سلام
میدونم بیشتر شما دوستان و علاقمندان به الکترونیک مثل خودم شپش ته جیباتون قمار میکنه به همین دلیل گفتم یه پست اینجا بزنیم که هرکی هرچی درمورد پایین آوردن هزینه ساخت مدارا میدونه با دیگرون به اشتراک بذاره چون همونطور که میدونید الان بازار پر وسایل چینییه و این وسایل زود خراب میشن و میتونیم با اوراق کردن این وسایل خیلی به نفع جیبمون کار کنیم
چراغ اول رو خودم روشن میکنم
حتما همتون اف ام پلیر دیدید

برحسب اتفاق این اف ام پلیر ها زود خراب میشن و قیمت ارزانی هم دارند
حالا اگه شما یه دونه باز کنید خواهید دید که یک سوکت ام ام سی که قیمتش حدود 1700 تومنه داخلش وجود داره
همچنین یه سوکت یو اس بی هم داخلش هست که حدود 200 تومنه چندتا کلید مینیاتوری کوچک هم گیرتون میاد به علاوه یک رگولاتور کوچک 7805 که بایه خازن روی یه برد کوچیک سوار شده و قیمتش حدود 250 تومن هست
در ضمن یه کریستال کوچک 12مگاهرتزی هم داخلش وجود داره که بدرد کارهای ظریف میخوره
یه فیوز هم داخلش وجود داره که ممکنه روزی بکار بیاد
در ضمن این قیمتها قیمت تهران هستن و مطمینا در شهرستانها خیلی قیمت بیشتره
اینم اولین پست
از یه اف ام پلیر خراب چیزی حدود 2500 تومن میشه صرفه جویی کرد پس اگه اف ام پلیرتون خراب شد پرتش ندید
دوستان اگه شما هم تجربه ای در این صرفه جویی ها دارید مارو بی نصیب نذارید
در پایان هم عکس مدار wav player که با استفاده از سوکت ام ام سی یه اف ام پلیر خراب درست کردم براتون میذارم
میدونم بیشتر شما دوستان و علاقمندان به الکترونیک مثل خودم شپش ته جیباتون قمار میکنه به همین دلیل گفتم یه پست اینجا بزنیم که هرکی هرچی درمورد پایین آوردن هزینه ساخت مدارا میدونه با دیگرون به اشتراک بذاره چون همونطور که میدونید الان بازار پر وسایل چینییه و این وسایل زود خراب میشن و میتونیم با اوراق کردن این وسایل خیلی به نفع جیبمون کار کنیم
چراغ اول رو خودم روشن میکنم
حتما همتون اف ام پلیر دیدید

برحسب اتفاق این اف ام پلیر ها زود خراب میشن و قیمت ارزانی هم دارند
حالا اگه شما یه دونه باز کنید خواهید دید که یک سوکت ام ام سی که قیمتش حدود 1700 تومنه داخلش وجود داره
همچنین یه سوکت یو اس بی هم داخلش هست که حدود 200 تومنه چندتا کلید مینیاتوری کوچک هم گیرتون میاد به علاوه یک رگولاتور کوچک 7805 که بایه خازن روی یه برد کوچیک سوار شده و قیمتش حدود 250 تومن هست
در ضمن یه کریستال کوچک 12مگاهرتزی هم داخلش وجود داره که بدرد کارهای ظریف میخوره
یه فیوز هم داخلش وجود داره که ممکنه روزی بکار بیاد
در ضمن این قیمتها قیمت تهران هستن و مطمینا در شهرستانها خیلی قیمت بیشتره
اینم اولین پست
از یه اف ام پلیر خراب چیزی حدود 2500 تومن میشه صرفه جویی کرد پس اگه اف ام پلیرتون خراب شد پرتش ندید
دوستان اگه شما هم تجربه ای در این صرفه جویی ها دارید مارو بی نصیب نذارید
در پایان هم عکس مدار wav player که با استفاده از سوکت ام ام سی یه اف ام پلیر خراب درست کردم براتون میذارم

دیدگاه