اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

تجربه و درس عبرت در کار

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : تجربه و درس عبرت در کار

یک خاطره جالب که میتونه عبرت هم داشته باشه !
    یه روز رفته بودم برای تست و عیب یابی یه مدار ولی ابزارای خودم رو نبرده بودم و با مولتی متر اونجا داشتم کار میکردم
    یه جا اومدم ولتاژ گیری از قسمت شارژر باطری و خود باطری بکنم که باید 1.5 ولت میداد
    پراب رو که زدم دیدم نوشت 150 ولت همون لحظه چون دستم به سر باطری بود از ترس (واقعا شوکه شده بودم از عددی که دیدم)هر چی دستم بود و پرت کردم با دست زدم زیر میز و همه وسایل بعد که خونسرد شدم دیدم مدار به برق اصلا وصل نبوده (معمولا حواسم هست که از برق بکشم) بعد از کلی تست و این ور اون ور کردن دیدم بعله باطری قلمی که تو دستم هست رو مولتی متر داره 150 ولت نشون میده
    نتیجه هیچ وقت مولتی متر آشغال نخرید و حتی به ابزاری اندازه گیری هم همیشه مشکوک باشید :biggrin:
    نوع مولتی متر : victor vc97
    من دوست ندارم خودم را درگیر مسئله بهشت یا جهنم بکنم ، چون در هر دو قسمت دوستان خوبی دارم !

دیدگاه

این تایپیک خوبی هستش.امیدوارم ادامه داشته باشه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط icarus
        یک خاطره جالب که میتونه عبرت هم داشته باشه !
        یه روز رفته بودم برای تست و عیب یابی یه مدار ولی ابزارای خودم رو نبرده بودم و با مولتی متر اونجا داشتم کار میکردم
        یه جا اومدم ولتاژ گیری از قسمت شارژر باطری و خود باطری بکنم که باید 1.5 ولت میداد
        پراب رو که زدم دیدم نوشت 150 ولت همون لحظه چون دستم به سر باطری بود از ترس (واقعا شوکه شده بودم از عددی که دیدم)هر چی دستم بود و پرت کردم با دست زدم زیر میز و همه وسایل بعد که خونسرد شدم دیدم مدار به برق اصلا وصل نبوده (معمولا حواسم هست که از برق بکشم) بعد از کلی تست و این ور اون ور کردن دیدم بعله باطری قلمی که تو دستم هست رو مولتی متر داره 150 ولت نشون میده
        نتیجه هیچ وقت مولتی متر آشغال نخرید و حتی به ابزاری اندازه گیری هم همیشه مشکوک باشید :biggrin:
        نوع مولتی متر : victor vc97
        سلام مولتی متر های ارزونی که من تا حالا داشتم وقتی علامت باتریشون روشن میشه بعد مدتی که زیادی خالی شد ولتاژ رو بالاتر نشون میده :eek:
        لطفا سوالات فنی رو به جای پیام خصوصی در انجمن مطرح کنید.

دیدگاه

ظاهرا اون هم باطریش رو به زوال بوده من که اعصاب دیگه نمونده بود برام باهاش کار نکردم ولی چیزی که یادمه low battery نشون نداده بود
          ولی همین هم میتونه یه تجربه دیگه باشه :icon_razz:
          من دوست ندارم خودم را درگیر مسئله بهشت یا جهنم بکنم ، چون در هر دو قسمت دوستان خوبی دارم !

دیدگاه

یه تجربه خوب در مرود ای سی های AVR
            حتما در تمام مداراتتون هر دو پایه VCC و AVCC را وصل کنید
            VCC:مربوط به تغذیه خود ای سی است
            AVCC:مربوط به تغذیه قسمت مبدل انالوگ به دیجیتال ای سی هستش
            حتی اگر از امکانات مبدل انالوگ به دیجتال ای سی مورد نظر استفاده ای هم نمیکنید این پایه AVCC را به تغیه وصل کنید تا هم کارکرد میکرو دچار اختلال نشه و در بعضی موارد ممکنه ای سی بسوزه(البته این نکته در مورد هر دو پایه GND ای سی نیز صدق میکنه)

دیدگاه

مطمئنید؟
              این حالت برای شما پیش اومده؟
              گفت که دیوانه نهی لایق این خانه نهی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mostafa6369
                یه تجربه خوب در مرود ای سی های AVR
                حتما در تمام مداراتتون هر دو پایه VCC و AVCC را وصل کنید
                VCC:مربوط به تغذیه خود ای سی است
                AVCC:مربوط به تغذیه قسمت مبدل انالوگ به دیجیتال ای سی هستش
                حتی اگر از امکانات مبدل انالوگ به دیجتال ای سی مورد نظر استفاده ای هم نمیکنید این پایه AVCC را به تغیه وصل کنید تا هم کارکرد میکرو دچار اختلال نشه و در بعضی موارد ممکنه ای سی بسوزه(البته این نکته در مورد هر دو پایه GND ای سی نیز صدق میکنه)
                من در هر پروژه ی ریز و درشتی که ساختم ، بدونِ وصل کردن avcc و gnd مربوطه ب جایی، جواب گرفتم! و تا بحال میکروهایی که دارم اسفاده میکنم، حتی جیکشون هم در نیومده!!!!
                ولی چون دیتاشیت هم توصیه کرده که avcc و... رو آزاد نزارید، من هم سعی میکنم از این به بعد این پین هارا آزاد نزارم!
                1 در دنیا 100 در آخرت (درس و مشق فعالیتمو تو انجمن کم کرده)
                من آنچه شرط بلاغست با تو میآ‌گویم. تو خواه از سخنم پند گیر و خواه ملال. سعدی
                !Electronic On! Programming On
                هوشمندانه سوال بپرسیم!
                http://ir02x6.persiangig.com/logo/eca/tanks_01.png

دیدگاه

شاید این خیلی موضوع علمی نباشه ولی میدونم بدردتون میخوره

اگر توجه کرده باشید خوندن مشخصات قطعات الکترونیک از روی اونها (اونهم توی زمینه مشکی) خیلی دردسر داره و بسختی خونده میشن.
                  پیشنهاد میکنم از یک لاک غلط گیر کمک بگیرید و روی قطعه رو با لاک سفید غلط گیر بپوشونید . بعد که کاملا" خشک شد با لبه یک چاقو اونو بتراشید میبینید که لاک برداشته شده و مشخصات قطعه کاملا" نمایان میشه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط سایمون
                    شاید این خیلی موضوع علمی نباشه ولی میدونم بدردتون میخوره

اگر توجه کرده باشید خوندن مشخصات قطعات الکترونیک از روی اونها (اونهم توی زمینه مشکی) خیلی دردسر داره و بسختی خونده میشن.
                    پیشنهاد میکنم از یک لاک غلط گیر کمک بگیرید و روی قطعه رو با لاک سفید غلط گیر بپوشونید . بعد که کاملا" خشک شد با لبه یک چاقو اونو بتراشید میبینید که لاک برداشته شده و مشخصات قطعه کاملا" نمایان میشه
                    سلام
                    همین الان روی چند تا آیسی و رگولاتور تست کردم دیدم نوشته ها سفیدِ سفید شد! :wow:
                    حالا دیگه لازم نیست که چشامو بخواطر این نوشته ها و پارت نامبر های تار و تیره خسته کنم! :wow:
                    ممنون بخواطر اینکه این مطلب رو برای عموم پست کردید. :redface: :job: :applause:
                    هوشمندانه سوال بپرسیم!

دیدگاه

موضوع: بورد سوراخ دار :mrgreen:
                      سلام دوستان. برای لحیم کاری برد سوراخ دار وقتی میخواین یه مسیر رو بسازین اول از همه ترک های مربعی شکل رو جدا جدا لحیم بریزید(بدون اینکه به هم وصل بشن) بعد شروع کنید همزمان با استفاده مجدد ازلحیم ترک ها رو که به شکل گرد در اومدن لحیم کنید ولی باید اون فدر سریع عمل کنید که همه لحیم ها ی رو برد ذوب نشن وگرنه اتصال بینشون قطع میشه و درست کردنش سخته. تا زمانی که منجمد نباشن نمیشه به هم وصلشون کرد اگر هم بشه خیلی سخته.
                      [glow=red,2,300]نکته خیلی مهم[/glow]: [glow=red,2,300] لحیم کاری رو برد سوراخ دار با سیم لحیم بی کیفیت و بی نام و نشون خیلی خیلی راحت تر از سیم لحیم های با کیفیته[/glow]
                      [glow=red,2,300]و نکته آخر[/glow]: سیم لحیم نمره 1.0 خیلی بهتر از 0.8 هست. ترجیها رو بورد مایع فلاکس یا روغن لحیم نریزید چون کارو سخت میکنه و لیحیم های رو گلوله ای شکل میکنه و وصل کدنشون سخت میشه
                      لطفا سوالات فنی رو به جای پیام خصوصی در انجمن مطرح کنید.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Mahan.Rafiee
                        سلام
                        همین الان روی چند تا آیسی و رگولاتور تست کردم دیدم نوشته ها سفیدِ سفید شد! :wow:
                        حالا دیگه لازم نیست که چشامو بخواطر این نوشته ها و پارت نامبر های تار و تیره خسته کنم! :wow:
                        ممنون بخواطر اینکه این مطلب رو برای عموم پست کردید. :redface: :job: :applause:
                        میشه یه عکس بذاری؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط plasma
                          میشه یه عکس بذاری؟

هوشمندانه سوال بپرسیم!

دیدگاه

آقا ماهان از این تمیز تر هم میشه ها ...میتونی فقط روی قسمت نوشته لاک بزنی که همه آی سی سفید نشه

دیدگاه

خورد کردن مسالهآ‌ها و تقسیم اونها به چند مساله کوچک و قابل حل ساده ترین و بهینه ترین راه کار برای حل مسله و طراحی ها است.

دیدگاه

آقا یه چیز مهم!
                                اگه خواستین یه برنامه پیچیده بنویسید حتما الگوریتمشو روی کاغذ رسم کنید. حتما :agree:
                                گفت که دیوانه نهی لایق این خانه نهی

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X