اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

تبریک به همه - طراحی و ساخت تراشه پرسرعت در ایران

Collapse
این موضوع بسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : تبریک به همه - طراحی و ساخت تراشه پرسرعت در ایران

این یک دلیل که اصلا ماهواره در مدار قرار نگرفته :

http://www.niazerooz.com/News/page_445/16166

بازم پیدا میکنم و براتون میزارم :icon_razz:
    باز هم عید آمد و ما لختیم...

دیدگاه

مشکل این خبر های سطحی اینه که وقتی یکی توی این مملکت یه کار درست و حسابی می کنه کارش با اسم های گنده ی اینجور کارها ، کوچیک به نظر میاد! حالا یکی بیاد بگه من 100 تا ترانزیستور رو با لیزر روی یه ویفر در اوردم میگن بهش دلت خوشه ما با تکنولوژی 0.000000001 میکرون(!!) پروسسور ساختیم 800 تراهرتز کار میکنه! منبع می خوای سایت ....(!) باقی اطلاعاتشم محرمانه و نظامی هست! حالا بیا و درستش کن!
      مثل اون بتن که با نانو ذرات کربن اومده بودن مخلط کرده بودن و تراوست ساخته بودن بدون نیاز به رینفورس ! کلی هم رادیو تلویزیون اعلام کردم موفقیت محققین و..! من خودم به طور اتفاقی در جریان کامل این کار بودم! دروغ پردازی در حد چی!!! اصلا یه چیز خنده دار بود که خودم به یکی از اساتید دانشگاه که توی این کار بود کلی تیکه انداختم جاتون خالی کلی هم خندیدیم!
      دیگه اینجا هم اینجوریه دیگه!
      ماهواره ی امید هم موضوعیتی نداره بحثش! ماهواره ای که سکوی پرتابش به صورت سیار توی بر بیابونه و بدون خبر پرتاب میشه نمیشه در مورد شکست یا موفقیتش و اینکه چند بار شکست خورده بحث کرد فقط مهم اینه که ما هر کاری توی این مملکت می کینم با 150% موفقیت انجام میشه :job:
      Gracias A La Vida
      [glow=red,2,300]ساخت فرز CNC[/glow]
      http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=56308.0
      http://up9.iranblog.com/images/4xd21f8vemt8g46011fx.jpg
      زمین سفت است و آب شلست و هوا نرم است و همه چیز عالیست در این حوالی...

دیدگاه

با آقای شفیعی موافقم خوبه فرهنگ گفتگو رو تو این فضا جابندازیم نمیدونم چرا وقتی موضوعی تو این حوزه ها مطرح میشه جنبه سیاسیش بیشتر تقویت میشود بابا محیط بحث علمیه نه جرو بحثو کلکل سیاسی!!!!
        *** السلام علیک یا علی بن محمد ایها الهادی النقی یابن رسول الله ***
        اللهم العن اول ظالم ظلم حق محمد وال محمد واخر تابع له علی ذالک

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Dxing
          یه سئوال ساده تر :
          شما دستاوردهای 2 ماهه این ماهواره رو برای ما بگید با منبع قابل قبول .
          و اینکه با این همه هزینه چه دردی از کشور دوا کرد .
          پست های قبلیتون هم بدرد خودتون میخوره .
          وگرنه بهتره شما ساکت بشید .
          اگه یاد بگیرین با گوگل کار کنید زحمت سرچ کردن را از دوش من برمیدارین
          بچه های اول دبستان هم Facebook بلدن برن هم توی گوگل سرچ کنند ، برای شما زشته ها... :mrgreen:

دستاورد این کوچولو ، آقا امید ،کسب اولین تجربه در شرایط واقعی، آماده سازی و بهینه سازی شرایط برای پرتاب ماهواره های بعدیمون با خواص تصویربرداری - مخابراتی - تلویزیونی و****** بوده. که خود اینها شامل ردیابی و شناسایی الکترواپتیکی سامانه ردیابی و شناسه مرعی و حرارتی، رادار آرایه فازی ردگیر ماهواره ، GPS مستقل ایرانی ، هواشناسی ،
          و هرکدوم از اینها خودشون پایلوتی هستند برای ماهواره های قدرتمند تر ، مثلا ماهواره طلوع امکان تصویربرداری با دقتی حدود 20 برابر ماهواره فجرداره.

خودتون بخونید : ( ستاد توسعه فناوری هوا فضا )
          http://aero-space.ir/index.php?option=com_content&view=article& id=1405:-10-&catid=75:1389-08-15-11-36-51

پیوست :
          سایت نیاز روز هم شد رفرنس علمی دیگه :applause:
          * تفاوت نگاه با نگاه
          * ای جانم! (عکس)
          * هواپیمای بازنشسته (عکس)
          * نماد معترضین بحرینی ویران شد(+عکس)
          * عکس: مدل های عروسکی آنجلینا جولی هم ساخته شد
          * سه بازیکن تیم در تاکسی تلفنی کار میآ‌کنند!
          * عکس/همسر از دست رفته
          * فیلم جدید گلزار مجوز نمایش نگرفت!!
          * عکسی از دختر گوهر خیراندیش
          * شیرین بینا و دخترش ( عکس)
          * عکسهایی از امضا های افراد مشهور هالیود
          * بیآ‌اهمیتی احمدیآ‌نژاد به بیآ‌حجابی +عکس
          * به حرمت خانمآ‌ها کسی در ورزشگاه فحش نمیآ‌داد
          * ناصر محمدخانی: شهلا راز بزرگش را به آ‌گور برد!
          * حرکت زیبای یوفا در حمایت از ژاپن + عکس
          * ملانصرالدین و مجازات
          * آتش شهوت ...
          * کفشی از جنس رایانه + عکس
          * خوشحالیآ‌ آمریکاییآ‌ها از وقوع سونامی در ژاپن! + عکس
          * رقص نیم ساعته یک زن در نمایشگر روبروی مصلی!
          از اینکه نمیتوانید حتی یک لینک مستند برای تخریب دستاوردهای بچه های علمی ایران بیاورید ، متشکر و خرسندیم. :nice:

آن دم که مرا می زده بر خاک سپارید زیر کفنم خمره ای از باده گذارید
          تا در سفر دوزخ از این باده بنوشم
          آنلحظه که با دوزخیان کنم ملاقات یک خمره شراب ارغوان برم به سوغات
          هرقدر که در خاک ننوشیدم از این باده صافی ، بنشینم و با دوزخیان کنم تلافی

دیدگاه

این سایت مال ایران نیست مال برکینافاسو هستش :mrgreen:
            به همین فعلا رضایت بده تا بعدیش برسه :icon_razz:

دیدگاه

فقط مهم اینه که ما هر کاری توی این مملکت می کینم با 150% موفقیت انجام میشه :job:
              [/quote]
              مشکل اینجاست که طرفداران جناحهای سیاسی فقط ومنتظر شکست ملی هستند یا دوست دارند اتفاق بیفته که خودشون توجیه کنند یعنی به جای بالا کشیدن سطح خود حریف رو ذلیل کنند !
              2. چه عیبی در شکست هست اگه مقدمه پیروزی باشه که ما دوست داریم همه جا اونو برجسته کنیم
              3.با تبلیغات دروغ حتی درمورد دستاوردهای ملی مخالفم و معتقدم باید این خیلی طبیعی باشه که یک پروژه شکست رو هم پیشبینی کنه
              4.با امید افزایی و تقویت روحیه خود باوری بصورت کاملا واقعگرایانه موافقم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Dxing
                این سایت مال ایران نیست مال برکینافاسو هستش :mrgreen:
                به همین فعلا رضایت بده تا بعدیش برسه :icon_razz:
                جهت جلب رضایت شما ، منم رضایت میدم ، خوش باشین

دیدگاه

سایت نیاز روز هم شد رفرنس علمی دیگه

زدی تو خال!!!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط jelecteca
                    سایت نیاز روز هم شد رفرنس علمی دیگه
                    زدی تو خال!!!
                    خب اینو ببین همراه منبع خارجی :

http://www.alborznews.net/fa/pages/?cid=8202

ضمنا آخرش رو هم بخون ببین مدیر پروژه چه چرت و پرتی گفته .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط jelecteca
                      فقط مهم اینه که ما هر کاری توی این مملکت می کینم با 150% موفقیت انجام میشه :job:

مشکل اینجاست که طرفداران جناحهای سیاسی فقط ومنتظر شکست ملی هستند یا دوست دارند اتفاق بیفته که خودشون توجیه کنند یعنی به جای بالا کشیدن سطح خود حریف رو ذلیل کنند !
                      2. چه عیبی در شکست هست اگه مقدمه پیروزی باشه که ما دوست داریم همه جا اونو برجسته کنیم
                      3.با تبلیغات دروغ حتی درمورد دستاوردهای ملی مخالفم و معتقدم باید این خیلی طبیعی باشه که یک پروژه شکست رو هم پیشبینی کنه
                      4.با امید افزایی و تقویت روحیه خود باوری بصورت کاملا واقعگرایانه موافقم
                      در مورد جمله اولتون که مضحکه حرفتون! جناح سیاسی!
                      واسه همینه توی صنعت خودرو سازی انقدر عقب افتاده ایم و هنوز پراید و پیکان (با بدنه 405!) و مدل های پژو از رده خارج شده رو به مردم قالب می کنیم تا 25الی 28 هزار نفر کشته بشند و مقام اول رو توی جهان در تلفات تصادفات جاده ای کسب کنیم. و نمی گذاریم مردم با قیمت مناسب ماشین های ایمن-مدرن-شیک-با مصرف کم شرکت های خارجی رو بخرند! چون بگیم صنعت خودرو سازی داریم و شما ها هم بهش افتخار کنید ! مردم بدبخت هم که ماشینشون منفجر میشه یا آتیش میگیره یا توی تصادف کشته میشند هم برند به بهشت(!!!)! مهم اینه ما به خودمون افتخار کنیم ! ولی آقایون توی بنز های ضد گلولشون اینور اونور برند! ماشین پرشیای من چند سال پیش (صفر کیلومتر!) سیم کشیش کاملا سوخته بود! 3 بار رفت تعمیر گاه مرکزی ایران خودرو این همه مهندس نفهمیدن چی شده! خدا میدونه چند بار توی راه خاموش می کرد یه دفعه! شانس نداشتید وگرنه چند سال پیش حلوامو می خوردین! مثل خیلیا که مردند و ایران خودرو هیچ جوابی پس نداد! حالا بشنید به هر کی انتقاد می کنه بگید ساکت باش که ما قراره خود باوری کنیم! افتخار کنیم! امید افزایی کنیم!
                      دکتر جل*** که خودش 1000 بار توی تلویزیون و رادیو اومده چند سال پیش توی دانشگاه همه ی این دستاورد هاای که شما میگید رو مسخره میکرد و همه ی دانشجو ها داشتن می خندیدن به این افتخارات عظیم!
                      Gracias A La Vida
                      [glow=red,2,300]ساخت فرز CNC[/glow]
                      http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=56308.0
                      http://up9.iranblog.com/images/4xd21f8vemt8g46011fx.jpg
                      زمین سفت است و آب شلست و هوا نرم است و همه چیز عالیست در این حوالی...

دیدگاه

با درود . . .
                        نمی خواستم وارد بحث بشم اما دیدم این دوست عزیزمون J0KER نمیدونه چه خبره و فکر میکنه افکارش باید مورد قبول بقیه باشه.
                        من با نظرات آقای رضایی موافقم(البته نه کاملا)
                        خیلی ها هنوز نمیدونن تو این مملکت چه خبره و چه بازی هایی داره میشه
                        اکثر این کارایی که داره جهت صنایع دفاع صورت میگیره کار چین هستش و به اسم ایران تموم میشه
                        ولی کیه که بفهمه یا حتی شک کنه
                        باید قبول کنیم که توی کشوری هستیم که اکثر مردمش دیدی سنتی به قضایا دارن و فکر میکنن چون یکی داره از اون بالا بهشون پول میده انسانی بسیار درستکار و معصومه و هر کاری که میخواد انجام بده درسته، رسانه ها هم که واقعا سنگ تموم گذاشتن و از یکی الهه نیکی و از یکی به راحتی ابلیس ساختن و مردم هم خیلی راحت اینها رو قبول میکنن.

نوشته اصلی توسط پژوهان
                        حالا بشنید به هر کی انتقاد می کنه بگید ساکت باش که ما قراره خود باوری کنیم! افتخار کنیم! امید افزایی کنیم!
                        اینو من هم شدیدا باهاش موافقم که ملت ما انتقاد پذیر نیستند

دوست عزیز من J0KER:
                        یه جمله ای هست که میگه : تاریخ رو همیشه فاتحان مینویسند
                        بهتره کمی دید بازتری نسبت به قضایا داشته باشی و به همین راحتی برچسب اتهام رو به کسی نچسبونی

اگه مثل من یه جایی خدمت میکردید که ... میفهمیدید یه چیزایی تو این ... کشکه
                        همین الانشم که دارم اینو مینویسم ممکنه کارم به ناکجا آباد بکشه

در آخر میگم : اگه میخوای چیزی رو واقعا قبول داشته باشی برای 1 بار با تمام وجود بهش شک کن!!!

با عرض پوزش از دوستان. . .

درد من تنهایی نیست؛ بلکه مرگ ملتی است که گدایی را قناعت، بی‏عرضگی را صبر، و با تبسمی بر لب این حماقت را حکمت خداوند می‏ نامند! "گاندی"

به دلیل وجود برخی مشکلات و بی احترامی ها این اکانت رو غیر فعال کردم. همیشه سر بلند باشید.
                        بدرود . . .

دیدگاه

به شکل یک کارخونه لوازم خانگی چند محصوله نگاه کنید ،
                          اگه مثلا بخش تولید یخچال نتونست خوب بسازه ،آیا بخش ساخت بخاری یا کولر هم باید صبر کنن و نسازن تا اون بخش تنبل شاید یه روزی خودشو جمع و جور کنه ؟
                          هیچ وقت چنین اتفاقی نمی افته.

من که براتون نوشتم بحث ها را قاطی نکنیم ، اشکالاتی که توی حوضه های دیگه هست دلیل نمیشه همه جا عقب مونده بمونیم. حالا آدم حسابی و دلسوز و عاقل توی اون صنف تولید خودرو نبوده ، انحصار طلبی و منفعت زیادی که فروش این ماشینهای درپیت داشته دلیل نمیشه که توی یک حوزه کاری کاملا متفاوت بیایم مقایسه انجام بدیم و اونا سر این خراب کنیم...

چیزی که این دوستمون میگه منظورش همینه ، اینقدر جناحی شده که اگه جائی هم موفق بودیم میشه مثل اینجا ، اون ناموفقه را میایم میزنیم تو سر موفقه که یهو نتونه بره بالا.

پیوست : اصل آمار تصادفات و مرگ ومیر ایرانی نه از نوع خودرو ، بلکه از سرعت بالا و نداشتن توجه و عدم رعایت قوانینی هست که همه شون نتیجه نداشتن فرهنگ صحیح رانندگی هست . باشگاه اسب سواری هم بری ، وقتی سوار اسب هم بشی ، ایمنی را رعایت نکنی ممکنه بخوری زمین و بعدش ضربه مغزی و ریق رحمت.....
                          البته این فقط پیوسته ، همون بحث تراشه و ماهواره را خواستین ادامه بدین بهتره

دیدگاه

جوکر جان هیچ وقت نمیشه یک کشور رو به یه کارخونه تشبیه کرد.
                            معنی نداره که در سطح یک کشور ،همهآ‌ی صنایع بخوابند ولی یک صنعت رشد کنه و به تنهایی بخواد همهآ‌ چیز رو جبران کنه.وقتی یه قسمت کوچیک مشکل واسش پیش بیاد،کل مجموعه دچار مشکل میشه.به طور مثال ماجرای دخالت دولت در صنعت شکر کشور که موجب افزایش کشت سیب زمینی رو به خاطر بیارید که آخرش مجبور شدن به صورت مجانی سیب زمینی هارو بین مردم پخش کنن.
                            ظاهرا شکر ربطی به سیب زمینی نداره ولی دیدید که در سطح یک کشور چطور همه چیز به هم ربط پیدا میآ‌کنه.پس لطفا همه چیز رو از هم جدا ندونید.
                            اگه ماهواره امید توسط چندتا دانشگاه یا شرکت خصوصی به فضا فرستاده میآ‌شد،حرفی نبود. ولی کل توان علمی کشور و مقادیر متنابهی پول زبون بسته، همراه با تبلیغات و جنجال های سیاسی صرف این موضوع شد.
                            فقط چندتا فیلم ساخته شد تا بگن که کشورهای دیگه قصد خرابکاری در پروژه رو داشتن.
                            خب اینا یعنی چی؟ یعنی ماجرای پرتاب ماهواره امید به هیچ وجه علمی نبود.ماجرای اخبار علمی ایران تبدیل شده به جنگ سرد.ابزاریه برای رقابت با مخالفین.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Dxing
                              خب اینو ببین همراه منبع خارجی :

http://www.alborznews.net/fa/pages/?cid=8202

ضمنا آخرش رو هم بخون ببین مدیر پروژه چه چرت و پرتی گفته .
                              دوست عزیز اگر حتی بپذیریم که این پروژه شگست خورده است (که این بحث نیاز به بحث کارشناسی دارد که آیا اهداف لازم را تامین کرده است یا نه)این قدم گذاشتن در این مسیر است گه ارزش دارد حتی اگر شکست در گام اول باشد بیاد بیاوریم روزی که در این مملکت عده ای برای نظارت بر کار ماحق توحش دریافت میکردند البته انتظارات بجای شما را از ظرفیت علمی کشور :nerd: :nerd: :nerd: :nerd: جای تقدیر دارد

دیدگاه

در همان محدوده زمانی 2 بمب اتم در ژاپن منفجر شد.کل پشتوانه اجتماعی ،سیاسی ،اقتصادی این کشور در جنگ جهانی دوم از دست رفت.حالا بهتره خودمون رو با اونا مقایسه کنیم.ژاپن کجا و ایران کجا.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X