اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مخترع ایرانی ماشین زمان: با «انیشتین» و «نیوتن» مشکل شخصی دارم!

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : مخترع ایرانی ماشین زمان: با «انیشتین» و «نیوتن» مشکل شخصی دارم!

نوشته اصلی توسط Ebi SMPS
    سلام.
    معادلهٔ شرودینگر

معادله شرودینگر، معادله ای است که چگونگی تغییر حالت کوانتومی یک سامانه فیزیکی با زمان را توصیف می کند. این معادله در اواخر سال 1925 فرمول بندی شد و در سال 1926 به وسیله فیزیکدان اتریشی اروین شرودینگر منتشر گردید. در مکانیک کلاسیک، معادله حرکت قانون دوم نیوتن است و فرمولبندی های معادل آن، معادله اویلر-لاگرانژ و معادله هامیلتون هستند. در همه این فرمول بندی ها، برای حل حرکت یک سیستم مکانیکی و پیشگویی ریاضی اینکه سامانه در هر زمان پس از شرایط و پیکربندی های اولیه سیستم چه حالتی خواهد داشت، استفاده می شوند. در مکانیک کوانتومی حالت آنالوگ قانون نیوتن معادله شرودینگر برای یک سامانه کوانتومی، معمولاً اتم ها، مولکولها، ذرات ریز اتمی (آزاد، بسته، موضعی) است. این معادله یک معادله جبری ساده نیست ولی (عموماً) یک معادله دیفرانسیل جزئی خطی است. معادله دیفرانسیل شامل تابع موج برای سیستم است. همچنین حالت کوانتومی یا بردار حالت نامیده می شود. در تفسیر استاندارد از مکانیک کوانتومی، تابع موج کاملترین توضیحی است که می توان در مورد یک سامانه فیزیکی داد. راه حل های معادله شرودینگر نه تنها سامانه های مولکولی، اتمی و ریز اتمی را توصیف می کند بلکه سیستم های ماکروسکوپی، حتی کل جهان را نیز توصیف می کنند.
    منبع:http://fa.wikipedia.org/wiki/%D9%85%D8%B9%D8%A7%D8%AF%D9%84%D9%87_%D8%B4%D8%B1% D9%88%D8%AF%DB%8C%D9%86%DA%AF%D8%B1
    ودومی
    -معادله مستقل از زمان

معادله مستقل از زمان شرودینگر پیش بینی می کند که توابع موج می توانند امواج ایستاده تشکیل دهند که حالتهای ثابت نامیده می شوند. (همچنین به عنوان اربیتال در اربیتالهای اتمی یا مولکولی نامیده می شوند.) این حالت ها به نوبه ی خود مهم هستند. علاوه بر این اگر این حالت های پایا دسته بندی و تفهیم شوند، حل معادله مستقل از زمان شرودینگر برای هر حالت آسان تر می شود. معادله مستقل از زمان شرودینگر حالت های پایا را توصیف می کند. (این معادله فقط زمانی استفاده می شود که خود هامیلتونی وابسته به زمان نیست.)

معادله مستقل از زمان شرودینگر(عمومی)

.E\Psi=\hat H \Psi

همان منبع.
    ودر اخر:

-مفاهیم

معادله شرودینگر و روش های آن شامل یک موفقیت در تفکر فیزیک شد. این معادله در نوع خود اولین بود و راه حل های آن منجر به خاصیت های غیر معمول و غیر منتظره ای برای زمان شد.

همان منبع.
    در ضمن عدم امکان اندازه گیری همزمان مکان وسرعت ذره به اصل عدم قطعیت برمیگرده که شامل تمام اندازه گیری های فیزیکی میشود. اون هم ناشی از ثابت پلانکه.
    وبعد....
    سالهاست که بزرگترین بانکهای بین اللمللی ازطریق سرمایه گذاری در فارکس وبا همین نرم افزارهای پیش گو! میلیاردها سود به جیب میزنن وما................هنوز اندر تمسخر یکدیگه ایم.
    موفق باشید.
    ببین عزیز من درومدی گفتی
    نوشته اصلی توسط Ebi SMPS
    دوستان عزیز بهتر نبود یک بار دیگه اون مصاحبه رو میخوندین ولی با دقت بیشتر!
    گفتیم همچین چیزی که شما میگی نیس! با دلیل با مدرک

ولی شما همچنان حاضر نیستی یه بار همون مصاحبه رو با دقت بخونی و همچنان من نمیفمم چرا گیر دادی به معادلیه شرودینگر؟! معادلیه ی پرتابه هم مسیر یه ذره رو میتونه در هر لحظه پیدا کنه ! خوب که چی ؟! بیام با اونم آینده رو پیشبینی کنیم؟!
    لطفا از استفاده از کلمه ی " پیش گویی" برا یه فرمول فیریک پرهیز کنین . تن خیلیا رو می لرزونه ! پیشگوییو بسپرید به رمال ها! :NO: حالا کاری ندارم این حرفا مال ویکی پدیاس که ملوم نیس کی سر همش کرده !
    این چیزاییم که شما تو 2 تا صفه خوندی به نظرت جالب اومده، ما با 2 تا کتاب خوندیم و خون دل خوردیم پاس کردیم !

در مورد آخر هم ما یه استادی داشتیم تو کوانتوم کتاب تالیف کرده بود کلی مقاله داشت ... اگه یکی جلوش یه حرفی میزد یه اپسیلون از تعریف دقیقش فاصله داشت یه کاری باهاش میکرد دیگه ندونسته یه چیزی پرت نکته از خودش! مسخره کردن ندیدی !!!
    پشت به کنکور ، رو به سربازی...

دیدگاه

سلام.
      مرحوم اینشتین دایما میگفت" خداوند با جهان تاس بازی نمیکند"نگو بخاطر این پیش گویی بوده هیچکس هم حرفش رو قبول نمیکرد.اخه تعداد اعضای انجمن فیزیک کوانتوم بیشتر از 30 نفر بودندواینشتین 1نفر!(گربه معروف شرودینگر هم بخاطر همین مسایل بدنیا اومد!)
      اینکه اون مخترع چی رو سرهم کرده تا بتونه پیش گویی کنه یا یکی رو به اینده بفرسته زیاد مهم نیست.ولی این رو هم بدونید که در زمان جنگ جهانی دوم
      نیروی دریایی امریکا بکمک نظریه میدان اینشتین و همکاری نیکلاتسلا تونست یک کشتی جنگی رو ناپدید کنه و اون رو چند کیلومتر اونطرف ظاهر کنه.
      این آزمایش به "آزمایش فیلادلفیا "و همچنین پروژه "نامرِِِیی سازی"معروف شد.البته بعد از مرگ اینشتین چند ازمایش دیگر هم توسط تسلا و توماس براون انجام شد.
      کتاب ازمایش فیلادلفیا وچند کتاب دیگردر ایران هم به چاپ رسید.
      مطالب جامع و منابع مربوط به این پدیده را در تاپیک بعدی بخوانیم.
      موفق باشید.
      من دریافته ام که ایده های بزرگ هنگامی به ذهن راه می یابند که اراده کنیم چنین ایده هایی را داشته باشیم. "چارلز چاپلین "

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Ebi SMPS
        سلام.
        مرحوم اینشتین دایما میگفت" خداوند با جهان تاس بازی نمیکند"نگو بخاطر این پیش گویی بوده هیچکس هم حرفش رو قبول نمیکرد.اخه تعداد اعضای انجمن فیزیک کوانتوم بیشتر از 30 نفر بودندواینشتین 1نفر!(گربه معروف شرودینگر هم بخاطر همین مسایل بدنیا اومد!)
        اصا نمی فمم منظورت چیه؟!!

نوشته اصلی توسط Ebi SMPS
        اینکه اون مخترع چی رو سرهم کرده تا بتونه پیش گویی کنه یا یکی رو به اینده بفرسته زیاد مهم نیست.
        چرا بابا خیلی مهمه ! اصا داستانم سر همین بود!
        خیلی خوبه که تا آخرش مثه یه مرد ! رو حرفت وایمیستی کوتا نمیای !

نوشته اصلی توسط Ebi SMPS
        ولی این رو هم بدونید که در زمان جنگ جهانی دوم
        نیروی دریایی امریکا بکمک نظریه میدان اینشتین و همکاری نیکلاتسلا تونست یک کشتی جنگی رو ناپدید کنه و اون رو چند کیلومتر اونطرف ظاهر کنه.
        این آزمایش به "آزمایش فیلادلفیا "و همچنین پروژه "نامرِِِیی سازی"معروف شد.البته بعد از مرگ اینشتین چند ازمایش دیگر هم توسط تسلا و توماس براون انجام شد.
        کتاب ازمایش فیلادلفیا وچند کتاب دیگردر ایران هم به چاپ رسید.
        مطالب جامع و منابع مربوط به این پدیده را در تاپیک بعدی بخوانیم.
        موفق باشید.
        اولا که هیچ ربطی به بحث ما نداره !
        در مورد پروژه ی فیلادلفیا قبلا زیاد بحث کردیم ! آقای وحید نصیری فک کنم بتونه توضیحات خوبی در مورد بحث بهتون بده :mrgreen: فک کنم تاپیکش مال ایشون بود

تا حالا n تا کتاب طالع بینی هندی و چینی و ... هم چاپ شده ! خوب که چی ؟! این دلیل میشه که هر چی توش نوشتن درس باشه؟! oo:
        پشت به کنکور ، رو به سربازی...

دیدگاه

این بنده خدا یک کلاهبردار ساده هست که در تبلیغات یک کم زیاده روی کرده . اسم غلط انداز شرکتش برای اینه از ادمهای ساده پول بگیره و اختراعشون رو با دادن گواهی مثلا ثبت کنه ولی قسمتش این بوده که در روزنامه های مشهور دنیا ادعایش بعنوان یک مدیر سازمان دولتی در کنار ادعاهای علمی و نظامی ایران چاپ و موجب ابروریزی بشه احتمال اینکه به این دلیل متحمل مهرورزی بشه زیاده .

دیدگاه

آدرس ایمیلی از این شخص دارید ؟ :angry:
            اگر داشتین پیام خصوصی بدین لطفا
            معلولیت محدودیت نیست

آنکس که عاجز از خلق لحظه هاست، معلول است. نه من...روح بلند آدمیت فراتر از هر معلولیتی است.

دیدگاه

ای کاش این تاپیک Unfollow داشت ... بیخیال بابا ...

دیدگاه

من که میدونم این تایپک آخر سر قفل میشه و بعد پاک!!!

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                X