اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

یادداشتی بر وارد کننده های قطعات

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : یادداشتی بر وارد کننده های قطعات

چی بگم والا. تا حالا سه تا قرقره خالی کردم مشکلی پیش نیومده.

دلیل جرقه میتونه فلاکس تو سیم باشه. فیبر رو میشستید به گمونم مشکل حل میشده. وگرنه جنس سیم نمیتونه تو فاصله ارک تاثیری بزاره
    حیف از من خسته- حیف از همین چن خط
    به اصل و به ذات و- به باعثت لعنت

K.Show

دیدگاه

سلام.ازاول تااخرتاپیکها راخواندم ومیخوام درمورد فروشگاهایی ک خودم خرید داشتم وهمش هم اینترنتی بوده بنویسم.البته اینهای ک ذکر میکنم نظرشخصی خودمه خدای نکرده برداشت دیگری نشه.بهترین فروشگاه رااراالکترونیک میدانم 4بارخرید داشتم تقریباازهمه فروشگاهاارزانتروجنسش هم درجه یک ودورامشخص نموده وارسالش هم سریع.ازپایا یه بارخریدداشتم زمانبرومراحل خرید طولانی ورسیدگی کمتر وامکان جابجادادن قطعات سفارشی .مزیتش موجود بودن بیشتروسایل وقیمت مناسب دربعضی ازموارد.ایران میکروک چند بارخرید داشتم ک طولانی شدن زمان خرید عدم پاسخگویی درمورد سفارشات وقیمت کمی بالا.اسپیارالکترونیک باقیمت بالا اماباموجودی بیشترکالاها ک دردیگرفروشگاها یافت نمیشه.فروشگاه eca باارسال سریع وقیمت مناسب وکمبود تنوع.لیون الکترونیک با قیمت خوب وکمبود قطعات.کهربا الکترونیک باقطعات خوب وقیمت مناسب وارسال بموقع.ربوایکیو باقیمت بالا وارسال سریع وپشتیبانی سفارش.وچندفروشگاه دیگرک خریدکردم امافرصتی برای بیان کم وکیف انها نیست :nice:

اضافه شده در تاریخ :
      سلام .دوست عزیزموضوعی رابه بحث وتبادل نظر گذاشته اند ک خیلی مفیده واطلاعات سودمندی دراختیارهمگان راجب فروشندگان لوازم وقطعات الکترونیک میدهد.مقصودم ازبیان این موضوع اینکه عزیزان بیشتراین فروشگاها رابشناسند ومخصوصا درخریدهای اینترنتی بیگدارب اب نزنند.خریدی ازپایا داشتم امروزبدستم رسید .حدود 20رنج خازن وچندترانزیستور.بیشترخازنهاmktبودوچندمورد مولتی وپلیستر.فاکتورقطعات رادرست همانند چیزی ک سفارش داده بودم زدن اما بجای mkt مولتی داده یا پلیستربدون اینکه بنده راخبردارکنه وجالبتراینکه قیمتها راب قیمت خازن گرانترزده وچیزیکه فرستاه یه چیزدیگریست.بعلاوه اینکه مبلغ فاکتورم 120000شده ومن 135000واریز کرده بودم والباقی راهم پس ندادند. :angry:

دیدگاه

بعد از چند ماه دردسر با سویچینگ های مختلف از شارژری تا صنعتی و شکافتن آداپتور ها برای چک دقیق تر کیفیت کار،
        تقریبن از سویچینگ های بازار نا امید شده بودم و تا حدودی پیگیر واردات به کمک دوستان بودم،

هفته ی گذشته تعدادی سویچینگ از جمهوری-امجد-انتهای طبقه یک-کیا الکترونیک گرفتم.
        سویچینگ 24-1 بصورت بی سابقه ای با 1.2A جریان کشی بخوبی (افت ولتاژ کتر از 0.3) کار میکند.
        یعنی حدود 30 وات خروجی پایدار!

برای مقایسه، بهترین 12-2 و حتی 12-3 هایی که داشتم، ماکزیمم خروجی پایدار 18 و 25 وات بود.

دیدگاه

سلام دوستان
          امروز دنبال یک قطعه بودم. فروشگاه هایی که همه می شناسند قیمت گرفتم، 16000 تومن، 11000 تومن،7200 تومن و سر آخر 3650 تومن. که این مورد آخری فروشگاه آرا الکترونیک بود. قطعه هم بخوبی داره کار می کنه. نظم و سرعت راه انداختن مشتری شان کم نظیر بود...
          برای کاری در حوزه اربعین نیاز به نیروی داوطلب هستیم.
          http://hosseinwalkingday.com

دیدگاه

در مورد تعرفه های واردات میشه اگر اطلاعاتی دارید بیان کنید ؟
            من قبلا یه چندتا قطعه نمونه ( زیر 20 تا ) وارد کردم و خیلی از قیمت ها راضی نبودم. ضمن اینکه تاخیر 1 ماهه هم برام خیلی عذاب آور بود.

در مورد تجهیزات استوک مخابراتی، بجز یه مغازه ای که تو پاساژ عباسی هست که اسمشم یادم نیست، کس دیگه ای جایی میشناسه ؟ این ebay رو ادم چک میکنه میبینه طرف اسپکتروم آنالایزر 30 گیگ رو گزاشته برا فروش 3000 دلار، وسوسه میشه استوک بخره!
            فتو بلاگ من
            کاردستی ها :
            روبات شطرنج باز ( یادگار دوران جوانی )
            فارسی نویسی مستقیم در نمایشگر های گرافیکی
            کتابچه خود آموز زبان توصیف سخت افزار Verilog

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ابراهیم جهاندار
              در مورد تعرفه های واردات میشه اگر اطلاعاتی دارید بیان کنید ؟
              من قبلا یه چندتا قطعه نمونه ( زیر 20 تا ) وارد کردم و خیلی از قیمت ها راضی نبودم. ضمن اینکه تاخیر 1 ماهه هم برام خیلی عذاب آور بود.

در مورد تجهیزات استوک مخابراتی، بجز یه مغازه ای که تو پاساژ عباسی هست که اسمشم یادم نیست، کس دیگه ای جایی میشناسه ؟ این ebay رو ادم چک میکنه میبینه طرف اسپکتروم آنالایزر 30 گیگ رو گزاشته برا فروش 3000 دلار، وسوسه میشه استوک بخره!
              تعرفه واردات ؟
              خیلی از این آقایونی که نام بردم اصلا ثبت شده نیستند.
              یکی شون که نه تنها شرکت هم نیست، واحد صنفی هم نیست. یعنی رسما حق مغازه داری هم نداره اما عملا وارد کننده بزرگیه. به کسی هم تعرفه نمی دهند!

مغازه طبقه همکف عباسی، سمت جوان الکترونیک منظورتون هست ؟

خود خارجی ها تجهیزات ارزون تر رو جرئت ندارند از EBAY بصورت استوک بخرند، یه وقت می بینید فقط ازش یه قاب سالم مونده :biggrin:

دیدگاه

تعرفه رسمی که خوب بله، چیزی نمیگند دربارش،

ولی مثلا اینطوری حساب میکنن، اگه کل خرید زیر 200 دلار باشه، دلاری 6000 تومن حساب میشه ، بالای 200 دلار دلاری 5500 تومان و ... یکیش اینجوریه
                یکی دیگه هم که من باهاش سرو کار داشتم، اینکه یه قیمت دلاری بسته به قیمت کل اعلام میکنن، مثلا قطعه تو فارنل زده 2 دلار، اقا میگه 4.3 دلار، بعدم به دلار روز حساب میکنه، اون عدد اعلامی هم بسته به تعداد متفاوت میشه ولی معمولا 30 تا 50 درصد بیشتر از قیمت اعلامی فروشگاه های بزرگ خارجی هست

در مورد استوک هم تجهیزات گرون قیمت معمولا دست افراد حرفه ای و کاربلد بوده و یه آدم اماتور رو نمیزارن با یه دستگاه 200 میلیونی مثلا کار بکنه، اینه که شخصا اعتقاد دارم میشه رو این چیزا حساب باز کرد، ولی خوب بقول شما از دور خرید کردن ریسک داره و باید آدم خوب دستگاه رو بر انداز کنه ...
                فتو بلاگ من
                کاردستی ها :
                روبات شطرنج باز ( یادگار دوران جوانی )
                فارسی نویسی مستقیم در نمایشگر های گرافیکی
                کتابچه خود آموز زبان توصیف سخت افزار Verilog

دیدگاه

واردات تعرفه دقیقی نداره
                  تا اینجا بهترین قیمت رو برای خرید های خرد آقای فلاح (لیون الکترونیک) داشته.
                  هیباکو هم قیمت های خوبی داره اما گاهی جنس اش نامرغوب هست و فعلا هم زیر 1 میلیون تومان ثبت سفارش نداره

دیدگاه

سلام دوستان

رنج وسیعی از فیوزهای ultrafast
                    فیوز مولتیمتر ام سوخته بود و بازار را زیر رو رو کردم.
                    آخرش رسیدم به پاساژ توکل، زیرزمین

جهان الکترونیک

دیدگاه

نوشته اصلی توسط مرتضی م.
                      سلام دوستان

رنج وسیعی از فیوزهای ultrafast
                      فیوز مولتیمتر ام سوخته بود و بازار را زیر رو رو کردم.
                      آخرش رسیدم به پاساژ توکل، زیرزمین

جهان الکترونیک

همکف ، فروشگاه مگنت قیمتاش بهتره

دیدگاه

نظرتون در مورد فروشگاه الکترونیکی ایران میکرو چیه؟؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mostafa6369
                          نظرتون در مورد فروشگاه الکترونیکی ایران میکرو چیه؟؟
                          مزخرف ترین و بی کیفیت ترین و بی نظم ترین فروشگاهی که تا به حال دیدم

جونت رو به لب میرسونه تا یه بسته رو بفرسته.

یه بار ازش 350هزار تومن قطعه خریدم . بعد از 25 روز برام فرستاد. بعد از اینکه به دستم رسید دیدم که چه بسته بندی افتضاحی داره که باعث شده بود 6 تا تاچی که داخل سفارش بود ، 2تاش خورد بشه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط اشکان غفارزاده
                            مزخرف ترین و بی کیفیت ترین و بی نظم ترین فروشگاهی که تا به حال دیدم

جونت رو به لب میرسونه تا یه بسته رو بفرسته.

یه بار ازش 350هزار تومن قطعه خریدم . بعد از 25 روز برام فرستاد. بعد از اینکه به دستم رسید دیدم که چه بسته بندی افتضاحی داره که باعث شده بود 6 تا تاچی که داخل سفارش بود ، 2تاش خورد بشه
                            جدی؟؟؟
                            ولی فکر کنم از لحاظ قیمتش با جاهای دیگه نسبتا خوب باشه درسته؟؟؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mostafa6369
                              جدی؟؟؟
                              ولی فکر کنم از لحاظ قیمتش با جاهای دیگه نسبتا خوب باشه درسته؟؟؟
                              خب قیمت پایینش به خاطر کیفیت بد و پایین قطعاتش هست

دیدگاه

نوشته اصلی توسط اشکان غفارزاده
                                خب قیمت پایینش به خاطر کیفیت بد و پایین قطعاتش هست
                                اون پایا الکترونیک که سایتش اصلا خیلی مزخرفه .نه سرچ درست حسابی داره.نه قیمت.نه عکس
                                نظرتون درمورد بهترین فروشنده اینترنتی کا کامل هم باشه کدوم هستش

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X