اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

اتصالات لوله های سبز!

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

اتصالات لوله های سبز!

سلام
    دوستان کسی اطلاعی داره که اتصالات و نصب شیر الات و زانویی و خود لوله ها چطوری انجام میشه! ؟اگه عکسی سایتی هم میشناسید که تصویری نشون داده باشه معرفی کنید خیلی متشکر خواهم بود!
    به این فکر کنید که قسمتی از جایی رو باید خودم لوله کشی کنم و میخوام با لوله سبز خودم انجامش بدم ولی نمیدونم اتصالات و لوله ها چطوری هست!

پاسخ : اتصالات لوله های سبز!

سلام
    به وسیله حرارت وصل میشه که وسیله ای داره که معروفه به اتو لوله ...........

البته یک مدل دیگه هم هست که بیشتر برای آب گرم و شوفاژ استفاده میشه چون داخلش ورق آلومینیوم داره که فقط بایدونه چار فرانسه قطعات به هم وصل میشه درواقع حالت مهره ماسوره داره
    کسی که به کشورش به درستی خدمت کند،نیازمند تکیه به خاطره ی گذشتگانش نخواهد بود
    ولتر

دیدگاه

ممنون جناب deremel400 !
      من خودم میخوام این کار رو انجام بدم و ابزار های معمولی دارم نه خاص این کار! به نظرتون میتونم اتصالات رو خودم متصل کنم!؟

دیدگاه

وظیفه است عزیز

اگه اتو ندارید و قصد خریدش هم ندارید(زیاد گرون نیست حدود 50تومنه)بهتر از همون مدل لوله های مهره ماسوره یا لوله هایی که مثل کوپلینگ تو هم فیت میشه استفاده کنید ...من هم تجربه حرفه ای تو این کار ندارم چند مورد برای راه افتادن کار خودم یدونه اتو خریدم و انجام دادم اما اون مدلهای بدون اتو هم خوبه فقط فکر کنم یک مقدار گرون تر باشه چون لایه هاش بیشتره و آلومینیوم داره در کارهای کوچیک قیمتش زیاد تفاوت نداره
        ولتر

دیدگاه

شرمنده میکنید! :redface:
          نه من قصد خرید اتو و این چیزا رو ندارم ولی متاسفانه مجبور شدم خودم دست به کار بشم و یه قسمتی رو لوله کشی کنم! فردا برم از این نوع چفت و بست دارش بگیرم!

دیدگاه

سلام دوست عزیز
            میتونی از سایت زیر استفاده کنی
            اگه اطلاعاتی خواستی بگو من در اختیار بزارم
            http://www.sgpco.com/
            هر گاه خداوند تو را به لبه پرتگاه هدایت کرد به خدا اطمینان کن،یا تو را از پشت خواهد گرفت یا به تو پرواز کردن خواهد آموخت.

دیدگاه

ممنونم اقای ehsanarn!
              من میخوام چند متر جا رو خودم لوله کشی کنم ولی نمیخوام برم اتو و سایر لوازم خاص این کار رو بگیرم و اصلا کارم این چیزا نیست!
              حالا میخوام بدونم میتونم با این لوله ها به راحتی این کار رو انجام بدم ؟ چون بریدنشون کاری نداره فقط متصل کردن اتصالات برام سواله؟! مثلا اتصال زانویی و انشعاب! و شیرالات! بدون اتو امکان این کار هست؟!

دیدگاه

بدون اتو نمیشه کار کرد.باید یه اتوی از یکی قرض بگیری
                یا این که از لوله های نیوپایپ استفاده کنی که هزینه بالاتری میبره.
                اگه خواستی راجب فاصله ها شیرها و سیستم کلی برات یک سری توضیحات بدم
                اما اول بهتر هست تصمیم نوع لوله را بگیری
                یه چیز دیگه هم هم هست لوله زیر کار ست یا روکار؟؟نوع اب سرد یا گرم؟؟
                هر گاه خداوند تو را به لبه پرتگاه هدایت کرد به خدا اطمینان کن،یا تو را از پشت خواهد گرفت یا به تو پرواز کردن خواهد آموخت.

دیدگاه

اتو بالای 100 هزار تومن شده !

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ehsanarn

اگه خواستی راجب فاصله ها شیرها و سیستم کلی برات یک سری توضیحات بدم
                    کار خیر و پرسش ؟؟؟؟؟؟؟افراد دیگری هم استفاده می کنند
                    ولتر

دیدگاه

ممنونم از دوستان!
                      درسته اتو رو پرسیدم گفت 140!!
                      کار روکار و اب گرم هست! ممنون میشم تجربیاتتون رو درصورت تمایل و داشتن فرصت در اختیار من و دوستان قرار بدید!
                      اینطوری که از قیمت نیوپایپ و متعلقاتش و خود اتو معلوم شد! قصد دارم از یکی از اشنایان اتو قرض بگیرم! ببینم چی میشه!

دیدگاه

دوستان عزیز
                        شیر توالت از کف زمین حدود 45 تا 50 سانتی متر.
                        برای شیر آشپزخانه اگه نوغ معمولی باشه 1متر از کف زمین
                        اگه از نوع تو کاسه ای باشه حدود 50 سانتی متر
                        برای شیر مخلوط هم فاطله دو بوشن از وسط رزوه 15 سانتی متر از همدیگر
                        برای محل نصب ابگرم کن هم فطله بین دو بوشن از وسط رزوه 12 سانتی متر
                        برای جهت اب گرم و سرد تو شیر مخلوط هم
                        اب گرم سمت چپ و اب سرد هم سمت راست
                        باز هم سوالی بود در خدمت هستم

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                        X