اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ساخت دوربین تله ای ( TRAIL CAMERA )

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

ساخت دوربین تله ای ( TRAIL CAMERA )

با سلام خدمت تمام اعضای محترم من می خواستم یه دوربین تله ای بسازم می خواستم ببینم برای این کار از چه وسایلی استفاده کنم خوبه ، پیشنهاد خودم اینه:
    سنسور PIR برای سنس حرکت و تشخیص موجود زنده
    یه میکروی ساده مثلا AVR برای راه اندازی PIR و راه اندازی مدار ضبط عکس یا فیلم و مدیریت و کنترل دوربین
    و یه دوربین عکاسی یا فیلم برداری که بادستور میکرو شروع به کار کنه
    من راجع به ساختمان این دوربین ها هیچ اطلاعی ندارم لطفا اگه مقدور هست به من کمک کنید .

پاسخ : ساخت دوربین تله ای ( TRAIL CAMERA )

سلام
    همین کاری که گفتی درسته
    یه pir که وصل شده به میکرو و میکرو هم وصل به کلید دوربین

دوربین هم یه دوربین عکاسی معمولی که کلیدش رو در میاری رو وصل میکنی به میکرو

دیدگاه

چه دوربینی برای اینکار خوبه ؟
      هر چقدر کوچیک باشه بهتره
      اگه بخوام فرآیند عکس برداری و رکورد عکس رو خود میکرو انجام بده چه میکرویی میتونه این عمل رو انجام بده ؟ فکر کنم ARM گزینه مناسبی باشه ولی از خانواده ARM چه گزینه ای خوبه ؟ و چه دوربینی برای اتصال به این میکرو خوبه ؟

دیدگاه

سلام
        جمله آخرش رو بخون

نوشته اصلی توسط PLASMA
        اورکلاک یه کار غیر اصولیه
        وگرنه شرکتا خودشون این قابلیتو میذاشتن (الان بعضی از پردازنده های اینتل به صورت طبیعی تو پردازش سنگین اورکلاک میشن)
        اگه اورکلاک میخواین فن و هیت سینک و خمیر سیلیکون و ... رو فراموش نکنین :biggrin:
        احتمالا Cortex-M3/4 یا سری Cortex-R که البته کمیابه جواب کارتون رو میده. اگه هزینش مشکلی نداره میتونید برید سراغ ARM9 به بالا

دیدگاه

نوشته اصلی توسط اشکان غفارزاده
          سلام
          همین کاری که گفتی درسته
          یه pir که وصل شده به میکرو و میکرو هم وصل به کلید دوربین

دوربین هم یه دوربین عکاسی معمولی که کلیدش رو در میاری رو وصل میکنی به میکرو
          سنسورهای PIR گزینه خوبی برای فضای باز نیست.

نوشته اصلی توسط س.ی
          چه دوربینی برای اینکار خوبه ؟
          هر چقدر کوچیک باشه بهتره
          اگه بخوام فرآیند عکس برداری و رکورد عکس رو خود میکرو انجام بده چه میکرویی میتونه این عمل رو انجام بده ؟ فکر کنم ARM گزینه مناسبی باشه ولی از خانواده ARM چه گزینه ای خوبه ؟ و چه دوربینی برای اتصال به این میکرو خوبه ؟
          بهتره از یه دوربین برای تصویربرداری استفاده کنید. مگر اینکه بخواهید چند ماه وقت بذارید و خودتان دوربین را اختراع کنید!
          خویشتن را اصلاح کنید تا خداوند کارها را اصلاح کند. امیر المومنین علی (ع)

دیدگاه

نوشته اصلی توسط اشکان غفارزاده
            سلام
            جمله آخرش رو بخون
            ARM9 چقدر هزینه داره؟
            نوشته اصلی توسط حامد سازگاران
            سنسورهای PIR گزینه خوبی برای فضای باز نیست.
            چرا؟ پیشنهاد شما برای انتخاب سنسور مناسب چیه ؟
            بهتره از یه دوربین برای تصویربرداری استفاده کنید. مگر اینکه بخواهید چند ماه وقت بذارید و خودتان دوربین را اختراع کنید!
            چه دوربینی پیشنهاد می کنید ؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط س.ی
              چرا؟ پیشنهاد شما برای انتخاب سنسور مناسب چیه ؟
              سنسور pir زبان تابش نور آفتاب ممکنه مختل بشه

نوشته اصلی توسط س.ی
              ARM9 چقدر هزینه داره؟
              آرم 9 رو من معمولا به صورت دولوپر بورد دیدم که گزینه مناسبیه و میشه روش یه سیستم عامل نصب کرد.
              مثلا رسپبری پای که قیمتش 180 ت تو فروشگاه همین سایته و میشه بهش وبکم وصل کرد و ....
              اگه این زندگی باشه , اگه این سهمم از دنیاست ; من از مردن هراسم نیست

دیدگاه

نوشته اصلی توسط س.ی
                ARM9 چقدر هزینه داره؟چرا؟ پیشنهاد شما برای انتخاب سنسور مناسب چیه ؟چه دوربینی پیشنهاد می کنید ؟
                سنسور مناسب برای فضای باز نوع آلتراسونیک هست.

شما در چه محلی و به چه منظوری میخواهید از این سیستم استفاده کنید؟ آیا دسترسی به برق (یا یک منبع انرژی الکتریکی) دارید؟ (در این صورت راه حل های آسانتر و قابل اطمینان تری وجود خواهد داشت).

دیدگاه

سنسور مناسب برای فضای باز نوع آلتراسونیک هست.
                  مرسی ، من اکثرا پروژه هایی که در اونا از این نوع سنسور استفاده شده رو دیدم برای تعیین مسافت از این سنسور استفاده شده برای سنس کردن حرکت هم قابل استفاده هست ؟
                  شما در چه محلی و به چه منظوری میخواهید از این سیستم استفاده کنید؟ آیا دسترسی به برق (یا یک منبع انرژی الکتریکی) دارید؟ (در این صورت راه حل های آسانتر و قابل اطمینان تری وجود خواهد داشت).
                  من برای استفاده در طبیعت می خوام تقریبا مثل همین نمونه ای که عکسش رو زدم ، البته نه اونقدر پیچیده ، فعلا یه نمونه ابتدایی می خوام بسازم .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط سمانه.ی
                    مرسی ، من اکثرا پروژه هایی که در اونا از این نوع سنسور استفاده شده رو دیدم برای تعیین مسافت از این سنسور استفاده شده برای سنس کردن حرکت هم قابل استفاده هست ؟ من برای استفاده در طبیعت می خوام تقریبا مثل همین نمونه ای که عکسش رو زدم ، البته نه اونقدر پیچیده ، فعلا یه نمونه ابتدایی می خوام بسازم .
                    سنسور های آلتراسونیک که جلوی داشپورت اتومبیل قرار داده میشود و برای تشخیص شکستن شیشه توسط سارقین استفاده میشود، نوعی از این سنسورهاست.
                    به نظرم انواعی هم موجود هست که کارکردی مانند سنسورهای PIR داشته باشند. از جاهایی که تجهیزات امنیتی میفروشند بپرسید.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...