چرا ناراحتی پاتریک!
+ امروز ی بچه دیدم سرچهارراه گل میفروخت
- از دیدنش ناراحت شدی؟
+ نه
پس چی ناراحتت کرده
+ اینکه دیدن اینجور بچه ها انقدر واسم عادی شده که دیگه ناراحتم نمیکنه
------------------------------------------------------------------------------------------------------
تاحالا فکر کردی بیسواد کیه؟- بی سواد یعنی کسی که نمیتونه ذهنیاتش رو عملی کنه!
------------------------------------------------------------------------------------------------------ محصولات
چرا ناراحتی پاتریک!
+ امروز ی بچه دیدم سرچهارراه گل میفروخت
- از دیدنش ناراحت شدی؟
+ نه
پس چی ناراحتت کرده
+ اینکه دیدن اینجور بچه ها انقدر واسم عادی شده که دیگه ناراحتم نمیکنه
------------------------------------------------------------------------------------------------------
تاحالا فکر کردی بیسواد کیه؟- بی سواد یعنی کسی که نمیتونه ذهنیاتش رو عملی کنه!
------------------------------------------------------------------------------------------------------ محصولات
و حالا هم یک پروژه بسیار متفاوت نسبت به پروژه های قبلی :wow: دستگاه تولیدگاز هیدروژن ازآب خالص
این وسیله از آب خالص ،گازهیدروژن قابل اشتعال وانفجاری تولید میکند،و ولتاژ کار مدار از برق شهر میباشد.
گازهیدروژنی که از آن خارج میشود حدود دوتاسه برابرگازشهری حالت انفجاری دارد!
برای بهتر متوجه شدن،...موضوع راکمی برایتان باز ترمیکنم
همان طور که میدانید آب ازدوعنصر هیدروژن و اکسیژن H2o تشکیل شده است، حالا من با دادن ولتاژی بین ١٢تا ٢٢٠ولت DC ،به دو عدد زغال اکتیو آن که در قطب های مخالف ازهم قرار گرفتن هیدروژن را از آب خارج میکنم
و گاز هیدروژن ازطریق لوله به بیرون هدایت میشود که در عکس حباب های ریز هیدروژن بر روی قطب منفی زغال اکتیو نمایان است.
با این درمدت چند دقیقه میتوان یک بادکنک کوچک را پراز گاز کرد.
اما توجه داشته باشید که اگر تصمیم برای ساخت آن گرفته اید باید بسیار محتات باشید چون هم با آب سروکار دارید و هم با برق که درصورت کمی بی احتیاتی این دو میتوانند خطری جدی برایتان ایجاد کنند
سلام اگه میشه واگه امکانش هست این پروژه ی آب کافت (تولید هیدروژن از آب) رو بیشتر باز کنید واگه میشه مطالبی که برای ساختش نیاز هست رو قرار بدید
ممنون :agree:
سلام اگه میشه واگه امکانش هست این پروژه ی آب کافت (تولید هیدروژن از آب) رو بیشتر باز کنید واگه میشه مطالبی که برای ساختش نیاز هست رو قرار بدید
اینجا فقط مربوظ به تصاویر و عکس از پروژه های ساخته شده است سوالتونو تو جایی که از اونجا نقل قول کردین بپرسید تا اونجا جواب بدن
و حالا هم یک پروژه بسیار متفاوت نسبت به پروژه های قبلی :wow: دستگاه تولیدگاز هیدروژن ازآب خالص
این وسیله از آب خالص ،گازهیدروژن قابل اشتعال وانفجاری تولید میکند،و ولتاژ کار مدار از برق شهر میباشد.
گازهیدروژنی که از آن خارج میشود حدود دوتاسه برابرگازشهری حالت انفجاری دارد!
برای بهتر متوجه شدن،...موضوع راکمی برایتان باز ترمیکنم
همان طور که میدانید آب ازدوعنصر هیدروژن و اکسیژن H2o تشکیل شده است، حالا من با دادن ولتاژی بین ١٢تا ٢٢٠ولت DC ،به دو عدد زغال اکتیو آن که در قطب های مخالف ازهم قرار گرفتن هیدروژن را از آب خارج میکنم
و گاز هیدروژن ازطریق لوله به بیرون هدایت میشود که در عکس حباب های ریز هیدروژن بر روی قطب منفی زغال اکتیو نمایان است.
با این درمدت چند دقیقه میتوان یک بادکنک کوچک را پراز گاز کرد.
اما توجه داشته باشید که اگر تصمیم برای ساخت آن گرفته اید باید بسیار محتات باشید چون هم با آب سروکار دارید و هم با برق که درصورت کمی بی احتیاتی این دو میتوانند خطری جدی برایتان ایجاد کنند
با سلام خدمت شما اگه ممکنه در مورد برد راه اندازش بیش تر توضیح بدبد
نوشته اصلی توسط Me-Ma Group
با سلام خدمت شما اگه ممکنه در مورد برد راه اندازش بیش تر توضیح بدبد
سلام سلام
بارها این سوالات مطرح شد ولی به دلیل اینکه تایپیک فقط برای تصاویر هست از پاسخ دادن صرف نظر کردم ولی خوب...ما تسلیم
220ولت ac رو با پل دیود و خازن بدون کاهش ولتاژ به DC تبدیل میکنیم
دو عدد از زغال های داخل باتری قلمی رو خارج میکنیم و از سر مثبت زغال اول و سر منفی زغال دوم یک سیم میکشیم بیرون
زغال ها داخل آب قرار میگرند و با اتصال تغذیه مدار....گاز هیدروژن از سر منفی زغال شروع به خارج شدن میکنه....
اگر کمی نمک به آب اظافه نمایید میتوانید با ولتاژ کمتر هم این کار رو انجام بدین..
موفق باشید
هنگامی که چیزی مینویسی، کاری نکن تنها کسی که از مغزش استفاده کرده باشد ،مدادت باشد .
\|/_\/_
دوباره سلام :bye
اومدم ولی اینبار با یه پروژه جادویی :-bd
کار این دستگاه تست سالم بودن و شناسایی قطعات الکترونیکی هست....
با این مدار دیگه من احتیاج ندارم برای شناسایی پایه ها و hfe یا همون بتا و مقادیر دیگر قطعات ،به گوگل متوصل بشم و دنبال دیتاشیت اون قطعه بگردم :nice:
بلکه فقط قطعه رو به دستگاه متصل میکنم و کلید رو فشار میدم . همین :mrgreen:
چند نمونه از عملکرد این دستگاه رو براتون میزارم:
و این هم لیست شناسایی قطعات پشتیبانی کننده این دستگاه :
هر روز بهتر از دیروز :nice: :applause: :wow: :nice:
هنگامی که چیزی مینویسی، کاری نکن تنها کسی که از مغزش استفاده کرده باشد ،مدادت باشد .
\|/_\/_
من هم این مدار رو ساختم که البته زحمت پی سی بیش رو جناب reza-javahery عزیز کشیدند.
ولی میکرو بعد از یه مدت به صدا افتاد و دیگه موقع تست فقط مشخصات یه ترانزیستورو مینوشت در حالی هیچی برای تست به میکرو وصل نبود :NO:
به نظرم میکروم تقلبی بود :-?
اینم لینک تاپیک: http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=72396.0
دیدگاه