اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

نحوه طراحی یک قطعه پلاستیکی ؟

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

نحوه طراحی یک قطعه پلاستیکی ؟

دوستان حتما شما هم با این مشکل برخوردید که مثلا برای یک کار خاص نیاز به یه قطعه خاص داشته باشین ، قطعه ای که باید شکل هندسی مناسب کارتون رو داشته باشه ، حالا من خیلی کنجکاوم که بدونم اگه بخوام یه قطعه پلاستیکی برای یک کار مخصوص طراحی و بسازم باید چی کار کنم؟
    از چه نرم افزاری برای طراحیش استفاده کنم؟
    و . . .
    خداوند بی نهایت است اما به قدر نیاز تو فرود می آید ، به قدر آرزوی تو گسترده می شود و به قدر ایمان تو کارگشاست.
    [hr]

پاسخ : نحوه طراحی یک قطعه پلاستیکی ؟

میرید قالب سازی و میگید فلان جعبرو میخام واسه فلان چیز دیگه خودش تا تهش میره. با سالید هم طراحی میکنن نقشش
    طب اسلامی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mahdifaheca
      میرید قالب سازی و میگید فلان جعبرو میخام واسه فلان چیز دیگه خودش تا تهش میره. با سالید هم طراحی میکنن نقشش
      ضمن تشکر میشه بگید این قالب سازی ها کجا هستند ( یعنی کدوم مغازه ها این کار رو انجام میدن )
      اسم کامل نرم افزارش رو میشه بنویسید ؟
      خداوند بی نهایت است اما به قدر نیاز تو فرود می آید ، به قدر آرزوی تو گسترده می شود و به قدر ایمان تو کارگشاست.
      [hr]

دیدگاه

نوشته اصلی توسط امین غفاری
        ضمن تشکر میشه بگید این قالب سازی ها کجا هستند ( یعنی کدوم مغازه ها این کار رو انجام میدن )
        اسم کامل نرم افزارش رو میشه بنویسید ؟
        اول کارتون رو با 3DMAX میکشین بعد میدین به تراشکاری هایی که cnc دارن

دیدگاه

دوست عزیز اگه سفارش ساخت جعبه بدید اولا یدون برات نمیزنند بزنن هم هزینه اش خیلی زیاده
          شما می تونی بری پاساژ امجد طبقه دوم یه جا هست اسمش خاطرم نیست اما انواع جعبه رو داره
          اگه یاز هم نخواستی با کورل جعبه ات رو طراحی کن بده برات با لیزر روی پلکسی بزنند
          قم الکترونیک

دیدگاه

نوشته اصلی توسط اشکان غفارزاده.
            اول کارتون رو با 3DMAX میکشین بعد میدین به تراشکاری هایی که cnc دارن
            این طرحی که تراشکاری در می آره به عنوان قالب استفاده میشه ؟
            جزوه آموزشی 3DMAX در این رابطه سراغ دارین :rolleyes:
            نوشته اصلی توسط مجتبی صاحبی
            دوست عزیز اگه سفارش ساخت جعبه بدید اولا یدون برات نمیزنند بزنن هم هزینه اش خیلی زیاده
            شما می تونی بری پاساژ امجد طبقه دوم یه جا هست اسمش خاطرم نیست اما انواع جعبه رو داره
            اگه یاز هم نخواستی با کورل جعبه ات رو طراحی کن بده برات با لیزر روی پلکسی بزنند
            ممنون مجتبی جان ولی من جعبه نمی خوام بسازم در واقع یه نوع قرقره می خوام بسازم برای پروژه ای که لینکش تو امضای من هست که هم قرقره باشه هم پایه باشه برای سوار شدن برد
            [hr]

دیدگاه

اره منم از اونجا برای یه کاری خرید کردم تو ته سالن طبقه دوم هستش اونجا تا حالا هرچی زده نمونش رو گذاشته تو ویترین میتونی مناسب کارتو انتخاب کنی بعد همونجا تکی هم میفروشن قیمتشم با اندازه ی قاب هستش.
              ولی همچین چیزی من تو اون فروشگاه ندیدم!!!!

دیدگاه

سلام
                این دوستانی که برای امپیلی فایر شون جهبه ساختن اونا هم از هیمن روش ها استفاده کردن ؟
                !!!!!اگر به دست من افتد فراق را بکشم!!!!!!
                نمی خواستم برم رفتم پشیمونم اگه رفتم دارم می میرم از عشقت من از عشق تو سر رفتم نمی تونم که برگردم به احساس تو بد کردم نفهمیدم چی پیش اومد که قرمز بودو رد کردم

[move]-----------خداوند لعنتشان کند...-------------[/move]

دیدگاه

نوشته اصلی توسط امین غفاری
                  این طرحی که تراشکاری در می آره به عنوان قالب استفاده میشه ؟
                  جزوه آموزشی 3DMAX در این رابطه سراغ دارین :rolleyes:ممنون مجتبی جان ولی من جعبه نمی خوام بسازم در واقع یه نوع قرقره می خوام بسازم برای پروژه ای که لینکش تو امضای من هست که هم قرقره باشه هم پایه باشه برای سوار شدن برد
                  پروژه ات رو دیدم توی اولین تصویر پستت هم معلوکه با پلکسی هست توی کورل طراحیش کن ببر بده برات با لیزر بزنن
                  قم الکترونیک

دیدگاه

3dmax برای نقشه کشی ساختمون هست و بیشتر به کار معمارا میادش. ولی قطعات صنعتی با نرم افزار solid work طراحی میکنن. واس قالبسازی هم باید مرکزش پیدا کنی.مثلا تو کرج مرکزش کمالشهر هست. حداقل هزینه یه قالب معمولی هم 4 میلیون میشه. اگر کارتون روی تعداد بالا هستش جواب میده.
                    طب اسلامی

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                    X