سلام دوستان من دنبال لیزر های برش هستم و فقط خودش رو به تنهایی میخوام . از کجا باید بگیرم واگر میشه یه سری اطلاعات مقدماتی به من بدید
اطلاعیه
Collapse
No announcement yet.
لیزر های برش دهنده
Collapse
X
-
پاسخ : لیزر های برش دهنده
کسی پیدا نشد منو راهنمایی کنهآنکس که بداند و بداند که بداند /، اسب شرف از گنبد گردون بجهاند
آنکس که بداند و نداند که بداند / ، بیدارش نمایید که بسی خفته نماند
آنکس که نداند و بداند که نداند / ، لنگان خرک خویش به مقصد برساند
آنکس که نداند و نداند که نداند / ، در جهل مرکب ابدالدهر بماند
-
نوشته اصلی توسط king_of_hearts90سلام دوستان من دنبال لیزر های برش هستم و فقط خودش رو به تنهایی میخوام . از کجا باید بگیرم واگر میشه یه سری اطلاعات مقدماتی به من بدید
تا اون جایی که من میدونم اون لیزر ها اسباب بازی نیستن که بری در مغازه یکی بخری :icon_razz:
من دستگاه برش لیزر برای پلکسی و چیز های مثله اونو دیدم پشت دستگاه یه تیوپ داره که یه ولتاژ خیلی زیادی میوفته دو سر تیوپ که باعث ملتهب شدن گاز درون تیوپ میشه و اشعه ی لیزر رو از خودش ساطع میکنه :mrgreen: که با آینه منتقل میشه به cnc دستگاه و با عدسی ها متمرکز میشه و برش میده .
به همین سادگی (ولی نه به همین سادگیا هااااا)
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط amiraliforoozandehمن در این مورد اطلاعات زیادی ندارم فقط چیزایی رو که دیدم میگم حالا اگه کم یا کاستی بود به برزگی خودتون ببخشید :mrgreen:
تا اون جایی که من میدونم اون لیزر ها اسباب بازی نیستن که بری در مغازه یکی بخری :icon_razz:
من دستگاه برش لیزر برای پلکسی و چیز های مثله اونو دیدم پشت دستگاه یه تیوپ داره که یه ولتاژ خیلی زیادی میوفته دو سر تیوپ که باعث ملتهب شدن گاز درون تیوپ میشه و اشعه ی لیزر رو از خودش ساطع میکنه :mrgreen: که با آینه منتقل میشه به cnc دستگاه و با عدسی ها متمرکز میشه و برش میده .
به همین سادگی (ولی نه به همین سادگیا هااااا)آنکس که بداند و بداند که بداند /، اسب شرف از گنبد گردون بجهاند
آنکس که بداند و نداند که بداند / ، بیدارش نمایید که بسی خفته نماند
آنکس که نداند و بداند که نداند / ، لنگان خرک خویش به مقصد برساند
آنکس که نداند و نداند که نداند / ، در جهل مرکب ابدالدهر بماند
دیدگاه
دیدگاه