            در مورد آی سی هم فقط 2 تا آی سی توی بازار هست یکی PT2399 و یکی هم M50195 و آی سی دیگه ای وجود نداره. البته شنیدم جدیداً PT2396 هم وارد شده که اونم تعریفی نداره. به هر حال هیچ کدوم از این 3 تا کیفیت و کارایی بالایی ندارند. البته 50195 به لحاظ کیفیت خوبه ولی تاخیر خوبی نداره.
            راستش همه جوره میزنم. هم با آی سی هم با ترانزیستور هم ماسفت. بستگی به نوع و توان دستگاه داره. ولی در اکثرشون مثل همین هایی که گذاشتم از ماسفت استفاده میکنم.

دیدگاه

اقا اشک کجایی؟ تاپیک تار عنکبوت بست

دیدگاه

شرمنده ام. این مدت انقدر گرفتار بودم که به کلی فراموش کرده بودم. البته الانم وضعیت مناسبی ندارم. برام دعا کنید. ولی چشم حتماً به قولم وفا میکنم. :agree:

دیدگاه

دشمنت شرمنده باشه اق اشک محتاجیم به دعای شما. انشاا... کارات ردیف میشه.هر وقت تونستی بذار. :agree:

دیدگاه

ashk جون دعا کن منم z80 رو یاد بگیرم تا با کمک هم dsp طراحی کنیم :angry: :angry: :angry: :angry:
                    اما راستی چرا کشور ما در مورد پردازش سیگنال کاربردی قحط القطعات و قحط المعلومات است در حالی که انواع
                    آی سی های افکت و reverb تو دستگاه های خارجی موجوده که آدم بادیدنشون دلش ضعف می کنه و این دستگاه ها
                    با قیمت سرسام آوری وارد میشه :surprised: :surprised:
                    یا تقصیر از اهل فنه که دانش تولید رو ندارند
                    یا تقصیر تاجر هاست که واسه جیب خودشون اینقدر بی انصافند ( یدونه ست کامل رو میشه به خیلی تومن فروخت اما بازار قطعات بی پدر و مادر تره ) :sad: :sad:
                    آقا راستی سویچینگ رو به کجا رسوندی :cry2:
                    این پروتکل I2C هم بدک نیست باید روش فکر بکنیم :nice:
                    [move]

URMO LAKE IS [s]THIRSTY[/s] DEAD
                    [/move]

دیدگاه

با سلام آقای اشک من این تاپیک رو تازه دیروز خوندم . میشه خواهش کنم از دستگاه های تولیدی خودتون چند نمونه عکس بگذارید. راستی برای اکو به غیر از 2399 آیسی دیگری هم هست؟ با تشکر

دیدگاه

در مورد دستگاه ها که فکر کنم تبلیغ باشه. باید سعی کنم اسمشون خوانا نباشه.
                        ای سی هم بله هست. زیاد هم هست ولی توی ایران...!!!
                        البته M50195 صدای خوبی داره و به راحتی پیدا میشه. pt2995 هم که امپراطور این آی سیهاست ولی به علت تولید نشدنش خیلی کم یاب و گرون شده. 2396 هم اومده که تو مایه های همون 2399 هستش.

دیدگاه

آقا بالاخره تو یه زیر زمین 12 متری چیکار میشه کرد؟؟؟؟ از کجا کار بگیرم؟؟؟ استعدادم تو هر نوع کاری خوبه گیرایی فنیم هم در حد تیم ملی عالی.
                          تو هر کاری ام یه انگولکی زدم ازمکانیکی ماشین گرفته تا برق ماشین+نصاب سیستم دزدگیر ماشین+ برنامه نویسی میکرو یه کمی ام کامپیوتر +الکترونیک+برق قدرت+برق ساختمان+اسانسور+کار پروژه ای...
                          خلاصه هرچی توش پول باشه کارشم تخصصی باشه هستم (از دلالی ام متنفرم) اگه پیشنهادی باشه همه جوره هستم.
                          کم باش اصلا هم نگران کم بودنت نباش!!!
                          اونی که اگر کم باشی گمت میکنه, همونیه که اگر زیاد باشی حیفت میکنه!!
                          فقط خوب باش. خوب بودن به اندازه کافی متفاوتت میکنه.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط abin66
                            آقا بالاخره تو یه زیر زمین 12 متری چیکار میشه کرد؟؟؟؟ از کجا کار بگیرم؟؟؟ استعدادم تو هر نوع کاری خوبه گیرایی فنیم هم در حد تیم ملی عالی.
                            تو هر کاری ام یه انگولکی زدم ازمکانیکی ماشین گرفته تا برق ماشین+نصاب سیستم دزدگیر ماشین+ برنامه نویسی میکرو یه کمی ام کامپیوتر +الکترونیک+برق قدرت+برق ساختمان+اسانسور+کار پروژه ای...
                            خلاصه هرچی توش پول باشه کارشم تخصصی باشه هستم (از دلالی ام متنفرم) اگه پیشنهادی باشه همه جوره هستم.
                            همه کاره هیچ کاره بودن شما را به جایی نمی رسونه .یک بررسی انجام بدهید و نیازهای طرافتون را بسنجید .چند ماه روی اون حرفه ای مطالعه کنید و بعد اقدام کنید .مثلا ببینید در شهر یا منطقه شما از این تابلو های ledکسی میسازه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟اگر بله توان رقابت باهاش را دارید ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟اگر نه اصلا بازار این کار وجود داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟یا می تونید بازارش را به وجود بیارید ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
                            کسی که به کشورش به درستی خدمت کند،نیازمند تکیه به خاطره ی گذشتگانش نخواهد بود
                            ولتر

دیدگاه

(از دلالی ام متنفرم)
                              منم از دلالی بدم میاد احساس میکنم بدون زحمت به درآمد رسیدم
                              ولی الان پول تو دلالیه اونم از نوع ناعادلانش که رواج شدید پیدا کرده طرف یه قطعه 1500 تومن رو گفت 5500 تومن کس دیگه ای هم در اون مقطع نداشت
                              میگم چرا اینقدر گرون میگه گرون خریدم :eek: جواب ازین منطقی تر دیدید.

اگر شاد بودی آرام بخند تا غم بیدار نشود

دیدگاه

نوشته اصلی توسط deremel400
                                همه کاره هیچ کاره بودن شما را به جایی نمی رسونه .یک بررسی انجام بدهید و نیازهای طرافتون را بسنجید .چند ماه روی اون حرفه ای مطالعه کنید و بعد اقدام کنید .مثلا ببینید در شهر یا منطقه شما از این تابلو های ledکسی میسازه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟اگر بله توان رقابت باهاش را دارید ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟اگر نه اصلا بازار این کار وجود داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟یا می تونید بازارش را به وجود بیارید ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
                                نه دادا اشتب متوجه شدی همه کاره هیچ کاره مال دوره رغن نباتی و صف نفت و صف شیر بود با توجه به اوضاع نا پایدار کنونی کارو اگر میشه تغییر داد بهتر میشه باید داد. انغطاف موجبه بقا میشه نرم تنان رو ببین از دوره دایناسورها هستن اما دایناسور هارو ببین انغطاف نداشتن اسمشون فقط مونده باید تغییر کرد تا اخر عمر که نمیشه رو یه چیز کار کرد یهو بازار میخوره زمین میخوای چیکار کنی اینی ام که گفتم در کنار درسم کار کردم منظورمم اینه استعداد گیرایی ام تو تنوع کار خوبه امید وارم متوجه منظورم شده باشید.
                                تو همین زیر زمین 12متری تو دوره هنرستان با دوستم پوسته موتور کولر گرفته بودم پوسته هارو سیم پیچی میکردیم میدادیم مغازه دار یه درصدی روش میخورد.
                                یا به سوئیچ 24 ولت 200 آمپر بود برا جک هیدرولیک بود سفارش گرفتم ساختم مثل ساعت داره کار میکنه والا دوره دانشجویی رو تقریبا" همه خرجم رو خودم دادم حالا همه کاره هیچ کاره خوبه یا مثل رفیقام میشستم دنبال کار استخدام شرکت بشینم آیا بشم آیا نشم؟؟؟؟
                                کم باش اصلا هم نگران کم بودنت نباش!!!
                                اونی که اگر کم باشی گمت میکنه, همونیه که اگر زیاد باشی حیفت میکنه!!
                                فقط خوب باش. خوب بودن به اندازه کافی متفاوتت میکنه.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X