اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

امواج موبایل

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : امواج موبایل

یه سری چیز های ساده ای رو شما روش مشکل دارید که واقعا بنده دیگه نمیتونم ساده تر این توضیح بدم برای شما

خوانندگان خودشون عاقل هستند و میفهمند کی قصد توهین و مجادله داره ...

با سپاس

دیدگاه

چند سال پیش دایم سوالامو تو گفتگوی آزاد میپرسیدم و همیشه هم منوال همینجور بود.سوال علمی به اثبات برتری و در نهایت توهین و... ختم میشد. دارم به این نتیجه میرسم که به ما نباید حق آزادی ابراز عقیده بدند. اگر بدند،تو هر جای باشیم، همین میشه.پشیمون شدم از سوال پرسیدنم تو این پست.
      اینجا دیگه نقل قول نکردم که به کسی برنخوره!!

دیدگاه

بنده عقیده شخصیم رو نگفتم ، واقعا فکر میکنید اون تحقیقاتی که بهتون لینک دادم رو عقیده شخصی من انجام داده؟

در عوض ایشون هر چه گفتند از عقیده شخصیشون بود ... هیچ منبع معتبری معرفی نکردند ، ازجاع دادند به دوستان پزشکشون و مجلات ...
        مگر در علوم زیستی در همه زمینه ها یک مرجع و یک نظر وجود داره که بیان همه رو در یک کتاب بنویسند و اون کتاب رو مرجع کل پزشکی دنیا قرار بدن؟

وقتی اکثر گروهی از محققین به این نتیجه رسیدند که مضر هست عقل حکم میکنه که ضررش رو بپذیریم یا اگر نمیپذیریم حداقل در نظر بگیریم ...

الان ضرر داشتن این امواج برتری بنده رو ثابت میکنه؟ من این ازمایشات رو انجام دادم؟ بنده از این که این امواج ضرر داره سود میکنم و به نفع من هست؟ oo:

بنده به کسی در این تاپیک توهین نکردم ، توهینی که کردم ارائه بدید بنده همین جا ازتون عذر خواهی کنم ، میترسم مدیون بمونم و گناهش به گردنم بمونه
        وگرنه این شمایید که دارید به بنده تهمت میزنید ، البته در این صورت بنده ازتون میگذرم ...

با سپاس

دیدگاه

در بعضی جاها معذرت خواهی یعنی فداکاری.
          دوستان بیاید وارد حاشیه نشیم، واقعا بحث جالب و علمی شد، بزارید ادامه پیدا کنه، من همیشه ضرر موبایل برام سوال بود،
          یه جا خونده بودم، درست هست که آثار مخرب موبایل هنوز به قطعیت نرسیده و بعضیا بر این باورند که اثرات مخربی نداره،
          اگه به این صورت باشه، پس چرا پرندگان بر رو دکل های تلفن همراه لانه ندارند؟در صورتی که در بدترین جای شاخه ی درخت لانه میسازند.

و من هم تا جایی که بتونم موبایل و از خودم دور میکنم،
          حالا سوال اینه که اگه موبایل ضرر داره تا چه حد موبایل باید از ما فاصله داشته باشه، تا به آسیب نزنه؟ 1 متر 2 متر.چقدر؟

ممنون دوستان
          به سمت نور خورشید حرکت کن،تو میتونی تابش خورشید رو حس کنی ،حتی اگه کور باشی.
          (پیش به سوی هدف)

دیدگاه

نکنه شما هم مثل من بازار یاب شرکت های خارجی هستید که به این بحث علاقه مند اید؟

دکل های موبایل که ضررش صد در صد هست و هیچ کس رد نمیکنه
            ولی وقتی با دکل موبایل فاصله دارید یعنی در حالت عادی و روزمره دیگه ضرر دکل ها در مقابل خود گوشی ها قابل توجه نیست ، چون درسته که توان دکل بیشتره ولی این توان در محیط پخش میشه و در نهایت در توان کمتری در هر سانتیمتر مربع میرسه به شما (نسبت به توان خود گوشی)

نمیشه گفت و تضمین کرد در فلان فاصله دیگه هیچ ضرری براتون نداره ... حتی همون محققینی که گفتند ضرر نداره تضمین نکردند که ضرر نداره ، گفتند ما ندیدیم ... حالا این دوستمون نمیدونم چطور با این قاطعیت میگن ضرر نداره ، بیخیال باز الان دوستشون میاد میگه توهین کردی ... (:|

ولی حداقل اگر از ناحیه سر دور باشه بهتره چون به هر حال بافت های حساس تری مثل مغز و چشم و ... قرار دارند در سر

با سپاس

دیدگاه

رو ماه واره نویز میندازن و آدما رو میکُشن [-( [-( [-(
              http://www.pezeshk.us/?p=17760
              1 در دنیا 100 در آخرت (درس و مشق فعالیتمو تو انجمن کم کرده)
              من آنچه شرط بلاغست با تو میآ‌گویم. تو خواه از سخنم پند گیر و خواه ملال. سعدی
              !Electronic On! Programming On
              هوشمندانه سوال بپرسیم!
              http://ir02x6.persiangig.com/logo/eca/tanks_01.png

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : امواج موبایل

نوشته اصلی توسط Unregistered User
                با دقت خوندم عزیز و با دقت هم سوال پرسیدم

شما که انقدر دقیق هستید لطفا دقیقا به بنده بگید کدوم پست و به کی توهین کردم در این تاپیک

منتظر پاسختون هستم
                به عبارتی که بالا مشخص کردم ،دقت کنید.اگر همینو بتونید متوجه بشید که یک جور نیش و کنایه و طعنه حرف سربالا هست،در مورد بقیه جوابایی که میدادید(به من نه به بقیه)هم متوجه میشید.
                همیشه توهین نباید فحش و بد و بیراه باشه.اون مال ادم های بیسواده.باسواد ها هم اینجوری فحش نثار میکنند.
                به سخره گرفتن دیگران اصلا کار خوبی نیست.بازم میگم من کلی میگم.اگر حرفاتون تند نبود،اون نفر نمیگفت که داری تند میری!
                بهرحال اون آقا پسرخاله من نیست که بخاوم ازش دفاع کنم.
                برای این که ازین بحث فاصله بگیرم،هم دیگه نمیام پاسخ های جدید رو برررسی کنم.
                ترجیح میدم همینجور نادون بمونم تا اینکه بیشتر وقتم سر بحث و یکی این بگه یکی اون بگه هدر بدر
                اگر کسی به حق از من ناراحت شد من عذر خواهی میکنم.عذرخواهی کار سختی نیست.

من برای بحث های بیخودی عضو انجمن برق نشدم.لطفا دیگه در مورد من پیام ندین.من یک سوال ایجاد کردم همون بجث علمی رو ادامه بدین
                باتشکر

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hasting_m
                  به عبارتی که بالا مشخص کردم ،دقت کنید.اگر همینو بتونید متوجه بشید که یک جور نیش و کنایه و طعنه حرف سربالا هست،در مورد بقیه جوابایی که میدادید(به من نه به بقیه)هم متوجه میشید.
                  همیشه توهین نباید فحش و بد و بیراه باشه.اون مال ادم های بیسواده.باسواد ها هم اینجوری فحش نثار میکنند.
                  عزیزم چطور شما وقتی به بنده همینطور بی دلیل و سند میگید "داری توهین میکنی" حرف ناروا و بدی نیست؟

شما کار رو به جایی میرسونید که میگید به ما نباید حق ابراز عقیده بدهند ... این به نظر شما توهین کمیست؟ شایدم معنای حرفی رو که میزنید نمیدونید ...

ولی بنده میگم شما که انقدر دقیق هستید دقیقا اون توهین رو به بنده نشون بدید و روی هوا حرف نزنید دیگه بزرگترین توهین عالم رو به شما کردم؟

من برای بحث های بیخودی عضو انجمن برق نشدم.
                  بله ، ممنونم که منو باز مورد لطف و عنایتتون قرار دادید ... اصلا هم این توهین نیست ، اصلا شما به ما فهش هم بدی واسه ما شرف هست ، ما به شما کنایه بزنیم حرمت شما خدشه دار میشه

اگر حرفاتون تند نبود،اون نفر نمیگفت که داری تند میری!
                  بله از این حرف شما میرسیم به همون ضرب المثل معروف و بسیار عمیق و علمی و درست "تا نباشد چیزکی مردم نگویند چیز ها " ... ، (البته اگر با گفتن این ضرب المثل به شما توهین نمیشود )
                  عذرخواهی کار سختی نیست.
                  بله عذر خواهی بدون قبول اشتباه حتما کار ساده ایست
                  بنده هم با اینکه معتقدم هیچ توهینی به شما نکردم هم از شما و هم از همه دوستان عذر خواهی میکنم

من برای بحث های بیخودی عضو انجمن برق نشدم.
                  خوب شد این نکته رو یاد اوری کردید ، چون با توجه به اینکه شما وسط بحث علمی یکدفعه پست زیر رو دادید بنده جور دیگه فکر کردم ....

نوشته اصلی توسط hasting_m
                  چند سال پیش دایم سوالامو تو گفتگوی آزاد میپرسیدم و همیشه هم منوال همینجور بود.سوال علمی به اثبات برتری و در نهایت توهین و... ختم میشد. دارم به این نتیجه میرسم که به ما نباید حق آزادی ابراز عقیده بدند. اگر بدند،تو هر جای باشیم، همین میشه.پشیمون شدم از سوال پرسیدنم تو این پست.
                  اینجا دیگه نقل قول نکردم که به کسی برنخوره!!

سعی هم کنید در اینده به جای اینکه همه سوالاتتون رو در بخش گفتگوی ازاد بپرسید ، در بخش درستش بپرسید تا باعث زحمت مدیران سایت برای انتقال تاپیک به بخش درست نشید ... البته اگر این مورد برای شما توهین محسوب نمیشه و بهتون بر نمیخوره ...

لطفا دیگه در مورد من پیام ندین.من یک سوال ایجاد کردم همون بجث علمی رو ادامه بدین
                  بنده در این مورد پیامی به شما ندادم
                  سوال ایجاد کردید داشتیم بحث علمی میکردیم که یکدفه اون پست بالا رو دادید ...
                  به بنده تهمت زدید و توهین کردید (که توهین های مستقیمتون رو هم در اول پست اوردم) ، بنده فقط ازتون پرسیدم من به شما یا دیگران در این تاپیک چه توهینی کردم ، اون رو به من نشون بدید ، اومدید گفتید داری کنایه میزنی ، و الان هم که بدون اینکه جواب سوال بنده رو بدید ....
                  همیشه به همین سادگی نیست هر توهینی خواستید بکنید بعد بیاید بگید خوب دیگه بسه بهتون به اندازه کافی توهین کردم حالا بشینید بحث علمی بکنید بچه های خوب ، البته بنده شما رو از قبل بخشیدم ...

با سپاس

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                  X