ممنونم
میشه از این خازنها در فرکانس بالا استفاده کرد؟
چون روی خازن نوشته 240 ولت و 50 هرتز
راستش نمیدونم ،
اگه من جای شما بودم همونجایی که قرار بود بزارمشون ، میگرفتم تستش میکردم ، که آیا کارمو راه میندازه یا نه.
یه تست بگیر ، شاید جواب داد.
اسم تاپیک و عوض کن بزار مثلا فرکانس کاری خازن ، تا دوستانه دیگه تاپیک و ببینن و بیان نظر بدن.الکترونیکی ها بهتر میدونن، ماها دیگه نهایتش با 60 هرتز کار کنیم .
موفق باشید.
به سمت نور خورشید حرکت کن،تو میتونی تابش خورشید رو حس کنی ،حتی اگه کور باشی.
(پیش به سوی هدف)
ننوشتید واسه چه کاری میخاید؟ اگه واسه مدارات صوتی و بلندگو میخای تو تهران پاساژ امجد خازن فروشی خیلی هست.من از طبقه پایینش چنتا 10 میکرو 180 ولت کیفیت بالا خریدم البته خیلی وقت پیش.
خازن موتور واسه این کارا مناسب نیست.
ننوشتید واسه چه کاری میخاید؟ اگه واسه مدارات صوتی و بلندگو میخای تو تهران پاساژ امجد خازن فروشی خیلی هست.من از طبقه پایینش چنتا 10 میکرو 180 ولت کیفیت بالا خریدم البته خیلی وقت پیش.
خازن موتور واسه این کارا مناسب نیست.
سلام
ممنونم
برای امپلی فایر میخواستم
میخواستم بدونم خازنایی که خریدید غیر پلاریته هستند/؟
سلام
ممنونم
برای امپلی فایر میخواستم
میخواستم بدونم خازنایی که خریدید غیر پلاریته هستند/؟
بله بی پلار هستند.البته از این روشی هم که دوستمون در بالا نشون دادن هم میشه استفاده کرد ولی من فکر میکنم چون واسه صدا میخایم اگه از یه بی پلار استفاده بشه کیفیت بهتری داشته باشه.تو باندها هم از خازن بی پلار واسه بلنگوهای توییتر و میدرنج استفاده میشه.
بله بی پلار هستند.البته از این روشی هم که دوستمون در بالا نشون دادن هم میشه استفاده کرد ولی من فکر میکنم چون واسه صدا میخایم اگه از یه بی پلار استفاده بشه کیفیت بهتری داشته باشه.تو باندها هم از خازن بی پلار واسه بلنگوهای توییتر و میدرنج استفاده میشه.
سلام حداکثر چه ولتاژی نیاز دارید؟ اگه زیر 25 هست خازن 25 ولت مولتی لایر تا 22 میکرو فاراد دیدم. اگر برای آمپلی فایر هست بهتره که پولی استر بزارید. اگر ولتاژ بالا میخواید راحت میتونید با موازی کردن تعدادی از خازن های 1 یا 2.2 یا 3.3 میکرو پولی استر 250 ولت یا 400 ولت(نوع 63 ولت هم فکر کنم باشه) با همدیگه ظرفیت دلخواه رو بسازید. خازن لباسشویی هم جوابگو هست ولی هم بزرگه هم قیمتش زیاده. خازن پولی استر برای جریان بالا خوبه هم فرکانس بالاهم.
لطفا سوالات فنی رو به جای پیام خصوصی در انجمن مطرح کنید.
دیدگاه