اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

صدا در کامپیوتر چگونه تولید می شود؟

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

صدا در کامپیوتر چگونه تولید می شود؟

سلام.
    برای من یه سوال در مورد روش بوجود آمدن صدا در کامپیوتر وجود داره و اون این که صدا در کامپیوتر چطوری تولید می شه؟برق چطوری می تونه صدا تولید کنه؟
    برای شنا کردن به سمت مخالف رودخانه قدرت و جرات لازم است . وگرنه هر ماهی مرده ای هم می تواند از طرف موافق جریان آب حرکت کند ...

پاسخ : صدا در کامپیوتر چگونه تولید می شود؟

داده های دیجیتال توسط مبدل دیجیتال به آنالوگ تبدیل به سیگنال صوتی میشن و بعد تقویت میشن و وقتی به یه سیم پیچ که درون یک آهنرباست میرسن سیم پیچ میلرزه و صدا تولید میشه.

ممکنه بگی اینارو خودم میدونستم ولی برای سوال یه خطی جواب یه خطی هم میدن دیگه :mrgreen:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط freedom_truth
      داده های دیجیتال توسط مبدل دیجیتال به آنالوگ تبدیل به سیگنال صوتی میشن و بعد تقویت میشن و وقتی به یه سیم پیچ که درون یک آهنرباست میرسن سیم پیچ میلرزه و صدا تولید میشه.

ممکنه بگی اینارو خودم میدونستم ولی برای سوال یه خطی جواب یه خطی هم میدن دیگه :mrgreen:
      موضوع دقیقا همینه که این سیم پیچ چطوری با لرزیدنش صدا تولید می کنه؟
      در ضمن شما خیلی سطحی و نا کامل پاسخ دادید.
      برای شنا کردن به سمت مخالف رودخانه قدرت و جرات لازم است . وگرنه هر ماهی مرده ای هم می تواند از طرف موافق جریان آب حرکت کند ...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط behnam-soft

موضوع دقیقا همینه که این سیم پیچ چطوری با لرزیدنش صدا تولید می کنه؟
        در ضمن شما خیلی سطحی و نا کامل پاسخ دادید.
        اگه مشکلت سیم پیچیه داخل بلندگو س که چرا میگی در کامپیوتر چطور صدا تولید میشه؟؟؟؟؟؟
        بنابر اینکه سئوال دومت مشکلت باشه باید خدمتت عرض کنم که طبق قانون القای فاراده:
        اگر یک سیم حامل جریان درون یک میدان مغناطیسی قرار بگیره بهش نیرو وارد میشه این نیرو همون حرکتییه که ما در دیافراگم بلندگو میبینیم. حالا اینو در نظر داشته باش که وقتی به یک بلند گو سیگنال صوتی (که حامل یک جریان متغییره) داده میشه و سیم داخل میدان مغناطیسی (همون آهنربای خودمون) قرار میگیره بهش نیرو وارد میشه و متناسب با جریان اعمالی(میزان بلندی صدا) حرکت میکنه. حالا اگه یه پرده کاغذی روی اون قرار بدیم، پرده به لرزش در میاد و هوای اطراف خودشو به حرکت در میاره. هوای اطراف پرده گوش شما رو به حرکت در میاره و شما صرا رو میشنوی.
        چقدر این ندیدن ها و نشنیدن ها مردم را خوشبخت کرده (دکتر علی شریعتی)

دیدگاه

اگر هم نظرت در مورد خروجی کامپیوتره که دوست عزیزمون freedom درست میفرمایند.
          چقدر این ندیدن ها و نشنیدن ها مردم را خوشبخت کرده (دکتر علی شریعتی)

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
          X