اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

چرا موجودات فضایی تا کنون هیچ تماس رسمی با انسان نداشته اند؟

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

چرا موجودات فضایی تا کنون هیچ تماس رسمی با انسان نداشته اند؟

چند روز پیش به سوالی در خصوص دلایل تماس یا عدم تماس با موجودات فضایی و بیگانگان پرداختیم و پاسخ جیل تارتر مدیر مرکز تحقیقات SETI را خواندیم. اما اگر واقعا موجودات فضایی وجود دارند، چرا تاکنون سراغ انسان نیامده اند و با دولت یا مردم هیچ کشوری تماس مستقیم و رسمی نداشته اند؟

دیسکاوری برای پاسخ این سوال به دکتر Michio Kaku نویسنده و استاد فیزیک نظری مراجعه کرده است. وی از بنیانگذاران نظریه ریسمان است و اکنون به عنوان ***فسور فیزیک نظری، کرسی هنری سِمات دانشگاه نیویورک را در اختیار دارد. وی مطالعات و نظریات بسیاری درباره آینده داشته و پیشگویی های فراوانی به نقل از وی منتشر شده اند.

سوال: چرا موجودات فضایی تا حالا هیچ تماس رسمی و مستقیمی با ما نداشته اند؟

پاسخ:
    در تمام داستان های علمی-تخیلی این گونه تصور شده است که روزی از روزها یک بشقاب پرنده در حیاط کاخ سفید به زمین می نشیند و سرنشینان آن می گویند:آ‌ «ما را پیش رهبرتان ببرید» اما چرا چنین چیزی تا کنون اتفاق نیافتاده؟ اگر (طبق شایعات) قبل از این ملاقاتی صورت گرفته، یا انسان هایی ربوده شده و به فضا برده شده اند، پس چرا آنها تا کنون در چمن جلوی کاخ سفید فرود نیامده و اعلام حضور نکرده اند؟

نظریه من این است. اگر شما به روستا و جنگل های اطراف شهرتان بروید و خانه-تپه مورچه ها را ببینید، آیا جلو می روید و می گویید: «من براتون جواهرات آوردم. من براتون مروارید آوردم. من براتون انرژی برق آوردم. من براتون بیوتکنولوژی (زیست فناوری) آوردم. من رو پیش مورچه ملکه ببرید»؟ یا این که ممکن است در مسیر عبور از کنار لانه شان، اشتباها چند مورچه را هم زیر پا له کنید!

فقط به خاطر داشته باشید که احتمالا فاصله میان مورچه ها و ما، در حقیقت بسیار کمتر از فاصله ما با موجودات فوق سریعی است که در چشم بر هم زدنی میان ستاره ها مسافرت می کنند.
    به طور منطقی آنها شاید چند قرن، چند هزاره یا حتی چندین میلیون سال پیشرفته تر از ما باشند . در این صورت آیا ما بسیار متکبر و خودپسند نیستیم که انتظار داریم این مخلوقات برای دیدار ما به زمین بیایند؟ واقعا ما چه چیزی را می توانیم به آنها پیشنهاد کنیم؟ از دیدگاه من، آنها آن بیرون وجود دارند، با این تفاوت که مساله آنها نیستند، بلکه مشکل خود ما هستیم. در حقیقت ما هنوز آن قدر پیشرفته نیستیم که در صفحه رادار آنها دیده شویم!

narenji.ir
    میشه به جای امضا انگشت بزنم ؟؟؟

پاسخ : چرا موجودات فضایی تا کنون هیچ تماس رسمی با انسان نداشته اند؟

چند هزار ساله اهرام مصر ساخته شده ولی هنوز خیلی چیزا در موردش هست که کسی دلیلی براش نداره...چه برسه به ادم فضایی !!!!!
    شاید ادم فضایی ها اونقدر پیشرفت نکردن که بتونن با ادما ارتباط برقرار کنن.
    اصلا شاید وجود نداشته باشن :arrow:
    شاید با ما حال نمیکنن

دیدگاه

شما فاصله رو در نظر نگرفتید
      اگه این زندگی باشه , اگه این سهمم از دنیاست ; من از مردن هراسم نیست

دیدگاه

جناب saeiddiod شما توی انجمن وی بی ایران فعالیت دارید ؟؟؟
        آخه دقیقا جوابتون شبیه یکی از بچه های اونجا بود !

به نظر من اونا کنار ما زندگی می کنن !

دیدگاه

دو حالت داره.
          یا ما رو میبرن ازمون کار میکشن(مثله یه برده)
          یا سریع ما رو میندازن تو یه دیگ بزرگ زیرش یه آتیش میکنن و بعدشم تا میتونی بخور که دیگه اینهمه گوشت مفت پیدا نمیشه تو این گرونی، که یعنی ارزشه اینم نداریم که با اونا بریم محل زندگیشون.

حالا چرا همه فکر میکنن که اونا از ما پیشرفته ترن البته با غرور نمیگم، شاید ما از اونا پیشرفته تر باشیم.
          چرا بهشون میگن آدم فضایی.؟
          ?Why not

دیدگاه

نوشته اصلی توسط USSmain
            شما فاصله رو در نظر نگرفتید

دوستمون USSmain درست فرمودن و ظاهراً هیچ کس متوجه نشد که ایشون چی گفتن!!!

احتمال وجود موجودات زنده و کلاً کرهآ‌ی دیگهآ‌ای که توش ، حیات وجود داشته باشه ، به دلیل فراوونی کهکشانها ، که خودشون مملو از منظومه های ستارهآ‌ای هستند ، خیلی بالاست!!! ولی خب باید خدمتتون عرض کنم که نزدیکترین کهکشان به خورشید ما ، بیست و پنج هزار سال نوری از اون فاصله داره ، این یعنی اگه یه انفجار عظیم ستاره ای توی اون کهکشان رخ بده و نورش اونقدر قوی باشه که بتونه به کهکشان ما برسه ؛ 25 هزار سال بعد ، نور اون انفجار ، به ما میرسه ، یعی وقتی نورش رو با تلسکوپهای پیشرفته ، رصد بکنن ؛ 25 هزار سال از اون انفجار گذشته !!! حالا فکر کن موجودات زنده ای که با سرعت نور هم بتونن سفر بکنن ، باید اونقدر عمر کنن تا این سفر 25 هزار ساله رو به پایان ببرن و برسن به نوادگانِ نوادگان ما !

http://ayazastro.com/nearest-galaxies/

دیدگاه

همه ی گفته های شما درست.
              ولی سرعت نور رو ما مبنا قرار میدیدم.
              اگه واقعا وجود داشته باشن که دارن پس سرعتی بیشتر از نور رو دارن.
              دقیق نمیدونم ولی سرعتی بالاتر از سرعت نور رو کشف کردن.
              اونم نه یکی دوبرابر سرعت نور بلکه 10000 برابر سرعت نور.

نگران نباشین یه روز میان کنار خودمون میشینن واسشون قلیون بار میزنیم آخ چه حالی میده.
              ?Why not

دیدگاه

نوشته اصلی توسط QUARK
                اونم نه یکی دوبرابر سرعت نور بلکه 10000 برابر سرعت نور.
                لطفا منبع معتبر معرفی کنید!!! خبر گزاری فارس نباشه!!! :mrgreen:

دیدگاه

http://www.newscientist.com/article/...ther-blow.html

من خودم هیچی از اینا سر در نمیارم ولی چیزه خوشمزه ایه بنظرم.با چایی فکر کنم حال بده. :mrgreen:
                  ?Why not

دیدگاه

نوشته اصلی توسط QUARK
                    http://www.newscientist.com/article/...ther-blow.html

من خودم هیچی از اینا سر در نمیارم ولی چیزه خوشمزه ایه بنظرم.با چایی فکر کنم حال بده. :mrgreen:

اینجا فقط موضوع آزمایش OPERA مطرح شده و اشاره به مشکوک بودن ماجرا هم کرده ، منبع نیست !!!

اینجا ، اینجا و اینجا

دیدگاه

ما زمانی با یوفو ها توی یه کاسه آبگوشت می خوردیم !

دیدگاه

نوشته اصلی توسط کیان
                        ما زمانی با یوفو ها توی یه کاسه آبگوشت می خوردیم !
                        داداش! تاپیک علمیه یا برای خندست؟!!!

دیدگاه

من تو این 52 سال زندگی ام به این موضوع رسیدم
                          اگه سفر به گذشته ممکن بود پس تا حالا باید از آیندگان کسی می آمد که قصد تغییر گذشته برای تغییر آینده را دارد
                          میدونم به این تاپیک ربطی ندارد ولی به این موضوع فکر کنید
                          اگه این زندگی باشه , اگه این سهمم از دنیاست ; من از مردن هراسم نیست

دیدگاه

آینده ای به وجود نیومده.

راستی جناب mehdi-mashreghi ، اینا رو بذار پای دانسته های کمم :redface:.میگم، من فقط خوندم ولی چیزی سردرنیاوردم.

ولی باید همچین چیزی صحت داشته باشه.
                            یعنی ما به بالاترین سرعت دست پیدا کردیم.؟نه.
                            ?Why not

دیدگاه

نوشته اصلی توسط QUARK
                              راستی جناب mehdi-mashreghi ، اینا رو بذار پای دانسته های کمم :redface:.میگم، من فقط خوندم ولی چیزی سردرنیاوردم.

ولی باید همچین چیزی صحت داشته باشه.
                              یعنی ما به بالاترین سرعت دست پیدا کردیم.؟نه.
                              ظاهراً مقالهآ‌ای ارائه شده بود که طبق اون ، گفته شده بود در آزمایش اپرا ، به سرعت بالاتر از نور ، رسیدن! البته نه 10000 برابر ، بلکه در حدود 0.00002 برابر که نسبتاً مقدار کمیه و بعداً همونهایی که مقاله رو ارائه دادن به احتمال وجود خطا در آزمایش انجام شده اذعان کردند ؛ بالاخره اینکه سرعت موجودات فضایی به سرعت نور هم برسه حالا حالاها به زمین نمیرسن ، البته اگه وجود داشته باشن!!!

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X