اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

عوارض کار با سرب و قلع لحیم کاری و حلالها

Collapse
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : عوارض کار با سرب و قلع لحیم کاری و حلالها

با سلام:
    کاربر گرامی، با توجه به این که بیش تر آثار مخرب در مجاری تنفسی اتفاق می افتد، در چنین مواری از ریه عکس برداری می شود.
    علم را در آزمایشگاه باید یاد گرفت نه در دانشگاه
    نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است. (ادیسون)

دیدگاه

البته یه مورد دیگه که روی خود من اتفاق افتاده و هم دیدم اینه که حواس پرتی میاره .اگه دیده باشید اکثر تعمیر کار هایی که این نکات رعایت نمیکنند بد قول هستند
      یه جورایی فراموش کارند که چه قولی به کی دادند.خود من 7-8 سال پیش یه چیزی یه جایی میدیدم تا یک سال بعد یادم بود
      حالا حرف از ساعت بزن. 4 قلم جنس بهم گفتند خرید کنم رفتم بیرون فراموش کردم . سرب فراموشی میاره

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sepehr63 نمایش پست ها
        البته یه مورد دیگه که روی خود من اتفاق افتاده و هم دیدم اینه که حواس پرتی میاره .اگه دیده باشید اکثر تعمیر کار هایی که این نکات رعایت نمیکنند بد قول هستند
        یه جورایی فراموش کارند که چه قولی به کی دادند.خود من 7-8 سال پیش یه چیزی یه جایی میدیدم تا یک سال بعد یادم بود
        حالا حرف از ساعت بزن. 4 قلم جنس بهم گفتند خرید کنم رفتم بیرون فراموش کردم . سرب فراموشی میاره
        با سلام:
        یکی از موارد شایع فراموشی در متخصصین برق، برق گرفتگی می باشد. مخصوصا تعمیر کاران تلویزیون های قدیمی که دچار شوک های ولتاژ شده اند. از موارد دیگر فراموشی که ربطی به برق گرفتگی و دود هویه ندارد، خواندن و تماشا کردن سنگ قبر ها می باشد. ( علی ع )

دیدگاه

نوشته اصلی توسط علی تحیری نمایش پست ها
          مصرف حداقل یک لیوان شیر،برای کسانی که با سرب و لحیم کاری سر و کار دارند یکی از مهم ترین راه برای جلوگیری از مسمومیت و از آسیب های آن می باشد
          فقط یک سوال باقی میماند و ان اینکه بعد از خوردن شیر چی بخوریم که سم شیر از بدنمان دفع شود؟ قابل توجه شرکتهای پالم فروشه شیر نما

دیدگاه

نوشته اصلی توسط kamy007 نمایش پست ها
            فقط یک سوال باقی میماند و ان اینکه بعد از خوردن شیر چی بخوریم که سم شیر از بدنمان دفع شود؟ قابل توجه شرکتهای پالم فروشه شیر نما
            با سلام:
            شیر تازه را از مغازه های لبنیاتی که منحصرا تمام فرآورده های لبنی را خودشان از شیر غیر کارخانه ای یا شیر را بطور مستقیم ازدام داری ها خریداری می کنند تهیه نمائید.

دیدگاه

سلام ممنون بابت مطلبتون واقعا مفید بود من چهارده سالمه و یه مقدار احساس میکنم کمی نفس کشیدن برام سخته من از بو روغن لحیم خوشم می امد و تنفس میکردم و اکثرا پنجره رو باز میکردم اگر ماسک فایده ای داره استفاده کنیم در غیر این صورت از هواکش somoاستفاده کنیم اگه میشه در فروشگاهتون موجود کنید تا همه استفاده کنن ممنون خسته نباشید

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Mafia dark نمایش پست ها
                سلام ممنون بابت مطلبتون واقعا مفید بود من چهارده سالمه و یه مقدار احساس میکنم کمی نفس کشیدن برام سخته من از بو روغن لحیم خوشم می امد و تنفس میکردم و اکثرا پنجره رو باز میکردم اگر ماسک فایده ای داره استفاده کنیم در غیر این صورت از هواکش somoاستفاده کنیم اگه میشه در فروشگاهتون موجود کنید تا همه استفاده کنن ممنون خسته نباشید
                دوست عزیز این دودها و مواد به شدت سرطانزا هستند و به مرور زمان و در صورت استفاده طولانی قطعا به دردسر میفتین. حتما تهویه و فن و غیره استفاده کنید و تماس مستقیم دست نداشته باشین و همیشه دستها رو بشورین
                اگرم شیر میخواین مصرف میکنین از محلی ها بخرین نه کارخونه ای

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                X