اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

انواع چسبها

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : انواع چسبها

بهترین روش اتصال پلکسی اگر نخواهید از چسب آکواریوم استفاده کنید همین ماده کلروفرم هست که درقدیم ماده بیهوشی بوده وسایل آزمایشگاهی ها می فروشند این ماده چسب هم نیست حلال پلکسی هست و بعد حل خشک میشه و پلکسی خیلی تمیز می چسبه بدون هیچ اثری ................کلروفرم را نباید زیاد روی کار بریزید داخل یدونه قطره چکان می ریزید و در محل اتصال یک قطره می ریزید موقع استفاده هم باید تهویه مناسب باشه اگر نه بی هوش می شوید

یک تجربه هم که برام 70هزار تومن :cry: :cry: آب خورده به دوستان بدم: :angry:

پلی اتیلن با هیچ چسبی نمی چسبه به جز یک چسب مخصوص که گرمی 15تا20هزار تومن قیمتشه oo: oo: :eek:
    کسی که به کشورش به درستی خدمت کند،نیازمند تکیه به خاطره ی گذشتگانش نخواهد بود
    ولتر

دیدگاه

نوشته اصلی توسط deremel400
      بهترین روش اتصال پلکسی اگر نخواهید از چسب آکواریوم استفاده کنید همین ماده کلروفرم هست که درقدیم ماده بیهوشی بوده وسایل آزمایشگاهی ها می فروشند این ماده چسب هم نیست حلال پلکسی هست و بعد حل خشک میشه و پلکسی خیلی تمیز می چسبه بدون هیچ اثری ................کلروفرم را نباید زیاد روی کار بریزید داخل یدونه قطره چکان می ریزید و در محل اتصال یک قطره می ریزید موقع استفاده هم باید تهویه مناسب باشه اگر نه بی هوش می شوید

یک تجربه هم که برام 70هزار تومن :cry: :cry: آب خورده به دوستان بدم: :angry:

پلی اتیلن با هیچ چسبی نمی چسبه به جز یک چسب مخصوص که گرمی 15تا20هزار تومن قیمتشه oo: oo: :eek:
      به من بگو رو مدار چی بریزم که مثل سنگ بشه و نه حلال داشته باشه و نه اصن کاریش بشه کرد
      ارزونم باشه:هه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط takesh
        به من بگو رو مدار چی بریزم که مثل سنگ بشه و نه حلال داشته باشه و نه اصن کاریش بشه کرد
        ارزونم باشه:هه
        من تجربه ای در این زمینه ندارم اما همین طور که یکی از دوستان گفته بود فکر نکنم روشی ارزان تر از چسب کاشی و سرامیک باشه ...............لاک ترانس پیچی هم هست اما نمی دونم قیمتش کمتر از رزین در بیاد یا نه و از طرفی برای خشک کردنش کوره نیاز داره .........

البته یک روش دیگه هم هست که بیشتر جنبه کار راه بنداز داره :biggrin:

مواد لازم یک عدد خانه مجردی -قابلمه به درد نخور ------مواد پلاستیکی تقریبا هم جنس به درد نخور
        مواد پلاستیکی را داخل قابلمه می ریزید و زیرشو پایین می کشید که نسوزه و ته نگیره بعد چند دقیقه تمام خونه را بوی گند بر می داره (برای همین خونه باید مجردی باشه)تا پلاستیک آب شد بردو می برید داخلش و در میارید صبر می کنید تا خشک بشه
        کسی که به کشورش به درستی خدمت کند،نیازمند تکیه به خاطره ی گذشتگانش نخواهد بود
        ولتر

دیدگاه

بهتره یه سری هم به سیم لاکی فروشهای لاله زار بزنید و ازشون سراغ پلی استر رو بگیرید
          سریع
          محکم
          عمری!
          :biggrin:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط deremel400
            مواد لازم یک عدد خانه مجردی -قابلمه به درد نخور ------مواد پلاستیکی تقریبا هم جنس به درد نخور
            مواد پلاستیکی را داخل قابلمه می ریزید و زیرشو پایین می کشید که نسوزه و ته نگیره بعد چند دقیقه تمام خونه را بوی گند بر می داره (برای همین خونه باید مجردی باشه)تا پلاستیک آب شد بردو می برید داخلش و در میارید صبر می کنید تا خشک بشه
            خسته نباشی اینکاری که گفتی من بچه بودم باهاش دبه های ترشی خونمون رو که سولاخ میشد بازسازی میکردم اصنم جالب نیست چون به مدار نمیچسبه و بلند میشه
            ---------------------
            تو راهی برای مات کردن شیشه بلدی ؟جوری که اکثر نور رو رد کنه و از طرفی ارزون باشه
            کسی میتونه کمک کنه یه آماری بگیره برام
            من میخاستم از این اسپری ها بگیرم ولی هر مترمربع 3000تومن تموم میشه که خیلی گرونه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط takesh

تو راهی برای مات کردن شیشه بلدی ؟جوری که اکثر نور رو رد کنه و از طرفی ارزون باشه
              کسی میتونه کمک کنه یه آماری بگیره برام
              من میخاستم از این اسپری ها بگیرم ولی هر مترمربع 3000تومن تموم میشه که خیلی گرونه
              میتونید یه ورق سمباده بگیرید و روشو سمباده بکشید
              اگر از سمباده 180 پشت آبی (مال رنگ کاری ساختمون) استفاده کنی نتیجه میگیری
              ارزون هم تموم میشه
              منتها شاید یکدست نشه(کمی قلق داره)

دیدگاه

نوشته اصلی توسط damola
                میتونید یه ورق سمباده بگیرید و روشو سمباده بکشید
                اگر از سمباده 180 پشت آبی(مال رنگ کاری ساختمون) استفاده کنی نتیجه میگیری
                ارزون هم تموم میشه
                منتها شاید یکدست نشه(کمی قلق داره)
                یعنی سخت میشه یا نوع نرم میشه؟
                اتفاقا به اینم فکر کردم برم یدونه از این کله سمباده ای ها بگیرم ببندم رو دریل ثابت و دیگه ردیفه ولی از همینش ترسیدم که نکنه اکثر نور رو رد نکنه(یه مدل دیدم تو حسن آباد شبیه پارچه بود )
                گفتم ببینم کسی چیزی امتحان کرده که خیلی خوب نتیجه گرفته باشه؟
                بعضی هام میگن سیلر یا کیلر که نقاشای ماشین استفاده میکنن هم مات میکنه؟راسته؟کسی امتحان کرده؟

دیدگاه

کیلر شفافه و برا براق کردن رنگ استفاده میشه
                  بعید میدونم برای این جواب بده
                  سمباده 180 یه چیزی تو مایه های معموله
                  مثلا 60 خیلی زبره و 1500 نرم
                  180 کارتو راه میندازه
                  اگر صفحه سمباده بگیری بندی به دریل هم جواب میده منتها اگر یک لحظه دستت بلغزه یا زیاد نگهش داری چال و چوله میشه و زیاد جالب در نمیاد
                  شما همون ورق رو بگیر و رو یه تیکه شیشه تست کن
                  خرجش 1500 تومنه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط damola
                    کیلر شفافه ...
                    گیر و رو یه تیکه شیشه تست کن
                    خرجش 1500 تومنه
                    آخه شیشه من صاف نیست که-محدب و مقعره
                    یاباید از این سنگ سمباده ها که کلشون گرده(اسمشو نمیدونم) بگیرم که اونو نمیدونم چطور شماره میزنن
                    یا از این نوار پارچه ای ها باشه
                    که بر قضا با هیچ کدومش تا حالا کار نکردم نمیدونم
                    راستی اینا شیشه رو خراب نمیکنه؟که مثلا دیگه نور رو کم رد کنه و زیادی کدر بشه؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط takesh
                      خاب نداری مگه تو :mrgreen:
                      :redface:
                      خودت چطور؟! :mrgreen:
                      [br /][hr]http://pcenter.ir[hr][br /]

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                      X