سلام به همه دوستای گلم. خوبین؟ یه چند روزیه دارم درباره مطالب علمی خیلی جالب توی اینترنت جستجو میکنم و تصمیم گرفتم تا چند تا از مطالبی که خودم خیلی خوشم اومد رو واسه شما هم ترجمه کنم و اینجا بفرستم. امیدوارم شما هم از این مطالب من خوشتون بیاد و واستون تازگی داشته باشه. شما هم اگه اینجور مطالبی داشتید برامون بفرستید تا اینجا یه تاپیک خیلی خوشگل و جالب درست کنیم. راستی اگه خوب بود نظر یادتون نره.
همینطور به خاطر احترام به حق کپی رایت سایت های اصلی (منبع انگلیسی) لینکشون رو زیر هر مقاله میذارم. امیدوارم بر خلاف اکثر سایت ها و فروم های ایرانی بچه های اینجا به اینجور چیزا احترام بذارند.
آیا می دانید بالاترین ضریب هوشی در جهان متعلق به چه کسی است؟

If you interested to read more articles about Brain please click on the link below
article source: http://www.unknownbody.com
باهوش ترین انسان در جهان ثروتمندانی نظیر Mukesh Ambani (با سرمایه ای بالغ بر 63.2 میلیارد دلار)، Carlos Slim Helu (با سرمایه ای بالغ بر 62.29 میلیارد دلار)، William Bill Gates (با سرمایه ای بالغ بر 62.29 میلیارد دلار)، Warren Buffett (با سرمایه ای بالغ بر 55.9 میلیارد دلار ) و یا Lakshmi Mittal با سرمایه ای بالغ بر (50.9 میلیارد دلار) نمی باشند!
باهوش ترین انسان در جهان Kim Ung Younga از کشور کره می باشد.
او در سن 4 سالگی قادر به حل مشکل ترین معادلات انتگرالی بود. IQ او بر اساس تست استنفورد 210 تخمین زده شده است. او در سن 3 سالگی قادر به صحبت به ژاپنی، کره ای، آلمانی، انگلیسی و به صورتی کاملاً صحیح و روان بود.
او متولد سال 1962 است، اولین مدرک دکتری خود را در زمینه فیزیک در سن 16 سالگی گرفت و پدر و مادر او هر دو پروفسور می باشند.
دیدگاه