با سلام اساس کار درب بازکن هایی که یک صفحه کلید دارند و بعد از کد دان درب بازمی شود چیست ایا سایتی و یا مداری در این زمینه سراغ دارید لطفا من را راهنمایی کنید .
اطلاعیه
Collapse
No announcement yet.
درب بازکن کد دار
Collapse
X
- ۱۴۷٬۰۰۰ ریال ۱۲۴٬۹۵۰ ریال۱۸۴٬۰۰۰ ریال ۸۲٬۷۹۹ ریال۱۵٬۰۰۰٬۰۰۰ ریال ۱۲٬۷۵۰٬۰۰۰ ریال۶٬۸۱۰٬۰۰۰ ریال ۵٬۴۴۸٬۰۰۰ ریال
-
پاسخ : درب بازکن کد دار
ببینید فقط یه قفل رمز میخواد با یه خروجی که بتونه موقع صحیح بودن رمز عمل کنه.
که حالا بسته به مکان شما این خروجی میتونه متفاوت باشه...اگر برای درب خانه میخواد() میتونید خروجی رو به رله های درب باز کن که اف اف ها دارن وصل کنی.
اگه برای درب اتاق میخواید باید خودتون یه داخل درب یه موتوری یا هر چیزه دیگه جا ساز کنید که بتونه زبانه رو جلو عقب کنه.
برتامه قفل رمز با avr تو سایت هست.www.icesi.ir
دیدگاه
-
پاسخ : درب بازکن کد دار
سلام دوست عزیز .
توضیحات کافی و وافی رو جناب موسوی دادن . اما من یک سوال از خدمتتون دارم ....
از ضریب امنیت بالا منظورتون چیه ؟ سخت افزاری (مثلا ضد گلوله!!!) یا نرم افزاری ؟
ببیند از نظر نرم افزاری باید بگم که طراحی الگوریتم های پسورد تنوع بسیار زیادی داره ، مثلا برای همین پسورد چهار رقمی ، الگوریتم های بسیار جالب و متنوعی وجود داره . این الگوریتم ها هم حاصل ایده هاییه که گاها در مسابقات ، تحت عنوان "الگوریتم های رمز" مطرح میشن . برای هر کدوم هم ضریب امنیت ، یک فاکتور خاصی داره . مثلا توی یک الگوریتم الزام میکنن که رقم های پسورد پس از این که توسط Master تایید شد به صورت random باز نشانی میشن و دیگه برای هیچ کار بری امکان تغییر روز وجود نداره ، حتی با وارد کردن پسوردی که خود Master وارد کرده!!!
حالا چه جوری این میشه مثلا این دری که با این الگوریتم ، قفل گذاری شده باز کرد؟ خب دقیقا جالبی این الگوریتم ها همین جاهاشه ، مثلا در یک الگوریتم با فشردن شش کلید اونم با فواصل زمانی مشخص و پله وار ، بافر به هم ریخته ی کد اصلی ، دوباره باز یابی میشه و میشه با وارد کردن همون رمز اولیه ، در رو به راحتی باز کرد . :applause:
من خودم برای یک سیستم حفاظتی ، یه پسورد خو چهار رقمی طراحی کرده بودم (با میکرو) که خیلی دقیق کار میکرد اما متاسفانه در پایان کار ، سورس برنامم رو ازم گرفتن.... :cry2:
اگه میخواید با C پسورد طراحی کنید ، (AVR) شروع کنید ، به لطف اساتید این سایت کمکتون می کنیم موفق باشید .
[hr]...Goals are dreams with dead momentsدوستان! مدتی کمتر به سایت میام ..
دیدگاه
دیدگاه