اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

دستگاه گرم کننده غذا برای ماشین

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : دستگاه گرم کننده غذا برای ماشین

نوشته اصلی توسط arvinfx

یه کاری هم میتونید بکنید. برای این که گرما رو تو خودش نگه داره مد دیدم المنت رو میزارن توی سیمان اینطوری وقتی ماشین خاموش هم میشه یه سنگ داغ هستش تا یه مدت زیاد.
    اینطوری میشه با یه دماسنج دمای محیط گرمکن رو اندازه گرفت و خاموش و روشن کرد المنت رو و وقتی هم ماشین خاموشه بازم تا حدودی گرما هست.
    این ایده خیلی خوبیه , من و پسر عمه ام در دوران نوجوانی این کار را یک بار کردیم و یک لامپ پر مصرف رشتهای 100 وات را داخل یک بلوک گلی (از خاک رس)
    قرار دادیم و مدتی ماند دا کاملا خشک شود و از آن برایه گرم کردم پرنده استفاده میکردیم
    شدیدا بلوک گلی داغ میشد و مدت زیادی حرارت را حفظ میکرد (مثل کوره داخل سونایه خشک)

پ.ن : دکتر جان چه پروژه صنعتی تو فکرت در حال جرقه زدن هست :mrgreen:
    من یکی که میدونم تا پروژه ای نونو آب دار , نباشه این جور خودتو تو آب و آتیش نمیزنی

اضافه شده در تاریخ :
    نوشته اصلی توسط اقای دکتر
    [color=red]یه نمونه المنت حرارتی برای هیتر برقی هست که سیم هاش دور یه استوانه گچی پیچیده شده .روشنش که کردم 2.5 امپر میکشید و در عرض 2-3 دقیقه سرخ سرخ شد و حرارت خوبی هم میداد .در صورتی که اگه بخام از 12 ولت استفاده کنم هر چی هم که بخام موازی کنم گرمای اون رو نمیده و جریان خیلی زیادتری هم میکشه
    یک فکری به سرم زد:
    یک بخاری آکواریومی 100 تا 200 وات بخر و از شیشه خارجش کن (ترموستات هم دارد)
    یک استوانه گچی با المنت دورش هست که راحت هم میتونید در جعبه قرار بدید و از ترموستات اون هم استفاده کنید
    یک اینورتر چینی 150 تا 300 وات هم بخر با هر موج خروجی (سیستم شما هم یک بار مقاومتی هست , پس موج خروجی مهم نیست) فکر هم نکنم از 40 تا 50 تومن بیشتر باشد
    این از همه بهتره , میشه مثل همین فرهایه برقی آشپزخانه...

آموزش ساخت دستگاه برف ساز خانگی : https://www.eca.ir/forums/thread55009.html
    مقاله آموزشی 11 پروژه با AVR و بسکام: https://www.eca.ir/forums/thread31760.html
    _*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡_

دیدگاه

2.5 جریان کمیه برای باطری ماشین ولی نه برای مدت تولانی مثلا 1:30-2 ساعت مشکلی نیست. اگر باطری سالم باشد.

بهر حال برای منظوری که دارین باید توان مصرف کنید!

دیدگاه

یه نمونه المنت حرارتی برای هیتر برقی هست که سیم هاش دور یه استوانه گچی پیچیده شده .روشنش که کردم 2.5 امپر میکشید و در عرض 2-3 دقیقه سرخ سرخ شد و حرارت خوبی هم میداد .
        2.5 آمپر با چند ولت میکشید ، دکتر جان؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sina1359
          و یک لامپ پر مصرف رشتهای 100 وات را داخل یک بلوک گلی (از خاک رس)
          قرار دادیم و مدتی ماند دا کاملا خشک شود
          سلام
          اتفاقا یه المنت حرارتی گرفتم که از همین خاک رس استفاده کرده یه استوانه 30 سانتی هیت که سیم مربوطه رو به دورش چرخونده . ضمنا اینکه همین المنت رو گفتم که جریان 2.5 امپر میکشه و جریان خوبی هم میده

نوشته اصلی توسط sina1359

[b]پ.ن : دکتر جان چه پروژه صنعتی تو فکرت در حال جرقه زدن هست :mrgreen:
          نه اتفاقا .یه سفارش کوچولو هست که یکی از دوستان بهم داده براش یه گرم کن غذا درست کنم

نوشته اصلی توسط sina1359

یک بخاری آکواریومی 100 تا 200 وات بخر و از شیشه خارجش کن (ترموستات هم دارد)
          باید از نزدیک ببینمش و حرارتشو تست کنم .
          نوشته اصلی توسط arvinfx
          2.5 جریان کمیه برای باطری ماشین ولی نه برای مدت تولانی مثلا 1:30-2 ساعت مشکلی نیست. اگر باطری سالم باشد.

بهر حال برای منظوری که دارین باید توان مصرف کنید!
          دوستم الان اینو بهم گفت .گفتش که روی ماشینم 2تا باتری 12 ولت سری شده و برق ماشینم 24 ولت هست .و چون تریلی هست تو مسله جریان و باتری فکر نکنم به مشکلی بربخوریم . جریان 2.5 امپر برای باتری 24 ولت و ماشینی که اکثر روشن هست فکر نکنم مشکل خاصی رو پیش بیاره .

اینورتر 24 ولت هست یا باید از یکی از باترهای 12 ولت استفاده کنم ؟؟

نوشته اصلی توسط ms1003
          2.5 آمپر با چند ولت میکشید ، دکتر جان؟
          المنتی که عرض کردم خدمتتون 220 ولت هست که 2.5 امپر میکشید و در عرض 2-3 دقیقه سرخ سرخ شد و حرارت خوبی هم میداد

------------------------------------------------
          در مورد لامپ هالوژن ماشین .باید بگم که نمونه 60 واتیش 4 امپر میکشه .ضمن اینکه حرارت مدنظر هم تامین نمیکرد .در صورتیکه المنت حرارتی با 2.5 امپر حرارت قابل توجهی میداد .فقط میمونه مسله اینورتر که گرون هست

500 وات =85 تومن
          1000 وات =110 تومن
          یا به اندازه آرزوهایت تلاش میکنی یا به اندازه تلاشت ارزو میکنی

دیدگاه

دوستم الان اینو بهم گفت .گفتش که روی ماشینم 2تا باتری 12 ولت سری شده و برق ماشینم 24 ولت هست .و چون تریلی هست تو مسله جریان و باتری فکر نکنم به مشکلی بربخوریم . جریان 2.5 امپر برای باتری 24 ولت و ماشینی که اکثر روشن هست فکر نکنم مشکل خاصی رو پیش بیاره .

اینورتر 24 ولت هست یا باید از یکی از باترهای 12 ولت استفاده کنم ؟؟

باطری ماشین های سنگین 120A باید باشه پس 2.5 آمپر زیاد نیست براش. هر چند که گرم کن غذا فکر کنم برای خوردنش باشه و فکر کنم به فر بسازید بهتره .

24V بهتره چون مقاومت بالاتر میره.

ایده انورتور خیلی معقول نمیاد لغمه رو چرخوندن هستش . شما برای خرید المنت میتونید برید پشت شهرداری ( نمیدونم تهرانید یا نه) سیم های مقاومت همه رقم میفروشن با هر طول و مقاومتی که بخاین...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط arvinfx
              باطری ماشین های سنگین 120A باید باشه پس 2.5 آمپر زیاد نیست براش. هر چند که گرم کن غذا فکر کنم برای خوردنش باشه و فکر کنم به فر بسازید بهتره .
              دوستم تراتزیت میکنه خارج از کشور.چندتا هم سرویس داره که میخان یه گرم کن غذا درست کنند.ملاک گرم کردن غذا هست .حالا با شمع باشه ,المنت باشه یا لامپ .ملاک گرم کردن هست و من دارم دنبال بهترین و کم هزینترینش میگردم .

جریان این " فر" که گفتید چی هست ؟ اگر بهتر و راحتر باشه می سازمش .

نوشته اصلی توسط arvinfx

ایده انورتور خیلی معقول نمیاد لغمه رو چرخوندن هستش . شما برای خرید المنت میتونید برید پشت شهرداری ( نمیدونم تهرانید یا نه) سیم های مقاومت همه رقم میفروشن با هر طول و مقاومتی که بخاین...
              نه .یعنی میگید از المنت dc 24 استفاده کنم ؟؟

دیدگاه

دوستم تراتزیت میکنه خارج از کشور.چندتا هم سرویس داره که میخان یه گرم کن غذا درست کنند.ملاک گرم کردن غذا هست .حالا با شمع باشه ,المنت باشه یا لامپ .ملاک گرم کردن هست و من دارم دنبال بهترین و کم هزینترینش میگردم .

جریان این " فر" که گفتید چی هست ؟ اگر بهتر و راحتر باشه می سازمش .
                نه .یعنی میگید از المنت dc 24 استفاده کنم ؟؟
                اگر تهرانی یه سر برو پشت شهر داری خیلی باحاله همون پاساژ الکترونیک نمیدونم اسمش چی بود ولی ط 2 برو همکف هیچ خبری نیست . المنت 24 ولت نداریم ولی خودت میتونی بسازی . اگر میخای چیزی مثل گرم کن غذا مثلا ماکروویو بسازی خوب بهتره از المنت استفاده کنی چیز خاطی نیست همینه که میکی فقط توانشو میبری بالاتر که زودتر گرم کنه. مثلا 3-4 دقیقه ای غذا رو گرم کنه... نمیدون من چیزی که خودم دوست داشتم توی ماشینم داشته باشم رو تصور کردم حتی اگر تصور کردنش سختههه گلو پر میشه .... ها!

دیدگاه

اتفاقا یه المنت حرارتی گرفتم که از همین خاک رس استفاده کرده یه استوانه 30 سانتی هیت که سیم مربوطه رو به دورش چرخونده . ضمنا اینکه همین المنت رو گفتم که جریان 2.5 امپر میکشه و جریان خوبی هم میده

-----------------------------------------------------------------

---------------------------------------------------------------------

المنتی که عرض کردم خدمتتون 220 ولت هست که 2.5 امپر میکشید و در عرض 2-3 دقیقه سرخ سرخ شد و حرارت خوبی هم میداد
                  اگه المنتی که توی همه پاراگرافا حرفشو زدید یکیه باید بگم که اگر با 220 ولت 2.5 آمپر بکشه برای تبدیل 24 به 220 اینورتور شما حدود 23 آمپر از 24 ولت جریان خواهد کشید .

دیدگاه

اینورتر 24 ولت هست یا باید از یکی از باترهای 12 ولت استفاده کنم ؟؟[/color][/size]

اینورتر 12 - 24- 48 ولتش موجوده

2.5 آمپر در ولتاژ 220 واتش بالاست , من فکر کردم در ولتاژ 12 ولت میفرمایید (شما حدود 500 واتی توان نیاز دارید که برایه باتری سنگینه)
                    همان بخاری آکواریوم بهترین فکر هست , فقط باید از لوله شیشهای (که شبیه لوله آزمایشگاهیست) خارجش کنید و مستقیم داخل مخزن آونتون قرار بدید و سر گرداننده المنت را بیرون قرار بدهید تا با دست قابل تنظیم باشد
                    100 تا 150 وات و ماکزیمم 200 وات برایتان کفایت میکند...
                    مقاله آموزشی 11 پروژه با AVR و بسکام: https://www.eca.ir/forums/thread31760.html
                    _*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡_

دیدگاه

نوشته اصلی توسط arvinfx
                      اگر تهرانی یه سر برو پشت شهر داری خیلی باحاله همون پاساژ الکترونیک نمیدونم اسمش چی بود ولی ط 2 برو همکف هیچ خبری نیست .
                      سلام
                      نه تهرانی نیستم .

نوشته اصلی توسط ms1003
                      اگه المنتی که توی همه پاراگرافا حرفشو زدید یکیه باید بگم که اگر با 220 ولت 2.5 آمپر بکشه برای تبدیل 24 به 220 اینورتور شما حدود 23 آمپر از 24 ولت جریان خواهد کشید .
                      اره .
                      220 هست که 2.5 امپر میکشه میشه حدوداد 550 وات
                      یعنی از باتری 23 امپر میکشه؟؟اشتباه حساب نکردید .چرا 24 رو در 23 ضرب کردید ؟؟

دیدگاه

اره .
                        220 هست که 2.5 امپر میکشه میشه حدوداد 550 وات
                        یعنی از باتری 23 امپر میکشه؟؟اشتباه حساب نکردید .چرا 24 رو در 23 ضرب کردید ؟؟
                        شک داری دکتر ؟!!!

تازه اگه راندمان اینورتور 100% باشه این مقدار جریان میکشه وقتی میخوای 550 وات بگیری ، از 24 ولت 23 آمپر کشیده میشه!
                        توان = ولتاژ × جریان

دیدگاه

گفتم فقط بخاری اکواریوم اتوماتیک با ترموستات المنتی (نه ترموستات از نوع الکترونیکی اون)
                          حدود 100 تا 150 وات که حرارت بالایی داره...

دیدگاه

سلام
                            قصدم هست حدالامکان از اینورتر استفاده نکنم . در مرحله اخر که مجبور شدم از اینورتر استفاده میکنم .مهمتریم مشکلی که الان باهاش روبرو هستم قسمت تامین گرما هست .

اضافه شده در تاریخ :
                            سلام
                            چند تا دستگاه گرم کننده با 12 ولت در اینترنت دیدم. که یکیشو در یوتیوب دیدم هر کاری کردم نشد دانلودش کنی .ممنون میشم دوستانی که (ف.یلت.ر شکن .V.P.N) دارند فیلم مربوطه رو دانلود کنند و لینک مربوطه رو در این تاپیک قرار بدند تا دوستان هم فیلمش رو ببیند .پیشاپیش از همکاری شما دوستان عزیز سپاسگذارم.

http://www.google.com/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=we b&cd=11&ved=0CFsQtwIwCg&url=http%3A%2F %2Fwww.youtube.com%2Fwatch%3Fv%3DOWmYmoPDE3E&e i=OV0gUo2RNeSr0AXYmYCADg&usg=AFQjCNH8o_p5zkjB3 rxnehiRM7mC1FPNqQ&bvm=bv.51495398,d.d2k

اضافه شده در تاریخ :
                            سلام
                            من چند تا گرم کن غذا برای ماشین در اینترنت دیدم که 150 وات بودند یعنی جریانی بالغ بر 12 امپر و حرارت تا 350 فارنهایت رو ساپورت میکرد .ضمن اینکه چراغ های جلوی ماشین سواری 60 وات هست که میشه 4 امپر .بنابراین همین دو چراغ 8 امپر میکشه .

در صورتیکه باتری ماشین های سنگین 24 ولت و 150 امپر هستند که 9-10 امپر تاثیر زیادی روش نمیذاره .

شما این گرم کن غذا رو ببینید (روی عکس ها جهت وضوح بیشتر کلیک کنید )

http://www.8pic.ir/viewer.php?file=18537774193387873643.jpg

http://www.8pic.ir/viewer.php?file=27987499143845499022.jpg

دیدگاه

سلام
                              من چند تا گرم کن غذا برای ماشین در اینترنت دیدم که 150 وات بودند یعنی جریانی بالغ بر 12 امپر و حرارت تا 350 فارنهایت رو ساپورت میکرد .ضمن اینکه چراغ های جلوی ماشین سواری 60 وات هست که میشه 4 امپر .بنابراین همین دو چراغ 8 امپر میکشه .

در صورتیکه باتری ماشین های سنگین 24 ولت و 150 امپر هستند که 9-10 امپر تاثیر زیادی روش نمیذاره .

شما این گرم کن غذا رو ببینید (روی عکس ها جهت وضوح بیشتر کلیک کنید )

http://www.8pic.ir/viewer.php?file=18537774193387873643.jpg

http://www.8pic.ir/viewer.php?file=27987499143845499022.jpg
                              اینکه عالیه دیگه همین رو بخر
                              چون خودت بخوای بسازی پلیمر روشو باید تهیه کنی و مشکالات خودش رو داره
                              مگه بخوای تولید انبوه کنی

دیدگاه

سلام
                                نه تولید انبوه .میخام 1*1 متر درست کنم .این خیلی کوچیکه و جوابگوی من نیست .

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X