اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مغز ما ..........!!!

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : مغز ما ..........!!!

من هم 6 رو انتخاب کردم.
    ...............................................

آسایش دو گیتی تفسیر این دو حرف است
    Ctrl+C , Ctrl+V
    .................................................. ....

دیدگاه

تا حالا تعداد زیادی از بچه ها 6 رو انتخاب کردن :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

جناب کیانی میش یک بار دیگه اون منبع رو چک کنی شاید عدد اصلی که گفتی 6 بوده نه 7
      :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
      اگه مردم می دونستن زمان چقدر با ارزشه دیگه هیچ وقت کفش بند دار نمی خریدن البرت انیشتن

دیدگاه

منم 8 رو انتخاب کردم :rolleyes:

دیدگاه

والا من هر چی به هر کسی گفتم 7 رو انتخاب کرده
          حالا این یکی رو تست کنید ببینید درست میگم یا نه ؟
          اگه این یکی هم اشتباه در بیاد دیگه باید به مخ خودم شک کنم (البته این مربوط به چشم هست نه مغز):

١- در صورتی که حرکت نقطه متحرک را تعقیب کنید تنها یک رنگ را می بینید، صورتی!
          ٢- حالا لحظاتی به علامت + که در وسط قرار دارد خیره شوید. نقطه متحرک را پس از لحظاتی به رنگ سبز خواهید دید.
          ٣- حالا زمان بیشتری را بر روی علامت + تمرکز کنید، پس از لحظاتی نقاط صورتی آهسته آهسته ناپدید خواهند شد.
          عجیب اینجاست که هیچ نقطه سبزی در این عکس در کار نیست و در واقع نقاط صورتی نیز ناپدید نمی شوند. این دلیل محکمی است که ما همیشه دنیای خارج را آنگونه که هست نمی بینیم.

فرزندم در راه است

دیدگاه

٢- حالا لحظاتی به علامت + که در وسط قرار دارد خیره شوید. نقطه متحرک را پس از لحظاتی به رنگ سبز خواهید دید.
            ٣- حالا زمان بیشتری را بر روی علامت + تمرکز کنید، پس از لحظاتی نقاط صورتی آهسته آهسته ناپدید خواهند شد.
            بله این جالب بود. :nerd:

دیدگاه

وحشتناک عجیب بود! خوشمان آمد!!

دیدگاه

منم با همون سرعت جمع کردن باینری ها (دیگه واردیم...) جمع کردم و آخر هم با همون سرعت ۸ رو انتخاب کردم :nerd:
                به نظر میاد مغزمون یه کم بایاس داره :biggrin:

پی نوشت:
                به نظرم دوستائی که زیادی درگیر ۲ و ۴ و ۸ و ۳۲ و ۶۴ و ۱۲۸ و ... هستند ۱۲+۵ نمیکنن بلکه ذهنشون یه الگوی دیگه رو پیگیری میکنه پس میشه ازین تست در جهت میزان وجود رادیکال های دیجیتال در خون افراد این انجمن استفاده کرد

دیدگاه

نوشته اصلی توسط علیرضا کیانی
                  والا من هر چی به هر کسی گفتم 7 رو انتخاب کرده
                  حالا این یکی رو تست کنید ببینید درست میگم یا نه ؟
                  اگه این یکی هم اشتباه در بیاد دیگه باید به مخ خودم شک کنم (البته این مربوط به چشم هست نه مغز):

عجیب اینجاست که هیچ نقطه سبزی در این عکس در کار نیست و در واقع نقاط صورتی نیز ناپدید نمی شوند. این دلیل محکمی است که ما همیشه دنیای خارج را آنگونه که هست نمی بینیم.

خیلی جالب بود و بسیار کیفور شدیم :nice:

به نظر من به خاطر ترکیب رنگ صورتی با زمینه طوسیشه سرعت حرکت نقطه هم میتونه موثر باشه چون خود چشم هم تصویر رو ۱/۱۵ ثانیه نگه میداره (واسه همین فیلمها معمولا بالای 15fps اند.)
                  بهرحال میشه همه اینا رو امتحان کرد ولی گذشته ازینا خیلی جالب بود.

دیدگاه

جل الخالق :eek: :eek: :eek:

خیلی با حاله :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

اگه بازم از این فن و کلک ها داری بزار خیلی با حاله

اگه مردم می دونستن زمان چقدر با ارزشه دیگه هیچ وقت کفش بند دار نمی خریدن البرت انیشتن

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                    X