سلام دوستان تقریباً حدود 1 ماه دیگه نمایشگاه بین المللی کتاب در تهران برگزار میشه . از دوستان میخوام در این تایپیک هر کتاب به درد بخوری که ممکن هست در شهرستان ها پیدا نشه جهت استفاده سایر دوستان معرفی کنند . :nerd:
1- حتی المکان از معرفی کتاب های مرجع و درسی خودداری کنید چون معمولاً اینجور کتاب ها در هر کتاب فروشی و در هر شهری پیدا میشه .
2- محتوای کتاب ها کاربردی باشه اگر اطلاعات جزئی در مورد محتوای کتاب هم بدین بد نیست.
3- لطفاً سعی کنید کتاب های بیشتر در حوزه برق - الکترونیک معرفی کنید و از معرفی کتاب رمان و ... در این تایپیک خودداری کنید .
برای شروع من خودم تا این لحظه چند تا کتاب را تصمیم دارم تهیه کنم به شما هم معرفی میکنم اگر در راستای نیازتون بود میتونید تهیه کنید .
1- کتاب طراحی فیبرهای مدارچاپی با نرم افزار Altium Designer
انتشارات: دیباگران تهران
که توسط دوست خوبمان آقای حمید نجفی نوشه شده و با توجه به شناختی که از نویسنده کتاب دارم مطمئناً کتاب خیلی خوبی هست.
2- کتاب آموزش کاربردی Labview در ۱۹ روز : برای دوستانی که میخوان به شکل عملی با labview آشنا بشن به نظر کتاب خوبی میاد.
تعداد صفحات: 123 صفحه
تالیف: مهندس سید امیر حسین امینی
انتشارات: چاپ نگار ۱۳۹۲ چاپ اول
قیمت: فقط ۱۵۸۰۰ تومان
3- کتاب مجموعه پروژه های تکنیکی و کاربردی PLC تالیف مبین محسن زاده
4 - 120 پروژه کاربردی و عملی با AVR با محوریت Bascom AVR تالیف مبین محسن زاده
اگز ذر مورد این کتاب ها تو اینترنت جستجو کنید اطلاعات بیشتری به دست میارید . اگر تصمیم به تهیه کتاب های دیگری هم داشتم به تدریج به این لیست اضافه میکنم .
1- حتی المکان از معرفی کتاب های مرجع و درسی خودداری کنید چون معمولاً اینجور کتاب ها در هر کتاب فروشی و در هر شهری پیدا میشه .
2- محتوای کتاب ها کاربردی باشه اگر اطلاعات جزئی در مورد محتوای کتاب هم بدین بد نیست.
3- لطفاً سعی کنید کتاب های بیشتر در حوزه برق - الکترونیک معرفی کنید و از معرفی کتاب رمان و ... در این تایپیک خودداری کنید .
برای شروع من خودم تا این لحظه چند تا کتاب را تصمیم دارم تهیه کنم به شما هم معرفی میکنم اگر در راستای نیازتون بود میتونید تهیه کنید .
1- کتاب طراحی فیبرهای مدارچاپی با نرم افزار Altium Designer
انتشارات: دیباگران تهران
که توسط دوست خوبمان آقای حمید نجفی نوشه شده و با توجه به شناختی که از نویسنده کتاب دارم مطمئناً کتاب خیلی خوبی هست.
2- کتاب آموزش کاربردی Labview در ۱۹ روز : برای دوستانی که میخوان به شکل عملی با labview آشنا بشن به نظر کتاب خوبی میاد.
تعداد صفحات: 123 صفحه
تالیف: مهندس سید امیر حسین امینی
انتشارات: چاپ نگار ۱۳۹۲ چاپ اول
قیمت: فقط ۱۵۸۰۰ تومان
3- کتاب مجموعه پروژه های تکنیکی و کاربردی PLC تالیف مبین محسن زاده
4 - 120 پروژه کاربردی و عملی با AVR با محوریت Bascom AVR تالیف مبین محسن زاده
اگز ذر مورد این کتاب ها تو اینترنت جستجو کنید اطلاعات بیشتری به دست میارید . اگر تصمیم به تهیه کتاب های دیگری هم داشتم به تدریج به این لیست اضافه میکنم .

دیدگاه