چرا روی کیس کامپیوتر برق ایجاد می شود و راه رفع آن
اطلاعیه
Collapse
No announcement yet.
برق ایجاد شده روی کیس کامپیوتر
Collapse
X
-
پاسخ : برق ایجاد شده روی کیس کامپیوتر
اگر دفترچه کیس رو نیگا کنین ، نوشته که باید کیس وصل بشه به زمین !
پشت کیس رو هم نیگا کنین ،آیه جایی مثل یه قلاب یا یه چیز فلزی اومده بیرون که باید وصل بشه به زمین !(زمین می تونه شیر آب یا گاز باشه ! )
کامپیوتر من پپشتش این جای زمین کردن رو داره و اگر زمین نکنم ،آوقتی فازمترو می زنم بهش ،آنصفه روشن میشه !
-
سلام
مقدار دقیقش رو نمیدونم چقدره ولی اگه دقت کرده باشید معمولا برای بستن علمک گاز به دیوار از بستهای پلاستیکی استفاده می کنند و حتی توی خونه سعی می کنند تا از لوله پولیکا عبور دهند
من همینطوری مقدار ac رو روی لوله گاز بصورت کاملا غیر حرفه ای :surprised: (حین نوشتن این پاسخ)اندازه گرفتم مقدارش حدود 3.7 ولت بود.
دیدگاه
-
بابا چه ربطی داره؟؟؟ مشکل من سخت افزاریه . مال پاورمه ه . البته پاور خراب نیست . پاور قبلیم سوخت اینو که خریدم این طوری میشه . برقش که قطع و وصل میشه خودش روشن میشه. بد بختی اینه که پاورم را روی یه کامپیوتر دیگه امتحان کردم سالمه. کسی می دونه چی کار باید بکنم؟ :angry:از چارلی چاپلین پرسیدند خوشبخنی چیست ؟
گفت : فاصله این بد بختی تا بد بختی دیگر !
دیدگاه
-
سلام دوست عزیز
اگه خوب میدونستید از پاورتونه که خوب پاورتون رو عوض کنید دیگه نیازی به طرح سئوال نبود!!!!
اما اگه نمیدونید و مطمئن نیستید این قسمتی رو که عرض کردم چک کنید.
power on ofter power fail
always on که در این حالت کامیپیوترتون بعد از اومدن برق روشن میشه
always off
که در این حالت بعد از اومدن برق خانموش باقی میمونه
remember
که اگه موقع رفتن برق کیس خاموش بود خاموش باقی میمونه و اگه روشن بود روشن باقی میمونه
حتی مادر بردهای جدید این امکان رو دارن که با زنگ تلفن هم روشن بشن یا حتی یک request ازشبکه
پس بنابراین خیلی ربط داره!!!!!!
دیدگاه
دیدگاه