اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

عکس هایی از پروژه ها و کارهای عملی

Collapse
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : عکس هایی از پروژه ها و کارهای عملی

با سلام برای تمامی مدل های اردوینو باکس طراحی کردم (بعضی ها طراحی کامل با خودم بعضی ها ادیت شدن) این هم از uno :

این هم ساعت و دماسنج دقیق حدود چند سال پیش

بزودی پروژه های حرفه ای تر گذاشته میشود
    جدیدترین ویرایش توسط atmel-avr; ۰۶:۰۳ ۱۳۹۵/۰۹/۰۸.
    انسان فکر میکند ** ماشین کار میکند

دیدگاه

سلام به دوستان گل گلاب

یه مدار با آلتیوم طراحی کردم که در واقع یه درایور 7 کاناله هوشمند هستش
      7 تا ورودی و 7 تا خروجی داره
      7 تا ورودی به 7 تا پین از میکرو متصل میشه و 7 تا خروجی به 7 تا پایه خروجی درایور ULN2003AN متصل میشه
      براساس برنامه ای که برای میکرو نوشته میشه متناسب با ورودی دریافتی هر یک از خروجی ها بوسیله درایور به زمین متصل میشه
      میشه گفت استفاده این مدار زیاده و خیلی جاها کاربرد داره

تعداد 20 عدد از این مدار رو بنده مونتاژ کردم
      مدار کوچک و جمع و جوری هست در عین حال کار رابندازه

چند عکس از این مدار :

طرح رو به فدک دادم و واقعا خوب کارش رو انجام داده
      جدیدترین ویرایش توسط rezamajdi; ۱۳:۱۳ ۱۳۹۵/۰۹/۰۸.
      آرزوی سرافرازی برای ایران عزیز . . .

دیدگاه

با سلام
        پروژه کنترل چهار کاناله با ماژول ASK

انسان فکر میکند ** ماشین کار میکند

دیدگاه

فاصله سنج با استفاده از سنسور التراسونیک SRF04

چرا ناراحتی پاتریک!
          + امروز ی بچه دیدم سرچهارراه گل میفروخت
          - از دیدنش ناراحت شدی؟
          + نه
          پس چی ناراحتت کرده
          + اینکه دیدن اینجور بچه ها انقدر واسم عادی شده که دیگه ناراحتم نمیکنه
          ------------------------------------------------------------------------------------------------------
          تاحالا فکر کردی بیسواد کیه؟- بی سواد یعنی کسی که نمیتونه ذهنیاتش رو عملی کنه!
          ------------------------------------------------------------------------------------------------------
          محصولات

دیدگاه

برد مخصوص کنترلر ماشینهای جوجه کشی
            دو عدد سنسوربه نام های sht1x ,ds18b20کارنمونه گیری دما و طوبت رو دارند.برنامه این برد به گونه ای طراحی شده که یکی از سنسورها با انتخاب کاربرمیشه فرمانده هیتر،حالا هروقت به هردلیلی سنسورفرمانده متوق شد .سنسورزاپاس میشه فرمانده هیتر.من این سنسورو برای محافظت از تخم ها در برابرخرابی های مکررsht10پیاده سازی کردم.دلیل استفاده من از این مدل سنسوراینه که علی الرغم حساسیت خیلی دقیق هستن.
            این بردیک المنت 700واتی 220ولت رو سویچ می کنه به علاوه یک موتوردور ارام 220ولت و همچنین یک عدد فن 220 ولتی و یک دستگاه بخور بنابراین سویچ برق 220 ولت در مدارباعث میشه که نویز بیداد کنه.با وجود نویز سنسورsht عملکرد درستی نخواهد داشت و بعد مدتی از کار خواهد ایستاد.از طرفی این ال سی دی های کارکتری که می دونید خیلی ناز نازی هستندبا کوچکترین نویزی در مدارقات می زنه.بنابراین وجود خازن ها نویز گیر در بخش های مهم مدارو هچنین مدارهای اسنابر کارمد چاره کار خواهد بود.

جدیدترین ویرایش توسط Namvar14; ۰۰:۴۷ ۱۳۹۵/۰۹/۲۱.
            eshop-hodhod.ir

دیدگاه

کوادکوپتر
              کل سیستم بدنه که شامل بازوها و مرکز میشه رو خودم بر اساس مقاومت مصالح (یکی از مباحث اصلی حوزه معماری و مکانیک) که این جنس از MDF هست رو طراحی و با لیزر رو ورق 3mm با لیزر برش دارم. وزن بدنه فوق العاده پایین است .250گرم. هر بازو توانایی تحمل 2کیلوگرم رو داره که 4کیلو قابلیت تراست کل بدنه میشه. (1.5نیم برابر نمونه های هم وزن توی بازار)
              فلایت کنترل هم یه سیستم ساده هست که با mpu6050 طراحی و برنامه نویسی شده.

دیدگاه

با سلام خدمت دوستان و سروران عزیز
                اینم یه نمونه از کارهای اینجانب
                کنترلر تمام اتوماتیک دستگاه های جوجه کشی خانگی و نیمه صنعتی
                با قابلیت کنترل و مانیتورینگ دما -رطوبت- و تایمر جهت جوجه کشی از انواع ماکیان
                دارای سیستم هوشمند تشخیص و هشدار دمای بحرانی و قطع یا خرابی سنسورها
                امکان کالیبراسیون نرم افزاری توسط کاربر و...

اینم pcb نمونه اولیه
                جدیدترین ویرایش توسط amir_irani; ۱۶:۱۸ ۱۳۹۵/۰۹/۱۵.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Amirlopez
                  سلام رفیق
                  خسته نباشی
                  با این دستگاه جندتا جوجه رو به سرانجام رسوندی؟؟؟
                  سلام دوست عزیز
                  بنده کارم طراحی و ساخت دستگاهای ستر و هچر هستش لذا خودم جوجه کشی انجام نمیدم مگر برای تست و تحقیقات اما دوستان و مشتری هایی که دارن با این کنترلر کار میکنن رضایت کامل دارن

دیدگاه

اینم یک کنترلر نیمه اتوماتیک ساده و کم هزینه اما با راندمان بالای 85 درصد جوجه دراوری برای دستگاه های جوجه کشی حداکثر با ظرفیت 84 تایی هستش
                    که قصد دارم در قالب یک تاپیک آموزشی روش ساخت +برنامه + pcb این کنترلر رو خدمت دوستاران این حرفه ارائه بدم که به راحتی و با هزینه اندک یک دستگاه جوجه کشی اتوماتیک خانگی با راندمان بالا بسازن و از لذت جوجه کشی بهرمند بشن
                    هسته پردازشی این کنترلر Attiny13 smd هستش که ارزان قیمت ترین میکرو از خانوادهAVR هستش
                    این کنترلر پارامتر دما و زمان چرخش تخم هارو بطور هوشمند کنترل میکنه و هیچگونه نیازی به دخالت و تنظیم توسط کار بر نداره بطور ساده میشه گفت یک مرغ کرچ مصنوعی هستش

اینم یک نمونه دستگاه خانگی که از همین برد براش استفاده شده
                    جدیدترین ویرایش توسط amir_irani; ۲۱:۱۶ ۱۳۹۵/۰۹/۱۵.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط اشکان غفارزاده نمایش پست ها
                      کوادکوپتر
                      کل سیستم بدنه که شامل بازوها و مرکز میشه رو خودم بر اساس مقاومت مصالح (یکی از مباحث اصلی حوزه معماری و مکانیک) که این جنس از MDF هست رو طراحی و با لیزر رو ورق 3mm با لیزر برش دارم. وزن بدنه فوق العاده پایین است .250گرم. هر بازو توانایی تحمل 2کیلوگرم رو داره که 4کیلو قابلیت تراست کل بدنه میشه. (1.5نیم برابر نمونه های هم وزن توی بازار)
                      فلایت کنترل هم یه سیستم ساده هست که با mpu6050 طراحی و برنامه نویسی شده.

سلام.برنامه فلایت کنترل را خودتون نوشتید؟میشه یه مقدار توضیح بدید.ممنون.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sadeghmojtabaei نمایش پست ها
                        سلام دوست عزیز
                        خسته نباشی
                        اگه میخوای یه کواد خوب و بی دردسر بسازی پیشنهاد میکنم به سایت زیر حتما یه سری بزن
                        آقای غفارزاده هم از این سایت استفاده کردن و ساختن
                        همه ی منابع هم برای دانلود موجود هست
                        موفق باشی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط AmirSadegh1995 نمایش پست ها
                          سلام دوست عزیز
                          خسته نباشی
                          اگه میخوای یه کواد خوب و بی دردسر بسازی پیشنهاد میکنم به سایت زیر حتما یه سری بزن
                          آقای غفارزاده هم از این سایت استفاده کردن و ساختن
                          همه ی منابع هم برای دانلود موجود هست
                          موفق باشی
                          http://saakhtani.ir/
                          لازم شد یه توضیحی بدم. اینجوری نمیشه یکی از راه برسه و همچین حرفی به ما بزنه

کل بدنه و فلایت کنترل رو خودم طراحی کردم بدون هیچ کمکی از کسی یا سایتی. از صفر تا پرواز. من اصلا نیاز نیست خودم رو برای کسی اثبات کنم و از این کار بدم میاد .
                          این که یکی از راه برسه که خودش فرق سیم با نخ رو بلد نیست و همچین حرفی بهم بزنه اصلا خوشم نمیاد و این رو یه نوع توهین به حساب میارم.
                          شما حتی نمیتونید یک تکه از کد یا طرح بدنه رو جایی پیدا کنید

سیگنال های دریافتی از گیرنده رادیو رو توسط تایمر ها مقدارشون قرائت میشه و پس از مقایسه با مقدار ژیروسکوپ و مقادیر ذخیره شده در هنگام کالیبره کردن ، سینگال متناسب با مقادیر بدست آمده برای محور ها به اسپید کنترل ها داده میشه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط اشکان غفارزاده نمایش پست ها
                            لازم شد یه توضیحی بدم. اینجوری نمیشه یکی از راه برسه و همچین حرفی به ما بزنه

کل بدنه و فلایت کنترل رو خودم طراحی کردم بدون هیچ کمکی از کسی یا سایتی. از صفر تا پرواز. من اصلا نیاز نیست خودم رو برای کسی اثبات کنم و از این کار بدم میاد .
                            این که یکی از راه برسه که خودش فرق سیم با نخ رو بلد نیست و همچین حرفی بهم بزنه اصلا خوشم نمیاد و این رو یه نوع توهین به حساب میارم.
                            شما حتی نمیتونید یک تکه از کد یا طرح بدنه رو جایی پیدا کنید

سیگنال های دریافتی از گیرنده رادیو رو توسط تایمر ها مقدارشون قرائت میشه و پس از مقایسه با مقدار ژیروسکوپ و مقادیر ذخیره شده در هنگام کالیبره کردن ، سینگال متناسب با مقادیر بدست آمده برای محور ها به اسپید کنترل ها داده میشه
                            [emoji122] [emoji122] [emoji122]
                            آقا واقعا ماشالله.نوشتن فلایت کنترل کار هر کسی نیست. مشخصه کار علمی و تخصصی هست.
                            اگر براتون مقدور هست در یک تاپیک دیگه اطلاعات بیشتری قرار بدید واقعا ممنون میشم. هرچند زحمت زیادی کشیدید و انتظاری هم از شما نیست.

دیدگاه

WPT انتقال بیسیم برق

دیدگاه

با سلام و درود
                                در اینجا پیرامون مبحث ساخت مدیریتگر پرواز(Flight Controller) و پایدار ساز پرواز مطالبی بیان شده است:
                                سلام تو این تایپ قراره یک فلایت کنترل بسازیم با استفاده از یک اردینو پرو مینی و یک سنسور imu6050 نکته : اساس کار این فلایت کنترل سرعت زاویه است و قابلیت auto leveling نداره برای ساخت واجرای پروژه باید چند تا کار انجام داد سیگنال ورودی از رادیو کنترل رو بخونیم سرعت زاویه ای از هر محور رو بخونیم بتونیم سیگنال رو به اسپید کنترل

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X