اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

تفسیر یک مدار ساده (کمک)

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

تفسیر یک مدار ساده (کمک)

سلام....
    یه مدار پیدا کردم ولی نمی دونم کارش چیه؟ از دوستان اگه کسی تونست یکم برام تفسیرش کنه و کارشو توضیح بده!! مر30

پاسخ : تفسیر یک مدار ساده (کمک)

بابا یه کمکی کنید فک نکنم براتون کاری داشته باشه!! ثواب می کنید

دیدگاه

عکسشو بذار، من که نه ولی دوستان بتونن جواب بدن.
      لطفاً برای انجام پروژه های دانشجویی پیام خصوصی نفرستید.
      لطفاً سوالاتی که در انجمن قابل طرح شدن هستند پیام خصوصی نکنید.
      با تمام وجود گناه کردیم اما نه نعمتش را از ما گرفت نه گناهان ما را فاش کرد اطاعتش کنیم چه می کند؟"دکتر شریعتی"
      اگر جایی که ایستاده اید را نمی پسندید، عوضش کنید شما درخت نیستید!! "پاسکال"
      یا به اندازه ی آرزوهایت تلاش کن یا به اندازه تلاشت آرزو کن. "شکسپیر"

دیدگاه

عکسشو که گذاشتم عزیز. اینم لینکش:
        http://img4up.com/up2/52973236505565044986.jpg

دیدگاه

من فقط سرچ کردم فهمیدم که اسم این مدار Chua هست و مربوط به تئوری آشوب میشه، شرمنده چیز دیگه ای نمیدونم.
          http://en.wikipedia.org/wiki/Chua%27s_circuit
          با تمام وجود گناه کردیم اما نه نعمتش را از ما گرفت نه گناهان ما را فاش کرد اطاعتش کنیم چه می کند؟"دکتر شریعتی"

دیدگاه

نوشته اصلی توسط faaz
            سلام....
            یه مدار پیدا کردم ولی نمی دونم کارش چیه؟ از دوستان اگه کسی تونست یکم برام تفسیرش کنه و کارشو توضیح بده!! مر30

تا اونجایی که من فهمیدم این یه اسیلاتوره و در خروجی اپ امپ ، یک موج سینوسی خواهیم داشت ؛ تحلیلش یکم مشکله!!! (خسته نباشم)

دیدگاه

به نظر نوسان سازه
              هرچه سعی کنیم لایه های نرم افزاری زیاد کرده و از سخت افزار دور کنیم مشکلات(باگ ها) کمتر خواهد شد(امنیت بیشتری خواهید داشت)
              بهترین جواب دهنده برای سوال شما، خود شما هستید البته بعد تلاش،پشتکار و مطالعه بیشتر
              میدونی مشکل ما کجاست؟سرمایه و مغز ها رو نمیتونیم یکجا جمع کنیم...

تعدادی ماژول GPS GP5MX1513F1 با بالاتریت حساسیت -170db به قیمت خرید بفروش میرسد

دیدگاه

مدار بالا بنظر اسیلاتور پل وین (Wien Bridge Oscillator) با محدود کننده ی دیودی برای کنترل دامنه ی سیگنال هست . نحوه ی کار این مدار مانند بقیه اسیلاتورهای پ امپی از ترکیب یه مقایسه کننده با فیلتر Band pass (اون شاخه ی LC سمت چپ) هست که یه مدار Positive Feedback تشکیل میده ، موج خروجی این مدار از نوع سینوسی هست و میتونه در گستره ی فرکانسی خوبی خروجی بده .

البته اون مقاومت که به خروجی پ امپ رفته معلوم نیست چرا 290 شده چون برای یک موج خروجی خوب با گین 3 ، نسبت مقاومت 290 به 1.2 کیلواهمی باید 2 باشه ! در هر صورت بخش RC مدار هم موج نوسانی (ناشی از شارژ و دشارژ شدن خازن) رو برای تولید سیگنال بوجود میاره

در آخر دو شاخه ی دیودی که به ولتاژ 15 ولت رفته اند یک بخش Optional در مدار هستند که برای تثبیت دامنه ی موج بین مقادیر مشخص (Limiting) و از بین بردن اعوجاج در موج هست .

دیدگاه

با سلام : همانطور که یکی از دوستان گفت - این مدار با هدف سیگنال های تصادفی و هرج و مرج طراحی شده

در سرچی که داشتم فکر کنم در معادلات دیفرانسیل ما چند مجهول داریم که این مدار همون ورودی مجهول ما هست که به مدار شبیه سازی شده حل معادلات دفرانسیل داده میشه
                  --------------------------- --------------------------

دیدگاه

سلامی دوباره خدمت دوستان عزیز
                    خیلی خوب کمک کردین واقعا از همتون ممنونم
                    یه چیزایی هم خودم پیدا کردم ببینید اگه دوس داشتین: همونطور که یکی از دوستان گفتن این مدار مربوط به تئوری آشوبه البته بعضی از دوستان هم گفتن که اسیلاتور آستابل هست که تقریبا شبیه همن
                    http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=15946.0
                    این لینکی هست که تو همین انجمن درمورد تئوری آشوب توضیح داده
                    http://www.chuacircuit.com/
                    اینم از سایتش

اینم از عکس مدار
                    ولی هنوز یه سوال برا خودم مونده که کاربرد این مدار چیه؟ یعنی تو چه وسیله ای میتونه کاربرد داشته باشه؟
                    موفق باشین

دیدگاه

کاربرد سیگنال های تصادفی و هرج و مرج چیه؟

دیدگاه

دیدی در گوشی تلفن همراه گذینه ای هست که به صورت اتفاقی و تصادفی آهنگ را پخش میکنه مثلا از ترک 1 می پره به ترک 416 و ال اخر

میشه گفت در همچین جاهایی کاربرد داره

البته در بعضی معادله های سنگین ریاضی که جواب قطعی ندارن و با احتمال مثلا چند درصد جواب خروجی میده و در اون معادلات ما چندید ورودی مشخص و البته تعداد کمی ورودی نامشخص داریم البته ورودی های نا مشخص خوش رنجی داره مثلا بین صفر تا 1 و اینگونه مدارات بیشتر برای پردازش سنگین سیگنال کاربرد داره مثل پردازش سیگنال های رادارهای اکتشافی موج متوسط و کوتاه یه همین رادارهای مرسوم البته این یک مثال هست و ممکنه درست نباشه و برای تصویر ذهنی در اینگونه مدارات هست
                        --------------------------- --------------------------

دیدگاه

نوشته اصلی توسط faaz
                          کاربرد سیگنال های تصادفی و هرج و مرج چیه؟
                          یکی از کاربردهاش در امنیت ارتباطات هست، که توی این مقاله توضیح داده شده:
                          http://www.ifi.unicamp.br/~kleinke/f082/IVB5.pdf

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                          X