اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

دوربین مادون قرمز (نظامی,حرارتی)

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : دوربین مادون قرمز (نظامی,حرارتی)

اگر دوباره به دست گرفتیش ببین اونم به حرارت حساسه
    یه چیزی که داغ باشه ولی قرمز نباشه رو نگاه کن
    باشه حتما به امید خدا 21ام دارم دوباره میرم ماموریت تا برگردم میشه اواخر شهریور، حتما نتیجه رو میگم :nerd:
    اما بعید میدونم دید در شب به گرما حساس باشه چون کارش اینه که با جمع کردن نور محیط یه فضای دید به ما بده (تا جایی که من میدونم ترمال به گرما حساسه) اما امتحانش مجانیه :agree:

لطفا در مورد ساختارش توضیح بدین چطوری عمل میکنه

اگر بخواهیم بسازیم باید چه کار کنیم

الان هیچ اطلاعاتی نداریم جز شکلش مثل دوربینه و سبز نشون میده
    والا اگه حقیقتش رو بخوای خودمم چند ماهی هست که دنبالشم؛ تا حالا چیز به درد بخوری دستگیرم نشده ولی اینو میدونم که اگه بخوایم با همون تکنولوژی بسازیمش هزینه هاش یکم میره بالا(مهم پیدا کردن تکنولوژی ارزون ساخت سلول هاش هستش)

یاعلی
    شیطان که رانده گشت یک خطا بیشتر نکرد خود را برای سجده آدم رضــــا نکرد
    شیطان هـــزار مرتبه بهتر ز بی نـــــــــــماز او سجده را بر آدم و این بر خدا نکرد

دیدگاه

راستی کسی میدونه به جز سلول چه جوری میشه نور محیط رو در تاریکی در یک دوربین جمع کرد؟
      شیطان هـــزار مرتبه بهتر ز بی نـــــــــــماز او سجده را بر آدم و این بر خدا نکرد

دیدگاه

سلام به دوستای گلم :nice:
        این دوره ماموریت هم تموم شد :wow: و همون طور که به دوست خوبم HI VOLTAGE قول داده بودم با دید در شب به چند تا جسم داغ که فقط گرما داشته باشه و قرمزی حرارت نداشته باشه نگاه کردم اما همون طوری که حدس می زدم و گفته بودم دوربین دید در شب به گرما حساس نیست و اساس کارش روشن نشون دادن فضای تاریک در شب به کمک نور محیط(مهتاب و ستاره ها و هر نوع نور لامپ و ... که در شعاع تحت کنترل دوربین باشه) هستش.

من برای نمونه با این دوربین به یه لیوان شیر داغ داغ ؛ یه لیوان چای داغ؛ یه کتری و یه قابلمه غذا که فوق العاده داغ بودن و حتی یه سنگ که خودم حسابی داغش کرده بودم نگاه کردم اما نتیجه حاصل این بود که اصلا دوربین نام برده شده به گرما حساس نیست. من حتی برای اینکه صحت آزمایشم رو بسنجم همین تست ها رو برای بار دوم داخل سوله نظامی (که بسیار بسیار تاریک هستش) بدون روشن کردن چراغ یا فانوس انجام دادم که باز نتیجه همان نتیجه قبلی بود :nerd:

دیدگاه

دوستان به نظر شما استفاده از لباس عایق حرارت میتونه کار دوربین های حرارت یاب رو مختل کنه؟

دیدگاه

سلام دوستان
            من وقتی مطلب زیر رو از سایت "افرادید" دیدم حسابی گیج شدم! بالاخره دید در شب، ترمال رو می بینه، یا ترمال دید در شب رو، یا ترمال ترمال رو، یا دید در شب دید در شب رو و.... ارجاع هم نداده بود که این مطلب رو از کجا اورده!!
            http://www.afradid.com/thermal_cam.html
            مزایای دوربینهای حرارتی نسبت به دید در شب
            ● این دوربینها توانایی ایجاد تصویر در شب و روز را دارا می باشند .
            ● در این دوربینها برخلاف دوربینهای پیشین نور ابدا اهمیتی ندارد و برای مثال اگر این دوربینها رو روبروی یک پروژکتور 18000 وات قرار بگیرد هیچ تاثیری در تصویر خروجی دوربین نخواهد داشت.
            ● دوربین حرارتی از طرف مقابل قابل آشکار شدن نمیآ‌باشد. دوربینهای دید در شب برای روئیت هدف نیاز به یک منبع کمکی دارندکه باعث میآ‌شوددر میدان رزم توسط دشمن مجهز به سیستمهای دید در شب مشاهده شوند. اما دوربین حرارتی نیاز به منبع خارجی ندارد و تابش خود اجسام را دریافت می کند و بنابراین در میدان رزم توسط دشمن دیده نمیآ‌شود .
            ● اینگونه سیستمها قابلیت انتقال تصویر بروی مانیتور را دارند. یعنی می توان تصویر را هم دورن چشمی مشاهده نمود و هم می توان تصویر را به یک مانیتور خارجی ارسال کرد.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط RightRisk
              سلام دوستان
              من وقتی مطلب زیر رو از سایت "افرادید" دیدم حسابی گیج شدم! بالاخره دید در شب، ترمال رو می بینه، یا ترمال دید در شب رو، یا ترمال ترمال رو، یا دید در شب دید در شب رو و.... ارجاع هم نداده بود که

راستی کسی میدونه به جز سلول چه جوری میشه نور محیط رو در تاریکی در یک دوربین جمع کرد؟
              من برای نمونه با این دوربین به یه لیوان شیر داغ داغ ؛ یه لیوان چای داغ؛ یه کتری و یه قابلمه غذا که فوق العاده داغ بودن و حتی یه سنگ که خودم حسابی داغش کرده بودم نگاه کردم اما نتیجه حاصل این بود که اصلا دوربین نام برده شده به گرما حساس نیست
              به نظر میرسه دوستان دو مفهوم متفاوت دیدن نور و تولید نور توسط گرما رو با هم قاطی کردن

باید دونکته دکر کنم
              1- ما برای دیدن اجسام نیازمند نور هستیم . یا خود جسم نور تولید میکنه ستاره ها یا میخ داغ یا جسم نور رو منعکس میکنه سیاره ها و یا لیوان .
              2-هر جسم که دماش بالا تر از صفر مطلق باشه نور تولید میکنه عین یک میخ داغ یا لامپ تنگستن

تنها موردی که همه آدما یقین دارن خدا در حقش زیاد لطف کرده
              داشتن عقله زیادتر از دیگر آدم ها است

دیدگاه

دوست عزیز اقای فرهمندفر حقیقتش ازمایش شما با اینکه با چند مورد مختلف برسی کردید ولی منعکس کننده نظر بنده نیست و منظور من هم این نبود که اب داغ که نهایت تا 100 درجه است رو نشون میده نه اون مادون قرمزی نمیده ئ دیده نمیشه
                مثلا برای راحتی باید اینجوری تست میکردی که یک اتیش چوب یا ذغال که کاملا بی نور و زیر خاکستر پنهان شده رو میدیدید یا هویه داغ یا بخاری اتو و...

دیدگاه

اسلحه ژ-3 با دوربین دید در شب.

اگر شاد بودی آرام بخند تا غم بیدار نشود

دیدگاه

دوستان به نظر شما استفاده از لباس عایق حرارت میتونه کار دوربین های حرارت یاب رو مختل کنه؟
                    تا اونجا که من میدونم اگه بشه دمای بدن رو کم کرد ترمال برای دید به مشکل بر می خوره ( مثلا با انداختن پتوی خیس بر روی بدن و پوشاندن آن)

من وقتی مطلب زیر رو از سایت "افرادید" دیدم حسابی گیج شدم! بالاخره دید در شب، ترمال رو می بینه، یا ترمال دید در شب رو، یا ترمال ترمال رو، یا دید در شب دید در شب رو و.... ارجاع هم نداده بود که این مطلب رو از کجا اورده!!
                    ببین دوست من با دید در شب میشه یه محیط مشخص با حدودی مشخص رو (در شرایطی مشخص مثل نور ماه و ستارگان و لامپ های محیط اطراف) در تاریکی دید همچنین دوربین های دید در شب مجهز به سنسوری هستن که با فعال کردن اون سنسور اگر دوربین ترمال(و یا هر نور مادون قرمز دیگه ای یا دستگاهایی که چنین نوری ارسال می کنند) در حوزه میدان دید دوربین دید در شب باشه میشه (با دید در شب ) اون رو پیدا کرد. حالا با ترمالم میشه کسی رو که داره از دوربین دید در شب استفاده میکنه دید اما ترمال دوربین رو نمی شناسه بلکه دمای بدن کاربر دید در شب رو تشخیص میده :nerd:

● دوربین حرارتی از طرف مقابل قابل آشکار شدن نمیآ‌باشد. دوربینهای دید در شب برای روئیت هدف نیاز به یک منبع کمکی دارندکه باعث میآ‌شوددر میدان رزم توسط دشمن مجهز به سیستمهای دید در شب مشاهده شوند. اما دوربین حرارتی نیاز به منبع خارجی ندارد و تابش خود اجسام را دریافت می کند و بنابراین در میدان رزم توسط دشمن دیده نمیآ‌شود .
                    اصلاح مطالب اشتباه فوق:
                    دوربین حرارتی از طرف مقابل قابل آشکار شدن نمیآ‌باشد: قابل دیده شدن می باشد(توضیح دادم قبلا)
                    دوربینهای دید در شب برای روئیت هدف نیاز به یک منبع کمکی دارند: این منبع کمکی همون نور محیط هستش اما در شرایطی مثل استفاده از نور ستاره ها نور میدان رزم اونقدر کمه که افراد تا 5 متری خودشون رو به زور می بینن چه برسه به 100 متر و 70 متری

دیدگاه

دوست خوبم جناب aliila دوستان قاطی نکردن دارن تفاوت های این دو امر رو مقایسه می کنند
                      شما دوتا نکته خیلی مفید رو ذکر کردین اما این دو مورد هیچ کدوم در بحث ترمال سنخیتی نداره(در مورد دید در شب که تکلیف روشنه؛ اساس دید ما همون نوری هست که گفتین) و اما ترمال:

در خصوص نکته اول باید بگم ترمال گرما رو پیدا میکنه یعنی در تاریکی مطلق که حتی یه لیوان شر داغ هیچ نوری از خودش نداره میتونه اون رو ببینه (همون کاری که دید در شب تو آزمایش ما نتونست انجام بده) پس نیاز به نور نداره و این امکان رو ایجاد میکنه با چشمی که فقط با نور میتونه اشیاء رو ببینه بشه توی تاریکی مطلق هم دید.

دیدگاه

سلام دوستان

لازم دونستم یه توضیح کوچکی در مورد دوربین های دید در شب بدم

اصولا دید در شب ها به 3 دسته تقسیم میشند

1-دید در شب با منبع تولید نور مادون قرمز
                        این دوربین ها یه نور مادون قرمز رو از خودشون ساطع میکنند و نور پس از برخورد به اجسام مثل نور معمولی بازتابش میکنه و بر طرف دوربین بر میگرده...یک فیلتر در این دوربین ها استفاده شده که شبیه همون فیلتر دید در شب دوربین های هندی کمه..این فیلتر یه طلق هست که به یه ماده شیمیایی آغشته شده و دقیقا عین صفحه تلوزیون که نور ساطع شده از لامپ تصویر رو روی خودش آشکار میکنه ، پرتو مادون قرمز بازتابش شده از اجسام رو آشکار و قابل رویت میکنه...البته در نمونه های قدیمی که کیفیت خیلی بالا نبود یه تصویر نه خیلی معلوم تحویل میداد ولی در کل برا راهیابی در شب ظلمات بد نبود...و البته برا پیدا کردن افراد و شلیک تقریبا دقیق در شب...این فیلتر به نور مادون قرمز حساسه و با برخورد پرتو مادون قرمز یه تصویر تقریبا سفید و یا خاکستری و یا ساده دار تحویل میداد..شبیه شکل زیر:

این دوربین ها در شب و روز قابلیت عمل داشتند ولی خوب در روز که به درد نمی خورد قابلیت دید در شبشون...

2-دوربین هایی که جناب فرهمند در ماموریتشون ازش استفاده کرده بودن که به دوربین های استار لایت (star light) معروفه و با تقویت نور ستارگان و نور های کم موجود در محیط اقدام به آشکار سازی تصاویر در شب میکنه.....این دوربین ها در ظلمات مطلق مسله در همان سوله ای که ایشون فرموده که هیچ منبع نوری موجود نیست کارایی ندارند

3-دوربین های ترمال یا حرارتی که دقیقا سیستمشون پیشرفته شده همون مادون قرمز هاست ولی خیلی حساس تر و الکترونیکی هستند....هر جسم گرمی از خودش مادون قرمز ساطع میکنه و این دوربین ها میتونند این پرتوی ضعیف رو آشکار کنند

دوربین های مادون قرمز یک منبع تولید نور مادون قرمز روشون دارند که اگر از یک دوربین ترمال یا یک دوربین مادون قرمز دیگر به اونها نگاه کنیم قابل رویت و کشف هستند.....یعنی اگر شما از دوربین مادون قرمز استفاده کننید با دوربین های ترمال و یا مادون قرمز میشه جاتون رو پیدا کرد.....

ولی مکان دوربین های ترمال و استار لایت قابل کشف نیست چون پرتویی از خودشون ساطع نمیکنند و فقط گیرنده هستند

یا علی @};-

دیدگاه

سلام با این توصیف آیا تو خونه ها و یا شرکت ها و اداره ها رو میشه با دوربین دید دیگه درسته ؟
                          منظورم اینه که شخص از پشت در و پنچره یا پرده به وضوح مشخصه ؟
                          با کدام دوربین مشخص میشه و تا چه حد ؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                          X