اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

رابط بین سیم برق و المنت

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

رابط بین سیم برق و المنت

سلام
    یک االمنت 1000 وات را با سیم ضخیم به برق وصل کردم پس از چند ساعت گرمای المنت به سیم منتقل شده و بشدت داغ می شود. در دستگاههای برقی مثل هیتر چگونه این مشکل را حل می کنند؟ ظاهرا بایستی یک رابط که حالت عایق گرمایی داشته بین سیم و المنت باشد اگر چنین چیزی هست اسمش چیست و از کجا می توان خریداری کرد ؟

پاسخ : رابط بین سیم برق و المنت

می تونید با سیم نسوز این در رو اتصال بدید اما اگر سی المنت از بالا به سیم برق وصل شود و چون گرما تمایل دارد به سمت بالا برود گرمای انتقال یافته قابل صرف نظر است. و اگر این امکان نیست از سیم نسوز استفاده کنید.

sigpic

دیدگاه

با سلام تا جایی که من اطلاع دارم تو اکثر هویه ها سیم برق مستقیم به المنت وصل میشه که جهت ایجاد نشدن گرما به سمت بالا از روکش نسوز استفاده میکنند

دیدگاه

با درود
        شما یک طرف یک سیم مسی رو به در معرض یک شعله قرار بدید خب چه اتفاقی میوفته ؟ خب گرما از طریق سیم مسی به دست شما میرسه تا حدی که توانایی نگه داشتن اون تکه سیم رو نخواهید داشت
        مس یک رسانای الکتریکی خوبی هست ولی یک رسانایی دمایی یا گرمایی خیلی خوبی هم هست رو فراموش کردیذ
        گرمای خود المنت حکم شعله اتش رو داره و این دما از طریق سیم مسی تا شعاع خاصی منتقل میشه
        اگه توجه کنید برای اتصال سیم به المنت ها از ترمینال چینی نسوز استفاده میکنند و همچنین از وارنیش ها و روکش های نسوز
        چون امکان سوختن عایق سیم و ایجاد اتش سوزی هست
        پس در نتیجه باید حواستون به گرمای منتقل شده باشه

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
        X