اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

چرا هنگام روی دادن بعضی از اتفاقات احساس میکنیم قبلا آن صحنه ها را دیده ایم؟

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : چرا هنگام روی دادن بعضی از اتفاقات احساس میکنیم قبلا آن صحنه ها را دیده ایم؟

برا منم خیلی انفاق میافته .یه اتفاقاتی رو میبینم که انگار قبلا دیده بودمشون وچند دقیقه بعدشم میتونم پیش بینی بکنم پیش بیتی که نمی شه گفت مثل یه فیلم که قبلا دیدی حالا دوباره داری میبینی میتونی بگی الان چه اتفاقی می افته . وقتی هم به یکی میگی فکر می کنن که خول شدی
    معلولیت محدودیت نیست

آنکس که عاجز از خلق لحظه هاست، معلول است. نه من...روح بلند آدمیت فراتر از هر معلولیتی است.

دیدگاه

پاسخ : چرا هنگام روی دادن بعضی از اتفاقات احساس میکنیم قبلا آن صحنه ها را دیده ایم؟

این مساله مربوط به حرکت بعد غیر مادی انسان(روح) است(با نفس انسان اشتباه نشود.چون انسان دارای سه بعد جسم و نفس و روح است) که در قید زمان و مکان نیست.اون حرف روانشناسان هم بعید میدونم صحت داشته باشه و صرفا فرضیه ای هست که بتونن موقتا این پدیده رو برای خودشون توجیه کنن.برای توضیح مفصل همین مباحث میتونید به کتاب "انسان و خدا" از شهید چمران (که اتفاقا ایشون علّامه الکترونیک هم بودن!) رجوع کنید.

دیدگاه

نظریات فیزیک هم در این مورد خوندی هست
        مطمئن نیستم اما باید به کتاب های فیزیکی رجوع کنم تا بتونم یه چیزایی بگم
        فقط الان می تونم بگم که از نظر فیزیک سفر به گذشته و آینده ممکنه و دلایل علمی هم داره
        یه چیزی می گم نترسین ها :surprised: :surprised: :surprised: :surprised:
        اگه شبه الان مطلب رو نخونید که خوابتون نمی بره :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

.
        .
        .
        .
        .
        ولی اصلا بعید نیست که ما از آینده دور به این زمان اومده باشیم و اطلاعات ما هم در سیاه چاله مفقود شده باشه و بخشی از اطلاعات هم در فضا معلق شده باشه
        این موضوع پیش بینی آینده رو سخت می کنه
        اما ممکنه این چیزایی که ادم یادش میاد مربوط به اطلاعات آینده ای باشه که هنوز سیاه چاله ای که در آینده میاد اونا رو نبلعیده باشه (این حرف هایی که می زنم همه علمی هست و پشت سرش کلی فرمول و دانشمند فیزیک محض خوابیدن :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted
        اگر اطلاعات بیشتر می خوایین بگید تا با ذکر سند و منابع معتبر فیزیکی توضیح بدم و اگر خشتون نیومده که هیچی !!!! :angry: :angry: :angry: :angry: :angry:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mmh1
          ولی اصلا بعید نیست که ما از آینده دور به این زمان اومده باشیم و اطلاعات ما هم در سیاه چاله مفقود شده باشه و بخشی از اطلاعات هم در فضا معلق شده باشه
          این موضوع پیش بینی آینده رو سخت می کنه
          اما ممکنه این چیزایی که ادم یادش میاد مربوط به اطلاعات آینده ای باشه که هنوز سیاه چاله ای که در آینده میاد اونا رو نبلعیده باشه (این حرف هایی که می زنم همه علمی هست و پشت سرش کلی فرمول و دانشمند فیزیک محض خوابیدن :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted
          اگر اطلاعات بیشتر می خوایین بگید تا با ذکر سند و منابع معتبر فیزیکی توضیح بدم و اگر خشتون نیومده که هیچی !!!! :angry: :angry: :angry: :angry: :angry:
          نیکی و پرسش؟؟؟ :rolleyes:
          وقتی دیگران به تو حسادت میکنند چه مفهومی دارد؟

خیلی ساده! یعنی این که تو دو قدم از آنها جلوتری پس به راهت ادامه بده.

دیدگاه

سلام
            خیلی از نوشته ها رو نخوندم . به نظر من این ربطی به حافظه و مسائل فیزیک نداره .
            بارها برای من اتفاق افتاده .
            یادم هست در نوجوانی داخل کوچه با دوستم توپ بازی می کردیم که ناگهان دوستم توپ را شوت کرد و به در همساده خورد ناگهان اتفاقات بعدی بیادم اومد که همونجا به دوستم گفتم وایستا توپ الان میره اونجا و بعد مامانم میاد و میگه بیا ناهار حاضره که هنوز حرفم تموم نشده بود مادرمدر را باز کرد و این اتفاق افتاد و دوستم حاج و واج منو نگاه می کرد .
            اگر این موضوع به حافظه کوتاه مدت و بلند مدت ربط داشته باشه نباید اختلاف چند ثانیه ای رخ بده . پس ربطی نداره
            به نظر من این موضوع ریشه در خواب هایی است که در گذشته دیده ایم و واز یاد برده ایم . شاید نوعی پیش گویی باشه با این تفاوت که پیشگو بعد از اینکه از خواب بلند میشه اتفاقات آینده رو میگه ولی این مورد با توجه به اینکه در هنگام برخاستن از خواب ، خواب دیده شده از یادمان رفته بخاطر نمی آوریم و در آینده با دیدن اولین صحنه بیادمان می آید .
            من خودم خیلی کم پیش میاد خواب بینم و شاید هم می بینم و یادم میره و بعد ......

دیدگاه

دوستان
              اکثر مسایلی که مطرح شد با "نظریه ریسمانها" در فیزیک قابل توضیح هست. البته نظریه پیچیدا هی هست و درک کامل اون مستلزم دونستن پیش زمینه های زیادی در علم فیزیک هست. من خودم یکم ازش خوندم هنگ کردم :eek:

یه سرچ بزنید کلی مطلب ازش پیدا میکنید.
              کلیت نظریه میگه که جهان از یه تعداد ریسمان تشکیل شده که این ریسمان ها از انرژی هستند و فقط چیزی مثل روح میتونه از این ریسمانها عبور کنه و به یه ریسمان دیگه بره و .... (بقیش رو یادم نیست :nerd

دیدگاه

تو این لینک توضیحاتی در مورد نظریه ریسمانها داده شده :
                http://www.hupaa.com/200000000000027...86%D9%87%D8%A7

دیدگاه

برای من هم پیش اومده !
                  اتفاقاتی که فکر می کنم قبلا دیدمشون
                  چون من گدایی بی نشان مشکل شود یاری چنان
                  سلطان کجا عیش نهان با رند بازاری کند...
                  [حافظ]

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                  X