اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

یادداشتی بر وارد کننده های قطعات

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : یادداشتی بر وارد کننده های قطعات

نوشته اصلی توسط n340
    جناب طراح
    بنده هم به دنبال همان دفتر ها بودم
    اگر ادرس و شماره تلفنی دارید دریغ نکنید حتی در پیام خصوصی
    نوشته اصلی توسط پویا نجارزاده
    سلام
    درمورد mosfet و igbt و درایور های اصل نظری ندارید؟ :NO:
    کجای جمهوری این جور قطعات اصل دارند؟ :angry:
    برای قطعات مورد نظر می توانید به سه محل زیر مراجعه کنید (حتما به فروشنده تاکید کنید که جنس اصلی می خواهید):

1- بتا الکترونیک جنب پاساژ فرشته www.avval.ir/e.25cfe/%D8%A8%D8%AA%D8%A7

2- صبا الکترونیک طبقه چهارم پاساژ توکل sabaelec.ir

3- عماد الکترونیک طبقه اول پاساژ فرقانی (احتمالا پلاک 30)
    اوژن: به معنای افکننده و شکست دهنده است
    دانایی، توانایی است-Knowledge is POWER
    برای حرفه ای شدن در الکترونیک باید با آن زندگی کرد
    وضعمان بهتر می شود، اگر همه نسبت به جامعه و اطراف خود مسوول باشیم و نگوئیم به ما چه
    قوی شدن و خوب ماندن - خوبی کردن به دیگران یک لذت ماندگار است
    اگر قرار باشد نفت و منابع خام را بدهیم و چرخ بگیریم، بهتر است چرخ را از نو اختراع کنیم
    ساعت کار بدن اکثر انسان ها کمتر از 800000 ساعت است و بعد از آن از کار می افتد

دیدگاه

سلام
      :applause:
      نوشته اصلی توسط طراح

2- صبا الکترونیک طبقه چهارم پاساژ توکل sabaelec.ir
      :surprised: :surprised: :surprised: :surprised:
      چقدر این صبا الکترنیک جنس اش جور هست

کاملترین مجموعه دیود های SMD و دیودهای شاتکی رو کی داره ؟
      برای کاری در حوزه اربعین نیاز به نیروی داوطلب هستیم.
      http://hosseinwalkingday.com

دیدگاه

بسم الله الرحمن الرحیم

و اما فروشنده بی رقیب ماژول های رادیویی
        جنس بسیار کاملی داره و قیمت هایش هم عالی است
        و اختلاف ناچیزی با غرب داره
        RF Phone
        پاساژ فرقانی
        http://rfphone.com

فروشنده بی رقیب جعبه ها
        از انصاف چندان بویی نبرده اما جنس اش بسیار کامل است
        بهار الکترونیک
        پاساژ امجد
        http://bahargroup.asia/yl/index.asp

دیدگاه

نوشته اصلی توسط مرتضی م.
          بسم الله الرحمن الرحیم

و اما فروشنده بی رقیب ماژول های رادیویی
          جنس بسیار کاملی داره و قیمت هایش هم عالی است
          و اختلاف ناچیزی با غرب داره
          RF Phone
          پاساژ فرقانی
          http://rfphone.com
          اصلا باهاش حال نمیکنم

نوشته اصلی توسط مرتضی م.

فروشنده بی رقیب جعبه ها
          از انصاف چندان بویی نبرده اما جنس اش بسیار کامل است
          بهار الکترونیک
          پاساژ امجد
          http://bahargroup.asia/yl/index.asp
          البته جدیدا تنوع محصولاتش کم شده و بعضی جعبه های با کیفیت قبلیشو خودش با کیفیت پایینتر میزنه

دیدگاه

محل معتبری برای تهیه ی سنسور های فلومتر سایز انشعاب های معمول خانگی سراغ دارید؟

منظور فقط بخش اندازه گیری فلوی مایع(آب) و خروجی پالس هست.

با توجه به هزینه های مربوط ب تجهیزات وابسته، و خسارات بالا در صورت اشکال در سنسور،
            اعتبار اولویت اول است و قیمت مناسب هم که همواره نکته مثبت محسوب میشود.

دیدگاه

سلام
              نظرتون راجع به این سایت چیه؟
              http://www.atrinelec.ir/
              همه چی داره oo:
              --------------------------------------------------------------------------
              این خیلی...
              http://www.atrinelec.ir/kala-1726-C500T.html

دیدگاه

سلام
                قضیه وارد کننده ها بقدری اهمیت داشت که بطور حضوری خدمت مهندس کی نژاد رسیدم و پرسش هایم دو ساعتی وقت ایشون رو گرفت.

*
                بنده یه اشتباهی در پست اول به طور ضمنی مرتکب شدم، که بعد از صحبت با مهندس و گشت و گذار در بازار به چشمانم دیدم.
                تقریبا هر نوع قطعه ای دست یک طیف وارد کننده است. پایا و جوان و ... خودشون هم از بزرگترین فروشنده های بازار هستند و هم از بزرگترین خریداران از مغازه های دیگر. خیلی از قطعات رو دست به دست می کنند و می رسونند دست مشتری

*
                وارد کننده مرتب و خوش انباری که از قلم افتاد، آرا الکترونیک هست، طبقه دوم پاساژ فرقانی. امروز تو یه خرید 30 هزار تومانی، بخاطر اینکه ابتدا سراغ آرا نرفتم 10 هزار تومان ضرر کردم(بخاطر چهار قدم راه نرفتن معادل 7 ساندیویچ فلافل ارزشمند به قیمت قم از دست رفت و یا بعبارت دیگر 33 درصد ارزانتر می داد)!!!
                از نظر نظم خیلی بهتر از فروشنده های دیگر است و خلوتی و سکوت شیرینی هم دارد. قیمت هایش در بسیاری از قطعات بطور چشم گیری کمتر از پایا و جوان و لیون الکترونیک است و پشتیبانی فنی مختصری هم دارد.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط مرتضی م.

وارد کننده مرتب و خوش انباری که از قلم افتاد، آرا الکترونیک هست، طبقه دوم پاساژ فرقانی. امروز تو یه خرید 30 هزار تومانی، بخاطر اینکه ابتدا سراغ آرا نرفتم 10 هزار تومان ضرر کردم(بخاطر چهار قدم راه نرفتن معادل 7 ساندیویچ فلافل ارزشمند به قیمت قم از دست رفت و یا بعبارت دیگر 33 درصد ارزانتر می داد)!!!
                  از نظر نظم خیلی بهتر از فروشنده های دیگر است و خلوتی و سکوت شیرینی هم دارد. قیمت هایش در بسیاری از قطعات بطور چشم گیری کمتر از پایا و جوان و لیون الکترونیک است و پشتیبانی فنی مختصری هم دارد.
                  آرا الکترونیک یک زمانی ازش خرید میکردم اما جدیدا هر چیزی ازش میخوام نداره .

نوشته اصلی توسط مرتضی م.

بخاطر اینکه ابتدا سراغ آرا نرفتم 10 هزار تومان ضرر کردم(بخاطر چهار قدم راه نرفتن معادل 7 ساندیویچ فلافل ارزشمند به قیمت قم از دست رفت
                  تو ولایت ما فلافل 2500 تومنه البته هر چی تو نون بریزی .

پانوشت : رفتم یه فلافل بخورم

دیدگاه

برای خرید آداپتور (ترانس کاهنده) جایی/تولیدکننده ای سراغ دارید؟
                    نیو ترانس اصولن سازنده ی مرغوبی محسوب میشه یا خیر؟
                    (ترانس های جریان پایینش رو خیلی وقت قبل چند جا استفاده کردم و هنوز خوب کار میکنه، اما زیر بار هم نبوده و بیشتر استراحت کرده)

واقعن قیمت فلافل خیلی صعود کرد!
                    بچه مدرسه ای ک بودم، یادمه 170ت بود! با دلار 1100. :smile:

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : یادداشتی بر وارد کننده های قطعات

نوشته اصلی توسط MReza.p
                      برای خرید آداپتور (ترانس کاهنده) جایی/تولیدکننده ای سراغ دارید؟
                      نیو ترانس اصولن سازنده ی مرغوبی محسوب میشه یا خیر؟
                      (ترانس های جریان پایینش رو خیلی وقت قبل چند جا استفاده کردم و هنوز خوب کار میکنه، اما زیر بار هم نبوده و بیشتر استراحت کرده)

واقعن قیمت فلافل خیلی صعود کرد!
                      بچه مدرسه ای ک بودم، یادمه 170ت بود! با دلار 1100. :smile:
                      فروشگاه تکترونیک (آقای سخت باز) در همکف پاساژ امجد نسبتا قیمت های بهتری داره
                      نیوترانس جنس متوسطی هست و میشه برای کارهای معمولی بهش اعتماد کرد.

بوقت اش باید یه تاپیک بزنیم یادداشتی بر فلافل فروشی های تهران و قم بزنیم :biggrin:

دیدگاه

سلام
                        اگه پایا الکترونیک همونه که توی خ سی تیر روبروی گل فروشی باشه خیلی خوب و کامله
                        در مورد جوان الکترونیک هم اگه اون منظورتونه که توی پاساژ عباسی هم جوار چهره الکترونیکه اونم باید بگه اونجور که یادمه جنس رو فقط به صورت عمده میفروشه :job:
                        (=*_^=)

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hesam zamani
                          در مورد جوان الکترونیک هم اگه اون منظورتونه که توی پاساژ عباسی هم جوار چهره الکترونیکه اونم باید بگه اونجور که یادمه جنس رو فقط به صورت عمده میفروشه :job:
                          oo: oo: oo: oo: oo: oo: oo: oo: oo:
                          تو این بازار، خرده فروش تر از چهره الکترونیک سراغ ندارم.
                          جوان الکترونیک هم سیستم خرده فروشی گسترده ای داره.

دیدگاه

سلام
                            امیدوارم این نوشتار تا اینجا مفید واقع شده باشد.

سیم لحیم
                            شرکت آساهی در ایران نمایندگی دارد.
                            نمایندگی آساهی در زیر زمین پاساژ توکل هست که سیم لحیم را با قیمت مناسبی عرضه می کند.

فروش کانکتورهای خاص
                            الکترونیک شریعتی
                            جمهوری
                            بین حافظ و سی تیر- پلاک ۶۷۲

فروشنده رنج کاملی از مقاومت ها
                            دانش الکترونیک، طبقه همکف پاساژ عباسی

وقتی این تاپیک رو زدم، اتفاق جالبی افتاد. ECA را دست کم گرفته بودم و بیشتر از حد تصورم خواننده دارد. از سمت چند شرکت برایم ایمیل آمد که ما هم وارد کننده هستیم.
                            ازشون استعلام قیمت گرفتم، چه قطعات گرون قیمت چه قطعات ارزان. قطعه تولید 1991 و قطعه 2013.
                            تا بتوانم خوب براندازشان کنم.
                            :redface:
                            به نحو طنز آمیزی قیمت های شان نسبت به لیون الکترونیک و پایا بالاتر بود
                            این اواخر هر تازه به دوران رسیده ای که یکم ورد پرس و امثالهم بلد باشه، عارق وارد کنندگی می زنه اما در واقع جنس دست به دست می کنه
                            واقعا نمی دونم بعضی ها در مورد شعور نویسنده این خطوط چه فکری پیش خودشان می کنند ...

دیدگاه

تاپیکو از اول تا اینجا خوندم. نمیدونم کی استارت خورده ولی یه تجربیات مختصری داریم که بگیم بهتره.

اترین الکترونیک (یزد) یک بار ازش خرید داشتم. یه مقداری بدقولی تو زمان ارسال داشتن ولی 3 قلم ای جی بی تی که ازشون خریدم اورجینال بودن. در ضمن مثل پایا نیستن که p بخری V بفرسته. دقیق دقیق پارت نامبر رو میخونه. حتی ازش بخواید اعدادی که روی قطعه برای سری ساخت و ... تو کارخونه رو قطعه چاپ میشه هم براتون میخونه.

چند بار سراغ لایون رفتم. کم طاقت تو پاسخ دادن. یه بار یه قطعه ای که تو بازار زیر 35 پیدا نمیشد رو میگفت اورجیناله و 10 تومن میفروخت. منم 20 تا میخواستم. گفتم ضمانت اورجینال بودنت چیه؟ با لحن تندی و گستاخانه ای (به جرات میشه همین کلمه رو به کار بود) گفت حالیت نیست که فرق اورجینالو از تقلبی بفهمی. اینکاره باشی میبری راش میندازی. به هر حال قطعه رو گرفتیم و کیفیتش کم از اورجینال نبود. یعنی واقعا اورجینال بود

از پایا یک بار ای جی بی تی خریدم. پول دور ریختم. پایه ها از تو پکیج پلاستیکی قطعه کج بیرون اومده بودن. یعنی پایین ترین کیفیت تقلبی که موجود بوده رو خریدن. چند روز پیش یک سری ماسفت 800 ولتی n خریدم. بردم گزاشتم رو برد اتصال کوتاه میشد. بعد از کلی کلنجار رفتن فهمیدم که ماسفت ها p هستن !!! به شکل ناشیانه ای شمارشون رو چاپ زده بودن. (حالا نمیگیم خودشون. ولی به هر حال من دارم از پایا خرید میکنم. نه هیچ جای دیگه. پس مسئولیتش مستقیما با پایاس) پایداری قطعه فوقالعادس. تخفیف هم تا حالا هیچی به ما نداده. یه سری کل موجودی pt1000 رو ازش خریدیم. تخفیف نداد اصلا.

جوان جنس تقلبی زیاد داره. یک سری قطعات تقلبی جنس 1 رو به اسم اورجینال میفروشه. نتیجش میشه واسه ما 200 تا دستگاه برگشتی و ابرویی که ازمون رفت. به محض کوچکترین انتقادی متهم به بی سوادی و ... میکنه ادم رو. با اینهمه به دلیل خرید راحت واسه کارای سطح پایین و متوسط همیشه ازش خرید میکنم.

فاراد الکترونیک (اقای امیری) فوقالعاده خوش رفتاره و کلا بدون انتخاب به دفترشون برید دست خالی بیرون نمیاید. همه جوره راهنمایی میکنه. یه خورده قیمتش بالاس. حتی خرید های خیلی کوچیک رو هم جواب میده.

کهربا... اخرت بد قولی. انقدر قول یه ای جی بی تی رو بهمون داد و نیاوردش (هی میگفت تو گمرکه دو روز دیگه میرسه. شد یک ماه و نرسید. چیزی نمونده بود یه کار قیمت بالا رو بپرونه) اخرش از اترین گرفتیم و راضی هم بودیم. ولی یه مزیتی داره اونم اینه که مشخصات میبری بهت قطعه میده ) مثلا میری میگی دیود تو این ولتاژ میخوام با این جریان و این سرعت. ده تا شماره و مشخصات از دیتاشیت در میاره و میگه. انتخاب بکنی یکیشو.

در مورد سیم لحیم هم یک شرکت ایرانی داره سیم لحیم میزنه. تا الان تو این چند ماهه سه چهار تا مصرفی خودم 250 گرمی ازش مصرف کردم. فقط یه بوی مسخره ای داره. هم قیمتش پایینه( اون موقع که اساهی 32 بود اینا رو گرفتم 27) هم تولید کننده داخلیه دیگه!!. (شخصا حتی اگر 2000 تومن هم گرونتر میداد ایرانیه رو میگرفتم)مارک "دار آس" فلاکسش d100 هستش. (نمیدونم چیه ولی خوب کار میکنه و لحیم نمیماسه)

در نهایت ای سی ای که اصلا روی طراحی هامون نمیتونیم روش حساب کنیم. کاش رو پایداریش کار کنه. متاسفانه فقط خریدهایی که برای کارهای خاص و کارهای تفننی داریم رو از اینجا انجام میدیم. تو ماژولهایی که میاره هم خرابی زیاد دیدم. چند تا امپلی کلاس دی 20 وات خریدیم با بچه ها. دو تای من که یکیش خراب بود. واسه دوستم هم یکیش خراب بود. (از 4 تا 2تا خراب یعنی 50 درصد!!!)
                              حیف از من خسته- حیف از همین چن خط
                              به اصل و به ذات و- به باعثت لعنت

K.Show

دیدگاه

سلام
                                سیم لحیم ایرانی خاطره خوشی ازش ندارم. یکبار در ولتاژ پنج ولت، بخاطر نوع سیم لحیمم مدار آرک می زد. ولی انصافا جرقه های زیبایی بود!

*

رنج کاملی از انواع مقاومت های وات بالا، وریستورها، مقاومت های شنت و انواع فیوز
                                فروشگاه سیبا، زیر زمین پاساژ امجد
                                چند مورد پیش امده وریستور خاصی را فقط سیبا داشته. قیمت های فیوز اش هم در بسیاری از موارد از بقیه بازار ارزان تر هست.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X