اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

دوستان رشته برق و الکترونیک لطفا جواب بدن؟؟؟؟؟

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

دوستان رشته برق و الکترونیک لطفا جواب بدن؟؟؟؟؟

سلام دوستان عزیز
    یه راهنمایی میخواستم از دوستانی که مشغول به تحصیل در رشته برق یا الکترونیک هستن .من دیپلم انسانی دارم و سال 82 دیپلم گرفتم و مدرک کارشناسی حسابداریم رو هم سال 86 گرفتم .علاقه خیلی زیادی و بی حد وصفی به رشته الکترونیک دارم الان هم ثبت نام بدون آزمون دانشگاه آزاد در مقطع کارشناسی نا پیوسته شروع شده .می خواستم ثبت نام کنم اما یه مقدار مردد هستم مبنی بر اینکه از پس دروس این رشته بر نیام از اونجایی که دیپلمم انسانی بوده و در محاسبات یه مقدار ضعیف هستم دارم تردید میکنم.به مدرک این رشته هم نیاز ندارم چون الان مشغول به کار هستم و اگه بخوام درس بخونم واسه دلم و علاقه ایه که دارم.
    می خواستم نظر شما دوستان عزیز و محترم رو بدونم و راهنماییم کنید لطفا که از پس این دروس با سابقه تحصیلی که دارم بر میام ؟آیا واقعا کارشناسی الکترونیک اونقدری که من فکر میکنم و واسه خودم بزرگش کردم سخته؟
    خیلی ممنون میشم راهنماییم کنید آخه امروز آخرین روز ثبت نامه.

پاسخ : دوستان رشته برق و الکترونیک لطفا جواب بدن؟؟؟؟؟

خیلی بستگی به انگیزه و پشتکار شما داره . این را در نظر داشته باشید که بیس ریاضی شما ضعیف هست در حالی در رشته های مهندسی مدام با محاسبات پیچیده طرف هستید. اگر این انگیزه را در خود می بینید که بتونید خودتان را از نظر ریاضی به بقیه برسانید. پس شک نکنید برید دنبالش . اما اگر نمی توانید، راه های ساده تری هم برای یادگیری الکترونیک هست( در حد تعمیرات) . می تونید برید دوره های فنی حرفه ای شرکت کنید.

دیدگاه

سلام اونقدر هم که بزرگش کردید نیست!برو جلو بقیش حله.هرجاهم گیر کردی پشتکارت حلش میکنه :agree:
      [img width=271 height=100]http://upload7.ir/imgs/2014-05/42296300898709327115.jpg[/img]

خداروشکر! نمردیمو معنی تدبیر رو هم فهمیدیم.دی:

دیدگاه

بستگی داره فقط برات مهمه که مدرک بگیری یا میخوای مسیر زندگیت و بر مبنای علاقه ات بزاری .برا گرفتن مدرک باید بگم که اگر در حد ابتدایی سواد حساب دیفرانسیل داشته باشی کافیه . چون که تو دانشگاه استاد برای یک درس که یک کتاب معرفی میکنه حداقل 1000 صفحه فرمول داره فقط یک جزوه 30-40 صفحهای میگه . اگه 10 صفشو اون هم فقط عکس هاشو حفظ کنی 12-13 میگیری.
        ولی اگر بخوای واقعا وارد دنیای مهندسی بشی که باید بگم گاو نر میخواهد و مرد کهن . درحقیقت پوست آدم کنده میشه . اینطوری بگم که مهندسی برق به شدت تئوری گرا است . واقعا کسی دقیقا نمیدونه الکترون چیه ؟ ولی رفتار الکترون برسی میکنن و زندگی بشر به این صورت تغییر میکنه . ولی مثلا مهندسی برنامه نویسی کامپیوتر به شدت عمل گرا است .

بنابراین خواندن عمیق مباحث الکترونیک واقعا سخت و زمان بر است . و یک ذهن آماده میخواد .
        تنها موردی که همه آدما یقین دارن خدا در حقش زیاد لطف کرده
        داشتن عقله زیادتر از دیگر آدم ها است

دیدگاه

منم مثل شما رشته تحصیلیم ریاضی نبود ولی به شدت به الکترونیک علاقمند بودم و درنهایت این رشته رو انتخاب کردم برای ادامه تحصیل. ولی روراست بگم مباحث ریاضی این رشته واقعا" مشکل هست بخصوص اگر مثل من پایه قوی ریاضی نداشته باشی . اینکه چه نمره ای از چه درسی میگیری به نظر من 80 درصد به استادش بستگی داره اگه مثل من گرفتار استادای سخت گیر بشی 12-13 که هیچ 2-3 هم نمیگیری پس تاحدودی به شانست هم بستگی داره و البته به پشتکارت

من هر موقع از پاس کردن یکی از این درسها بخصوص فیزیک الکترومغناطیس (چنگ ملعون) نا امید میشدم به حودم میگفتم یک نفر که این فرمولها رو تولید کرده من نتونم حتی درکش کنم ؟ !! و اینطوری به خودم روحیه میدادم :biggrin: شما هم مطمئنم میتونی اینکارو بکنی حد اقل آخر عمرت حسرت نمیخوری که چرا کاری که علاقه داشتیو انجام ندادی پس برو شروع کن ولی بهت پیشنهاد میکنم قبل از اینکه بری دانشگاه مباحث ریاضی و فیزیک دبیرستان و بخصوص پیش دانشگاهیو خوب مطالعه کن اینبار نه برای پاس کردن بلکه برای فهمیدن

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
          X