اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

تاسیس شرکت ! (پارک های علم و فناوری)

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : تاسیس شرکت ! (پارک های علم و فناوری)

نوشته اصلی توسط alamdar_313
    1 - بشینم خودم تنهایی روش کار کنم و در نهایت یک نمونه اولیه بسازم و برم ثبت اختراع کنم و ..... (بعدش نمیدونم چی میشه؟!)
    راه حل خوبیه تازه می تونی داخل نمایشگاه مخترعین تهران - مسابقات و نمایشگاه خوارزمی و .. شرکت و در صورت حائز رتبه از مزایای خوبی برخوردار بشی.

2 - یک شرکت خانوادگی (همون مسئولیت محدود) ثبت کنم(من و پدرم مثلا) و بعد چنتا برنامه نویس و مهندس الکترونیک استخدام کنم و کارهارو به اونها بسپارم ؟ و بعد از ساخته شدن نمونه اولیه بیفتم دنبال سرمایه گذار واسه تولید انبوه؟ یا دنبال بانک واسه وام؟!
    عنوان مسئولیت محدود هست نه خانوادگی!
    اگر بتونی اول ثبتش کنی اونوقت یک طرح توجیهی و بقیه روند کار برای تجاری سازی همون تولید رو باید طی کنی.
    چه تجربه ای از قرارداد بستن با سرمایه گذار داری؟
    بانک هایی نظیر (کاروسرمایه - تعاون - صنعت و معدن) اگر طرح شما اون ها را نسبت به معیارهایی چون بازدهی و برخی مواقع اشتغال زایی بیشتر قانع کنه از امتیاز بیشتری برای وام برخوردار میشه.

3 - بگردم دنبال یکی که بیاد با هم 2 نفری بریم مراکز رشد با هم یک گروه تشکیل بدیم و وارد اونجا بشیم و بعد کارمونو شروع کنیم ؟
    - باید مورد اطمینان باشه و مهمتر از آن دغدغه کاریش همین نتیجه گرفتن از این کار باشه.

4 - بگردم دنبال شرکتایی که اونجا ساکن هستند و به زور خودمو بچپونم تو یکیشون که مرتبط با طرح های منه و طرح هامو با اونها سهیم بشم؟
    کدام شهر زندگی میکنی و تا چه حد صنعتی هست؟
    چقدر بهشون اطمینان داری؟

5 - هیچکدام؟ همه موارد؟ به عهده دانش آموز؟
    بعهده منطق فازیت :biggrin:

یک سوالی هم داشتم ازت ، اگر من برم یه شرکت مسئولیت محدود و غیر مهندسی ثبت کنم ، بعدش اگر اختراع و تولیدی داشته باشم میتونم به صورت گسترده وارد تولید و جذب سرمایه گذار و ... بشم؟
    یعنی این محدود که گذاشتن تو پسوند این شرکت ، فقط واسه شرکت تو مناقصه است؟ یا محدودیت های دیگه هم داره؟!!!

اگر بخوام سهامی خاص بزنم 3 نفر اصلی اعضای خانواده باشن و 2 تا بازرس سوری فقط اسم رد کنم شدنیه؟
    - شما دنبال راهی برای اجرا یا حداقل نوشتن طرحت بشکل تئوری و قانع کننده باش این همه جشنواره (خوارزمی چه استانی و چه کشوره - مهارت فنی و حرفه ای - انجمن نخبگان - نمایشگاه مخترعان)
    - نوع شرکت ارتباطی با غیر مهندسی بودن یا نبودن فکر نکنم داشته باشه
    - برای تولید و جذب سرمایگذار دید کلی اینه:
    سرمایه گذار خصوصی : بازگشت سرمایه هرچه زودتر + سودهی بیشتر + هزینه کرد کمتر
    سرمایه گذار دولتی : درجه اول تعداد نفرات اشتغال یافته + بازگشت سرمایه طی مهلت اعطایی+ بازدهی طرح شما
    و فقط شما بایستی 30% سرمایه آورده شخصی از میزان کل سرمایه درخواستی را در روال دولتی ++++++ یک طرح توجیهی (واقعا توجیه کننده) بیاری استارت کارو میشه گفت زدی.
    - برای کار شما عنوان شرکت یا اصلا وجود شرکت چون کار تولیدی هست نیاز نیست دنبال شرکت زدن نباش.(موقع لزوم بهت میگن که مجوزت از کجا بایستی اخذ کنی)
    - برای اون سوری ها شناسنامه + کارت ملی + حضور جهت امضا فعلا کافیه بعدا اصلا اعلام کن شرکتم غیر فعال هست.

دیدگاه

من تهران هستم

من فکر کنم واسه خوارزمی یا جشنواره های دیگه طرح رو قبول نمیکنند و میگن باید یک نمونه ساخته شده باهاش باشه
      (به نظرم برمیگرده به بیسوادی و بی حالی! داورا که نه سوادشو دارند سر در بیارن و نه حال خوندن طرح و .... میخوان یه شاسی ای چیزی باشه بزنن کار کنه دستگاه و شاد بشن!!)
      بعد به میزان شد شدنشون نمره بدن!! (باور کن همینه)

من تا به حال قرارداد با سرمایه گذار نبستم ... فقط الان سوالم اینه ، اول شرکت بزنم و بعد ثبت اختراع یا اول ثبت اختراع و بعد شرکت زدن؟
      یا ثبت اختراع یا شرکت نزدن؟!(این هم میشه؟ چطوری میشه اونوقت؟)

من به هیچکس اعتمادی ندارم!! ( نمیدونم این قانون حداقل 2 نفر رو چرا گذاشتند!!)

میخواستم واسه ساخت اختراع از این امکانات!! پارک های مسخره بازی (علم و فناوری!) استفاده کنم که انگار نمیشه

احتمالا بیخیال میشم ! کار سنگینه و امکانات میخواد و تنهایی تو خونه ..........

مملکت مارو ببین تورو خدا!

دیدگاه

ایران فقط دلالی ... وارد کننده آشغال چینی .... خدمات روزمره مثل غذاخوری و اینطور چیزا باید بزنی تا سود کنی

البته اینا شغلهای آبرومندانه اش بود

اون یکی رو هم گفتن نگین ...بیییییییب!

دیدگاه

من تهران هستم

من فکر کنم واسه خوارزمی یا جشنواره های دیگه طرح رو قبول نمیکنند و میگن باید یک نمونه ساخته شده باهاش باشه
          (به نظرم برمیگرده به بیسوادی و بی حالی! داورا که نه سوادشو دارند سر در بیارن و نه حال خوندن طرح و .... میخوان یه شاسی ای چیزی باشه بزنن کار کنه دستگاه و شاد بشن!!)
          بعد به میزان شد شدنشون نمره بدن!! (باور کن همینه)
          گزارش هایی که در تلویزیون دیدم البته غیر از این هم که می فرمایی بود (اگر دید ناامیدی به این راه داری کاری پیش نمیره)

من تا به حال قرارداد با سرمایه گذار نبستم ... فقط الان سوالم اینه ، اول شرکت بزنم و بعد ثبت اختراع یا اول ثبت اختراع و بعد شرکت زدن؟
          یا ثبت اختراع یا شرکت نزدن؟!(این هم میشه؟ چطوری میشه اونوقت؟)
          برای شروع کارت اول کدام لازم تر می بینی؟

من به هیچکس اعتمادی ندارم!! ( نمیدونم این قانون حداقل 2 نفر رو چرا گذاشتند!!)
          به معنی لغوی واژه "شرکت" کمی فکر کن.

میخواستم واسه ساخت اختراع از این امکانات!! پارک های مسخره بازی (علم و فناوری!) استفاده کنم که انگار نمیشه

احتمالا بیخیال میشم ! کار سنگینه و امکانات میخواد و تنهایی تو خونه ..........

مملکت مارو ببین تورو خدا!
          اینجوری که ناامید حرف میزنی هیچ گرهی که باز نمیشه هیچ ...

تو شهر خوبی (از لحاظ صنعت) هستی یک تحقیق و پرسش از مشاور وزارت صنعت و معدن (فکر کنم ساختمان شماره 2) قسمت کتاب خانه هست که تعدادی کارشناس نشسته آقای بیگلرپور راهنمای خیلی بامعرفت و روشنی هستش می تونی اطلاعات تکمیلی و خوبی ازش بگیری. (یک نمونه طرح هم با موضوع دلخواهت ازش بگیر مطالعه کنی بد نیست)

دیدگاه

ایران فقط دلالی ... وارد کننده آشغال چینی .... خدمات روزمره مثل غذاخوری و اینطور چیزا باید بزنی تا سود کنی

البته اینا شغلهای آبرومندانه اش بود

اون یکی رو هم گفتن نگین ...بیییییییب!
            درسته اصولا "شکم سرا" شغل پر درامدی هست ولی شغل فنی از طراحی و اختراع تا تولید و پشتیبانی در ثواد کمتر کسی می گنجد (این یعنی رقابت کمتر در نتیجه بازار خصوصی تر)
            وارد کنندگی هنر فنی نمی خواد در عوض می تونی یکجور واردات داشته باشی و بعد تبدیل کنی اینجوری هزینه کمتر- عدم پرداخت مالیات و عوارض بابت تولید هم عایدت میشه

دیدگاه

ولی مناز خیلی بچه هایی که خوارزمی شرکت کردند شنیدم که داوری ها ناعادلانه و سلیقه ایست

در مورد واژه شرکت هم ، معلومه هیچ کاری با مشارکت پیش نمیره ...منتهی صحبتم اینه که چرا هیئت موسس باید 2 نفر باشه؟!! یک نفر موسس و بنیانگذار میشد و بقیه رو استخدام میکرد! این چه کاریه!
              همه شرکت های بزرگ دنیا هم به اسم فرد هست و اون بابا رو موسسش میدونن ( تویوتا - سوزوکی - کاوازاکی - اپل - بنز ... حتی مایکروسافت!)

به قول معروف اگه شریک خوب بود که خدا هم شریک میداشت!
              انسان ذاتا به فکر سود خودش هست و واسه همین هیچگاه 2 انسان نمیتونن با هم عادلانه کار کنند (میشه ها اما تو مدینه فاضله!)
              واسه همین این قانون 2موسس به نظرم واقعا احمقانه است

نه نا امید که نمیشم ! یک عمره با همین ارزوها بزرگ شدم و این اختراعات رو به یه جایی میرونم و همچنین اختراعات بیشتر

منتهی ناراخت و عصبانی بودم و هستم با این وضع مملکت ... بگذریم

ممنون از راهنمایی هایی که کردی ... خیلی ممنون
              ایشالا که موفق باشی

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
              X