پاسخ : دستگاه گرم کننده غذا برای ماشین
این ایده خیلی خوبیه
, من و پسر عمه ام در دوران نوجوانی این کار را یک بار کردیم و یک لامپ پر مصرف رشتهای 100 وات را داخل یک بلوک گلی (از خاک رس)
قرار دادیم و مدتی ماند دا کاملا خشک شود و از آن برایه گرم کردم پرنده استفاده میکردیم
شدیدا بلوک گلی داغ میشد و مدت زیادی حرارت را حفظ میکرد (مثل کوره داخل سونایه خشک)
پ.ن : دکتر جان چه پروژه صنعتی تو فکرت در حال جرقه زدن هست
:mrgreen:
من یکی که میدونم تا پروژه ای نونو آب دار , نباشه این جور خودتو تو آب و آتیش نمیزنی

اضافه شده در تاریخ :
یک فکری به سرم زد:
یک بخاری آکواریومی 100 تا 200 وات بخر و از شیشه خارجش کن (ترموستات هم دارد)
یک استوانه گچی با المنت دورش هست که راحت هم میتونید در جعبه قرار بدید و از ترموستات اون هم استفاده کنید
یک اینورتر چینی 150 تا 300 وات هم بخر با هر موج خروجی (سیستم شما هم یک بار مقاومتی هست , پس موج خروجی مهم نیست) فکر هم نکنم از 40 تا 50 تومن بیشتر باشد
این از همه بهتره , میشه مثل همین فرهایه برقی آشپزخانه...
نوشته اصلی توسط arvinfx

قرار دادیم و مدتی ماند دا کاملا خشک شود و از آن برایه گرم کردم پرنده استفاده میکردیم
شدیدا بلوک گلی داغ میشد و مدت زیادی حرارت را حفظ میکرد (مثل کوره داخل سونایه خشک)
پ.ن : دکتر جان چه پروژه صنعتی تو فکرت در حال جرقه زدن هست

من یکی که میدونم تا پروژه ای نونو آب دار , نباشه این جور خودتو تو آب و آتیش نمیزنی

اضافه شده در تاریخ :
نوشته اصلی توسط اقای دکتر
یک بخاری آکواریومی 100 تا 200 وات بخر و از شیشه خارجش کن (ترموستات هم دارد)
یک استوانه گچی با المنت دورش هست که راحت هم میتونید در جعبه قرار بدید و از ترموستات اون هم استفاده کنید
یک اینورتر چینی 150 تا 300 وات هم بخر با هر موج خروجی (سیستم شما هم یک بار مقاومتی هست , پس موج خروجی مهم نیست) فکر هم نکنم از 40 تا 50 تومن بیشتر باشد
این از همه بهتره , میشه مثل همین فرهایه برقی آشپزخانه...

دیدگاه