برقی که خیلی سیریش باشه!
جدا از شوخی برق گرفتگی بیشتر به ولتاژ مربوط میشه تا جریان چون مقاومت بدن در شرایط طبیعی 900 اهم هست
من که امتحان کردم از حدود 36 دیگه ادم برق گرفتگی رو حس میکنه البته دلیل نمیشه زیر این مقدار تاثیر منفی نداشته باشه رو بدن و مخصوصا شبکه های عصبی و قلب
میتونید یه امتحان بکنید! سیم تلفن در حالت ازاد 45vac برق داره میتونید یه تستی بکنید
فقط باید خوش شانس باشید تو اون لحظه خط تون زنگ نخوره که ....
دوست عزیز به جون خودم این موضوع تا حالا 10000000000000000000000000000000 بار در موردش توی همین انجمن بحث شده. یه سرچی بزن بعد بیا و دوباره بپرس :NO:
دانش فنی تا به عمل تبدیل نشده، ذره ای ارزش نداره. اما بعضی وقت ها باید از دانش برای باز کردن مرزهای جدیدی در علم استفاده کرد، نه اینکه اونها رو صرفاً فقط به عمل تبدیل کرد.
دوست عزیز به جون خودم این موضوع تا حالا 10000000000000000000000000000000 بار در موردش توی همین انجمن بحث شده. یه سرچی بزن بعد بیا و دوباره بپرس :NO:
برای تمام درگذشتگان مخصوصا آقای حامد پورآزاد (که احتمالا تا حالا فوت کردن )صلوات! :icon_razz:
پروردگارا: به من زیستنی عطا کن که در لحظه مرگ بر بی ثمری لحظه ای که برای زیستن گذشته است حسرت نخورم، و مردنی عطا کن که بر بیهودگیش سوگوار نباشم. بگذار تا آن را خود انتخاب کنم، اما آنچنان که تو دوست میداری
برای تمام درگذشتگان مخصوصا آقای حامد پورآزاد (که احتمالا تا حالا فوت کردن )صلوات! :icon_razz:
من چرا در بگذرم؟ :mrgreen:
ما هستیم، اما شما صلوات رو مرحمت بفرما. شاید به دردمون خورد :nice:
دانش فنی تا به عمل تبدیل نشده، ذره ای ارزش نداره. اما بعضی وقت ها باید از دانش برای باز کردن مرزهای جدیدی در علم استفاده کرد، نه اینکه اونها رو صرفاً فقط به عمل تبدیل کرد.
دیدگاه