پروژه scada.بیش از 2 سال روش کار میکنم. قایبلیت اتصال به فیبر نوری و لینک ها وایرلس.پشتیبانی از سوکت های 502 (modbus/tcp) و 80 (http) پروتکل اترنت , و پروتکل های مد باس و فیلد باس و canopen. device net
حالا آخرش قراره چی بشه؟
چرا این همه چیز؟ و چرا 2 سال؟
پروژه scada.بیش از 2 سال روش کار میکنم. قایبلیت اتصال به فیبر نوری و لینک ها وایرلس.پشتیبانی از سوکت های 502 (modbus/tcp) و 80 (http) پروتکل اترنت , و پروتکل های مد باس و فیلد باس و canopen. device net
پردازنده ش چیه؟ از بردهای آماده استفاده کردین؟ (مثلا هدر برد ARM و...) چقدرش طراحی خودتون هست؟ قسمت فیبر نوری رو چطور ساختین؟ ماژول خاصی داره؟ و بقیه قسمتها هم همینطور؟
سلام دوستان
من این سری میخوام یک پروژه نرم افزاری که چند وقت پیش انجام دادم رو معرفی کنم
هدف این پروژه پیش بینی کوتاه مدت مصرف برق استان کرمانشاه است که با استفاده از شکبه های فازی عصبی و نیز بکمک GUI متلب یک نرم افزار کاربردی طراحی شده که با ورود اطلاعات تاریخی و دمایی میتوان مصرف برق کل استان رو پیش بینی نمود .
مهم نیست چه مدرکى دارید
مهم این است که چه درکى دارید . . .
حالا آخرش قراره چی بشه؟
چرا این همه چیز؟ و چرا 2 سال؟
در حقیقت این پروژه به پشتیبانی مجموعه صنعتی فرا در شیراز در حال ساخت هست که در زمینه لوله کشی مخازن نفتی و اسیدی فعالیت داره و قصد داره تا توی زمینه اتوماسون مخازن و لوله های خود هم وارد بشه
این پروژه با پروتکل های استاندارد و توسط framework که گروه برنامه نویسی خود شرکت نوشتن دادشو به روی کامپیوتر منتقل و در بانک اطلاعاتی ذخیره میکنه.داده های که توانایی داره از سنسور های وزن و دما و سنسور های 4-20 و ... بخونه و توسط پروتکل اترنت ارسال کنه.و همچنین سرعت سروو موتور و رله های خروجی و... رو توسط کامپیوتر تعیین و کنترل کرد
نوشته اصلی توسط شاهرخ مستقیمی
پردازنده ش چیه؟ از بردهای آماده استفاده کردین؟ (مثلا هدر برد ARM و...) چقدرش طراحی خودتون هست؟ قسمت فیبر نوری رو چطور ساختین؟ ماژول خاصی داره؟ و بقیه قسمتها هم همینطور؟
این برد کاملا طراحی خودمون هست با میکرو cortex_m4 شرکت st اصلا اماده نبوده.تمام پروتکل های رو هم که پشتیبانی میکنه طبق استاندارد و رفرنس ها خودمون نوشتیم مثلا modbus/tcp رو با توجه به استاندارهای موجود روی استک lwip پیاده کردیم و.... تمام بردها به صورت ماژولار ساخته شدند
قسمت فیبر نوری هم ماژول خاصی داری .همون طور که میدونید در فیبر نوری فیبر ارسال و دریافت متفاوته و کانکتور های تبدیلی خودشو داره و .... که خودش یه دنیاییه هست
کوره ی القایی (پروژه ی کارشناسی خودم بود که الان بهش میگم اسباب بازی!! ) توان : کمتر از 200 وات
شماره ی ماسفت ها : STW70N10
درایور ماسفت: 4 عدد ترانس پالس(که خودم دستی پیچیدم) + 2عدد TC4420
کنترلر: PIC16F887 (جهت استفاده از ماژول درایور H-bridge داخلی)
فرکانس کاری 20کیلوهرتز
البته این برد در اصل درایور H-bridge هست که با تغییر برنامه ی میکرو میشه سایر کاربردهای مربوط به H-bridge رو ازش دریافت کرد.
پروگرمر PICkit2
اولین بارم بود که برای این جعبه PCB میزدم؛ابعادش خیلی دقیق نشده و مختصر لقی داشت که اومدم با چسب حرارتی و یه خرده کاغذ فیبر رو سرجاش محکم کردم.
شایان ذکر است که این نقشه یه سری ایرادات اساسی هم داره که البته خیلی به چشم دیده نمیشه،و اگه خدا خواست و لازمم شد،تو نسخه ی بعدی اونها رو برطرف میکنم.
بقیه توضیحات رو اینجا دادم.
http://www.aparat.com/v/RFrxN
این هم فیلم دستگاه من (کسایی) و بهبودی که بالاخره درست شد. در این دستگاه از هیچ اسپیکر و بلندگویی استفاده نشده و فقط با صدای رعد و برق مصنویی آهنگ رو پخش می کنیم. امیدوارم که خوشتون بیاد.
قراره در آینده با sim908 روش gps ببندم ولی نمی دونم چه طور میشه با یه میکرو دو تا rx tx فرستاد اگه کمکم کنید ممنون می شم
اگه می دونید چیزی مونده که روی دوچرخم وصلش نکردم بگید oo: oo:
دیدگاه