اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

عایق فرکانسی

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

عایق فرکانسی

سلام.
    اگر نیاز باشه مداری رو نسبت به فرکانس های اطراف عایق کنیم باید چی کار کنیم؟ مثلا یه چیز شبیه این کاور های موبایل که موبایل داخلش دیگه انتن نمیده.
    روش کارش چطوریه؟
    [img width=477 height=100]http://www.eca.ir/pic/upload/agazade.png[/img]

پاسخ : عایق فرکانسی

سلام شاهین جان
    باید داخل یه جعبه فلزی قرار بگیره
    حالا هرچی فرکانس و توان بالاتر باشه باید ضخامت فلز و جرم اتمیش بالاتر باشه ...
    با سپاس

دیدگاه

مرسی علی جان.
      بعید میدونم اگر یکم توان داشته باشه بشه با یه ضخامت معقول جلوش رو گرفت.این روش برای گرفتن نویز و امواج پراکنده خوب جواب میده اما برای ایجاد نقطه کور بعید میدونم.... تازه بدنه این جعبه به زمین هم که نمیشه وصل بشه.
      برای رد این قضیه مثلا اگه موبایل شما تو یه فایل فلزی باشه دیگه زنگ نمیخوره؟!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط shahinbahari
        مرسی علی جان.
        بعید میدونم اگر یکم توان داشته باشه بشه با یه ضخامت معقول جلوش رو گرفت.این روش برای گرفتن نویز و امواج پراکنده خوب جواب میده اما برای ایجاد نقطه کور بعید میدونم.... تازه بدنه این جعبه به زمین هم که نمیشه وصل بشه.
        برای رد این قضیه مثلا اگه موبایل شما تو یه فایل فلزی باشه دیگه زنگ نمیخوره؟!
        سلام
        فایل فلزی کاملا بسته نیست و نازک هم هست تازه جنسشم از المینیومه یعنی دقیقا برعکس چیزی که شما لازم داری
        جعبه شما باید کاملا بسته باشه و ذخامتش مناسب باشه و تازه از فلزات سبک هم نباشه
        بهترین چیز سرب هست ولی بعید میدونم بتونی جعبه سربی گیر بیاری یا درست کنی ...
        پس باید از اهن استفاده کنی که ارزون و فراوونه ...
        و لازم هم نیست که بدنش به زمین وصل بشه ...
        اگه میخوای یکم راحتر درک کنی میتونی گوی های سربی رو در نظر بگیری که برای نگهداری مواد هسته ای در ازمایشات پرتوزایی استفاده میشه
        با سپاس

دیدگاه

اقا من قبلا تست کردم موبایل رو پیچیدم توی یه فویل آلومینیومی بعد بهش زنگ زدم دیدم که میگه تماس با مشترک مورد نظر امکان پذیر نمی باشد !
          من حتی اون فویل رو به زمین متصل نکردم روی فرش افتاده بود !
          شما هم تست کن جالبه !
          فکر کنم برای اینکار در درجه اول نقره و بعدش سرب و بعد آلومینیوم بهتر باشه !
          موفق باشی
          میشه به جای امضا انگشت بزنم ؟؟؟

دیدگاه

قبول قاب فلزی امواج رو میگیره اما چیزی که من مد نظرم هست رو اگه بخوای با سرب بسازی n برابر وزن خود برد میشه( فرض کن 90% میخوام موج ورودی رو تضعیف کنه که n باید به 1000 میل کنه تو این شرایط!). حالا کاری با فضایی که اشغال میکنه ندارم.با این وزن عملا نمیشه راحت جابجا کردش. من یه چیز میخوام که سبک تر و جمع و جور تر از قاب سربی باشه. یه چیز 100 گرمی رو بکنم 100 کیلو که نمیشه.

دیدگاه

قبول قاب فلزی امواج رو میگیره اما چیزی که من مد نظرم هست رو اگه بخوای با سرب بسازی n برابر وزن خود برد میشه( فرض کن 90% میخوام موج ورودی رو تضعیف کنه که n باید به 1000 میل کنه تو این شرایط!). حالا کاری با فضایی که اشغال میکنه ندارم.با این وزن عملا نمیشه راحت جابجا کردش. من یه چیز میخوام که سبک تر و جمع و جور تر از قاب سربی باشه. یه چیز 100 گرمی رو بکنم 100 کیلو که نمیشه.
              سلام
              لازم نیست حتما هم سرب باشه
              میتونید از اهن استفاده کنید که وزنش فکر نکنم بیشتر از چند کیلو بشه ....
              نوشته اصلی توسط کیان
              به چه دلیل؟

دیدگاه

سلام.
                اگر نیاز باشه مداری رو نسبت به فرکانس های اطراف عایق کنیم باید چی کار کنیم؟ مثلا یه چیز شبیه این کاور های موبایل که موبایل داخلش دیگه انتن نمیده.
                روش کارش چطوریه؟
                با سلام : باید مدار مورد نظر را درون جعبه فلزی قرار بدی و منفی مدارت را به اون جعبه متصل کنی اگر هم منفی مدار را به زمین منصل کنی چه بهتر

برای تضمین هم میتونی از جهبه دو جداره استفاده کنی یعنی کل موارد بالا را در یک جعبه فلزی دیگر قرار بدی

--------------------------- --------------------------

دیدگاه

جسارتا به نظر من بهتره به زمین مدارشون متصل نشه
                  علاوه بر دلایل حفاظتی دلیل دیگش اینه که اگه این جعبه به جایی متصل نباشه اواج جذب شده صرف گرم شدن جعبه میشه و با توجه به جرمش گرماش محسوس نخواهد بود
                  ولی با متصل شدن به زمین مدارشون باعث میشه اسپایک هایی در تغذیه شون ایجاد بشه و همچنین باعث ایجاد تلفات در قسمت تغذیه مدارشون میشه ....
                  اقا کیان شما هم اگه دلیلی برای این حرفتون دارید بفرمایید تا مستفیض شیم:
                  نوشته اصلی توسط کیان
                  با سپاس

دیدگاه

اگر من یه جعبه داشته باشم و اون رو به زمین برد وصل کنم یعنی عملا یه آنتن گیرنده درست کردم که راحت تر موج رو توی برد وارد کنه.این موج به هیچ وجه نباید به برد برسه. میدونم برای گرفتن نویز این روش عالی بود اما اینجا مساله نویز نیست و یه فرستنده توان بالا با یه رنج فرکانسی گسترده هست. امکان اتصال به زمین هم به دلیل متحرک بودن نیست.
                    این روش 2 لایه کردن جعبه قابل تامل هست. هیچ وقت به در ماکروویو توجه کردید که با یه توری فلزی جلوی بیرون اومدن موج ها رو میگیره! حالا این که چند لایه باشه هم...... البته یکم دقیق تر اگه اطلاعات بدید ممنون میشم. مثلا ضخامت و جنس هر لایه,فاصله لایه ها, تو چه رنج فرکانسی و توانی میتونه کار کنه ,....

دیدگاه

سلام
                      طبق کتاب الکترومغناطیس چنگ خدمتتون عرض کنم
                      موج با برخورد با صفحه فلزی دو حالت داره
                      1-مقدار از صفحه عبور کرده و سپس مقداری دیگری منعکس می شه
                      2-تماما از صفحه منعکس می شه

در حالت دومی منوط به این حالت هست که صفحه فلزی به پتانسیل صفر متصل شده باشه
                      شما اگر فویل آلومینوم رو دور موبایل بچیپین به دلیل اینکه تمامی اجسام کنار شما حتی خودتون عایق کامل نیستن چه فویل دور آلومینوم با بار سطحی کمی به زمین متصل هست و هر چی توان دریافتی و ارسال موبایل قوی تر باشه شما باید زمین مدارتون رو تقویت کنین به این صورت که اگر یه ورق 1 میل آلومینوم رو کامل زمین کنین به راحتی توان 1 وات هم رد می کنین و نیازی حتما نیست که قطر صفحه رو افزایش بدین(مهمترین فاکتور برای این منظور ارسال توان موج دریافتی توسط فلز به زمین است )

حالا اگر در مداری زمین گیرنده و فرستنده (به فرض همون موبایل) رو به فویل آلومینوم پوشیده شده توسط موبایل وصل کنین چون قسمت گیرنده توان دریافتی رو نسبت به زمین خودش می سنجه همیشه توان دریافتی زمین می شه و امواجی رو دریافت و ارسال نمی کند

اگر هم به زمین (ارت) متصل کنین که اطمینانتون نسبت به عدم شناور شدن ولتاژ به مراتب خیلی راحت تر هست

کاور های ضد موج موبایل هم دقیقا این ساختار رو دارن ،و برای اطمینان از کور کردن کلی یک لایه تا 4 لایه فویل آلومینیوم یا ... رو در جداره کیف قرار می دن

هیچ دانش آموزی نیست که به در خانۀ دانشمندی آمد و شد کند, مگر این که خداوند برای هر گامی که برمی دارد عبادت یک سال را برایش رقم زند.

دیدگاه

آقا من در مورد سرب مطمئن نیستم فقط یه جا شنیدم ! البته مطمئنا نقره بهتره از بقیه هستش و طلا رو نمیدونم !

این کیف های موبایل که نمی ذارن موبایل زنگ بخوره رو یه نفر کالید شکافی کرده بود توش یه توری نازک نازک از نقره بود !!

میشه به جای امضا انگشت بزنم ؟؟؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط کیان
                          آقا من در مورد سرب مطمئن نیستم فقط یه جا شنیدم ! البته مطمئنا نقره بهتره از بقیه هستش و طلا رو نمیدونم !

این کیف های موبایل که نمی ذارن موبایل زنگ بخوره رو یه نفر کالید شکافی کرده بود توش یه توری نازک نازک از نقره بود !!

سلام
                          سرب بهترین فلز برای اینکاره چون فلز بعد از اون بیسموت هست که گرون و کمیابه و فلزات بعد از بیسموت هم که رادیو اکتیو هستند
                          فلزات قبل از سرب هم که بدرد این کار بخورن یکی جیوه هست که باز مایع هست و کار باهاش سخت
                          بعد از جیوه طلا هست که
                          و نقره همچین رتبه بالایی بین این فلزات نداره جالبه بدونین که قلع برای این کار بهتره تا نقره ...
                          با سپاس

دیدگاه

پس اگه یه قاب 1 یا 2 میلیمتری از جنس استیل دور برد باشه و به جایی وصل نباشه ( دسترسی به زمین نیست) میتونه حتی موجی که یه بمب EMP ایجاد میکنه رو هم بگیره؟

دیدگاه

پس اگه یه قاب 1 یا 2 میلیمتری از جنس استیل دور برد باشه و به جایی وصل نباشه ( دسترسی به زمین نیست) میتونه حتی موجی که یه بمب EMP ایجاد میکنه رو هم بگیره؟
                              نه دیگه فکر نکنم در این حد عمل کنه ...
                              برای مهار یه مقدار کم ماده رادیو اکتیو یه حصار سربی با زخامت بیشتر از 10cm نیازه
                              حالا دیگه چه برسه به EMP

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X