اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ژنراتور بدون سوخت!!!!؟؟؟؟

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : ژنراتور بدون سوخت!!!!؟؟؟؟

اهنربا رو که باید نیروی های رانشی بین دو اهنربا بالا نگه داره
    ولی در مورد جاذبه یا باید بین دو جسم گران قرار بگیره طوری که برایند نیرو های گرانشی وارد بر جسم مورد نظر صفر بشه یا روی یه تکیه گاه قرار بگیره و نیروی عمودی تکیه گاه اونو نگه داره مثل خود شما که الان رو زمین وایستادی
    در هر 3 حالت چون جابجایی اتفاق نمی افته نیازی به صرف انرژی نیست ...

دیدگاه

اهنربا رو که باید نیروی های رانشی بین دو اهنربا بالا نگه داره
      آخه این نیرو چیه چرا ثابته و از بین نمیره :question: :-??
      ولی در مورد جاذبه یا باید بین دو جسم گران قرار بگیره طوری که برایند نیرو های گرانشی وارد بر جسم مورد نظر صفر بشه یا روی یه تکیه گاه قرار بگیره و نیروی عمودی تکیه گاه اونو نگه داره مثل خود شما که الان رو زمین وایستادی
      وا....

دیدگاه

با تشکر از دوستان

جناب سولسال من دقیقا منظور شما رو از ارسالتون متوجه نشدم و نظر شما رو راجب اصل قضیه نفهمیدم

با اون جوابهای دوستان فیزیکدان قانع شدید؟

خوب قانع کننده هم هست چند نکته جنبی هم دارد....

از جمله:
        بعد از این همه فرمول و قانون که آورده اید بالاخره صاف و شفاف بگید به نظر شما از هیچ انرژی تولید میشه یا نه ؟

من منظورم این است که شما میگید چون کره زمین یک ماشین دائم الحرکت است پس ما میتونیم از هیچ انرژی تولید کنیم ؟

خوب من میگم

اگر در فزیک نیوتون بحث میکنید همان قانونی که ثابت میکنه کره زمین دور خورشید میچرخه برپایه قضیه پایستگی انرژی است .
        در حقیفت شما اصل قانون رو نقض میکنید( پایستگی انرژی ) و نتیجه همین قانون رو ( چرخش زمین به دور خورشید ) دلیل تولید انرژی از هیج میزارید .

اگر در خارج از فزیک کلاسیک و فزیک نیوتن بحث میکنید دیگه کره زمین رو مثال نزنید .
        تنها موردی که همه آدما یقین دارن خدا در حقش زیاد لطف کرده
        داشتن عقله زیادتر از دیگر آدم ها است

دیدگاه

پیشنهاد
          انصافا بی تجربه و با تجربه و عالم و بی علم همه نظر میدیم .
          میشه نظر یه ادم باتجربه رو با بی تجربه مقایسه کرد ؟ اگر کسی با اهن ربا سعی نکرده تا حالا کاری کنه و یا کسی تا حالا با میخ هم آرمیچر نساخته واجد شرایط برای نظر دادن به نظریه ی یک (مثلا استاد فیزیک یا یک مکانیک ) رو داره ؟
          بازم بگم قصدم توهین نیست و منم استاد نیستم ولی بدبختی اینجا ممکنه یه آدم 60 ساله با کلی علم و گاهی و به اندازه عمری تجربه بیاد صحبتی کنه و یه بچه 15 ساله بپره وسط و از نادانی نظر بده (چون قبلا تو این انجمن دیدم )
          خوب نمیگم پس بیایم بگیم چه کسی نظر بده و چه کسی نه (هم زشته و هم غیر ممکن)
          ولی بگیم کسانی که تا چیزیرو(مشخصا این نوع موتور) نبینن قبول نمیکنن ، نظر ندن. چرا؟
          چون اینجا انجمنه و هر کس با علم و استدلال خودش باید نظر مشخصی داشته باشه پس اینجوری 2 دسته منطقی (0 یا 1) (بله ،خیر) (موافق و مخالف) بوجود میاد و جواب بهتری میگیریم
          رای میگیریم و نظر سنجی میکنیم که کیا قبول دارن و کیا رد میکن و ترجیحا اسم هامون ثبت بشه .
          و بعد اگر این تحقیق نتیجه ای داشت طرف شکست خورده بپذیرن که اشتباه کردن .
          با دیگران کار ندارم من خودم اگر چنین چیزی ممکن نبود میگم غلط کردم ولی از کسی این انتظارو ندارم

بد میگم ؟ نظرتون چیه ؟
          (شرمنده ببخشید فقط بحثو نپیچونید) بهتره یه بزرگتر تصمیم بگیره

وضع اینترنتم خرابه هر 10دقیقه قطع و دانلود با منیجر هم مشکل داره / یه دوستی کمک کنه 2تا فیلم ببینم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط HI VOLTAGE
            و یه بچه 15 ساله بپره وسط و از نادانی نظر بده (چون قبلا تو این انجمن دیدم )
            دست شما درد نکنه دیگه
            قصدمون این نیست که بگیم کی اشتباه کرده که بعدا هم بیایم بریزیم سرش بگیم تو اشتباه کردی ...
            یه سری از دوستان عقل رو شعور همه رو به بازی گرفتن و دارن تخیلاتشون رو بیان میکنند که داریم به صورت علمی ردشون میکنیم ...

دیدگاه

دست شما درد نکنه دیگه
              یه سری از دوستان عقل رو شعور همه رو به بازی گرفتن و دارن تخیلاتشون رو بیان میکنند که داریم به صورت علمی ردشون میکنیم ...
              برو بابا تو چرا به خودت میگیری :biggrin: حتما منم اون 60 ساله هستم
              اتفاقا قشنگترین حرکتی که تو این 2 صفحه دیدم پاسخ دادن شما بود / حداقلش دقیقا روی جواب زوم میکردی . دیگه کم کم میخواستم بگم بسه دیگه تو ام
              ولی خدایی جدی میگم آفرین تنها کسی بودی که جسارت و قدرت جواب دادن داشتی . دوست داشتم :agree:
              کاش این حرفو نمیزدی ببینیم بقیه قانون باز ها میومدن خودشونو ثابت کنن
              قصدمون این نیست که بگیم کی اشتباه کرده که بعدا هم بیایم بریزیم سرش بگیم تو اشتباه کردی ...
              نه منظورم این نبود . حافظه ام یاری نکرد جمله درستی بگم . بدبختیه ها ....ببین یه کلمه میخوام حالا 5 دقیقه باید فکر کنم :cry:
              اهان یادم افتاد منظورم این بود پای حرفمون بمونیم و نظر مشخص داشته باشیم (پای حرفمون موندن)از ذهنم پرید و یادم نیومد
              اگر نگاه کنی خیلی نظر دو پهلو هست که وسط نشونه میرن ضرر نکنن =))
              و این که آدم پای حرفش بایسته معنی بدی نمیده . اتفاقا خیلی خوبه . جو رقابتش هم بهتره

دیدگاه

آخه این نیرو چیه چرا ثابته و از بین نمیره :question: :-??وا....
                این نیرو در اثر برهم کنش دو میدان مغناطیسی دو اهنربا ایجاد میشود و میدان مغناطیسی اهنربا هم که در حالت عادی از بین نمیرود ...پس این نیرو هم از بین نمیرود ...
                ولی الان دو چیز برای من مبهمه! این که شما و جناب solsal در کدوم سمت هستید و نظرتون چیه؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط aliila
                  با تشکر از دوستان

جناب سولسال من دقیقا منظور شما رو از ارسالتون متوجه نشدم و نظر شما رو راجب اصل قضیه نفهمیدم

بعد از این همه فرمول و قانون که آورده اید بالاخره صاف و شفاف بگید به نظر شما از هیچ انرژی تولید میشه یا نه ؟

عقیده شخصی : در جهان فیزیک و متافیزیک، چیزی به اسم هیچ نداریم ، همیشه چیزی هست، اگر فکر می کنیم نیست، ما نمی بینیم.
                  انرژی های ندیده و نشناخته : اگر از یک سر یک شلنگ آب میاید، اون سرش حتما به منبعی وصل است

http://www.hupaa.com/201207161652110...A7%D8%B3%D8%AA

من منظورم این است که شما میگید چون کره زمین یک ماشین دائم الحرکت است پس ما میتونیم از هیچ انرژی تولید کنیم ؟

خوب من میگم

اگر در فزیک نیوتون بحث میکنید همان قانونی که ثابت میکنه کره زمین دور خورشید میچرخه برپایه قضیه پایستگی انرژی است .
                  در حقیفت شما اصل قانون رو نقض میکنید( پایستگی انرژی ) و نتیجه همین قانون رو ( چرخش زمین به دور خورشید ) دلیل تولید انرژی از هیج میزارید .

در همان پست قبلی نکاتی اضافه نمودم.

اگر در خارج از فزیک کلاسیک و فزیک نیوتن بحث میکنید دیگه کره زمین رو مثال نزنید .
                  نوشته اصلی توسط علی علی پور ریکنده
                  این نیرو در اثر برهم کنش دو میدان مغناطیسی دو اهنربا ایجاد میشود و میدان مغناطیسی اهنربا هم که در حالت عادی از بین نمیرود ...پس این نیرو هم از بین نمیرود ...
                  ولی الان دو چیز برای من مبهمه! این که شما و جناب solsal در کدوم سمت هستید و نظرتون چیه؟
                  با سلام

جناب انیشنین با قوه تفکر و تخیل و البته مطالعه و نیز با رسیدن الهامات ...
                  به نظریه نسبیت رسیدند.( و عملا بعضی از مفاهیم نیوتنی را تغییر دادند"انبساط و انقباض زمان و طول و ابعاد و فضا&quot

چرا باید سایرین چیز دیگری را فکر نکنند؟

در فیزیک امروزی درباره نظریه ریسمان کار می شود( 11 بعد و ابعاد بسیار کوچکنر از الکترون )
                  غیر از نیروی تخیل و الهامات و پشتکار، چه چیزی آن دانشمندان را به این نظریات می رساند.

بوزون هیگز که در آزمایشات اخیر LHC نزدیک به اثبات شده، سالها قبل در اندیشه جناب هیگز آمده و امروز آزمون شده....
                  http://www.hupaa.com/201207160654550...B1%DB%8C%DA%A9

================================================== ==================

در کدام جبهه؟

جبهه گیری نداریم.
                  من به شخصه پس از 15 سال کار صنعتی با گروه های مختلف، ترجیح می دهم افکار متفاوت دیگران را بشنوم و اگر با اندیشه قبلی من ناسازگار باشد،
                  برای خودم و در درون خودم، هر دو فکر ( فکر خود و فکر متقابل ) را به چالش بکشم.
                  در بیرون و بیان نظر، نبستن فضا را مفیدتر دیده ام.

================================================== =================================

طوفان فکری: ( یک نوعی از آن )
                  ممالک مترقی در طی 50 سال اخیر برای یافتن ایده های مختلف و بررسی و انتخاب بهترین آن برای کاربردهایی مثل نوآوری یا حل مسایل
                  این روش طوفان فکری را ابداع نمودند.

در این روش افراد در جلسه ای که اختصاص دارد به موضوع معینی مثلا: "ابداع مونیتور 3 بعدی واقعی با تصویر مجسم در جلوی روی افراد"
                  جمع می شوند و هیچ محدودیت برای فکر و بیان نظر ندارند و هر آنچه به نظرشان می رسد را بیان می کنند و ثبت شده و بررسی می شود و
                  نتیجه آن جلسه طوفان فکری ، یک محصول جدید و خلاقانه به نام تلویزیون 3 بعدی کامل است.

این روشی است که در تمام شرکتهای بزرگ و پیشرو انجام می شود
                  اگر در میانه جلسه یک شحص از بیرون ، به لیست ایده ها نگاه کند از خنده روده بر می شود و شاید حس تمسخر یا غیرممکن بودن به او دست دهد.
                  ولی در پایان این جلسات، یک راه حل عالی پدیدار می شود.

راه حل عالی پدیدار می شود. : این قانون جلسات طوفان فکری است و میلیونها بار انجام شده و جواب داده

================================================== =============

نتیجه:
                  گالیله های زمان را نقد و انتقاد منصفانه کنید ولی دادگاهی و مجکوم نکنید.
                  باید فضای فکر و کار و گوش برای شنیدن حرفهای خود داشته باشند.
                  ( شاید گالیله باشند/شاید نباشند - بعد از شنیدن و دیدن و فرصت دادن ، معلوم می شود.)

به خصوص در ECA که انجمن برقی هاست و برقی ها 50 سال است که در خطوط اولیه هوش و خلاقیت بوده اند.

با سپاس

پ.ن:
                  نیاموختن علومی مانند :

- روش های حل مسله
                  - تحلیل آثار شکست
                  - طراحی کیفیتی محصول
                  - طراحی آزمایشات
                  - توسعه کیفیتی
                  - طوفان فکری
                  - triz خلاقیت
                  - .....

که در رشته های مدیریت و صنایع داریم و در برق و سایر مهندسی ها نداریم،
                  واقعا نیاز ضروری برای ما هست

ولی نیاموختیم و باعث یک جانبه نگری هایی در ما می شود.
                  گشتی در لاله زار
                  http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=76138.0

http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=76141

دیدگاه

تخیل در علم فزیک خیلی فرق داره با تخیل در علم قصه نویسی

مکانیک کلاسیک هرچه قدر هم که بچه بازی باشه و هرچه قدر هم که نقض داشته باشه بازهم در سال 1391 هجری شمسی مجموعه قواننی است که معماری نوین جهان برمبنای اون ها ساخته میشه و خراب میشه

مکانیک کلاسیک یا مکانیک نیوتنی با اجسام در حال سکون و حرکت، تحت تأثیر نیروهای داخلی و خارجی، سرو کار دارد. قوانین مکانیک به تمام گستره اجسام، اعم از میکروسکوپی یا ماکروسکوپی، از قبیل الکترونها در اتمها و سیارات در فضا یا حتی به کهکشانآ‌ها در بخشآ‌های دور دست جهان اعمال میآ‌شود.

انیشتن هم به دنبال واقعیات بود

دنبال این کارها نباشید که ضرر میکنید .
                    تنها موردی که همه آدما یقین دارن خدا در حقش زیاد لطف کرده
                    داشتن عقله زیادتر از دیگر آدم ها است

دیدگاه

بحث سر اینکه یه ماشین نمیتونه وجود داشته باشه یه بحث بی خوده چون علم ما بسیار ناچیزه و به همه ی جهت ها احاطه نداره.
                      پس تنها راهی که میمونه اینه که طرح های مختلف رو بررسی کنیم ببینیم درسته یا نه .. اگه بد گفتم بوگو بد گفتی
                      یکی میاد میگه یه چرخ بسازیم دورانش بدیم از دوران این، برق تولید کنیم با این برق دوباره همون چرخو بچرخونیم تا دوباره برق تولید کنه و .... لازم نیست برای رد این طرح آدم فیزیک دان باشه ..

دیروز کلی چیز نوشته بودم که اینترنت قطع شد و همه ش پرید ..یه چیزایی هم به جناب های ولتاژ اونجا عرض کرده بودم ..

--
                      من طرف دار هیچ گروهی نیستم نه مخالفم نه موافق ..
                      ولی یه چیز میخوام بگم .. چند تایپیک مثل این داشتیم؟ حداقل 5 تاشو من یادمه که به هیچ نتیجه ای هم نرسیدن .. چرا چون نه کسی نونسته دلیل علمی بیاره و نه کسی تونسته چیزی بسازه
                      مثلا من بی تجربه که نمیدونم فیزیک با کدوم ف نوشته میشه 10 تا فیلم ببینم بیام بگم آقا همچین ماشینی هست و هیچی رو هم قبول نکنم .. بعد یه استادی بیاد و با اینکه تجربه ، دانش ، و امکانات سر هم کردن 4 تا آهن ربا و آزمایش این موضوع رو داره کار عملی رو بذاره کنار و با اینکه خودش میگه از مغناطیس چیزی نمیدونه اونم دقیقا همین حرفو بزنه ..

جناب های ولتاژ بیا و بسته بندی این غرورتو باز کن این ماشین و بساز ببینیم چی میشه ^^ .. اگه همه استادا مثل شما از شکستن غرورشون میترسیدن که دیگه الان باید دنیا تو همون عهد بوق باقی میموند
                      اگه میخواین یه چیزی بسازید که همه ندیده قبولش کنن واقعا خیلی بی معنیه .. مرض نداریم که همینطوری بخوایم مخالفت کنیم .. اگه یه ماشینی کار کنه من با اینکه نه موافقم نه مخالف با کمال میل میگم غلط کردم .. خوبه؟(حالا میگه غلط کردن شما برا من اصلا مهم نیست) استاد های ولتاژ علاقه وافری به چزوندن یا چزیدن دارن ..

خواهش میکنم اگه کسی میتونه اینو امتحان کنه دست به کار بشه .. از بحث کردن خسته شدیم .. ~x(

---
                      آقا اگه بد گفتم بوگو بد گفتی
                      زندگی پر ز وجود است ولی ..
                      ما چه را می خواهیم چه را می جوییم که لب چشمه ی امید اینچنین نا امیدانه به سرابی تلخ مینگریم...

دیدگاه

خواهش میکنم اگه کسی میتونه اینو امتحان کنه دست به کار بشه .
                        چرا شما سعی نمیکنی ؟مشکل من اینه که این همه ادم اینجا با حرفاشون فقط سرکوب عقاید میکنن ولی ..
                        کلماتی چون : تخیلات و توهماتتون رو کنار بذارید / مزخرف ؛ چرتو پرت ؛ احمقانه و.....تو جملات مخالفان زیاد پیدا میشه
                        خدا نکنه یه چیز کوچیک بگی واویلا
                        بیا نوشتم یه ادم 15 ساله و یه استاد 60 ساله / تازه گفتم که من اون استاده نیستم و دوباره گفتم که قبلا دیدم (اینجارو نمیگم )و باز نوشتم قصد توهین ندارم
                        آقای علیپور بهش برمیخوره / بگم که من ایشونو خیلی دوست دارم و هنوز به غیر ایشون ادم جسور ندیدم که منطقی رفتار کنه

یه چیز : تحمل اینجور توهین کردن ندارید پس توهین نکنید و حداقل سرکوب نکنید که به هیچ جا نمیرسیم (با همه هستم )

این همه بحث هیچ کی یعنی مال این حرفا نیست که دوتا اهن ربا برداره دستش ؟؟؟

جناب های ولتاژ بیا و بسته بندی این غرورتو باز کن این ماشین و بساز ببینیم چی میشه ^^ .. اگه همه استادا مثل شما از شکستن غرورشون میترسیدن که دیگه الان باید دنیا تو همون عهد بوق باقی میموند
                        دم از غرور واس من نزنید خواهشا
                        بنده مغرور نیستم / غرور تو مخالفان بیداد میکنه

فقط بدون اینکه تغییری رو میزم بدم یه عکس میگیرم
                        ولی شما چه کار کردید؟ / این همه ADSL دار . هیچ کس کمک نکرد من یه کلیپ ببینم !

دیدگاه

چرا شما سعی نمیکنی ؟
                          منتظر بودم شما اجازه شو صادر کنید .. خوب بابا نمیتونم دیگه امکانشو ندارم .. ~x(
                          4 تا که هیچی 40 تا هم اهن ربا سر هم کردم ولی نشده .. علتش چی بوده نمیدونم .. آهن رباش ضعیف بوده .. من بد سر هم کردم .. یا ... اگه امکانشو داشتم باور کن به شما نمی گفتم که بیای ناز کنی و ادا در بیاری که چی که شـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــاید همچین چیزی وجود داشته باشه ...

بنده مغرور نیستم
                          بقیه ی پست هاتون به کنار ولی این چند پستی که دیدم کاملا غیر اینو میگه

مشکل من اینه که این همه ادم اینجا با حرفاشون فقط سرکوب عقاید میکنن ولی ..
                          سرکوب عقاید کدومه آخه .. حرفا میزنی جناب های ولتاژ .. وقتی کسی نتونه حرفی رو که میزنه ثابت کنه یا حرفی که میزنه اصلا قابل اثبات نباشه خوب دلیل این شخص از این کار چیه؟ ..
                          مثلا یکی بگه زیر فلان سیارهتو فلان کهکشان تو اون سر دنیا موجودات هوشمندی هستن .. یا باید حرفشو ثابت کنه یا خودش بفهمه که وقتی دلیل نداره نیاد این حرفو بزنه ..
                          این حرف نه قابل اثباته و نه قابل رد کردن چون هیچ کدوم از طرفین ابزار و اطلاعات کافی در این مورد ندارن و چون دلیل و مدرک نداریم به ناچار میریم رو توهم .. هر کسی واسه خودش توهم میزنه و وضعیت میشه اینی که الان هست
                          یکی میاد میگه آقا مگه ما تو اونیکی کهکشان موجود زنده نداریم پس چرا اونجا نبشاه؟ .. این شد دلیل؟؟ خیلی از عزیزان میان همچین مثالایی میزنن..

هر کسی حق داره نظر بده .. حالا یکی نظرش اشتباهه یکی دیگه میاد اشتباهشو میگه ولی با دلیل و مدرک .. مثلا شما میری رو فاز فلسفه که چی بشه؟ اگه به فلسفه باشه و عناد در کار نباشه (با توجه به اول خلقت) راحت قانون بقای انرژی و ماده میره پی کارش و این ماشین توجیه پذیر میشه ولی مساله اینجاس که این انجمن جای این بحثا نیست ..
                          یا دلیل علمی (چه برای رد و چه برای اثبات) یا کار عملی

حالا شما نظرتون چیه .. ممکنه این کار؟ قبلا ساختید این ماشینو؟ خب اگه آره .. اگه خواستید طرحشو یا فیلمشو بذارید ما هم ببینیم .. منت میذارید رو سر حداقل بنده .. اگه نه (به هر دلیل) فعلا این بحث رو بذاریم همینجا باشه (البته اگه مایلید) چون اینطوری فکر میکنم مشکلی حل نمیشه فقط رو سرو کول هم میپریم
                          ما چه را می خواهیم چه را می جوییم که لب چشمه ی امید اینچنین نا امیدانه به سرابی تلخ مینگریم...

دیدگاه

من قبلا ژنراتور یا موتور با فقط اهن ربا نساختم . یعنی فقط دور خودش بچرخه من یه حرکت طولانی از اهن ربا دیدم و تستی از روی سرگرمی و بدون منبع بود . ولی معتقدم اگر اهن ربا با نیروی رانش میتونه بر جاذبه غلبه کنه پس تحت شرایط مناسب دقیق و حساب شده بر اصطکاک نیز غلبه میکنه و فکر کردم اگر همون تست های قدیم رو حالا طبق موضوع این تاپیک یعنی چرخیدن مدور دوباره یه جور دیگه پیاده کنم پس شرایط فرق زیادی نداره . ولی دلیل زیادی واس این ازمایش ها تو شرایط خودم رو ندارم یعنی ارزش زیادی واسم نداره و هر لحظه باید جمعش کنم و تعمیرات انجام بدم و یا برم برای نصب دستگاه
                            ولی اینهمه اهل الکترونیک واقعا توقع میره یه کم واقعی رفتار کنن . کار عملی انجام بدن و.... از ما گذشته :biggrin:
                            بیا الان مثال بزنم دوباره تیکه بنداز . مثلا تا بعدظهر باید یه ترانس تحویل بدم که باید دیشب میپیچیدم و الان اماده بود / هم باید ضایع بشم هم 50 تومن بپره :sad:
                            این همه بچه ها به قولی عاشق الکترونیک چرا نباید این تستهارو انجام بدن بخاطر بقای انرژی یا قانون پایستگی انرژی ! اصلا چرا نباید کار عملی انجام بدن ؟ نمیگم همه ولی خیلی زیاد هستن .

در کل من اعتقاد دارم و رد نمیکنم و از سرکوب کردن ناراحت میشم
                            و اومدم تو این طوفان فکری 2 -3 تا رعدوبرق بزنم بلکه طوفانو بزرگترش کنم :nice:

دیدگاه

... من یه حرکت طولانی از اهن ربا دیدم و تستی از روی سرگرمی و بدون منبع بود ...
                              حرکت طولانی؟ میشه یکم بیشتر توضیح بدید ..
                              اگه حرکت طولانی، مثلا در یک خط داشته باشیم موضوع حله ..

دیدگاه

حرکت طولانی؟ میشه یکم بیشتر توضیح بدید ..
                                اگه حرکت طولانی، مثلا در یک خط داشته باشیم موضوع حله ..
                                منظورم از لحاظ زمان بود ولی خوب ابدی نبود . حرکت طولی رو نمیدونم اتفاقا دیروز بهش فکر میکردم /
                                در کل همیشه یه انرژی اولیه یه استارت میخواد و بعد خودش ادامه میده . اگر این طرح واقعا جواب نمیده این همه عکس و فیلم با پدر و مادر دار برای چیه . منظورم طرح هایی که خرج زیادی روش شده و در سطح تست نیست .
                                مثلا چه نیازیه به این بزرگی امتحان بشه . یه رازی برای اون یه نکته مزاحم وجود داره که حتما در دست اشخاصی باید باشه / مثلا غوطه ور کردن اهن ربا در جیوه . یا اهن ربایی مایع ساختن البته این نمیگم وجود داره نه

هر وقت تست کردی حتما با دست بچرخون

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X