اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ساخت دستگاه جوش

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : ساخت دستگاه جوش

نوشته اصلی توسط hossein951ann نمایش پست ها
    درود
    ترانس با این اندازها بدرد جوشکاری نمیخورد...
    بهترین کار برای شما خرید اینورتر جوشکاری میباشد ....
    ترانس جوش به نسبت اینورتر جریان عبوری بیشتری میکشد...
    همچنین جوشکاری با اینورتر جوشکاری خیلی راحتر وشکیلتر است...

من امروز رفتم همون دوسر سیم پیچی که گفتی مال ورودی برق 220 ولت هست را زدم توی پریز برق بدون اینکه دوسر دیگه سیم پیچ به هم وصل بشن خودبخود سه راهی های برق ازشون دود بلند شد و فیوز هم پرید ودود کل اتاق را برداشت یه صدای ویژویژی هم اولش اومد دلیل این کار چی بوده من که فقط دوسر ورودی برق 220 ولت را زدم به پریز برق اصلا دوتا سر خروجی ترانس به هم اتصال نداشتن میشه بگید اشتباه کار من کجا بوده مگه ورودی برق 220 ولت را نباید بزنیم به برق

دیدگاه

نوشته اصلی توسط کاربر3 نمایش پست ها
      من امروز رفتم همون دوسر سیم پیچی که گفتی مال ورودی برق 220 ولت هست را زدم توی پریز برق بدون اینکه دوسر دیگه سیم پیچ به هم وصل بشن خودبخود سه راهی های برق ازشون دود بلند شد و فیوز هم پرید ودود کل اتاق را برداشت یه صدای ویژویژی هم اولش اومد دلیل این کار چی بوده من که فقط دوسر ورودی برق 220 ولت را زدم به پریز برق اصلا دوتا سر خروجی ترانس به هم اتصال نداشتن میشه بگید اشتباه کار من کجا بوده مگه ورودی برق 220 ولت را نباید بزنیم به برق

درود
      احتمال زیاد سیم پیچ اولیه ترانس شما 220 نبوده است...
      آیا ابتداسیم پیچ اولیه را با لامپ 100 وات سری کردید؟؟؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hossein951ann نمایش پست ها
        درود
        احتمال زیاد سیم پیچ اولیه ترانس شما 220 نبوده است...
        آیا ابتداسیم پیچ اولیه را با لامپ 100 وات سری کردید؟؟؟
        مشخصاتش که روی سیم پیچ بود توی پیام قبلی واست فرستادم برق 220 ولت بوده روش هم نوشته بودلامپ200 وات استفاده کردم واونو هم سری به سیم پیچ نازک وصل کردم وبعددوتاسرش زدم توی برق خونه وروشن نشد وبعدش با اهم متر هم آزمایش کردن واهم بیشترانشون داد وطبق گفته های خودت عمل کردم حالا لامپ 200 وات بجای 100 وات استفاده کردم یه راحلش بود ولی اهم متر که گفتی هم آزمایش کردم بعدش سیم پیچ که مشخصات برق220 ولت روی مارکش نوشته شده مشکل از کجاست؟
        مگه سیم پیچ نازک دوراولیه نیست؟سیم پیچ کلفت تر وکوتاه تر هم دورثانویه هست؟درسته؟
        ممکنه که من برعکس این کار عمل کنم و خروجی این سیم پیج ضخیم تر را به برق220 ولت وصل کنم اینطوری خواستم انجام بدم گفتم کلا سیم پیچ میسوزه به اون شکل هم عمل کردم که دود از پریزها بلند شدآخه یه سیم پیچ مگه نباید به برق220 ولت وصل بشه فرق این سیم پیچ با سیم پیچ های دیگه چیه حالا کاری به قدرتشو ولتاژو آمپرش نداریم کلا میخوام ببینم مگه نباید این سیم پیج به برق خونه وصل بشه ؟ممکنه یه کیت یا مقاومت یا قطعه دیگری قبل از ورودی برق220 ولت قرار بگیره که اینجوری دود بلند نشه؟

دیدگاه

سلام دوستان
          نمیدونم کسی میاد اینجا یا نه ولی من یه مشکل تقریبا عجیبی پیدا کردم! یه دستگاه دارم که ولتاژ متغیر 8 تا 40 ولت با آمپر از کف! تا نزدیک 80 آمپر باید تو خروجی بده...
          اینطور که سرچ کردم بلوک درایور، کنترلر و پل IGBT براش نیازه که ساختم و جواب هم داده (الحمدلله) تا حالا از منبع تغذیه سوئیچینگ براش استفاده میکردم که الآن میبینم خیلی گرون در میاد و میخوام یه بلوک رکتیفایر براش بسازم... کسی هست بتونه کمکم کنه؟
          ورودی 220 ولت
          خروجی 8تا 40 ولتAC(ثابت) و جریان حداکثر 80 آمپر(بیشتر از 3کیلووات)

دیدگاه

نوشته اصلی توسط neuronstim@gmail.com نمایش پست ها
            سلام دوستان
            نمیدونم کسی میاد اینجا یا نه ولی من یه مشکل تقریبا عجیبی پیدا کردم! یه دستگاه دارم که ولتاژ متغیر 8 تا 40 ولت با آمپر از کف! تا نزدیک 80 آمپر باید تو خروجی بده...
            اینطور که سرچ کردم بلوک درایور، کنترلر و پل IGBT براش نیازه که ساختم و جواب هم داده (الحمدلله) تا حالا از منبع تغذیه سوئیچینگ براش استفاده میکردم که الآن میبینم خیلی گرون در میاد و میخوام یه بلوک رکتیفایر براش بسازم... کسی هست بتونه کمکم کنه؟
            ورودی 220 ولت
            خروجی 8تا 40 ولتAC(ثابت) و جریان حداکثر 80 آمپر(بیشتر از 3کیلووات)
            1- اگر میتونی ولتاژ کاریت رو از 40 ببر به سمت برق شهر. اینطوری ارزون تر در میاد
            2- اگر مورد یک نمیشه میتونی با دیمر صنعتی یا یک مدار ترایاک ولتاژ ورودیت رو کنترل کنی که بازهم داستان داره
            3- میتونی از تریستور برای یکسوساز استفاده کنی و با کنترل زاویه هدایت سطح ولتاژت رو کم و زیاد کنی
            4- میتونی یک مدار یکسوساز معمولی ببندی ولی بین خازن لینک و پل دیود یک سوئیچ بذاری و با تنظیم دیوتی سایکل سطح ولتاژ رو تنظیم کنی که بازهم داستان داری. چون میتونی با اضافه کردن چندتا قطعه یک مبدل بوست بسازی.
            ... و (بدانید) گرفتن تصمیمهاى محکم (براى رسیدن به اهداف بزرگ) با خوش گذرانى و سفرهآ‌هاى رنگین سازگار نیست و چه بسیار که خواب شبانه تصمیمهاى محکم روز را از میان برده و تاریکیآ‌ها، خاطره همتآ‌هاى بلند را از یادها محو کرده است. (نهجآ‌البلاغه، خطبه211)

امام علی (ع):کسی که به وقت یاری رهبرش در خواب باشد، با لگد دشمنش بیدار می شود (غررالحکم،ص 422)

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mahdi210 نمایش پست ها
              من یکی درست کردم از همین هایی که تو بازاره (از اون کوچیکا نمیگمها)

خیلی ساده یه سیم پیچ اولیه داره یه سیم پیچ ثانویه .ولتاژ ac شو اندازه گرفتم 48 ولت بود آمپرشم فکر کنم 200به اون طرف باشه آمپر متر نداشتم اندازه بگیریم ولی از قدرت جوشکاری اینو فهمیدم بعد یکی دو ثانه آهن سوراخ میشه و الکترود نمره 4 رو به راحتی ذوب میکنه

اگه خواستی درست کنی میتونم تجربیاتمو در مورد ساخت این ترانس جوش در اختیارتون قرار بدم
              درودبرشما
              من یه ترانس دارم اینم مشخصاتیه که روش نوشته:
              1 FAS TRANSFORMATOR 50 HZ
              TYP 720 150VA
              PRIM 220 V
              SEK 24 V
              SEK-GRUPPSAKRING 6;3A

اینم توصیه یکی از مهندسین همین سایت بود بهم گفت:
              ترانس با این اندازه به درد جوشکاری نمیخورد!!!
              اگر اهم متر دارید ، با اندازه گیری اهم میتوانید اولیه و ثانویه را تشخیص بدهید...(اهم بیشتر اولیه است!!!)
              با استفاده از یک لامپ 100 وات معمولی ، (بصورت سری با سیم پیچ) هم میتوانید اولیه و ثانویه را تشخیص بدهید...(در قسمت اولیه لامپ روشن نمیشود البته در صورتیکه سیم پیچ اولیه 220 باشد !!!!.....)

منم اومدم به برق 220 ولت وصلش کردم و پریز ها از توشون دودبلند شد همون سرسیم پیج اولیه یا نازک را به برق 220 ولت وصل کردم بعد مهندسه گفت ممکنه ترانس شما220 ولت نباشه و380 ولت باشه ولی مشخصاتش که معلومه ترانس 220 ولت هست

حالا میخوام بدونم کدوم دوتاسراین سیم پیچ یاترانس را میشه به برق 220ولت خونه وصل کنم آیا اگه این کارو کنم ترانس میسوزه یا نه؟

عکس های این ترانس را هم میزارم تا دوتاسیم خروجی وورودی را برام مشخص کنید
              عکس شماره1

عکس شماره2

عکس شماره3

عکس شماره4

دیدگاه

درودبرشما
                من یه ترانس دارم اینم مشخصاتیه که روش نوشته:
                1 FAS TRANSFORMATOR 50 HZ
                TYP 720 150VA
                PRIM 220 V
                SEK 24 V
                SEK-GRUPPSAKRING 6;3A

اینم توصیه یکی از مهندسین همین سایت بود بهم گفت:
                ترانس با این اندازه به درد جوشکاری نمیخورد!!!
                اگر اهم متر دارید ، با اندازه گیری اهم میتوانید اولیه و ثانویه را تشخیص بدهید...(اهم بیشتر اولیه است!!!)
                با استفاده از یک لامپ 100 وات معمولی ، (بصورت سری با سیم پیچ) هم میتوانید اولیه و ثانویه را تشخیص بدهید...(در قسمت اولیه لامپ روشن نمیشود البته در صورتیکه سیم پیچ اولیه 220 باشد !!!!.....)

منم اومدم به برق 220 ولت وصلش کردم و پریز ها از توشون دودبلند شد همون سرسیم پیج اولیه یا نازک را به برق 220 ولت وصل کردم بعد مهندسه گفت ممکنه ترانس شما220 ولت نباشه و380 ولت باشه ولی مشخصاتش که معلومه ترانس 220 ولت هست

حالا میخوام بدونم کدوم دوتاسراین سیم پیچ یاترانس را میشه به برق 220ولت خونه وصل کنم آیا اگه این کارو کنم ترانس میسوزه یا نه؟

عکس های این ترانس را هم میزارم تا دوتاسیم خروجی وورودی را برام مشخص کنید
                عکس شماره1

عکس شماره2

عکس شماره3

عکس شماره4
                http://s7.picofile.com/file/8387008134/44.jpg
                دوست من هدفتون رو اگر واضح تر بگین سریع تر هم به جواب میرسین. شما میخواین با این ترانس چه کاری انجام بدین ؟؟ اگر هدفتون جوشکاری هست که اصلا امکان پذیر نیست و این ترانس حتی نقطه جوش هم نخواهد زد . در ضمن این گونه کارها نیازمند اطلاعات و دانش حداقلی در زمینه برق میباشد و اینطور که مشخصه شما اطلاعاتت در حدود صفر هست . پس مراقب خودتون باشین چون شاخه برق قدرت خاله بازی نیست و اگر یه اولیه و ثانویه همین ترانسی که دستتون هست رو اشتباه تشخیص بدین جوری دچار برق گرفتگی میشین که با جارو برقی باید باقیماندتو جمع کنند . پس اول دانش خود را بالا ببرید بعد اینگونه اقدامات را انجام دهید .

دیدگاه

خیلی ساده یه سیم پیچ اولیه داره یه سیم پیچ ثانویه .ولتاژ ac شو اندازه گرفتم 48 ولت بود آمپرشم فکر کنم 200به اون طرف باشه آمپر متر نداشتم اندازه بگیریم ولی از قدرت جوشکاری اینو فهمیدم بعد یکی دو ثانه آهن سوراخ میشه و الکترود نمره 4 رو به راحتی ذوب میکنه

اگه خواستی درست کنی میتونم تجربیاتمو در مورد ساخت این ترانس جوش در اختیارتون قرار بدم
                  من با استفاده از یه بشکه وآب نمک یه دستگاه جوش ساختم ولی چندبار که جوش میدی فیوز میپره دلیلش هم اینه که آمپر زیادی میکشه البته این نوع دستگاه جوش برای اونایی که از برق مستقیم تیرچراغ استفاده میکنن مناسبه چون فیوز25آمپر هم گذاشتم ومیپره این نوع آموزش توی خیلی از سایت ها هست منم تست کردم عیبش این بوده آیا میشه با استفاده از ترانس لامپ مهتابی که سرراه سیم فاز بصورت سری قرار بدیم مقدار آمپر ورودی را کم کنیم

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

من با استفاده از یه بشکه وآب نمک یه دستگاه جوش ساختم ولی چندبار که جوش میدی فیوز میپره دلیلش هم اینه که آمپر زیادی میکشه البته این نوع دستگاه جوش برای اونایی که از برق مستقیم تیرچراغ استفاده میکنن مناسبه چون فیوز25آمپر هم گذاشتم ومیپره این نوع آموزش توی خیلی از سایت ها هست منم تست کردم عیبش این بوده آیا میشه با استفاده از ترانس لامپ مهتابی که سرراه سیم فاز بصورت سری قرار بدیم مقدار آمپر ورودی را کم کنیم آیا راهی برای کاهش آمپر وجو داره؟اینم لینک آموزش ساخت دستگاه جوش با اب نمک:
                  https://www.aparat.com/v/mL47Q/%D8%B3%D8%A7%D8%AE%D8%AA_%D9%85%D9%88%D8%AA%D9%88% D8%B1_%D8%AC%D9%88%D8%B4_%D8%A8%D8%A7_%D8%A7%D8%A8 _%D9%88_%D9%86%D9%85%DA%A9

دیدگاه

من با استفاده از یه بشکه وآب نمک یه دستگاه جوش ساختم ولی چندبار که جوش میدی فیوز میپره دلیلش هم اینه که آمپر زیادی میکشه البته این نوع دستگاه جوش برای اونایی که از برق مستقیم تیرچراغ استفاده میکنن مناسبه چون فیوز25آمپر هم گذاشتم ومیپره این نوع آموزش توی خیلی از سایت ها هست منم تست کردم عیبش این بوده آیا میشه با استفاده از ترانس لامپ مهتابی که سرراه سیم فاز بصورت سری قرار بدیم مقدار آمپر ورودی را کم کنیم

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

من با استفاده از یه بشکه وآب نمک یه دستگاه جوش ساختم ولی چندبار که جوش میدی فیوز میپره دلیلش هم اینه که آمپر زیادی میکشه البته این نوع دستگاه جوش برای اونایی که از برق مستقیم تیرچراغ استفاده میکنن مناسبه چون فیوز25آمپر هم گذاشتم ومیپره این نوع آموزش توی خیلی از سایت ها هست منم تست کردم عیبش این بوده آیا میشه با استفاده از ترانس لامپ مهتابی که سرراه سیم فاز بصورت سری قرار بدیم مقدار آمپر ورودی را کم کنیم آیا راهی برای کاهش آمپر وجو داره؟اینم لینک آموزش ساخت دستگاه جوش با اب نمک:
                    https://www.aparat.com/v/mL47Q/%D8%B...86%D9%85%DA%A9

درود
                    این روشهای من درآوردی اصولی نمیباشد و احتمال خطرات جانی و مالی می باشد...
                    جنابعالی بهتراست که از ترانس و یا اینورترهای مخصوص جوشکاری استفاده بکنید!!!

دیدگاه

تا حالا کجا بودی؟
                      تو آسمون دنبال مثل تو میگشتم
                      نمره و تعداد دور سیم پیچ 1 و 2 چیه و دو سبم پیچ روهم سوارشه کنار هم یا درون و برون هم باشن بهتره؟
                      ولی درون هم فک کنم داع کنه زیاد

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                      X