اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

تبدیل 220 ولت AC به DC برای تجزیه آب

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : تبدیل 220 ولت AC به DC برای تجزیه آب

نوشته اصلی توسط hadi_sl66
    سلام
    با یه خازن 200 میکرو فاراد مدارو درست کردم با فاصله 2 متری :biggrin: زدم به برق
    اما هیچی نشد :angry: :angry: :angry:
    اصلا آب رو تجزیه نکرد.اولش فک کردم اتصالات درست نیست ولی چک کردم دیدم درسته.
    به نظرتون مشکل از خازنه؟ یا ولتاژ خیلی زیاده؟
    ببینید 1 لیتر آب در فشار 1 اتمسفر بعد از تجزیه به بیش از 2000 لیتر گاز(هیدروژن و اکسیژن) تبدیل میشه.من این مقدار گاز رو لازم دارم.تو زمان خیلی کم(هر چه کم تر بهتر)
    راستی این خازن 400 ولت خیلی خظرناک بود وقتی خواستم تخلیش کنم نصف پایه های متصل شده به خازن ذوب شد.(بهتره با اون یه دستگاه EDM درست کنم :mrgreen: :mrgreen
    ای بابا شرکت آب خودشو میکشه تا همچین مقداری آب رو تجزیه کنه اگر فقط هیدروژن می خوای باید کپسولشو بگیری. خلاصه این تجزیه کاری به آب نداره. چیز اصلی که آزاد میشه کلره (حالا هیدواکسید سدیم وآب ژاور و ... هم تولید میشه! ) فکر کنم باید شیمیه پیش دانشگاهی رو بخونی :read:

خازن رو ولش کن . اول آمپر متر رو وصل کن ببین چند آمپر میدی(ولتاژ هم زیر 20 ببر). بعد یه ماسک شیمیایی(چند صد هزار تومن! ) بخر چون ممکنه خدایی نکرده ...

راستی نمک زدی به آب؟؟؟؟ oo:
    Gracias A La Vida
    [glow=red,2,300]ساخت فرز CNC[/glow]
    http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=56308.0
    http://up9.iranblog.com/images/4xd21f8vemt8g46011fx.jpg
    زمین سفت است و آب شلست و هوا نرم است و همه چیز عالیست در این حوالی...

دیدگاه

نتیجه گیری اخلاقی
      من با 220 ولت با پل دیود و یک فنر بشقابی(سطح مقطع زیاد) از جنش فولاد در یک طرف و الکترود دوم آلومینیوم. اب رو تجزیه کردم
      ولی افزایش ولتاژ یه محدودیت داره و اونی اینه که دمای آب میره بالا و به همراه محصولات تجزیه بخار آب فراوانی خارج میشه.اگه ph محلول رو کم و زیاد کنیم و یا رسانایی محلول رو با نمک زیاد کنمیم تو ولتاژ های بالا توی آب قوس ایجاد میشه(خطرناکه.خیلی زیاد) و اگه از خازن هم استفاده کنید. تورو خدا مواظب باشید .من سیستم رو از رق در آوردم ولی یادم نبود که خازن پره.(خازن تخله کرد تو دستم.الانم که الانه دستم می لرزه)
      خلاصه کار خطر ناکی هست.سرعت تجزیه آب از یه مقداری بیستر نمیسه.زیاد امید وار نباشید

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hadi_sl66
        نتیجه گیری اخلاقی
        من با 220 ولت با پل دیود و یک فنر بشقابی(سطح مقطع زیاد) از جنش فولاد در یک طرف و الکترود دوم آلومینیوم. اب رو تجزیه کردم
        ولی افزایش ولتاژ یه محدودیت داره و اونی اینه که دمای آب میره بالا و به همراه محصولات تجزیه بخار آب فراوانی خارج میشه.اگه ph محلول رو کم و زیاد کنیم و یا رسانایی محلول رو با نمک زیاد کنمیم تو ولتاژ های بالا توی آب قوس ایجاد میشه(خطرناکه.خیلی زیاد) و اگه از خازن هم استفاده کنید. تورو خدا مواظب باشید .من سیستم رو از رق در آوردم ولی یادم نبود که خازن پره.(خازن تخله کرد تو دستم.الانم که الانه دستم می لرزه)
        خلاصه کار خطر ناکی هست.سرعت تجزیه آب از یه مقداری بیستر نمیسه.زیاد امید وار نباشید
        دوست عزیز ولتاژ تجزیه آب خیلی پایینه و جریان از چند آمپر تا چند صد آمپر هم میوتنه بالا باشه.(آرک نمیزنه اما محفظه آب مثل حالتی میشه که داره میجوشه انگار..این یون ها هستند که باید جریان رو انتقال بدن نه اینکه مثل یه مقاومت عمل کنه محلول و جریان رو به صورت هدایتی(حرکت الکترون مثل هادی ها) ،هدایت بکنه :mrgreen من نمیدونم چه اصراریه که ولتاژ بالا باشه. oo: (هدف از تجزیه آب به این شکل فقط و فقط تهیه کلره نه هیدروژن یا اکسیژن) خطر ناک تر از اون خازن هم گاز کلره که آزاد میشه!!
        Gracias A La Vida
        [glow=red,2,300]ساخت فرز CNC[/glow]
        http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=56308.0
        http://up9.iranblog.com/images/4xd21f8vemt8g46011fx.jpg
        زمین سفت است و آب شلست و هوا نرم است و همه چیز عالیست در این حوالی...

دیدگاه

سلام
          عزیز، مدارت رو شماتیکش رو می ذاری
          مال چهارشنبه ... نیازش دارم :biggrin:
          برای کاری در حوزه اربعین نیاز به نیروی داوطلب هستیم.
          http://hosseinwalkingday.com

دیدگاه

اصلا خازن میخواد چیکار؟ مگه برای تجزیه آب هم باید حتما برقتون صاف باشه و رپیل نداشته باشه؟جل الخالق :mrgreen:
            پروردگارا: به من زیستنی عطا کن که در لحظه مرگ بر بی ثمری لحظه ای که برای زیستن گذشته است حسرت نخورم، و مردنی عطا کن که بر بیهودگیش سوگوار نباشم. بگذار تا آن را خود انتخاب کنم، اما آنچنان که تو دوست میداری

دیدگاه

برای تجزیه ی اب و گرفتن هیدروژن مثلا در ۳۰ لیتر در ساعت به چجور برقی با چه ولتاژ و امپری لازمه و نسبت بالا پایین رفتن امپر تاثیری در سرعت تجزیه داره یا نه!؟

دیدگاه

با سلام
                نکته مهمی که شما و دوستان اصلا به آن توجه نداشتند آزاد شدن هیروژن در مجاورت با هوا یا اکسیژن است که به شدت انفجار پذیر است از آنجاییکه نفوذ هیدروژن بسیار بالا است خیلی راحت نشت میکند و محیط را در بر میگیرد و فقط یک جرقه کوچک مثل زدن کلید روشنایی چراغ آنرا منفجر میکند یادم میآید چند سال قبل همین اتفاق در دانشگاه تربیت مدرس افتاد که نشتی هیدروژن از دستگاه هیدروژن ژنراتور در شب و زدن کلید روشنایی در صبح روز بعد سبب کشته شدن دو نفر از مسیولین آزمایشگاه شد. کار با هیروژن از کار با گاز شهری هم خطرناکتر است ضمنا در صنعت هیدروژن را توسط مواد شیمیایی در دستگاههای هیدروژن ژنراتور تولید میکنند نه توسط تجزیه آب

دیدگاه

نوشته اصلی توسط nimdar نمایش پست ها
                  با سلام
                  نکته مهمی که شما و دوستان اصلا به آن توجه نداشتند آزاد شدن هیروژن در مجاورت با هوا یا اکسیژن است که به شدت انفجار پذیر است از آنجاییکه نفوذ هیدروژن بسیار بالا است خیلی راحت نشت میکند و محیط را در بر میگیرد و فقط یک جرقه کوچک مثل زدن کلید روشنایی چراغ آنرا منفجر میکند یادم میآید چند سال قبل همین اتفاق در دانشگاه تربیت مدرس افتاد که نشتی هیدروژن از دستگاه هیدروژن ژنراتور در شب و زدن کلید روشنایی در صبح روز بعد سبب کشته شدن دو نفر از مسیولین آزمایشگاه شد. کار با هیروژن از کار با گاز شهری هم خطرناکتر است ضمنا در صنعت هیدروژن را توسط مواد شیمیایی در دستگاههای هیدروژن ژنراتور تولید میکنند نه توسط تجزیه آب
                  و بدیش اینه بی بو هست و آدم متوجه نمیشه اتاق در آستانه ی رفتن به آسمان هفتمه!

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                  X