اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

راز دستگاه تصفیه آب برقی!

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

راز دستگاه تصفیه آب برقی!

سلام
    کسی میدونه تو این دستگاههای تصفیه آب چی میگذره؟
    این معمولیا نه
    یه مدل بود کره ای بود نمیدونم ژاپنی بود کجایی بود...
    کلی کار دیگه هم میکرد
    PH تنظیم میکرد
    سرد میکرد
    گرم میکرد
    Lcd داشت
    اوووو
    کلی کار میکرد
    (پوشک بچه هم گاها عوض میکرد :icon_razz
    رفتم پرسیدم چند؟
    گفت 2 و نیم
    منم خیلی شیک و مجلسی و البته به سرعت از محل متواری شدم
    از اون روز تو این فکرم مگه اینا چیکار میکنن؟
    خب آدم آبو میجوشونه بخارشو میگیره سرد میکنه H2O خالص میخوره این همه هم پول نمیده دیگه! oo:
    ها؟ بد میگم؟
    آموزش ساخت جعبه برای مدار با نرم افزار Corel Draw - آموزش طراحی تابلو ثابت با Corel Draw و LED Tool - آموزش کرک LED Tool

116 کتابخانه مورد نیاز برای Altium Designer

از دروغ متنفرم؛ هرچند در این مملکت به جرم صداقت، کودن نامیده شوم.

پاسخ : راز دستگاه تصفیه آب برقی!

نوشته اصلی توسط masoud_m_bf
    کلی کار میکرد
    (پوشک بچه هم گاها عوض میکرد)
    عجب!؟!!!!؟:-o:-o
    علی (ع)فرموده است :در علم و ادب بکوشید چه آنکه عالم ، عزیز و گرانقدر است ، اگر چه خاندان بزرگی منتسب نباشد ، اگر چه فقیر بی بضاعت باشد ، و اگرچه جوان باشد.

دیدگاه

خب آدم آبو میجوشونه بخارشو میگیره سرد میکنه H2O خالص میخوره این همه هم پول نمیده دیگه! oo:
      ها؟ بد میگم؟
      خوردن آب مقطر فکر نمیکنم برای بدن مفید باشه

اگر شاد بودی آرام بخند تا غم بیدار نشود

دیدگاه

حق با اقای قاصد دل هست. بدن به املاح آب هم نیاز داره. یه نگاه به پشت آب معدنی ها بندازید....
        فکر میکنم با یونیزه کردن املاح اضافی اون ها رو از اب جدا میکنه و برای از بین بردن باکتری ها از uv استفاده کنه.حالا این که چه طور فقط املاح اضافی رو حذف کرد داستانی هست.....
        [img width=477 height=100]http://www.eca.ir/pic/upload/agazade.png[/img]

دیدگاه

آب شیرین کن های خانگی زیر سینکی به روش اسمز معکوس (Reverse osmosis) عمل می کنند .
          تنها موردی که همه آدما یقین دارن خدا در حقش زیاد لطف کرده
          داشتن عقله زیادتر از دیگر آدم ها است

دیدگاه

خوب این روش چطوریه ؟؟
            راستی شوره گیر های برق کولر هستش که سر راه آب قرار میگیره و با ایجاد میدان مغناطیسی آب رو یونیزه می کنه !
            این از اون روش استفاده نمی کنه ؟؟
            میشه به جای امضا انگشت بزنم ؟؟؟

دیدگاه

منم اینها را دیدم چیز خاصی نیست فقط تخم مرغ را رنگی کردند . اینها در واقع یک دونه آب سرد کن اداری که سیستم تصفیش دقیقا مثل همون دستگاه های زیر سینکه .و چندتا سنسور و شیر برقی اضافه .

دستگاه هاس تصفیه خانکی(اسمز معکوس)هم تقریبا آب را مقطر می کنند و بعد در مرحله آخر آب را از یک تیوب سنگ معدن عبور می دهند و املاح مورد نیاز بدن را اضافه می کنند ...

آقا مسعود شما اگر فکر می کنید ساختن آب مقطر ارزان تر استفاده از فیلتره برا من روزی 50لیتر درست کنید بیارید :smile:

همین طور که آقای قاصد گفتند خوردن اب مقطر نه تنها خوب نیست بلکه در بلند مدت میتونه حتی ایجاد بیماری و فقر مواد معدنی بکنه
              کسی که به کشورش به درستی خدمت کند،نیازمند تکیه به خاطره ی گذشتگانش نخواهد بود
              ولتر

دیدگاه

همونز اسمز معکوسه میان یه آب رو به زور از یه صفحه که سوراخ هاش ریزه رد میکنن آب تصفیه میشه در واقع یه جور الک مولوکولیه که بیشتر برای شیرین کردن آب استفاده میشه.

دیدگاه

در آب آشامیدنی فاکتور phبسیار مهم است
                  در حالت کلی باید پی اچ در حدوده 7 باشه یعنی آب خنثی باشه نه اسیدی باشه نه قلیالی
                  حالا اگر پی اچ کمتر از 7 باشه یعنی اب حالت اسیدی پیدا می کنه و جالبه بدونید تنها عاملی که باعث رشد غدد سرطانی می شود به وجود آمدن محیط اسیدی در بدن هستش به خاطر همین نوشابه و ... به شدت خطرناک هستند برای بدن
                  حالا اگر پی اچ بیش تر از 7 باشه باعث می شه جذب انتی اکسیدان افزایش پیدا کنه و این برای بدن بسیار مفید است
                  دستگاه تصفیه آبی وجود دارد به اسمه amwandکه شرکت بیز وارد کننده ی آن می باشد و در آن دستگاه قابلیت تنطیم پی اچ و املاح معدنی برای انواع مصارف
                  مثل شست و شو -آشامیدن-مسواک زدن و ... وجود دارد
                  همچنین تاثیر نوشیدن این آب رو روی مولکول های قرمز نیز همان جا نشان داده می شود تا تفاوت را باور کنید
                  قیمت:35000000ریال
                  پیامبری که از بلندی بترسد ،هرگز به معراج نمی رسد....

دیدگاه

جالبه بدونید تنها عاملی که باعث رشد غدد سرطانی می شود به وجود آمدن محیط اسیدی در بدن هستش به خاطر همین نوشابه و ... به شدت خطرناک هستند برای بدن
                    پس ابمیوه و ترشی و ... هم خیلی خطرناکه چون اسیدیه! oo:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط voyager2020
                      پس ابمیوه و ترشی و ... هم خیلی خطرناکه چون اسیدیه! oo:
                      بله دوست عزیز مصرف انواع ترشی ها به دلیل داشتن مواد اسیدی موجب جدا شدن مینای دندان می شود.
                      علی (ع)فرموده است :در علم و ادب بکوشید چه آنکه عالم ، عزیز و گرانقدر است ، اگر چه خاندان بزرگی منتسب نباشد ، اگر چه فقیر بی بضاعت باشد ، و اگرچه جوان باشد.

دیدگاه

البته اگه نمیتونی جلوی ترشی خوردنتو بگیری میتونی بعد از مصرف آن مقداری نمک بخوری تا حالت اسیدی اونو را کاهش بده.
                        :-D

دیدگاه

نوشته اصلی توسط shahinbahari
                          حق با اقای قاصد دل هست. بدن به املاح آب هم نیاز داره. یه نگاه به پشت آب معدنی ها بندازید....
                          فکر میکنم با یونیزه کردن املاح اضافی اون ها رو از اب جدا میکنه و برای از بین بردن باکتری ها از uv استفاده کنه.حالا این که چه طور فقط املاح اضافی رو حذف کرد داستانی هست.....
                          آره UV رو فراموش کردم بگم :icon_razz:

نوشته اصلی توسط deremel400
                          آقا مسعود شما اگر فکر می کنید ساختن آب مقطر ارزان تر استفاده از فیلتره برا من روزی 50لیتر درست کنید بیارید :smile:
                          چ خبر 50 لیتر آب میخواین چیکار؟ :eek:

عجب بحثی شد
                          حالا 3ونیم میلیون پول از کجا بیاریم بریم دستگاه تصفیه آب بخریم؟
                          ای بابا عجب داستانیه oo:
                          آموزش ساخت جعبه برای مدار با نرم افزار Corel Draw - آموزش طراحی تابلو ثابت با Corel Draw و LED Tool - آموزش کرک LED Tool

دیدگاه

نوشته اصلی توسط masoud_m_bf
                            آره UV رو فراموش کردم بگم :icon_razz:
                            چ خبر 50 لیتر آب میخواین چیکار؟ :eek:

عجب بحثی شد
                            حالا 3ونیم میلیون پول از کجا بیاریم بریم دستگاه تصفیه آب بخریم؟
                            ای بابا عجب داستانیه oo:
                            می خوام خودم و خانواده بخوریم .البته قبلش از فیلتر ماینرال ردش می کنم که املاح جذب کنه :mrgreen:

شما فکر کنم اگه پول دستت بیاد میری هر چیزیو گرون ترینشو می خری درسته؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟به نظر میرسه هنوز خودتون طعم تلخ پول درآوردن را نچشیدید :mrgreen:
                            عزیز من تصفیه آب 400تومنه یدونه کاغذ ترنوسول هم می خری آب خروجی دستگاه را تست می کنی اگه خنثی یا باز بود که هیچی اگر هم اسیدی بود یدونه فیلتر قلیایی می بندی رو دستگاهتون وخلاص(کلمه خلاص را اصفهانی بخوانید به وسیله کسره در حرف خ :mrgreen
                            کسی که به کشورش به درستی خدمت کند،نیازمند تکیه به خاطره ی گذشتگانش نخواهد بود
                            ولتر

دیدگاه

نوشته اصلی توسط deremel400
                              شما فکر کنم اگه پول دستت بیاد میری هر چیزیو گرون ترینشو می خری درسته؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟به نظر میرسه هنوز خودتون طعم تلخ پول درآوردن را نچشیدید :mrgreen:
                              عزیز من تصفیه آب 400تومنه یدونه کاغذ ترنوسول هم می خری آب خروجی دستگاه را تست می کنی اگه خنثی یا باز بود که هیچی اگر هم اسیدی بود یدونه فیلتر قلیایی می بندی رو دستگاهتون وخلاص(کلمه خلاص را اصفهانی بخوانید به وسیله کسره در حرف خ :mrgreen
                              =)) =)) =))
                              دقیقا همینطوره
                              چرا میدونم سخته
                              ولی آدم که پول خودشو خرج نمیکنه ک
                              بعدشم واسه خودم که نمیخوام که از پول خودم بخرم =))
                              خِلاص که مشدیه یره

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X