سلام لطفا بچه های ارشد که رو پایان نامه کار کردن یه راهنمایی به من بکنن برای پایان نامه- اول اینکه موضوع رو باید از کجا پیدا کنم ( یعنی مثلا تو پایان نامه های دیگه بگردم - هرچی خودم می خوام ...توسایتای مقالات علمی خارجی بگردم پیدا کنم بعد ترجمه کنم این که فقط می شه ترجمه!!!!!!) کلا یه توضیحی بدن چه جوریه من تازه می خوام شروع کنم گرایش سیستمم و از رادار خوشم میاد
اطلاعیه
Collapse
No announcement yet.
راهنمایی برای تهیه پایان نامه
Collapse
X
-
پاسخ : راهنمایی برای تهیه پایان نامه
منظورت موضوع پایان نامست؟!
ببین اگه اینه بستگی داره
میدونی چی میگم ،اینکه شما مثلا از فلان موضع خوشت میاد چه قدر میتونی روش کار کنی(به هوشت خیلی بستگی داره)یه چیزی نگی توش بمونی(مثل من)
اینکه بگید نمیدونید چی کار کنید معنی نمیده چون شما وقتی سمینار داشتید باید روی این قضیه کار میکردید که روی چی باید کار کنید
حالا اینا به کنار
هدفتون از پایان نامه چیه؟ میخواین کار خفن کنید؟! میخواهید مقاله ها زیاد زیاد در بیارید
یا نه میخواین یه پایان نامه بدید بره پی کارش(در این ضورت سعی کن یه موضوع ساده برداری،که برای رفع تکلیف بشه یه مقاله داخلی هم ازش داد)
ببین دوست من اگه شما یه فرد معمولی هستید(مثل من)
موضوعی رو انتخاب کن که مطمئن باشید اگه جاییش گیر کردی بتونی کمک بگیری،چون خیلیا(مثل من)ماه ها سر چیزایی معطل میشن که اگه یه نفر بود بهشون کمک میکرد اون مشگلش شاید کمتر از یه هفته حل شه
از موضوع های بلند پروازانه خودداری کن تا بعدش به ترم 6 کشیده نشی! یه موضوع روتین بردار
حتی المقدور کسی باشه که اینقدر مرام معرفت داشته باشه که بتونه تو موضوع رات! بندازه
معمولا در اغلب موارد استاد های راهنما نقش چندانی در پروژه نداره(برای من که اصلا نداره!!) پس زیاد روش حساب باز نکن
دیدگاه