اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

یه سوال اساسی : کدوم کامپایلر رو برای خرید پیشنهاد میدین؟

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : یه سوال اساسی : کدوم کامپایلر رو برای خرید پیشنهاد میدین؟

نوشته اصلی توسط مهدی نژادجواد
    من که دانشجو هستم عمرا نمی تونم 5 میلیون بدم پرتیوس بگیرم
    5000 تومن هم ندارم که کرک شده اش رو بخرم
    ولی از شوخی گذشته دانشجو های اونور چی کار میکنند ؟
    بهشون رایگان میدند یا اونها هم کرک شده استفاده می کنند؟؟؟
    همون طور که دوستمون گفتن اینجور نرم افزارها ورژن آموزشی هم داره که ارزون تره
    من در اون پستمم گفتم پروتئوس با تمام امکانات چون اینها برای هر امکانش جدا پول میگیرن مثلا برای قابلیت شبیه سازی AVR 479دلارو...
    به این لینک یک نگاه بندازید
    http://www.labcenter.com/ordering/cprices.cfm
    پروردگارا: به من زیستنی عطا کن که در لحظه مرگ بر بی ثمری لحظه ای که برای زیستن گذشته است حسرت نخورم، و مردنی عطا کن که بر بیهودگیش سوگوار نباشم. بگذار تا آن را خود انتخاب کنم، اما آنچنان که تو دوست میداری

دیدگاه

دوست عزیز قبول داری که عرصه رسانه ها جبهه جنگ نرم هست!؟
      خوب اینا هم غنیمت جنگی هست که از اینترنت دانلود میکنیم!
      فعلا که قانونا و شرعا هیچ مشکلی برای کپی رایت در ایران نیست! یکی از دوستان بنده که اهل شبکه و برنامه نویسی هستند و طلبه هم هستند میگن خودشون و مسئول شبکه حوضه ای که هستند (که روحانی هستند خود این مسئول شبکه) همه از نرم افزار های قفل شکسته استفاده میکنند!

دیدگاه

فعلا که قانونا و شرعا هیچ مشکلی برای کپی رایت در ایران نیست! یکی از دوستان بنده که اهل شبکه و برنامه نویسی هستند و طلبه هم هستند میگن خودشون و مسئول شبکه حوضه ای که هستند (که روحانی هستند خود این مسئول شبکه) همه از نرم افزار های قفل شکسته استفاده میکنند!
        منم شنیدم ولی قانع نشدم. می دونی چرا؟ ما اگه با قدرتمداراشون دشمن باشیم، با مردمشون که دشمن نیستیم. و خیلی از این نرم افزار ها رو هم شرکت های خصوصی و عادی می سازن. اون نرم افزارهایی که جز ارتش سایبریشون به حساب میاد هم رایگانه. کلا نرم افزار هایی که به ارتباط و شبکه های اجتماعی ربط داره میشه گفت آلات جنگ نرم هستن، ولی نه یک نرم افزار برای برنامه نویسی یا مدار و .... .به نظر من این یه توجیه هست نه توضیح و دلیل.
        کنکوری 90 دیروز،آ‌دانشجو مهندسی نرم افزار پلی تکنیک امروز!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط علی علی پور ریکنده
          فعلا که قانونا و شرعا هیچ مشکلی برای کپی رایت در ایران نیست!
          به به ، جناب علی پور ، پیشرفت کردید ! فتوا هم صادر می کنید !
          نمی دونم این دوستان شما کی هستند و کجا طلبه هستند، ولی در کل این کار اشتباهه و شرعاً هم مشکل داره !
          نمی گم خودم از نرم افزار کرک استفاده نمی کنم، ولی دیگه مثل بعضی ها فتوا هم نمی دم که این کار مشکلی نداره !

دیدگاه

نوشته اصلی توسط علی علی پور ریکنده
            دوست عزیز قبول داری که عرصه رسانه ها جبهه جنگ نرم هست!؟
            خوب اینا هم غنیمت جنگی هست که از اینترنت دانلود میکنیم!
            چه طرز فکر عجیبی!!!!!!!!!! یه مهندس فرانسوی وقتی تو شرکت استادمون می بینه نرم افزار سیمتیک پی ال سی کپی و اصل نیست خیلی ناراحت می شه و به آنها می گه شما دزدی کردید و کار را می زاره می ره.
            حالا قانونی را می شه تحمل کرد ولی آیا شما شرع را تعیین کردید که می گید هیچ مشکلی؟؟حالا شرع را خیلی ها تعیین می کنن ولی وجدان را که دیگه نمی تونید تعیین کنید.
            من شخصا متاسفتم که اینجا مجبورم از این نرم افزارها استفاده کنم.امیدوارم قانون کپی رایت بین المللی تو ایران هم اجرا بشه تا کشور ما هم تو صنعت نرم افزار راه بیفته و یه بازاری داشته باشه.
            تو کشورهای اروپایی همه چی رو حساب کتابه.اینطور نیست که شرکتی که با پروتل پی سی بی مادر برد تولیدی خودش را می زنه با دانشجویی که برای آموزش کار می کنه یا پروژه ساده انجام میده همه به یه اندازه پول خرید بدن.

دیدگاه

پاسخ : یه سوال اساسی : کدوم کامپایلر رو برای خ&#158

نوشته اصلی توسط atm8
              به به ، جناب علی پور ، پیشرفت کردید ! فتوا هم صادر می کنید !
              نمی دونم این دوستان شما کی هستند و کجا طلبه هستند، ولی در کل این کار اشتباهه و شرعاً هم مشکل داره !
              نمی گم خودم از نرم افزار کرک استفاده نمی کنم، ولی دیگه مثل بعضی ها فتوا هم نمی دم که این کار مشکلی نداره !
              ولی مثل اینکه شما در نحوه رفتارتون پیشرفت چندانی نکردید!؟
              یعنی هر کی نظر خودش رو بگه میشه فتوا!؟ بنده هم نگفتم دوستم مرجع تقلید هست! گفتم طلبه هست و خودش از دفتر رهبری سوال کرده

دیدگاه

دوستان لطفا بحث رو منحرف نکنید!
                It's nice to be important but it's important to be nice!

از اینکه نمی رسم جواب دوستان را بدم معذرت می خوام.

دیدگاه

به نظر من اگر نسخه اورجینال با هر قیمتی در دسترس باشه باید خرید
                  اینو هر کسی که منطق داشته باشه تایید میکنه
                  و اصلا نیاز به حکم شرعی و دشمن شناسی نداره
                  برای انسان های بزرگ،بن بستی وجود ندارد،چون بر این باورند که:
                  یا راهی خواهم یافت ، یا راهی خواهم ساخت...

دیدگاه

دوستان لطفا بحث رو منحرف نکنید!
                    واقعا از موضوع اصلی دور شدیم.
                    خب می خوام رو " موضوع به نتیجه رسید" کلیک کنم و قبلش یه نتیجه گیری از کل این گفته ها.
                    در اینکه باید نرم افزار اورجینال خرید شکی نیست. در مواردی میشه از نسخه آزمایشی استفاده کرد که خود شرکت اجازه داده باشه.
                    اما:
                    برای ویندوز یه لپ تاپ میگیرم با ویندوز اورجینال سون که روش نصب باشه.
                    برا کامپایلر از winavr و winarm استفاده میکنم. و برای شبیه سازی از Eagle . یه لینوکس هم برا برنامه های دیگه که شاید لازم شه ( آفیس و برنامه های ویرایش عکس و... )
                    و فوقش یه دویست سیصد تومنی هم برا برنامه چیزی لازم باشه.
                    دیدن همه چیز جور شد
                    کنکوری 90 دیروز،آ‌دانشجو مهندسی نرم افزار پلی تکنیک امروز!

دیدگاه

یه نکته باید بگم eagle شبیه ساز نیست برای طراحی pcb هست. در ضمن باید نسخه رایگانش رو داون کنید. در مورد office هم روی بعضی لپ تاپ ها cd یک ویرایشگر متن داده میشه تا بتونید استفاده کنید.
                      طرز فکر قشنگی دارید امیدورام موفق باشید و این طرز فکر رو ادامه بدید.ببخشید که بعد از پستتون ارسال کردم!
                      It's nice to be important but it's important to be nice!

از اینکه نمی رسم جواب دوستان را بدم معذرت می خوام.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                      X