کتاب فیزیک مفهومی
یک دوره چهار جلدی آموزش فیزیک هست که کاملا زیبا و بسیار قابل فهم مباحث فیزیک رو بیان کرده
البته فک نکنین که بچه بازیه ها :biggrin: چون سطح خیلی خوبی داره :agree:
http://www.fatemi.ir/BookListing.aspx?ListType=seri&SID=54
رمان کوری اثر ژوزه ساراماگو وبرنده جایزه نوبل 1998
« کوری» یک رمان خاص است، یک اثر تمثیلی ، بیرون از حصار زمان و مکان، یک رمان معترضانه اجتماعی، سیاسی که آشفتگی واجتماع و انسانهای سر در گم را در دایره افکار خویش و مناسبات اجتماعی تصویر میآکند.
ساراماگو تأکید بر این حقیقت دارد که اعمال انسانی در « موقعیت» معنا میآشود و ملاک مطلقی برای قضاوت وجود ندارد، زیرا موقعیت انسان ثابت نیست و در تحول دائمی است. در یک کلام ساده، دغدغه عمده ذهن ساراماگو در این رمان فلسفی مسئله سرگشتگی انسان معاصر یا « انسان در موقعیت» است که از خلال ابعاد و لایه های مختلف و واکنشهای انان بررسی می شود.
و رمان بینایی از همین نویسنده که ادامه ایست بر کوری
پیشنهاد میکنم حتما بخونید
مقدمه از همصدا
چه یافت آنــکه تــو را گم کرد وچه گم کرد آنـکه تــو را یافت.
ماهی سیاه کوچولو و 24 ساعت در خواب و بیداری
اثر صمد بهرنگی
ماهی سیاه کوچولو داستان قشنگیه پیشنهاد میکنم حتما بخونید!
قسمتی از داستان :
«مرگ خیلی آسان میتواند به سراغ من بیاید، اما من تا میتوانم زندگی کنم، نباید به پیشواز مرگ بروم. البته
اگر یک وقتی ناچار با مرگ روبرو شوم که میشوم، مهم نیست. مهم این است که زندگی یا مرگ من، چه اثری
در زندگی دیگران داشته باشد»....
کتاب :
خلقیات ما ایرانیان از جمالزاده===> بیشتر در مورد نقاط تاریک اخلاق ایرانیان در طول تاریخ از زبان مورخان و نویسندگان داخلی و خارجی پرداخته (به زبان طنز)
(البته من از یک دستفروش خریدم نمی دونم گیر میاد یا نه...ولی اگر کسی خواست رایگان براش پست می کنم)
کتاب حکایت ها و حکمت ها از استاد مطهری===> در مورد حکایت های جالب و عبرت آموز از زندگی بزرگان تاریخی و مذهبی
پ.ن: جدیدا یک فروشگاه اینترنتی یافتم به اسم بامیلو که کتاب های فلسفی و تاریخی و... بعضا با قیمت های خیلی پایین پیدا می کنید! :eek:
رمان ادمک حصیری برنده جایزه نوبل
اتفاقاتی است که برای یک فیلسوف تنگ دست ابرومند فرانسوی میافتد
این رمان پر از جملات حکمت امیز هست توصیه میکنم حتما بخونیدش
گویند سنگ لعل شود در مقام صبر اری شود ولی به خون جگر شود
همیشه آخر همه چیز خوبه، اگر هم هنوز خوب نشده پس هنوز آخرش نشده(چارلی چاپلین)
اینم چند روزیه میخوام بخونم که تا حالا چند صفحه بیشتر نخوندم ولی بنظر جالب میاد :agree:
انسان در جستجوی معنا
قسمتآهایی از کتاب انسان در جستجوی معنا
«هزار و پانصد نفر چندین شبانه روز سفر میآکردند. در هر واگن هشتاد نفر را جا داده بودند. همه مسافرین بایستی روی بار خود که تنها پس مانده اموالشان بود دراز میآکشیدند. واگنآها آنقدر پر بود که تنها در قسمت بالای پنجرهآها روزنهآای برای تابش نور گرگ و میش سپیده دم به چشم میآخورد. همه انتظار داشتند قطار سر از کارخانه اسلحهآسازی در آورد و این جایی بود که ما را به بیگاری میآکشیدند و ما نمیآدانستیم که هنوز در سیلسیا هستیم یا به لهستان رسیدهآایم. سوت قطار مانند ضجه کسی بود که التماسآکنان به سوی نیستی سقوط میآکرد. سپس قطار به خط دیگری تغییر مسیر داد و پیدا بود که به ایستگاه بزرگی نزدیک میآشویم. ناگهان از میان مسافران مضطرب، فریادی به گوش رسید، «تابلو آشویتس!» بله آشویتس نامی که مو بر تن همه راست میآکرد: اتاقآهای گاز، کورهآهای آدمآسوزی، کشتارهای جمعی. قطار آن چنان آهسته و با تانی مرگباری در حرکت بود که گویی میآخواست لحظهآهای وحشت ناشی از نزدیک شدن به آشویتس را کشدارتر از آنچه هست بگرداند:آش... ویتس!»[۱۲]
«برای هر زندانی از بند رستهآای روزی فرا میآرسد که وقتی به دوران اسارت خود میآنگرد و تجارب اردوگاهی را زیر و رو میآکند، باور نخواهد کرد که چنان روزگار دشواری را تحمل و سپری کردهآاست. همچنان که سرانجام روز آزادیش فرا رسید و همه چیز در نظرش چون رویای زیبایی بود، روزی هم فرا خواهد رسید که تجربهآهای اردوگاهیآاش چون کابوس رنجش خواهد داد.»
انسان در جستجوی معنا (انگلیسی: Man's Search for Meaning) اثر ویکتور فرانکل، روانآپزشک، عصبآشناس و پدیدآورندهٔ لوگوتراپی است که در سال ۱۹۴۶ منتشر شد. این کتاب در بر دارندهٔ خاطرات فرانکل از وضعیت خود و سایر قربانیان اردوگاهآهای کار اجباری آلمان در خلال جنگ دوم جهانی است. فرانکل در این کتاب به عنوان یک (روانآشناسی اگزیستانسیالیتی) روانآشناس اگزیستانسیالیت به اهمیت جستجوی معنا برای زندگی، در سختآترین شرایط زندگی میآپردازد و ضمن روایت خاطراتش از اردوگاهآهای کار اجباری، تلاش میآکند که نگرش جدیدش را در روانآشناسی (لوگوتراپی) تبیین کند.
بیش از ۹ میلیون نسخه از این کتاب تأثیرگذار تا زمان مرگ ویکتور فرانکل در سال ۱۹۹۷ در آمریکا فروخته شد،[۱]، به ۲۴ زبان زندهٔ دنیا ترجمه شد و ۷۳ بار تجدید چاپ شد.[۲]
این کتاب با ترجمه مشترک دکتر نهضت صالحیان و مهین میلانی توسط انتشارات درسا چاپ شده است.
چقدر خوب که این تاپیک رو اضافه کردید.برای انتخاب کتاب و خوندن نظر بقیه دوستان کتابخوان سایت بهخوان خیلی عالیه کتاب ها و نویسنده هارو معرفی میکنه و کسایی که توی سایت عضو هستن نظرشون رو درباره کتاب ها میگن که برای انتهاب کتاب خوب خیلی تاثیرگذاره.
دیدگاه