اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

جدیدترین ماهواره ایران در مدار زمین قرار گرفت

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : جدیدترین ماهواره ایران در مدار زمین ق&

با چه سند و مدرک و دلیلی این حرفا رو زدی؟ مثلا شما مهندس این مملکتی.
    همه جه با پول نمیشه کار ها رو پیش برد.
    شما با چشم خودت دیدی برد آزمایشی گذاشته بودن؟ شما میگی چند تا صفر و یک تو مانیتور جا به جا میشه و کسی چیزی نمی فهمه؟ دست شما درد نکنه.
    ماهواره علم و صنعت و و اون نویدشون رو بزار کنار. مدیر پروژشون شخصیه به نام دکتر بلندی. ریشاش از طالبانی ها بلندتره و همه جا کاراشو با ..... پیش می بره. لازم نیست بگم که از دارو دسته ی کیه؟
    می دونی لایسنس هسته JPEG2000 چنده؟ شصت هزار دلار. اونم اگه ما بتونیم تهیه کنیم. واقعا فکر می کنی خرید قطعات نظامی یا فضایی به آسونی همینی که می نویسی؟ من پارسال یه برد DSP تجاری معمولی خریدم با 3 تا واسطه. امسال که اومدم دوباره بخرم می دونی چی شنیدم؟ کلا صادرات این برد از آمریکا به هر کشوری ممنوع شده. اصلا از آمریکا خارج نمیشه دیگه. این یه نمونشه.
    یه غیر از مورد علم و صنعت که بیان کردی، هیچ کدوم از موارد عنوان شده ی شما صحیح نیست. می تونم حضوری باشما صحبت کنم و سند و مدارکی رو برای شما بیارم. ما سه سال از عمرمونو وقف این کار کردیم. وقتی شما میای این چیزا رو میگی برای ما سنگینه. آخه برادر من کدوم برد آزمایشی به درد نسخه نهایی می خوره!!!
    در صورتی که تمایل به همکاری با ما رو دارید حتما تماس بگیرید خیلی خوشحال میشیم. ما نه با دکمه یقه کار داریم نه با نماز خوندن کسی یا روزه نگرفتنش یا........
    سلام
    من هیچ رقابتی یا منفعتی یا چیز دیگه ای با جایی در داخل ایران ندارم برای همین حرفم رو از روی تخیلات یا به قصد تخریب جایی نی زنم! من در مورد ماهواره یا کار شما نمیدونم و نظری ندارم (اون که گفتم از ظاهر کار که نشون دادند اگر 60 هزار دلار پول زیادی برای این جور پروژه ها هست واقعا حرفم رو در مورد ظاهر کار هم پس میگیرم!! باطن رو چون به علم غیب آشنایی ندارم نظری هم ندادم!) ولی در مواردی که گفتم حتی در بعضی موارد خاص میدونم دقیقا از چه بردی در کجا استفاده کردند! دیدن که دیگه چیزی نیست! هزینه ی پرتاب اون راکت خیلی بیشتر از این حرفاست که 60 هزار دلار رو یا 600 هزار دلار عددی به حساب بیاد . تغریبا هیچه این میزان پول .
    من وقتی می بینم شرکتی که سهامداراش اساتید دانشگاه شریفند دارند برد های سینتیشون رو با قیمت های نجومی میرفوشند و مشتری دارند و همیشه از بالا و از توهم همه چیز دانیشون به اطراف نگاه می کنند میدونم جایی برای من نیست که خودم رو با پوزخندشون مسخره کنم!معلومه اینا نمیخوان کاخ رویایی که ساختن خراب شه! وقتی سینتی میسازن که همه چیز اصلش با 20 دلار و نرم افزار های محاسباتی مفت شرکت آنالوگ دیوایس جمع میشه و هزینه ی اصلیش روی فیبر خام راجرز یا تفلن یا ... و احتمالا یه ocxo و یه کیس هست رو با قیمت های نجومی میرفوشند روشنه که به چی کار دارند! مثل این مونه موتور پیکان ببندی روی بدنده ی بوگاتی! بعدم به قیمت بوگاتی برفوشی!شایدم بیشتر!

در مورد قطعات وارداتی ! دلال ها در داخل ایران روش خرید و دلالیشون هم حرفه ای نیست! چون زنگ میزنند به واسطشون توی چین و اونام گاها در این موارد جرعت نمی کنند همچین درخواست هایی بدند! این در حالیه که آمریکا خیلی قطعات رو به کشور چین هم نمیده و این درسته! من ادعایی ندارم ولی قطعات با گرید نظامی هم من تهیه کردم و توی تعداد کم کار نشد نداره! فقط یه PD که 30 دلاره HI REL اش 600 دلاره! فکر نکنم برای دم و تشکیلات با اون هزینه های کلون این چیزا کاری داشته بشه!
    فقط اگر وضع مالی اونجا مثل جیب منه باید بگم که موقع خرید از آمریکا باید یه فرم END USE(D) پر کنید(مربوط به صادرات از آمریکا میشه) و بسته به اینکه چقدر قطعه حساس باشه باید توضیح بیشتری بدید که دقیقا مصرف قطعه در کجاست و مصرف کننده کیه و کدوم کشوره! بعد از طریق wire transfer پول رو از طریق واسط ارسال می کنید (نه مستر کارت به دلایلِی!) و در نهایت چون این پست ها موقع ارسال باید بگید چی دارید پست می کنید و چند بار هم چک میشند و قطعات الکترونیکی قاطی مواد دیگه به راحتی تشخیص داده میشه قطعه رو توی لبتاپ جاساز می کنید که قابل شناسایی نیست!!!!! (انواع Scan رو توی پایانه های توقف محموله ها تا مقصد، طی می کنه!) البته اگر بفهمن پدر اون طرف واسط هم در میارند! البته کشور سوم اینجا کشور های دوست هستند مثل آلمان ،فرانسه و .. این واسه اینکه برای چندتا ماهواره گیر قطعات با گرید فضایی نباشید. که البته اگر باشید خیلی عجیبه!!!!!
    البته اینم اضافه کنم اون واسط نباید ایرانی باشه چون بانک ها هم این هشدار رو موقع انتقال وجه میدند که ممکنه پول بلکه بشه!
    راستی توی لبتاپ های IBM جاساز نکنید خیلی تابلو هست بعضی ها فکر می کنند چند نفر رو به جرم صادرات 30 تا دستگاه لبتاپ IBM به ایران اونم از طریق دوبی توی آمریکا دستگیر کردند!!!!! البته ربطش ندین به جایی بعد بیان یقه مارو بگیرند بگند اینا چیه گفتی! فقط به حساب تخیلات و شباهت ها بگذارید!

چون در ایران همه متخصص هستند و دانشجو های دکتری ارجهند و از اینجور حرفا و نیازی به آدمایی مثل من نیست منم برای شرکت یا جایی اینجا کار یا همکاری نمی کنم که از حرفام قصدی داشته باشم .البته دکمه یقه من که 2 تا بالا ترشم بستست !واسه همین اینجام هنوز
    اینا همش اعتراض به چیزیه که ما حق اعتراض بهش رو نداریم! ما حق نداریم به آمریکا بگیم غلط کردی قطعات دیفنس گرد و اسپیس گردت رو نمیدی به ما! چون ماله خودشه! خودش ساخته! هر وقت مسئولین به این نتیجه رسیدند که چند صد میلیون دلار یا چند میلیارد دلار خرج کنند و یه تیم بزرگ رو خارج از پارتی بازی جمع کنند تا به تکنولوژی ساخت انواع مدارات مجتمع رو ویفر ها و کلا ساخت قطعات الکترونیکی دست پیدا کنند اونوقت که ما چیزی میسازیم که کاملا بومیه! پول می خواد! یه گروه بزرگ از نابغه و کارکشته متخصص مواد می خواد تا گروه های تحقیقاتی لیزر(نابغه رو هم با مدرکش یا معدلش یا رتبه ی المپیادش متر نمیزنند!)! چند نفر که پدرشون در باید زیر این آزمایشات و البته حقوق درست حسابی بگیرند! پارتی بازی نشه! درست مدیریت شه! انتقاد پذیر باشه! ظاهر ساز نباشه! اینا رو جمع کنند حالا نمی خواد از اول تکنولوژی ساخت قطعات سیلیکونی رو کشف کنند! با همین قطعات دقیق و سریع و این تکنولوژی دوباره یه همچین چیزی رو بسازند!
    خنده داره!!!!!!!!!؟ ولی ما این تجهیزات پیشرفته رو داریم (انواع پردازنده ها و قطعات دقیق و ...) هنوز منتظریم اونا آخرین تگکنولوژی نظامی و فضایی و ... رو تقدیم ما کنند! طلبکاریم!
    همش درده ! هرکی فهمید رفت منم که فهمم نمیاد!

در هر حال نیاز به یه تو دهنی علمی (انقلاب علمی و هر اسم دیگه ای) توی این کشور هست تا همه از خواب این مقالات دادن های اکثرا کپی برداری و اختراعات آبکی و مدرک بازی و دکتر دکتری و ادعا های خیالی در بیاند . ظاهر و باطن رو یکی کنند ! موقع عمل یه روز خواهد رسید در هر حال! اون موقع ظاهر سازی کاری از پیش نمیبره! بعضی ها فکر می کنند اینکه زیر ساخت ها رو دیجیتال کنیم به به و عالیه! یه روز اون سیستم gps رو قطع می کنند کل سیستم حمل نقلتون میخوابه! قطعات سیستم های حفاظت رو ندن برق نداریم! مترو خوابیده! قطعه ندن یه لد چشمک زن هم نخواهیم توانست ساخت .
    اون چیزی که باید تو این مملکت ساخت یه مجموعه کارخونه تولید قطعات زیر ساخت الکترونیکی هست! نه ماهواره و اتم و هسته و ...
    Gracias A La Vida
    [glow=red,2,300]ساخت فرز CNC[/glow]
    http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=56308.0
    http://up9.iranblog.com/images/4xd21f8vemt8g46011fx.jpg
    زمین سفت است و آب شلست و هوا نرم است و همه چیز عالیست در این حوالی...

دیدگاه

پاسخ : جدیدترین ماهواره ایران در مدار زمین قرار گرفت

دوستان ، کم کم داره بحث منحرف میشه...لطفا مراعات کنید...

با تشکر

دیدگاه

پاسخ : جدیدترین ماهواره ایران در مدار زمین قرار گرفت - در دفاع از دکتر بلندی

با سلام
        دکتر حسین بلندی:
        لطفا قبل از اینکه تصمیم به توصیف نامطلوب از شخصی بگیرید، کمی تامل کنید.
        لینک معرفی ایشان:
        http://www.iust.ac.ir/find.php?item=35.2706.2849.fa

نظر به اینکه بنده در سال 1371 درس کنترل خطی را با ایشان گذراندم و نسبتا خوب ارایه نمودند و در طی دو سال بعدی ، از فعالیتها و کار آیی های ایشان
        مطلع بودم ، لازم دیدم که تا حدودی از ایشان دفاع نمایم.ضمن اینکه ایشان در 3 جور دولت (هاشمی/خاتمی/احمدی نژاد) با سیاستهای متفاوت ، مسیر یکسانی را طی نموده اند
        و گرایشهای تند ندارند.( یعنی مصداق طالبان نیستند....)
        (گرچه فعالیتهای سیاسی خارج از کشور ایشان چشمگیرتر بوده است)

چکیده لینک فوق:

- دانشگاههای محل تحصیل
        • دکترا: دانشگاه جورج واشنگتن آمریکا، 1990
        • لیسانس : دانشگاه ایالتی نورکفوک، آمریکا، 1984
        • فوق لیسانس : دانشگاه جورج واشنگتن آمریکا، 1986

زمینهآ‌های تخصصی آموزشی و تحقیقاتی :
        زمینه ‏ های تخصصی :
        ‏ طراحی وساخت ماهواره
        طراحی وساخت زیر سیستم تعیین و کنترل وضعیت ماهواره
        اتوماسیون و رباتیک

دروس ارائه شده :
        سوابق تدریسی :
        سیستمآ‌های کنترل خطی
        کنترل مدرن
        رباتیک
        سیستمآ‌های کنترل تطبیقی
        سیستمآ‌های‏ کنترل دیجیتال
        کنترل وضعیت ماهواره
        اصول طراحی فضاپیما
        تعیین وضعیت ماهواره

پروژهآ‌های تحقیقاتی و صنعتی :
        1. طراحی و ساخت زیرسیستم کنترل یک ربات صنعتی، سازمان پژوهشهای علمی و صنعتی.
        2. طراحی و ساخت زیرسیستم کنترل وضعیت ماهواره، مرکز تحقیقات عالی الکترونیک صاایران(متعال)، 1376-1382.
        3. بررسی مقایسهآ‌ای ماهواره زهره با فیبر نوری، شرکت مخابرات ایران، 1381-1382.
        4. بررسی فنی زیرسیستم تعیین و کنترل وضعیت ماهواره زهره، وزارت پست، تلگراف و تلفن، 1381.
        5. طراحی طرح جامع IT شرکت پتروشیمی امیرکبیر، 1383.
        6. نیازآ‌سنجی ملی آموزشآ‌های علمی- کاربردی و تهیه برنامه ملی، 1382-1384.
        پروژهآ‌های صنعتی مهم:
        1. مدیر پروژه طراحی و ساخت ماهواره نوید علم وصنعت
        2. مدیر پروژه طراحی وساخت ماهواره ظفر

مقالات مجلات :
        تعداد مقالات کنفرانسآ‌ها و مجلات علمی: 117
        مقالات پذیرفتهآ‌شده در مجلات علمی
        26 مقاله
        مقالات پذیرفتهآ‌شده در کنفرانسآ‌ها
        91 مقاله

تالیفات (کتب تالیفی و ترجمهآ‌ای) :
        کتاب تالیف شده: 1 مورد
        1. بلندی حسین، دانشجو کامران، سلیمانی محمد، نصیری محمد، قاسمی مجید، علی شرکت معصوم محمد،"مقدمهآ‌ای بر اصول طراحی ماهواره"، 1378، شرکت صنایع الکترونیک ایران.

مسئولیتآ‌های اجرایی : 19 مورد
        1. مدیرگروه کنترل، دانشگاه علم وصنعت ایران 25 دی ماه 1389
        2. عضو شورایآ‌عالی فضائی کشور، اسفند 84 تاآ‌کنون.
        3. عضو هیئت تحریریه فصلنامه علوم و فناوری فضایی، 2/3/86 تاآ‌کنون.
        4. رئیس دانشگاه جامع علمی- کاربردی، 30/6/1384-29/4/1389.
        5. عضو شورای گسترش آموزش عالی، 31/6/84 -29/4/1389.
        6. عضو شورای نظارت و ارزیابی آموزش عالی، 31/4/87 -29/4/1389.
        7. معاون آموزشی دانشگاه جامع علمی کاربردی 30/6/84-1/7/82.
        8. دبیر سومین کنگره ملی آموزشآ‌های علمی کاربردی، 1383.
        9. معاون تحقیق و تکنولوژی مرکز تحقیقات عالی الکترونیک وزارت دفاع ، شهریور 1376 تا 1382.
        10. قائم مقام معاون اداری و پشتیبانی وزارت فرهنگ و آموزش عالی 74-76، با حکم معاون وزیر.
        11. دبیر شورای انفورماتیک وزارت فرهنگ و آموزش عالی 75-76، با حکم وزیر فرهنگ و آموزش‏عالی.
        12. عضو و نائب رئیس کمیته بهره‏وری وزارت فرهنگ وآموزش عالی 75-76، با حکم وزیر فرهنگ و آموزش عالی.
        13. معاون تحقیق و تکنولوژی سازمان پژوهشهای علمی وصنعتی ایران، 72-74.
        14. عضو شورای تحقیق وتکنولوژی وزارت فرهنگ وآموزش عالی،72-74 با حکم وزیر فرهنگ و آموزش عالی.
        15. عضو شورای علمی و تکنولوژی سازمان پژوهشآ‌های علمی و صنعتی ایران، 73-76 ، با حکم وزیر فرهنگ و آموزش عالی.
        16. عضو کمیته اجرایی کنگره بینآ‌المللی انرژیآ‌های تجدید ناپذیر،72، با حکم مشاور رئیس جمهور در امور تحقیقات.
        17. عضو هیئت تحریریه مجله فنی و مهندسی دانشگاه علم و صنعت ایران، 71-74
        18. مدیرگروه کنترل، دانشگاه علم وصنعت ایران71-73
        19. مدیر دفتر بورسآ‌ها و اموربینآ‌المللی دانشگاه علم و صنعت ایران 72-70

راهنمایی پروژهآ‌های تحصیلات تکمیلی :
        هدایت پایانآ‌نامهآ‌های تحصیلی: 57
        مقطع دکتری
        5 مورد
        مقطع کارشناسی ارشد
        39 مورد
        مقطع کارشناسی
        13 مورد

سمینارهای کارشناسی ارشد : 31 مورد

جمع بندی:
        اگر در ایران 5 گروه یا دانشمند شایسته فعالیت و مدیریت در حیطه ماهواره باشند، قطعا دکتر بلندی ، یکی از آنها خواهد بود.

با سپاس

پ.ن:
        فعالیتهای دکتر کاشانی هم جالب به نظر آمد!
        http://www.iust.ac.ir/find.php?item=35.8889.13295.fa
        5- پروژهآ‌های تحقیقاتی و صنعتی
        موجبر با پهنای باند وسیع- طراحی و ساخت آنتن رادار رازیت- آنتن موشک Gz90 - آنتن ماهواره- آنتن موشک تله متری سیاه- سیستم رادار هشدار دهنده خلبان در هواپیمای F4 – طراحی و ساخت فیلتر سه کاناله مایکروویو – آنتن حلزون ارشمیدس – تستر موشک راپیر- ساخت تستر موشک راپیر – طراحی و ساخت رادار برای نابینایان- طراحی و ساخت سخنگو برای ناشنوایان- افزایش MDS در رادار F4D – تغییر سیستم آنتن رادار F4D – فیلتر 600kw موجبری باند S - vco رادار هاگ مهر آباد- تغییر سیستمآ‌های لامپی به ترانزیستوری گیرنده رادار هاگ مهرآباد- بهبودی لامپ GTWT رادار هواپیماآ‌یی F14 – بهبودی مگنترون فیوز مجاورتی موشک فونیکس – بهبودی و تغییر سیستم گیرنده رادار ADS4 – طراحی و ساخت آنتن رادار F5 - طراحی و ساخت مگنترون باند X – طراحی و ساخت آنتن سیستم ردگیر UHF هواشناسی- طراحی و ساخت تقویت کننده 41dbm باند X
        گشتی در لاله زار
        http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=76138.0

http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=76141

دیدگاه

آقای مهری تذکر دادند. کم کم ممکنه پست ها ویرایش بشه!
          جناب پژوهان مطالب خیلی خوبی عنوان کردند. کاملا موافقم. تا وقتی مدیریت کلان دچار توهم باشه، بخاری بلند نخواهد شد. در مورد خرید قطعات هم بهتره بحثشو نکنیم. شانس که نداریم میرن رددشو میگیرن همین چهار تا واسطی رو هم که مونده میگیرن!!!!!
          از این شرکت هایی که گفتین هستند. شریفی هاش هم دندون گردترند. رستافن دکتر نایبی رو البته مستثنا بفرمایید. یکی از همین اساتیدی که فرمودین (دکتر ف) جی پی اس فضایی رو هشت میلیارد تومن به ما می خواست بندازه! استاد مملکت که این باشه وای به حال بالاتری ها! یکی دیگه یک سیستم معمولی AHRS رو که با 4 تا سنسور ADXL درست کرده بود، به قیمت سه میلیون و دویست هزار تومن انداخته بود به هوافضایی ها. بردی که من و شما با صدهزار تومن (برای نمونه اولیه تازه) جمعش می کنیم. اینا نمونه هایی هست که خودم درگیرش بودم.
          درد دل زیاده. بشینیم بگیم همینجوری باید بنویسیم.
          جناب Solsal بنده قصد توهین یا کم کردن ارزش کاری هیچ کسی رو ندارم. با توجه به ملاقاتی که با ایشون داشتم و صحبت هایی که سایر همکاران و اساتید عنوان نمودند عرض کردم. از سال 71 تا حالا خیلی چیزها عوض شده. یه بنده خدhیی می گفت اگر آقاین x و y که اوایل شهید شدند الان زنده بودند.......... ای بابا الان ویرایش میشه. بی خیال.
          با اجازه.

دیدگاه

سلام
            من یه سوال کوچولو دارم از دوستانی که احتمالا درگیر این ومضوع بودند و یا اطلاعاتی دارند.
            خوب میدونیم که این ماهواره کاملا بومی هست.پس نتیجه میگیریم که باید تمام سیستمها در داخل ساخته شده باشه.ولی تا اونجایی که من میدونم ما تکنولوژی ساخت مدارات مجتمع رو نداریم یا اگر هم داشته باشیم به درد پروژه های فضایی نمیخوره در ضمن این ماهواره تصویربراری میکنه پس باید یه دوربین مخصوص این کار رو داشته باشه که باز هم من فکر نمیکنم ما بتونیم یه همچین چیزی در داخل بسازیم,حالا با بقیه سیستمهاش کاری ندارم.
            پس بنده ایجوری نتیجه میگیرم که ما فقط این ماهواره رو طراحی کردیم بعد قطعاتش رو حالا به هر نحوی وارد کره و بعد هم مونتاژ کردیم.
            بنده آن دمم که ساقی گوید
            یک جام دگر بگیر و من نتوانم

دیدگاه

یوایش یواشتر ی خبر دادیم دعوا نشه نیان درش رو ببندن [-X
              زنده بودن را با زندگی بگذرانیم که سالها به اجبار خواهیم خفت

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
              X