اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

تفاوت بین پرینتر لیزری با جوهر افشان و معایب و محاسن آنها.(مارا همراهی کنید)

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

تفاوت بین پرینتر لیزری با جوهر افشان و معایب و محاسن آنها.(مارا همراهی کنید)

آیا تفاوت بین پرینتر جوهر افشان و لیزری را میدانید؟
    آیا شده برای خرید در انتخاب یکی از این دو دچار مشکل شده باشید؟
    آیا میخواهید در مورد قطعات اصلی این دو پرینتر و روش کارشون بدانید؟
    آیا میخواهید بدانید که هر پرینتر لیزری و جوهر افشان چه مزیت ها و چه معایبی دارد؟

پس این دو مقاله آموزشی که یکی را شرکت سام سرویس ودیگری را یکی از وبلاگ نویسان تهیه کرده حتما مطالعه کنید! :read:
    سپس در این تایپیست به بحث در مورد این دو می پردازیم.
    یعنی دوستانی که خود پرینتر دارند معایب و مزیت های های دستگاهشون رو در این تایپیست قرار دهند تا دقیق تر و بهتر در مورد این دو مدل چاپگر بپردازیم و نتیجه گیری کنیم.
    لطفا مارا تا پایان راه همراهی کنید.......
    باتشکر از تمامی دوستان :applause:

لیزری
    http://samservice.com/kb/1113
    جوهر افشان
    http://howstuffworks.mihanblog.com/post/6

هنگامی که چیزی مینویسی، کاری نکن تنها کسی که از مغزش استفاده کرده باشد ،مدادت باشد .

\|/_\/_

پاسخ : تفاوت بین پرینتر لیزری با جوهر افشان.از شرکت سام سرویس.(مارا همراهی کنید)

من هردو نوع این ها رو داشتم و به نظر من پرینتر لیزری خیلی بهتره هم سرعت بالاتری موقع چاپ داره و هم دقتش بیشتره. این نکته رو هم نباید فراموش کرد که کیفیت چاپ تصاویر رنگی تو پرینتر جوهر افشان بیشتره.اگه به تصاویر چاپ شده با پرینتر های لیزری رنگی یه نگاهی انداخته باشید حتما متوجه شدید که عکس خیلی شفاف هست و این شفافیت بالا باعث غیر طبیعی شدن تصویر میشه.برای همینه که اونهایی که حرفه ای کار میکنند جوهر افشان رو ترجیح میدند.
    نتیجه گیری کلی (بنا به نظر و تجربه ی من):
    بهترین گزینه برای چاپ متن و کارهای غیر از چاپ عکس پرینتر لیزری.
    بهترین گزینه برای چاپ عکس با کیفیت بالا پرینتر جوهر افشانه.
    [img width=477 height=100]http://www.eca.ir/pic/upload/agazade.png[/img]

دیدگاه

پاسخ : تفاوت بین پرینتر لیزری با جوهر افشان.از شرکت سام سرویس.(مارا همراهی کنید)

خود من از پرینتر سه کاره رنگی جوهر افشان HP استفاده میکنم.
      پارسال 85تومان خریدم و تابحال خراب نشده است.
      واز دو کارتریج تشکیل شده اما معایبش بر محاسنش بیشتر سنگینی میکند.
      هرکارتریج حداکثر 20 صفحه عکس چاپ میکند وزود تمام میشود.
      قیمت کارتریج آن بالاست به طوری که این پرینتر بدون کارتریجش 30تومان میارزد!!!
      برای همین مقرون به صرفه نسیت....
      هنگامی که چیزی مینویسی، کاری نکن تنها کسی که از مغزش استفاده کرده باشد ،مدادت باشد .

\|/_\/_

دیدگاه

نوشته اصلی توسط MEGAMAN
        خود من از پرینتر سه کاره رنگی جوهر افشان HP استفاده میکنم.
        پارسال 85تومان خریدم و تابحال خراب نشده است.
        واز دو کارتریج تشکیل شده اما معایبش بر محاسنش بیشتر سنگینی میکند.
        هرکارتریج حداکثر 20 صفحه عکس چاپ میکند وزود تمام میشود.
        قیمت کارتریج آن بالاست به طوری که این پرینتر بدون کارتریجش 30تومان میارزد!!!
        برای همین مقرون به صرفه نسیت....
        میتونین کارتریجشو شارژ کنین شاید برای عکس خوب نباشه ولی کار رو راه میندازه
        یادش بخیر یه زمانی یه LQ300 اپسون داشتم یه ریبون براش میخریدم یه سال کار میکرد اگه هم کارم گیر بود و ریبونش کم رنگ بود ریبونشو میگرفتم رو بخار سماور پر رنگ میشد بیچاره روی در جعبه شیرینی هم پرینت می گرفت.
        با Canon هم یه سلام علیکی داشتم یه جوهر افشان i560 داشتم بدک نبود ولی بعد دوبار تعویض کارتریج هدش به درک واصل شد ( واسه این میگم به درک چون واقعا پرینتره نامردی کرد ) و قیمت هدش تقریبا قیمت خودش بود بنابراین راهی انباری شد فعلا برای موارد اضطراری یه hp مدل ِ2563 درام که اصلا جون دار نیست (هشت ده صفحه پشت سر هم پرینت رنگی بگیری کم رنگ میشه )و بیشتر بدرد بچه مدرسه ای ها میخوره که روزی دو سه صفحه بیشتر پرینت نداشته باشن .

دیدگاه

چاپگر من مدلHPf4283میباشد.سه کارست.فتوکپی اسکن و پرینت
          کیفیت چاپش بی نظیره.اسکنر عالی دارد.طوری که روز های اول با بخش فتوکپی آن انواع پولها از 10تومنی کاغذی تا تراول 50تومنی رو پشت و رو پرینت گرفتم و کمی با تادادن و دستمالی کردن وحتی پاره کردن و چسب زدن - آنها را طبیعی جلوه میدادم بعد مانند یک تابلو به دیوار اتاقم زدم.هر مهمونی که اونها رو میدید با کمال تعجب میگفت چرا پولهات رو اینجا زدی !!! کیف پول نداری !!!
          وکلی کلنجار میرفتم تا ثابت کنم این پولها جعلیست
          ولی معایب :یک دفعه بعد از چاپ 80صفحه پرینت یک مقاله کارتریج در دم جان باخت.
          تو یک سال 7تا کارتریج خراب شده.یکی رنگ پس میده یکی رنگش بخاطر 2هفته پرینت نگرفتن خشک شده.یکی سوخته.یکی یکنواخت پرینت نمیکنه و....
          وسایل شارژ کارتریج رو دارم و هرکدوم رو حداقل 5بار شارژ کردم.
          هزینه ای که تو این یکسال برام داشته بیش از دوبرابر قیمتی است که خریدم.

\|/_\/_

دیدگاه

پاسخ : تفاوت بین پرینتر لیزری با جوهر افشان و معایب و محاسن آنها.(مارا همراهی کنید)

من قبلا یه پرینتر جوهر افشان hp داشتم.کیفیت چاپش خوب بود اما ظرفیت کاتریج هاش کم بود و هر بار باید اندازه ی نصف پول پرینتر بابتشون میدادم. تازه اگر هم صرفه جویی میکردی و متن ها رو میدادی بیرون پرینت کنند,بعد از چند وقت جوهرش خشک میشد:cry2:
            این اواخر عمرش هم دیگه واقعا خل شده بود.یا دوتا کاغذ رو باهم میکشید تو یا روی یه کاغذ کج چاپ میکرد :eek:
            در کل مکافات بود.
            بعد از اون یه پرینتر لیزری canon گرفتم مدل LBP3010.کارش حرف نداره.کلی بلا سرش آوردم اصلا عین خیالش نبود.سرعت چاپش هم نسبتا بالاست.من اینو 130 تومن خریدم و فکر میکنم پول کاتریجش 100 تومن باشه.البته فروشندش میگفت میتونی شارژ کنی اما تو کاتالوگ پرینتر توصیه نکرده.
            توی اینا نگران این نیستی که جوهر خشک بشه یا قاطی کنه با هر کاتریج بالای 1000 صفحه میشه چاپ کرد. .اگه میتونست چاپ رنگی هم داشته باشه واقعا بی نظیر میشد.
            یادم رفت بگم یه Hp لیزری مدل 1020 هم داشتم.اونم واقعا کارش درست بود.ولی حیف الان دیگه پیدا نمیشه(قدیمی شده)

دیدگاه

پاسخ : تفاوت بین پرینتر لیزری با جوهر افشان و معایب و محاسن آنها.(مارا همراهی کنید)

خوب ما بیشتر در اینجا راجب پرینتر جوهر افشان بحث کردیم در مورد پرینتر لیزری کمتر بحث شد.
              چون خودم از نز دیک داخل پرینتر لیزری را ندیدم هنوز در مورد طرز چاپش ابهام دارم.
              لطفا در مورد این دو نوع چاپگر از تجربیات ودانسته های خودتون بگید.
              هنوز این بحث به نتیجه نرسیده است.......

\|/_\/_

دیدگاه

اساس کار پرینتر های لیزری بر پایه ی بار دار کردن یه صفحه (درام)هست که به صورت یه لوله در اومده.
                این نوع پرینتر ها خیلی شبیه به دستگاه های کپی آینه ای هستند اما در اینجا باردار کردن از طریق لیزر انجام میشه.واسه همین کیفیت این پرینتر ها بالاست(چون لیزر میتونه خیلی باریک باشه)
                این عکس رو ببینید:

در این جا اشعه ی لیزر و منشور های هدایت نور کاملا مشخصه.
                نقاطی که باردار شده اند میتونند تونر رو که به صورت پودر ریزی داخل کاتریج هست به خودشون جذب کنند.حالا این صفحه ای که به بعضی قسمت هاش تونر چسبیده روی کاغذ غلطیده میشه و تونر ها به کاغذ میچسبند. مثل این:

وسط همون صفحه ای که باردار میشه(درام) یه هیتر هست تا باعث بشه تونر روی کاغذ تثبیت بشه.برای همین کاغذ بعد از چاپ با پرینتر لیزری گرم هست.
                قیمت بالای کاتریج های پرینتر لیزری به خاطر اینه که درام و تونر و تمام مخلفاتش همه باهم هستند.اگر کاتریج پرینتر رو در بیارید هیچی دیگه توش نیست و اگه کاغذتون گیر کرده بود راحت در میاد.شکل ظاهریش هم این طوریه

اگر موقع چاپ با این پرینتر ها کاغذ گیر کنه و پرینتر چاپ رو متوقف کنه میتونید پرینتر رو خاموش کنید و کاتریج رو
                دربیارید. اگر توی شرایط به درام نگاه کنید متنی رو که قرار بوده روی کاغذ چاپ بشه رو میبینید.من میخواستم از این حالتش عکس بگیرم ولی توی عکس واضح نبود.
                برای توضیحات کامل تر اینجا رو هم بخونید:
                http://en.wikipedia.org/wiki/Laser_printer

دیدگاه

سلام
                  پرینتر جوهر افشان اگر استفاده نشود بعد از مدتی خشک می شود و مصرف جوهر بالایی دارند و جوهر آن کمی طول میکشد که خشک شود ولی پرینتر لیزری اینطوری نیست.
                  از نظر قیمت جوهر افشان ارزان تر از لیزری است ولی استحلاک جوهر افشان بیشتر از لیزری است.
                  موفق باشید

دیدگاه

خیلی متشکر واقعا عالی و مفهومی بود :applause:
                    واقعا جالب بود
                    یک سوال دیگه:در این حالت که در عکس دیدم روی درام فقط بار منفی وجود داره و جایی که قراره تشکیل شکل بده بدون بار است! اما در توضیحاتتون گفتید
                    ( نقاطی که باردار شده اند میتونند تونر رو که به صورت پودر ریزی داخل کاتریج هست به خودشون جذب کنند. ) که این توضیح با شکل تناقض دارد! oo:
                    لطفأ بیشتر توضیح دهید

\|/_\/_

دیدگاه

بله حق با شماست من دقت نکرده بودم.
                      The laser beam neutralizes (or reverses) the charge on the black parts of the image, leaving a static electric negative image on the photoreceptor surface to lift the toner particles.
                      کل درام بارداره و لیزر جاهایی که قراره مشکی بشه رو خنثی میکنه
                      این مورد رو هم یادم رفت بگم که توی پرینتر های لیزری رنگی این عمل 4 بار تکرار میشه.با رنگهای مختلف(سیاه-بنفش-زرد-فیروزه ای)

دیدگاه

یه چند تا مورد.

اولا پرینتر های جوهر افشان دو مدل هست یکی که کارتریجش شامل هد هم میشه مثل HP که البته اگه جوهرش خشک شد یا هد خراب شد کارتریجش رو تعویض کنین حله یکی هم مثل خیلی از اپسون ها که با خراب شدن هد پرینتر تون به فنا رفته.

دوما اگر جوهر روی هد خشک شد برای آخرین چاره یک دستمال بدون پرز رو با کمی تربانتین که یک حلال آلی هست و فوق العاده قوی که بوی صمغ کاج هم میده هد رو پاک کنین و یه پرینت کوچیک بزنین و این کارو یکی دو بار تکرار کنین احتمالا حله.

سوم دقتی که جوهر افشانهای hp دارن لیزری ها ندارن. چون لیزری ها عکس رو در جهت طولی یا میکشن یا جمع میکنن. بنا بر این احتمال اینکه دو پترن رو با لیزری چاپ کنین بخوایین روی هم مچ بشه کمه.

چهارم اینکه اگه تونر لیزری شارژ میکنین بعد از حداکثر دو یا سه بار استفاده یک تونر نو بخرین تا درام داخلی پرینترتون آسیب نبینه. چون اون قیمتش به مراتب از یک تونر نو بیشتره.

پنجم به بعدش هم یادم نمیاد!!

دیدگاه

سوال!
                          وقتی که با پرینتر جوهر افشان بر روی کاغذهای غیر از کاغذ فتو پرینت میگیرم اون رنگ پرینت شده در برابر آب حساس است و حتی اگر یک قطره آب برروی آن بیافتد رنگ بهم میریزد انگار آبرنگ بوده!!!
                          ولی روی کاغذ فتو 130گرمی یه عکس پرینت گرفتم و بردم اون عکس رو زیر شیر آب گرفتم ولی اصلا پاک نشد!!!چرا؟
                          چند تا پوستر چاپ کردم زدم به اتاقم-بعد از 7 ماه رنگش برگشته و بی حال شده مخصوصا رنگ آبیش!!!باز هم چرا؟

\|/_\/_

دیدگاه

مسلما پاک نشدنش بستگی به جنس کاغذ داره. شاید به خاطر اینکه حالت روغنی داره و نمیذاره قطرات آب درش نفوذ کنن. یادتون باشه که آب رو با نازل روی سطح کار نمیپاشین. اما جوهر به صورت ذرات بسیار ریز روی سطح کاغذ پاشیده میشه که ممکنه بتونه از خلل و فرج کاغذ رد شه که بعد از خشک شدن ذرات جوهر میمونه.

علت کمرنگی هم میتونه به علت اثر شیمیایی نور ماورائ بنفش خورشید یا لامپ ها روی دانه های رنگی عکس باشه. عین بلایی که سر قالی زیر آفتاب میاد.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط reza_agha
                              مسلما پاک نشدنش بستگی به جنس کاغذ داره. شاید به خاطر اینکه حالت روغنی داره و نمیذاره قطرات آب درش نفوذ کنن. یادتون باشه که آب رو با نازل روی سطح کار نمیپاشین. اما جوهر به صورت ذرات بسیار ریز روی سطح کاغذ پاشیده میشه که ممکنه بتونه از خلل و فرج کاغذ رد شه که بعد از خشک شدن ذرات جوهر میمونه.

علت کمرنگی هم میتونه به علت اثر شیمیایی نور ماورائ بنفش خورشید یا لامپ ها روی دانه های رنگی عکس باشه. عین بلایی که سر قالی زیر آفتاب میاد.
                              خیلی متشکرم
                              البته همان کارتریج های اصلی خودش هم این مشکل را داشت و رنگ کاملا در برابر کوچک ترن قطره آب بهم میریخت :cry:
                              ولی من یکی دو مدل پرینتر جوهر افشان که شبیه و هم رده یکی خودم بودن را وقتی پرینت گرفتم دیدم جوهر آنها بر روی کاغذ ساده هم ثابت است!
                              راستش گیج شدم باید چکار کنم! کاش این پرینتر رو نخریده بودم
                              هم رنگ زیاد مصرف میکند هم موقع چاپ بخاطر حرکت کارتریج ها دستگاه خیلی تکان می خورد و سروصدا تولید میکند
                              اما یک حسن دیگر دارد!بدون کارتریچ مشکی هم کار میکند و خودش با با ترکیب آن سه رنگ - رنگ مشکی را تولید میکند!

\|/_\/_

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X