اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

علت علمی و دقیق میرایی امواج صوتی چیست ؟

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : علت علمی و دقیق میرایی امواج صوتی چیست ؟

نوشته اصلی توسط محمد میرزا نمایش پست ها
    یکی از دوستان پیشنهاد کردن برای تبخیر بیشتر از وکیوم کردن مخزن استفاده کن، میگفت اینکار یک مزیت دیگه هم داره اونم اینه که کاهش فشار روی مایع به امواج اولتراسونیک ایجاد شده توسط پیزو اجازه میده مسیر بیشتری رو در مایع طی کنن و راحت تر به سطح برسن.
    درسته؟ و اگر هست چقدر میتونه موثر باشه؟ آخه ارتفاع مایع روی سطح پیزو تو این پروژه تقریبا هفتاد سانته در حالیکه امروز داشتم با چندتا از تولید کننده ها تو سایت علی بابا چت میکردم و اونها می گفتن اگر ارتفاع به ۹ سانت برسه اصلا تبخیر انجام نمیشه! گفتم حتی اگر فرکانس رو تغییر بدیم؟ گفتن نمی دونیم والا
    80 میلیمتر نیست؟ چه خبر 80 سانت دوست عزیز این چه پروژه ای هست.وکیوم برای تبخیر گرمایی تاثیر زیادی داره ولی پیزو باید امتحان کنید که مشکلات و هزینه خاص خودش داره.فکر کنم برای 90 سانت باید پیزو هم خودتون بسازید البته اگه بشه.بازم نظر اساتید اینجا مهم.ولی به نظر من نمیشه با پیزو معمولی

دیدگاه

اره ۸۰ سانته، در مورد علت اصلی تاثیر وکیوم روی تبخیر گرمایی در واقع کاهش فشار روی مایع و سهولت فراریت مولکولهای آب هست، حالا سوال اینجاست آیا این کاهش فشار فشار میتونه روی سهولت انتشار موج ناشی ازنوسانگر پیزو هم تاثیر گذار باشه؟

راستی شما گفتین خودم پیزو رو بسازم؟ ممکنه یکم بیشتر بگین چه ملاحظات و فرمولهایی داره؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط محمد میرزا نمایش پست ها
        اره ۸۰ سانته، در مورد علت اصلی تاثیر وکیوم روی تبخیر گرمایی در واقع کاهش فشار روی مایع و سهولت فراریت مولکولهای آب هست، حالا سوال اینجاست آیا این کاهش فشار فشار میتونه روی سهولت انتشار موج ناشی ازنوسانگر پیزو هم تاثیر گذار باشه؟

راستی شما گفتین خودم پیزو رو بسازم؟ ممکنه یکم بیشتر بگین چه ملاحظات و فرمولهایی داره؟
        برای پیزو کاهش فشار نمیدونم تاثیر داره یا نه.ساخت پیزو هم که اصلا اطلاعاتی ندارم

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
        X