اینم تصویری از راه اندازی LCD گرافیکی با چیپ ست ST7920
چرا ناراحتی پاتریک!
+ امروز ی بچه دیدم سرچهارراه گل میفروخت
- از دیدنش ناراحت شدی؟
+ نه
پس چی ناراحتت کرده
+ اینکه دیدن اینجور بچه ها انقدر واسم عادی شده که دیگه ناراحتم نمیکنه
------------------------------------------------------------------------------------------------------
تاحالا فکر کردی بیسواد کیه؟- بی سواد یعنی کسی که نمیتونه ذهنیاتش رو عملی کنه!
------------------------------------------------------------------------------------------------------ محصولات
این تاپیکو تا حالا ندیده بودم
خیلی عالیه
در راستای خالی نبودن عریضه عکس این پروژه رو که تازگی روش کار کردم قرار می دم
راه اندازی سنسور فشار هوای تفاضلی و نمایش مقدار adc روی نمایشگر n96
عجب پست جالبی
اینم دو تا از پروژه هام
سیستم امبدد بر پایه ویندوز سی ای کامل کانفیگ و شخصی سازی شده . کنترل رله /8 ورودی ADC / خروجی I2c / شبکه ethernet با W5100 و ال سی دی . برنامه به زبان سی کمپایلر ATMEL STD
اینم یه پروژه قدیمی از SIM900 . نمایش متن اس ام اس و شماره شخص فرستنده قابلیت سیو 20 شماره برای فیلتر و درجه بندی هر شماره برای فرمان خاص .زبان سی کمپایلر کدویژن
اشکهایی که پس از هر شکست میریزیم همان عرقیست که برای پیروزی نریخته ایم.
هیتلر
پخش ماشینه 4تا خروجی 35وات داره
بلوتوث + aux + رم و فلش + رادیو اف ام+ ریموت کنترل
البته این ماژول بلوتوث دار ها مشکل دارن صداشون افتضاحه فقط نویز توی خروجیه ماژول معمولی قبلا گزاشتم عالیه معمولیا همه رو داره به جز بلوتوث بلوتوث دار قیمتش دوبرابر معمولیه اصلا به درد هم نمی خوره یه ماژول معمولی میخوام بزارم...یعنی عالی میشه..روی اشین می زاری اخرشه در حد خودش بیسته در برابر ولتاژ معکوس هم محافظت شده با فلیپ فلاپ با ای سی555 و یه رله سه تا هم فن داره که وقتی صداشو زیاد کردی اخ نگه
این عکس دومین و آخرین ربات من.
ریات پردازشگر تصویر... برای مسابقه. 2 ساعت قبل از شروع مسابقه از دستم افتاد و گیربکس موتورش شکست! :angry: از اون موقع گفتم دیگه به گور بابام بخندم اگه باز برم سراغ ربات... اونم چی مسابقه
تصاویر توسط دوربین بیسیم و کارت کپچر به کامپیوتر منتقل می شد و پردازش تصویر هم تو نرم افزار متلب
فرمان ها هم با ماژول HMTR به ربات فرستاده می شد.
سلام دوست خوبم
امکانش هست در زمینه رباتی که ساختی یک سری توضیحات و راهنمایی هایی در اختیارم بذاری؟
سلام به دوستان گلم
آمپلی فایر + سوئچینگ
اینو حدود دو سال پیش ساختم
دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم
اینم به در خواست پسر خاله ایرانیزه شده
به امید روزی که شما رو بر بالاترین نقطه ی علم الکترونیک ببینم . زنده باد ECA.
الکترونیک قدرت
الکترونیک آنالوگ
طراحی و تولید انواع مدارات الکترونیک در تیراژ انبوه
---------------------BMCELEC@-------------------
------------www.hoseyniemeni.ir-----------
---------------www.bmc-elec.com--------------
---------------www.bmc-elec.ir--------------
دوستان موافقید که به جذاب ترین طرح هر ماه یک جایزه تعلق بگیره؟
اگر موافق هستید یکم ارسال های این تاپیک رو تمیز کنیم و معرفیش کنیم تا افراد بیشتری شرکت کنن
جایزه هم میتونه کارت تخفیف درست حسابی از فروشگاه یا بن خرید کالا باشه
دوستان موافقید که به جذاب ترین طرح هر ماه یک جایزه تعلق بگیره؟
اگر موافق هستید یکم ارسال های این تاپیک رو تمیز کنیم و معرفیش کنیم تا افراد بیشتری شرکت کنن
جایزه هم میتونه کارت تخفیف درست حسابی از فروشگاه یا بن خرید کالا باشه
من آمادگی خودمو اعلام میکنم
خیلی خوبه
فقط ملاک و معیار ها رو اگه بیشتر توضیح بدید شاید بد نباشه. مثلا پیچیدگی مدار یا کاری که انجام میده یا در دسترس بودن قطعاتش یا ...
دیدگاه