اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ارتفاع سنجی مایعات

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : ارتفاع سنجی مایعات

شما میتونید از همچین مداری استفاده کنید.
    http://schematicdiagrams.net/simple-water-level-detector-circuit-diagram-using-ic-timer-555.html
    به مقایسه کننده هم نیاز ندارید مدار خیلی کم حجم میشه
    مهم نیست چه مدرکى دارید
    مهم این است که چه درکى دارید . . .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط میثم عزیزی
      شما میتونید از همچین مداری استفاده کنید.
      http://schematicdiagrams.net/simple-water-level-detector-circuit-diagram-using-ic-timer-555.html
      به مقایسه کننده هم نیاز ندارید مدار خیلی کم حجم میشه

ممنون
      ولی این مدار که توضیحات زیادی نداره

براتون مقدوره یه توضیحی در باره ش بدید
      ممنون میشم
      یا حسین غریب مادر
      توئی ارباب دل من
      یه گوشه چشم تو بسه
      واسه حل مشکل من

دیدگاه

توضیحات مدار تقریبا کامله چون چیز خیلی پیچیده ای نیست یک نوسانساز با ne555 هست که تا زمانی که مقاوت 1 کیلو متصل به پایه 7 به vcc متصل نباشه نوسانی نخواهیم داشت اگر پروب های a , b از طریق مایع به هم راه بدهند مدار شروع به نوسان میکند. فرکانس نوسان هم متناسب با مقادیر R1, R2, C1 و مقاومت بین دو پروب خواهد بود. تغذیه مدار 3 ولت در نظر گرفته شده که میتوان آنرا تغییر داد. خروجی 555 پایه 3 است که به یک بازر متصل شده میتوان برای کاهش صدای خروجی با یک مقاوت این پایه را به بازر متصل نمود.
        مهم نیست چه مدرکى دارید

دیدگاه

توضیحات مدار تقریبا کامله چون چیز خیلی پیچیده ای نیست یک نوسانساز با ne555 هست که تا زمانی که مقاوت 1 کیلو متصل به پایه 7 به vcc متصل نباشه نوسانی نخواهیم داشت اگر پروب های a , b از طریق مایع به هم راه بدهند مدار شروع به نوسان میکند. فرکانس نوسان هم متناسب با مقادیر R1, R2, C1 و مقاومت بین دو پروب خواهد بود. تغذیه مدار 3 ولت در نظر گرفته شده که میتوان آنرا تغییر داد. خروجی 555 پایه 3 است که به یک بازر متصل شده میتوان برای کاهش صدای خروجی با یک مقاوت این پایه را به بازر متصل نمود.
          بله ممنونم
          این لینکو یه نگاه میندازیدhttp://www.electronics-lab.com/blog/?p=1279
          یا حسین غریب مادر
          توئی ارباب دل من
          یه گوشه چشم تو بسه
          واسه حل مشکل من

دیدگاه

بله اینم مدار خوب و کم حجمیه ولی خب نیاز به یک برنامه ساده هم داره و از نظر هزینه ای هم بالاتره
            اگر شما بخواهید این روش رو انتخاب کنید مدارات متنوعی برای پیاده سازی خواهید یافت ولی باید
            به جنبه های عملی ان مانند کم حجم بودن و کم مصرف بودن و کاربری آسان آن توجه کنید. مثلا در
            مدار میکرو یک مزیت وجود دارد که زمانی که آب از حد لازم بالا آمد نیاز نیست بصورت ممتد آژیر بدهد
            و بعد از مثلا چند ثانیه میتوان آنرا قطع نمود. ولی با 555 این امکانات وجود ندارد. بهرحال جنبه های عملی
            و نیازهای پروژه را در نظر گرفته و مدار مناسب را انتخاب کنید.
            مهم نیست چه مدرکى دارید

دیدگاه

بله اینم مدار خوب و کم حجمیه ولی خب نیاز به یک برنامه ساده هم داره و از نظر هزینه ای هم بالاتره
              اگر شما بخواهید این روش رو انتخاب کنید مدارات متنوعی برای پیاده سازی خواهید یافت ولی باید
              به جنبه های عملی ان مانند کم حجم بودن و کم مصرف بودن و کاربری آسان آن توجه کنید. مثلا در
              مدار میکرو یک مزیت وجود دارد که زمانی که آب از حد لازم بالا آمد نیاز نیست بصورت ممتد آژیر بدهد
              و بعد از مثلا چند ثانیه میتوان آنرا قطع نمود. ولی با 555 این امکانات وجود ندارد. بهرحال جنبه های عملی
              و نیازهای پروژه را در نظر گرفته و مدار مناسب را انتخاب کنید.

واقعا ممنونم از توضیحاتتون
              خوب راستش از اون جایی که توی مهندسی پزشکی هزینه ی تمام شده برای خریدار هم مهمه
              ترجیح میدم که هزینه ش پایین باشه
              واینکه کم مصرف و کم حجم و قابل حمل هم باشه
              البته تو جیب هم جابشه(جدی عرض کردم)
              بلاخره برای استفاده ی روزانه ی یک فرد نابیناست
              بنا براین میخواستم یه tread ofداشته باشم ببینم کدوم راه رو از اول پیش بگیرم بهتره

واینکه آیا میونم بیشتر از کمک و راهنماییهاتون توی این تاپیک بهرمند بشم؟
              یا حسین غریب مادر
              توئی ارباب دل من
              یه گوشه چشم تو بسه
              واسه حل مشکل من

دیدگاه

خواهش میکنم ما همه اینجا هستیم که به همدیگه کمک و راهنمایی کنیم
                ولی کار اصلی رو باید خودتون انجام بدید.
                ببینید یک میکروکنترلر اگر بخوبی برنامه نویسی بشه به مراتب خیلی بهتره و خیلی امکانات به شما
                میده مثلا قطع شدن صدا بعد از یک مدت کم مصرف بودن( درصورت استفاده از مد SLEEP) و ..
                ولی کمی گرونتره شما اگه یک میکروی attiny مثلا استفاده کنید حدود 3 هزار تومنه فکر کنم
                و 555 در حدود 300 تومن و بقیه قطعات مانند قاب و باتری و .. در هردو مشترکند
                مهم نیست چه مدرکى دارید

دیدگاه

خواهش میکنم ما همه اینجا هستیم که به همدیگه کمک و راهنمایی کنیم
                  ولی کار اصلی رو باید خودتون انجام بدید.
                  ببینید یک میکروکنترلر اگر بخوبی برنامه نویسی بشه به مراتب خیلی بهتره و خیلی امکانات به شما
                  میده مثلا قطع شدن صدا بعد از یک مدت کم مصرف بودن( درصورت استفاده از مد SLEEP) و ..
                  ولی کمی گرونتره شما اگه یک میکروی attiny مثلا استفاده کنید حدود 3 هزار تومنه فکر کنم
                  و 555 در حدود 300 تومن و بقیه قطعات مانند قاب و باتری و .. در هردو مشترکند
                  ممنونم

بله
                  راستش این مدار کارش کاملا اتوماتیک نیست
                  با توجه به اینکه برای مصرف روزانه ی یه فرد نابینا قراره طراحی بشه
                  یعنی فرد نابینا با شنیدن یه آژیر سریع ریختن مایع رو قطع میکنه خودش
                  وحالا این میکرویی که میگید به نظرتون اینجا برای این استفاده و کاربرد محدود بازم لازمه؟
                  یا حسین غریب مادر
                  توئی ارباب دل من
                  یه گوشه چشم تو بسه
                  واسه حل مشکل من

دیدگاه

فرض کنید فرد نابینا مایع رو داخل لیوان میریزه و مدار شروع به آژیر میکنه در مدار 555 تا زمانی که سطح مایع پایین نیاد آژیر ادامه داره
                    همچنین موقع خوردن اون، مایع از لبه لیوان سرازیر میشه و ممکنه مدار آژیر رو دوباره تحریک کنه و آزیر به صدا در بیاد. که این دو مورد بنظر من
                    کمی آزار دهنده خواهد شد و بطرق نرم افزاری در روش میکروکنترلری قابل اصلاح خواهد بود.
                    مهم نیست چه مدرکى دارید

دیدگاه

فرض کنید فرد نابینا مایع رو داخل لیوان میریزه و مدار شروع به آژیر میکنه در مدار 555 تا زمانی که سطح مایع پایین نیاد آژیر ادامه داره
                      همچنین موقع خوردن اون، مایع از لبه لیوان سرازیر میشه و ممکنه مدار آژیر رو دوباره تحریک کنه و آزیر به صدا در بیاد. که این دو مورد بنظر من
                      کمی آزار دهنده خواهد شد و بطرق نرم افزاری در روش میکروکنترلری قابل اصلاح خواهد بود.
                      پس به نظر شما راه کار این هست که من با یه بر نامه ی میکرو مثلا یه فلیپ فلاپ حساس به لبه رو تحریک کنم که پالس بفرسته برای آژیر کشیدن بازر
                      و بعد از یک آژیر دیگه پالس صوتی قطع بشه
                      درسته؟
                      یا حسین غریب مادر
                      توئی ارباب دل من
                      یه گوشه چشم تو بسه
                      واسه حل مشکل من

دیدگاه

نیازی به فلیپ فلاپ نیست همه این کارها را خود میکرو انجام میده
                        الگوریتم کار به این صورته که مثلا یک پروب رو به زمین و یکی رو به یکی از پایه های میکرو میدیم . میکرو در مد sleep بوده و هر 1 ثانیه یکبار
                        پروبها را چک میکند و در صورت سنس مایع آژیر را به مدت مثلا 3 ثانیه فعال میکند و آنرا قطع میکند. و تا مدت 20 ثانیه به هیچ تحریک دیگری پاسخ نمیدهد.
                        بعد از این زمان مانند قبل به روال خود ادامه میدهد
                        مهم نیست چه مدرکى دارید

دیدگاه

نیازی به فلیپ فلاپ نیست همه این کارها را خود میکرو انجام میده
                          الگوریتم کار به این صورته که مثلا یک پروب رو به زمین و یکی رو به یکی از پایه های میکرو میدیم . میکرو در مد sleep بوده و هر 1 ثانیه یکبار
                          پروبها را چک میکند و در صورت سنس مایع آژیر را به مدت مثلا 3 ثانیه فعال میکند و آنرا قطع میکند. و تا مدت 20 ثانیه به هیچ تحریک دیگری پاسخ نمیدهد.
                          بعد از این زمان مانند قبل به روال خود ادامه میدهد
                          خیلی خیلی ممنونم

بازم سوال میپرسم بعدا البته با جازه

لطف کردید
                          یا حسین غریب مادر
                          توئی ارباب دل من
                          یه گوشه چشم تو بسه
                          واسه حل مشکل من

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                          X