اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

تولید برق با استفاده از جاذبه ی زمین

Collapse
این موضوع بسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : تولید برق با استفاده از جاذبه ی زمین

نوشته اصلی توسط مجتبی صاحبی
    من خیلی سعی کردم اما واقعا عملی نیست به هیچ عنوان نمی تونه بچرخه متاسفانه فیلمهای توی نت همه سرکاری هستن ما که این تجربه و آزمایش برامون 80 تومن آب خورد ولی در عوض تجربه ی خیلی خوبی بود نمونه ی بزرگش رو برداشتم و می خوام به عنوان یک توربین باد ازش استفاده کنم ممنون بابت راهنمایی های دوستان
    جناب صاحبی این داستان هم شبیه مثلث برمودا و بشقاب پرنده ها و آدم فضایهاست.
    خرافات تمومی نداره خرافات میتونه در تمام امور زندگی حتی علم نفوذ کنه وقتی انسان
    خودش رو گول بزنه دیگه فقط خدا میتونه هدایتش کنه.
    حدود 15 سال پیش یکی ازم خواست دستگاه فلزیاب بسازم منم براش ساختم از نوع PI
    دو سال بعد چند نفر ادعا میکردن بهترین دستگاه فلزیاب دستساز رو دارن که یک انگلیسی
    ساخته گفتن میتونی از روش برامون کپی کنی وقتی دیم گفتم این ساخت خودمه چیز
    خیلی کار درستی هم نیست هر چی گفتم نتونستم ثابت کنم نزدیک بود به اتهام دروغ گفتن
    یه کتک مفصل هم بخورم اونها باورهایی در موردش داشتن که دهانم باز مونده بود .

اگر شاد بودی آرام بخند تا غم بیدار نشود

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Ghasede del
      جناب صاحبی این داستان هم شبیه مثلث برمودا و بشقاب پرنده ها و آدم فضایهاست.
      خرافات تمومی نداره خرافات میتونه در تمام امور زندگی حتی علم نفوذ کنه وقتی انسان
      خودش رو گول بزنه دیگه فقط خدا میتونه هدایتش کنه.
      حدود 15 سال پیش یکی ازم خواست دستگاه فلزیاب بسازم منم براش ساختم از نوع PI
      دو سال بعد چند نفر ادعا میکردن بهترین دستگاه فلزیاب دستساز رو دارن که یک انگلیسی
      ساخته گفتن میتونی از روش برامون کپی کنی وقتی دیم گفتم این ساخت خودمه چیز
      خیلی کار درستی هم نیست هر چی گفتم نتونستم ثابت کنم نزدیک بود به اتهام دروغ گفتن
      یه کتک مفصل هم بخورم اونها باورهایی در موردش داشتن که دهانم باز مونده بود .
      در هر صورت ممنون که کمک کردید من این رو تست کردم که ثابت شد خیلی از این چیزها و اختراعات عجیب و غریب که هیچ جور با عقل جور در نمی یاد چیزی جز کلک نیست ممنون
      قم الکترونیک

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sami222
        شاید دیدن این فیلم خالی از لطف نباشه

http://host10.aparat.com//public/user_data/flv_video_new/112/f4c50f6d2590bac9cbd7dedb3b466a35335297.mp4
        توی این فیلم چیزی که بهش اشاره نشده جریان و یا توان مصرفی و تولیدی موتور هاست درسته که ولتاژ بیشتری داریم تولید می کنیم اما نمی تونیم جریان زیادی از اون دینام بگیریم در کل جریان موتور بزرگتر هم بیشتر هست و توی این فیلم در اصل داریم انرژی الکتریکی رو به مکانیکی و دوباره به الکتریکی بر می گردونیم و این وسط یه توانی هدر میره که توی شفت موتور و تسمه ها و... داره هدر میره و کار بیهوده ای هست
        قم الکترونیک

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sami222
          شاید دیدن این فیلم خالی از لطف نباشه

http://host10.aparat.com//public/user_data/flv_video_new/112/f4c50f6d2590bac9cbd7dedb3b466a35335297.mp4
          با درود . . .
          یکی این بابارو بگیره!!!
          ولش کنی میره یه ترانس HV میزاره اونورش و میگه 30 ولت میدیم و چند هزار ولت میگیریم! oo:
          کلا توان و جریان و مابقی قضایا کشک! :biggrin:
          درد من تنهایی نیست؛ بلکه مرگ ملتی است که گدایی را قناعت، بی‏عرضگی را صبر، و با تبسمی بر لب این حماقت را حکمت خداوند می‏ نامند! "گاندی"

به دلیل وجود برخی مشکلات و بی احترامی ها این اکانت رو غیر فعال کردم. همیشه سر بلند باشید.
          بدرود . . .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط وحید نصیری
            با درود . . .
            یکی این بابارو بگیره!!!
            ولش کنی میره یه ترانس HV میزاره اونورش و میگه 30 ولت میدیم و چند هزار ولت میگیریم! oo:
            کلا توان و جریان و مابقی قضایا کشک! :biggrin:
            حالا نمی دونم این اقا کی بوده ولی الان به نظرم فکر کرده بزرگترین اختراع رو کرده :mrgreen:
            قم الکترونیک

دیدگاه

خوب دوستان شاید خنده دار باشه ولی منم میگم احتمال ساخت همچین چیزی هست! چند درصدهم احتمال بدین بشه ارزش ساخت داره!
              این فیلم زیر خیلی بهتر از قبلیه و طرف خارجیه و داره یه کار جالب انجام میده چون منم دوره هنرستان دنبالش رفتم ولی اونوقت هنوز اینقدر دستوبالم باز نشده بود و کمی امکانات بیداد میکرد اگه این هم درست باشه!!!

http://host3.aparat.com//public/user_data/flv_video_new/149/9303f49042e9b70cefd45eae52c118c8445473.mp4
              در جهان هرگز مشو مدیون احساس کسی - تا نباشد رایگان مهرت گروگان کسی
              گوهر خود را نزن بر سنگ هر ناقابلی - صبر کن پیدا شود گوهر شناس قابلی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sami222
                خوب دوستان شاید خنده دار باشه ولی منم میگم احتمال ساخت همچین چیزی هست! چند درصدهم احتمال بدین بشه ارزش ساخت داره!
                این فیلم زیر خیلی بهتر از قبلیه و طرف خارجیه و داره یه کار جالب انجام میده چون منم دوره هنرستان دنبالش رفتم ولی اونوقت هنوز اینقدر دستوبالم باز نشده بود و کمی امکانات بیداد میکرد اگه این هم درست باشه!!!

http://host3.aparat.com//public/user_data/flv_video_new/149/9303f49042e9b70cefd45eae52c118c8445473.mp4
                سیم برق دوم از قسمت داخلی نبشی که بعنوان پایه میز استفاده شده عبور داده شده
                این که حقه ساده ای بود :biggrin:

دیدگاه

آقای صاحبی من پیشنهاد می کنم این لینک رو ببینید
                  این هم آزمایش کنین :mrgreen: :job:
                  http://topmagneticgenerator.com/Blog/magnetic-generator-videos.html
                  تعمیرات پاور
                  تعمیرات لپ تاپ
                  تعمیرات موبایل
                  تعمیرات مانیتور

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Hesam.time
                    آقای صاحبی من پیشنهاد می کنم این لینک رو ببینید
                    این هم آزمایش کنین :mrgreen: :job:
                    http://topmagneticgenerator.com/Blog/magnetic-generator-videos.html
                    اصولآ میدونید این حقه ها در سایت های خارجی چرا اینقدر زیاده این اشخاص چون اعتقاد راسخ دارن که میتونن به نتیجه برسن
                    بعد از یه مدت که دیگه نمی تونن هزینه آزمایشاتشون رو تامین کنن دست به این حقه ها میزنن تا بتونن برای ادامه کارهاشون
                    اسپانسر پیدا کنن یا از کمک های مردم علاقمند به محیط زیست بهرمند بشن برای همینه که هنوز یک نمونه دست کسی نمیشه
                    دید اما تا دلتون بخواد فیلم تو نت پر هست.

دیدگاه

به همون میزانی که یه گوی هنگام پایین اومدن انرژی تولید میکنه که گوی دوم برای بالا رفتن مصرف میکنه ! اگه تلفات و اصطکاک رو هم کم کنیم دیگه اصلا این کار عملی نمیشه چه برسه به اینکه بخواد به یه چیز دیگه انرژی بده . مثل اینکه قانون پایستگی انرژی رو پاک یادتون رفته .

دیدگاه

دوست عزیز ایجاد کننده تاپیک همچین تاپیکی داشتیم و نیازی نبود تاپیک جدیدی ایجاد کنید http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=52622.375
                        هر چند که همون یه دونش هم اضافه هست ...
                        دیگه انقدر بحث های الکی میکنن موافقان این دستگاه ها ادم لجش میگیره همچین تاپیک هایی رو میبینه
                        با سپاس

دیدگاه

نوشته اصلی توسط علی علی پور ریکنده
                          دوست عزیز ایجاد کننده تاپیک همچین تاپیکی داشتیم و نیازی نبود تاپیک جدیدی ایجاد کنید http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=52622.375
                          هر چند که همون یه دونش هم اضافه هست ...
                          دیگه انقدر بحث های الکی میکنن موافقان این دستگاه ها ادم لجش میگیره همچین تاپیک هایی رو میبینه
                          با سپاس
                          سلام
                          جناب علی علی پور ریکنده این تاپیک که به نتیجه رسید جناب صاحبی ثابت کردن با جاذبه نمیشه موتور بدون سوخت ساخت
                          حدود 100 تومنی هم هزینه کردن ببینید اگر مدعی دیگه ای نداره قفلش کنید یا حذفش کنید تا راحت بشیم لجمون نگیره :mrgreen:
                          تا انشا الله اون یکی تاپیک هم به همین سرنوشت دچار بشه

دیدگاه

قفلش کنید اما حذف نکنید تا عبرت بشه که همچین چیزی غیر ممکنه و هزینه بی خودی انجام ندن
                            قم الکترونیک

دیدگاه

دوستان چرا بیخودی جو میدین و میخواید جلوی کارو بگیرید؟
                              بذارین تایپیک روال عادی خودشو طی کنه و هرکسی هر چیزی که مدنظرشه و دوست داره بنویسه و ایدشو ارایه بده سوالاتشو بپرسه و ... نه اینکه جلویشو بگیرین و جلوپاش سنگ بندازین!
                              در جهان هرگز مشو مدیون احساس کسی - تا نباشد رایگان مهرت گروگان کسی
                              گوهر خود را نزن بر سنگ هر ناقابلی - صبر کن پیدا شود گوهر شناس قابلی

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X