برای تحلیل مدارات آنالوگ یعنی کلا مدارات بدون میکرو و دیجیتال ارکد بسیار مناسب و دقیق هست.
برای نحلیل مدارات دیجیتال و دارای میکرو پروتیوس مناسب تر هست.
البته اینا نظر شخصی هستند!
It's nice to be important but it's important to be nice!
از اینکه نمی رسم جواب دوستان را بدم معذرت می خوام.
من کتاب نمیتونم معرفی کنم چون اکثر برنامه هایی که کار کردم بدون کتاب و با سماجت خودم و مقالات اینترنتی یاد گرفتم.اینطوری بیشتر طول میکشه ولی هیچ وقت فراموش نمیشه!
در هر دو انجمن مقالات رو میتونید پیدا کنید.
It's nice to be important but it's important to be nice!
از اینکه نمی رسم جواب دوستان را بدم معذرت می خوام.
برای یادگیری خیلی به رشتت توجه نکن، سعی کن برای خودت یاد بگیری.
اورکد یادگیریش یه کم سخت رته. به نظر من برو پروتئوس یاد بگیر که با علم دیجیتال راحتت تره!
دانش فنی تا به عمل تبدیل نشده، ذره ای ارزش نداره. اما بعضی وقت ها باید از دانش برای باز کردن مرزهای جدیدی در علم استفاده کرد، نه اینکه اونها رو صرفاً فقط به عمل تبدیل کرد.
همشون pspice هستند ، حالا چه اسمش پروتئوس باشه ، چه پروتل ، چه اورکد و چه خود پی اسپایس ، همشون هم به نظر من بد طراحی شدن. پروتئوس هم راحتتر از همه است
دوستان عزیزم تصمیم گرفتم تا یه مدت کمتر به تالار سر بزنم . اگر دیر جواب دادم ببخشید.
سلام آناهیتا جان،البته با نظری آقای شفقی دادن حرفی نمیمونه ولی اورکد و پروتئوس مکملن نه موازی و نباید از هیچکدومشون غافل بشید +پروتل که واقعا برای پیاده سازی و ساخت لازمه.از اورکد شروع کنید که برای دروس اولیه ضروریه مثل مدار و الکترونیک و دیجیتال و بعد با هفته ای یکبار تمرین سعی کنید همیشه یادتون بمونه و بعد پروتئوس رو شروع کنید که واقعا لازمه برای میکرو کنترلرها و میکرو پروسسورها و تا حدی برای الکترونیک و ابزار دقیق.برای یادگیری هم تا دلتون بخواد PDFهای توپ هستش.موفق باشید و اگر سوالی داشتین در خدمتم
جانم به فدای ائمه اطهار
می دونستم تحمل مرگ اعضای خانواده خیلی سخته ولی نه تا این حد،ایکاش پدرم بیشتر می موند.روحش شاد.
دیدگاه