چرا ناراحتی پاتریک!
+ امروز ی بچه دیدم سرچهارراه گل میفروخت
- از دیدنش ناراحت شدی؟
+ نه
پس چی ناراحتت کرده
+ اینکه دیدن اینجور بچه ها انقدر واسم عادی شده که دیگه ناراحتم نمیکنه
------------------------------------------------------------------------------------------------------
تاحالا فکر کردی بیسواد کیه؟- بی سواد یعنی کسی که نمیتونه ذهنیاتش رو عملی کنه!
------------------------------------------------------------------------------------------------------ محصولات
این درباز کن با استفاده از تکنولوژی RFID طراحی شده. در این مدار همونطور که مستحضر هستید ماژول EM18 جهت خواندن تگ های غیرفعال مورد استفاده قرار گرفته. این ریدر با تولید یک میدان مغناطیسی شماره سریال کارت را خوانده (تگهای غیرفعال در شکل های متنوع موجود می باشد) و می تواند از طریق پروتکل RS232 آن را به میکرو ارسال کند.
و در نهایت میکرو با دریافت آن می تواند عمل مورد نظر شما را انجام دهد.
البته قبلا شماره تگ مورد استفاده به میکرو معرفی شده و با دریافت کد تگ در صورت برابری با مقدار موجود، رله فعال می شود.
کلیدی که بر روی برد موجود است جهت اضافه کردن تگ های جدید می باشد.
بازم اگر موردی هست بفرمایید تا توضیح بدم.
موفق باشید
چرا ناراحتی پاتریک!
- از دیدنش ناراحت شدی؟
+ نه
پس چی ناراحتت کرده
------------------------------------------------------------------------------------------------------
------------------------------------------------------------------------------------------------------ محصولات
این هم پروزه پایان ترم من که حدود 87روز بود که روی طراحی و ساختش کار میکردم :mrgreen:
اسم پروژه یکم طولانی هست.....بگم ؟
دستگاه کنترل دوربین های مدار بسته با استپ موتور به همراه کنترل چرخش به وسیله شاستی و کامپیوتر به همراه نمایشگرLCD جهت نمایش میزان درجه چرخش و با قابلیت ذخیره3 زاویه دلخواه و قفل موتور
نرم افزار کامپیوترش رو با ++C طراحی کردم....ولی در اصل VB.NET رو بیشتر قبول دارم واسه این کارا.
دلیل اینکه روی بردبورد هست اینه که استادمون برای اینکه مطمئن بشه که دانشجو خودش مدار رو میسازه میگه روی PCB نزنن...
برای من فرقی نمیکرد...ولی از نظر قیمت بر روی بردبورد گرونتر در اومد...یه جورایی 25تومن فقط هزینه ساخت روی بردبرد شد !
دقت موتورش فوق العاده بالاس و به صورت نیم پله برنامه ریختم....
هر موتوری با هر توان و قدرتی رو میشه با یک تغییر کوچیک توی درایورش راه انداخت...
دو نوع سرعت چرخش برای دوربین داره....
بیشتر از 360درجه نمیچرخه تا سیم دوربین قطع نشه و.....
امکانات و ریزه قابلیت های بیشتری هم داره که لازم به توضیح برای اینجا نمیبینم .
هنگامی که چیزی مینویسی، کاری نکن تنها کسی که از مغزش استفاده کرده باشد ،مدادت باشد .
\|/_\/_
روزی نیست که بیکار نباشم...دیوونه میشم...
باید یه چیزی درست کنم...
اینبار با توجه به نزدیک شدن به عید و مسافرت های سال نو....گفتم یه چیزی بسازم که به درد مسافرت بخوره و آموزش ساختشم بزارم
این پروژه ای که میخوام براتون بزارم با تمام پروژه هایی که تا الان تو تایپیک دیدین یک خورده فرق داره :icon_razz:
نه با میکرو کنترلر و نرم افزار طراحی شده و نه زمان زیادی رو برای درست کردنش لازم داره !
خلاصه.... یک اسپسکر ساده 10-20هزارتومنی که برقش از طریق USB کامپیوتر تامین میشه رو حرفه ای تر میکنیم
من یک موبایل TV داشتم که دوتا شارژر با دوتا باتری 3.7تا4.2ولتی 3.6آمپری داشت
شما میتونید برای این کار از باتری های دیگه با همین مشخصات هم استفاده کنید.
باتری بزارید تو یک مکان مناسب در داخل اسپیکر و یک جا برای USB هم درنظر بگیرید و یک شاستی و دو LED هم به اون اظافه کنید.
یاد اون شعره میافتم که میگفت عطرم رو اسپری کن :mrgreen:
حالا این اسپیکر ساده رو شارژی و شارژر و قابل حمل میخوایم میکنیم :nerd:
سایز عکس ها رو کوچیک کردم تا هم راحت باز بشه و هم حجم کمی در پاسخ بگیره
کلید = مدل کشویی و سه حالته میباشد.
در حالت وسط دستگاه کاملا خاموش
در حالت راست چراغ سبز و اسپیکر روشن
در حالت چپ چراغ قرمز و اسپیکر خاموش و باتری برای شارژ شدن و هم برای شارژر بودن آماده میشه
یعنی درگاه USB فعال میشه و از اون هم میتونیم باتری اسپیکر رو شارژ کنیم و هم با اون موبایلتون رو شارژ کنید یا از برق اسپیکر استفاده کنید :nerd:
باتوجه به مصرف پایین جریان اسپیکر و بالا بودن توان باتری اون....این اسپیکر با یک بار شارژ میتونه حداقل تا 72ساعت روشن بمونه !
امیدوارم این پروژه رو بسازید و از ساختش هم لذت ببرید :applause:
هنگامی که چیزی مینویسی، کاری نکن تنها کسی که از مغزش استفاده کرده باشد ،مدادت باشد .
\|/_\/_
منبع تغذیه دجیتال با avr
رنج اندازه گیری 33-0 ولت
دارای نمایشگر ولتاژ وجریان
محافظت شده در برابر اتصال کوتاه وجریان بیش از حد تعریف شده
فیوز جریان قابل کنترل از 3000-0 میلی امپر و...
10بیتی adc
زبان اسمبلی
دقت اندازه گیری حداکثر 35 میلی ولت
....................HELP ME GOD ...........................
خیلی این تایپیک برام لذت بخش هست و وقتی پروژه های دوستان رو میبینم واقعا لذت میبرم :nice:
دست همگی درد نکنه :applause:
خوب خوب خوووووب
اینبار میخوام ببرمتون سر دوتا پروژه متفاوت دیگه :mrgreen:
دستگاه ایجاد بخار سرد با پیزو الکتریک
آب سرد رو بدون افزایش دما بخار میکنه وبخار به دلیل سرد بودن به سطح زمین بر میگرده و حالتی شبیه به مه بوجود میاره :icon_razz:
میتونید مراحل ساخت این دستگاه رو به همراه تصاویر واضح و دقیق در تایپیک ذیل دنبال نمایید :bye http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=72424.0
این هم یه پروژه دیگه برای دوستانی که هنوز آشنا نشدن:
دستگاه انجماد با سیستم واتر کولینک
میتونه تا 40درجه سانتی گراد زیر صفر دما رو پایین بیاره :mrgreen:
همچنین این دستگاه رو هم میتونید در لینک ذیل به همراه تصاویر مراحل مختلف ساخت دنبال کنید http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=48954.0
موفق و پیروز باشید.... :bye
\|/_\/_
سلام
بعد از مدتها با یه پروژه قدیمی اما با تفاوت هایی که به عرض خواهد رسید اومدم.
ربات مسیریاب کوچولو موچولو اما درست و حسابی!
منتظر پروژه های ناب دیگه باشید
چرا ناراحتی پاتریک!
- از دیدنش ناراحت شدی؟
+ نه
پس چی ناراحتت کرده
دیدگاه